Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στη synlac βαζεις μητρικο γαλα ή την τρωει σκετη; γιατι ρωτησα στο παρεντς και μου λενε οτι δεν δινουμε κρεμες και κατι τετοια.δεν καταλαβαινω το γιατι! εγω πηρα τη βιολογικη ολικης αλεσεως τη frezylac και λεει οτι βαζεις γαλα μεσα και η παιδιατρος μου ειπε να βαζω μητρικο. η αγλαία στο παρεντς μου λεει να μην αντλω για να βαζω στις κρεμες. γιατι οχι δηλαδη;πφφ....αντε βγαλε ακρη...

εξετασεις εσεις κανατε για την αλλεργια;

εμεις επειδη θα καναμε ετσι και αλλιως για την ελλειψη του ενζυμου θα κοιταξουμε και για την αλλεργια (αφου θα τον τρυπησουν που θα τον τρυπησουν τον κακομοιρη...)

μου εγραψε το ντοκτορι ενα κατεβατο...γενικη αιματος, φεριττινη, αυτες για την αλλεργια, για το ενζυμο....αντε να δουμε...

επισης μου ειπε να μην κοψω τιποτα απο τη διατροφη μου περα απο τα αμιγως γαλακτοκομικα (γαλα τυρι γιαουρτι) και αυτα για λιγο μονο τωρα στην αρχη αφου δεν εμφανιζει πια συμπτωματα με το θηλασμο αλλα μονο οταν ηρθε σε αμεση επαφη με γαλακτοκομικα...

η synlac ΔΕΝ χρειαζεται γαλα. σκετη με νερο τη φτιαχνουμε. για τις εξετασεις αλλεργιας μου ειπε η γιατρος οτι δεν δειχνουν αξιοπιστα αποτελεσματα πριν τον 1ο χρονο. οποτε με τη διατροφη μου αφου εφτιαξε η κατασταση συνεχιζω ετσι

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!

α κι επισησ ειπε (δεσποινα-μαμουνακι ισωσ σασ ενδιαφερει...)οτι πολλα μωρα παρολο που θηλαζουν δειχνουν διαφορα σημαδια αλεργιασ (που καμια φορα ισωσ κ να μην ειναι....)και οφειλονται στο οτι το κρεασ που καταναλωσε η μαμα ηταν τιγκα στισ αντιβιωσεισ.....

σασ ζαλισα ε?φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε για φρουτα εισ διπλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιαυτο μου εκοψε κ το χοιρινο απο τη διατροφη μου..μου ειπε οτι υποβιβαζει ποιοτητα γαλατος. τρωω γαλοπουλα-κοτοπλο-κατσικι-αρνι.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλησπέρα κοριτσάρες!

τι να πρωτοσχολιάσω... κατ' αρχήν να πω ότι σέβομαι απόλυτα την επιλογή όποιων αγοράζουν βιολογικά προϊόντα γενικότερα, και καλά θα ήταν να μην υπάρχει τέτοιου είδους διαχωρισμός. όμως, επειδή ο μπαμπάκας μου είναι αγρότης παραγωγός μήλων, ροδακίνων, ακτινιδίων και σταφυλιών, ξέρω πολύ καλά ότι τουλάχιστον εδώ στην περιοχή μου, εκτός από τη βιολογική καλλιέργεια υπάρχει και η ολοκληρωμένη καλλιέργεια, με ελέγχους για υπολείμματα φυτοφαρμάκων, τα οποία δε βγαίνουν στο εμπόριο όταν είναι πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό. και δε μπορώ φυσικά να δεχτώ με τίποτα ότι ο μπαμπάς μου δεν κάνει καλά τη δουλειά του! τώρα θα μου πείτε που ξέρεις τι κάνουν οι υπόλοιποι... όσο ξέρουμε για τα βιολογικά... εγώ αυτό που κάνω είναι να προτιμώ τα ελληνικά προϊόντα και για όλα τα υπόλοιπα, ο θεός βοηθός!

.

ploegisi μου κανω αυτη τη δουλεια..πουλαω φαρμακα σε αγροτες..κ οι περισσοτεροι δεν κοιτανε την υπολοιματικοτητα των φαρμακων, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μην πιασει σκουληκι το μηλο..οποτε ψεκαζουν καθε 15 μερες..κ φυσικα τα βιολογικα φαρμακα κοστιζουν!! οσο για τα ελληνικα προϊοντα συμφωνω, ομως οι καλυτεροι" πελατες" μας ειναι οι κρητικοι..κανουν καταχρηση φυτοφαρμακων. μακαρι λοιπον να ξεραμε τι τρωμε!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

mamounaki μου!! Πώς είσαι?? Ξέχασα να σχολιάσω αυτό που έγραψες ότι κοιμάσαι με το μαμουνομωρό σου αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι: φτου σου!! Είσαι μία κατάπτυστη, ντροπή σου, θα το κάνεις το παιδί σαν τα μούτρα σου, θα το κακομάθεις και σιγά μην μάθει να κοιμάται μόνο του, δεν ντρέπεσαι, γμ τα πτυχία σου κλπ :D:tongue::D (αααααααχχχχχ! Να τα πω και εγώ μια φορά σε κάποιον ,όλο εγώ τα ακούω :tongue: ). Μια χαρά, αφου κοιμάστε ήσυχοι όλοι σας, ΣΚΑΣΙΛΑΡΑ σου!! Οι προγιαγιάδες μας πώς μας κοιμίζανε? Στα διπλανά δωμάτια?? Εεεεεεε? Τα σκυλάκια με τις σκυλομάνες τους, τα κατσικάκια με τις κατσικομάνες τους και τα ανθρωπάκια με τις ανθρωπομάνες τους! Όσο για το άλλο, αν κοστίζουν τα βιολογικά: αχ, αχ, αχ!! Όσο έχω γλιτώσει με τις ιντερνετικές αγορές, θα τα πληρώσω σε διαφορά για βιολογικά τρόφιμα. Αν και με ψάξιμο σε λαϊκές βιολογικών προϊόντων και άλλα μαγαζάκια, ίσως βρούμε κάποια άκρη να μην φαλιρίσουμε.

Ploegisi σίγουρα ο καθένας έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά πώς θα ταΐζει τα παιδιά του, ότι κάποιος κάνει κάτι διαφορετικό πχ από μένα, δεν σημαίνει πως είναι καλύτερο ή χειρότερο... Εγώ ακόμα ελπίζω να μην χρειαστεί επεμβασούλα η γκουγκουφκίτσα... Της έχεις πάρει μασητικά παιχνιδάκια? Ούτε αλοιφούλα βιολογική της βάζεις?

Ελένη το ριζάλευρο που δίνουμε, υποτίθεται ότι είναι για να μάθει το στομάχι του μωρό στις στερεές, δεν νομίζω να έχει διατροφική αξία, καλά έχω καταλάβει? Πόσο καιρό θα το δίνουμε, ξέρετε? Μετά το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη τροφή, ναι? Πόσο σύντομα το αντικαθιστούμε, μετά από ένα μήνα ή από ένα εξάμηνο (λέμε τώρα)?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλέλια μου...!!!!!!!!!!!

φυσικά και ο καθένας κάνει το καλύτερο για το παιδάκι του και ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του γενικότερα! ακόμα και οι κρητικοί αγρότες του μαμουνακίου! τι να κάνουμε ρε κορίτσια! μακάρι ο κόσμος μας να ήταν αγγελικά πλασμένος! ή στο κάτω κάτω να μπορούσαμε ο καθένας να έχει το μπαξεδάκι... τουλάχιστον σ' αυτό θεωρούμαι τυχερή που έχουμε όλων των ειδών τα ζαρζαβατικά από το μπαμπά! σήμερα μόλις μου έδωσε καρότα!

της πήρα και μασητικά αλλά τα βαριέται εύκολα! πιο πολύ με την πιπίλα της ανάποδα παίζει και με τα χέρια της και τα χέρια μου! βαρέθηκα να πλένομαι! και μετά λέμε οικονομία! έ ρε ντετόλ που πέφτει!:tongue::tongue::tongue:

για αλοιφή πρέπει να ρωτήσω το γιατρό... αλλά προχθές είπε ότι θα στρώσει... θα τον πάρω αύριο

ελένη είμαι αχάριστη? ή έτσι φαίνεται??? γενικότερα έχω ένα πολύ συνεργάσιμο μωράκι. δεν έχω παράπονο. αλλά αυτή η φωνή στο θεό που βγάζει με στεναχωρεί πολύ μωρέ... τι να κάνω! και το θέμα είναι ότι απλά υποπτευόμαστε το λόγο που κλαίει έτσι! να φανταστείται, υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο πιγούνι μου και με δαγκώνει με μανία! πιπιλιές κανονικές! το έκανε και στη μαμά μου το πρωί στον καφέ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ααα! και για το ρυζάλευρο που ρώτησες, κλέλια μου, εμένα μου είπε ότι θα το δώσω κανα μήνα μέχρι να συνηθίσει να τρώει με κουτάλι, μετά θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα το πρωί, θα προσθέσουμε χορτόσουπες και κρεατοσουπες μετά τον 6ο και ίσως και φαρίν λακτέ. αλλά ναι, ουσιαστική αξία δεν εχει! μόνο φουσκωτική! αφού πολλοί το βάζουν και στο γάλα το βράδυ!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

mamounaki μου!! Πώς είσαι?? Ξέχασα να σχολιάσω αυτό που έγραψες ότι κοιμάσαι με το μαμουνομωρό σου αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι: φτου σου!! Είσαι μία κατάπτυστη, ντροπή σου, θα το κάνεις το παιδί σαν τα μούτρα σου, θα το κακομάθεις και σιγά μην μάθει να κοιμάται μόνο του, δεν ντρέπεσαι, γμ τα πτυχία σου κλπ :D:tongue::D (αααααααχχχχχ! Να τα πω και εγώ μια φορά σε κάποιον ,όλο εγώ τα ακούω :tongue: ). Μια χαρά, αφου κοιμάστε ήσυχοι όλοι σας, ΣΚΑΣΙΛΑΡΑ σου!! Οι προγιαγιάδες μας πώς μας κοιμίζανε? Στα διπλανά δωμάτια?? Εεεεεεε? Τα σκυλάκια με τις σκυλομάνες τους, τα κατσικάκια με τις κατσικομάνες τους και τα ανθρωπάκια με τις ανθρωπομάνες τους! Όσο για το άλλο, αν κοστίζουν τα βιολογικά: αχ, αχ, αχ!! Όσο έχω γλιτώσει με τις ιντερνετικές αγορές, θα τα πληρώσω σε διαφορά για βιολογικά τρόφιμα. Αν και με ψάξιμο σε λαϊκές βιολογικών προϊόντων και άλλα μαγαζάκια, ίσως βρούμε κάποια άκρη να μην φαλιρίσουμε.

Ploegisi σίγουρα ο καθένας έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά πώς θα ταΐζει τα παιδιά του, ότι κάποιος κάνει κάτι διαφορετικό πχ από μένα, δεν σημαίνει πως είναι καλύτερο ή χειρότερο... Εγώ ακόμα ελπίζω να μην χρειαστεί επεμβασούλα η γκουγκουφκίτσα... Της έχεις πάρει μασητικά παιχνιδάκια? Ούτε αλοιφούλα βιολογική της βάζεις?

Ελένη το ριζάλευρο που δίνουμε, υποτίθεται ότι είναι για να μάθει το στομάχι του μωρό στις στερεές, δεν νομίζω να έχει διατροφική αξία, καλά έχω καταλάβει? Πόσο καιρό θα το δίνουμε, ξέρετε? Μετά το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη τροφή, ναι? Πόσο σύντομα το αντικαθιστούμε, μετά από ένα μήνα ή από ένα εξάμηνο (λέμε τώρα)?

χαχα ταπες κ συ σε καποιον κ ξεθυμανες...πτου μου!!

λοιπον σημερα πηρα μηλα, αχλαδια κ μπανανες για 1 εβδομαδα βιολογικα 12 ευρα..φυσικα στον συζυγο δεν ειπα τιπτα γιατι θα αρχισει τη γκρινια..ειναι παντως ακριβα...θα φυτεψω μπανανιες στοι μπαλκονι!!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημεραααααααα

μπηκα να σας πω και μια φορα ευχαριστα!!

ο ζορικος αντρας μου κοιμηθηκε χθες βραδυ 4 ωρες συνεχομενα!!

ειναι σιγουρα τυχαιο αλλα οκ χαιρομαι γι αυτο κ μακαρι να ξανασυμβει :rolleyes:

επισης χθες τ απογευμα ειμασταν αγορα για καθισμα αυτοκινητου κ ενω ειμασταν ετοιμοι να παρουμε το britax απο κοντα δεν μας αρεσε καθολου.

μπερδευτηκαμε κ γυρισαμε με αδεια χερια

μου αρεσε πολυ ενα baby confort opal και το maxi cosi αλλα πρεπει να το ψαξω κι αλλο

περιμενω τα φωτα σας :idea:

καλημέρα!

ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!?!?!?!!? πες μου ποια ήταν η αεροπορική εταιρία που είχε απ' ευθείας πτήσεις από θεσσαλονίκη για χίο... δεν μπορώ να τη βρω, δε θυμάμαι πως λεγόταν... έκλεισε μήπως??? οι υπόλοιπες έχουν πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό στο ελ.βενιζέλος, αλλά δε λέει... (όπως κατάλαβες μάλλον θα σου 'ρθουμε!)

Fire, δεν ξέρω αν σε διαφωτίζω, εμενα μου εφερε η ξαδέρφη μου δώρο ένα καρεκλάκι της Mothercare, και είμαι πολύ ικανοποιημένη. τωρα που είναι μικρούλα τη βολέυει μια χαρά και αργότερα θα βγάλουμε το πρόσθετο και θα το σηκώσουμε. http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=K1515

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλημεραααααααα

επισης χθες τ απογευμα ειμασταν αγορα για καθισμα αυτοκινητου κ ενω ειμασταν ετοιμοι να παρουμε το britax απο κοντα δεν μας αρεσε καθολου.

μπερδευτηκαμε κ γυρισαμε με αδεια χερια

μου αρεσε πολυ ενα baby confort opal και το maxi cosi αλλα πρεπει να το ψαξω κι αλλο

περιμενω τα φωτα σας :idea:

εγω εχω αυτο και με βολεψε αρκετα...http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://imagenes.eurekakids.net/g/141620121107/recaro-young-sport-grey-pepper.jpg&imgrefurl=http://www.eurekakids.net/en/babycare/recaro/young-sport-grey-pepper/141620121107&usg=__fnmzxFnd1xQpGQ4ftUAxMxDnJY8=&h=600&w=600&sz=47&hl=el&start=20&zoom=1&tbnid=8k8pC1ylnHsamM:&tbnh=137&tbnw=128&ei=C3SATefqK8qAhQell62xBw&prev=/images%3Fq%3Drecaro%2Byoung%2Bsport%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D619%26tbs%3Disch:10%2C505&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1014&vpy=94&dur=135&hovh=225&hovw=225&tx=195&ty=97&oei=BXSATZOYOMfn4ga9_MnxBw&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:6,s:20&biw=1280&bih=619

στα λητω το εχει 300 ευρω. εγω το πηρα απο γερμανικο σαιτ 180...συμφερει τρελα! δες τα χαρακτηριστικα του στο σαιτ της recaro.http://www.recaro.com/en/product-areas/child-safety/products/child-seats/ece-group-iiiiii.html

Διαφημίσεις

καλημέρα δέσποινα!!!

τι κάνεις ρε ψυχή? καιρό έχουμε να τα πούμε... τι κάνει το μελινάκι και ο γαλανομάτης? με την "αλεργία" βρήκες άκρη???

ειρήνη τη βρήκα... astra airlines

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Καλημερα σε ολες τις κοπελες!

Κλελια σ ευχαριστω για τον κοπο να μου παραθεσεις λινκ.Φανηκε χρησιμο.Οσο για τον σταθμο,το προσωπικο μου φανηκε πολυ καλο κ οργανωμενο αλλα.....οι αγγλοι δεν φημιζονται για την καθαριοτητα τους!Η αναζητηση βραφικου συνεχιζεται...Ενταξει με το αχλαδακι χθες?πως πηγε?

Ellain καλη σας επιτυχια για τις 4Απριλιου.θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε!!!Οπως ειπες κ εσυ,επικεντρωσου στην οργανωση της βαφτισης,να ξεχαστεις.Θα εχεις θεμα στη βαφτιση?

ploegisi φυσικα κ θα στρωσει!δεν περναει κ λιγα....ειδικα τα δοντακια.Ειναι πονος που παει κ ερχεται για αυτο το ενα λεπτο ειναι ηρεμα κ γελανε κ το αλλο σπαραζουν:-(

Κοριτσια να ρωτησω,απο τιμες ελλαδα τι παιζουν τα βιολογικα?ακριβα αν καταλαβα?γιατι εδω ρε παιδια απλησιαστα ειναι τα ατιμα,300 γρ φρεσκα φασολακια 2.50λιρες,κοντα στα 2 ευρα.:rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημερα!!

Κατερινα, μπιχλες οι Αγγλοι? Καλο ψαξιμο για σταθμο! Επισης 2,5 λιρες ειναι 2,88 ευρω, η λιρα ειναι πιο ακριβη. Στην Αγγλια εχω ακουσει οτι γενικοτερα τα τροφιμα ειναι ακριβα, ποσο μαλλον τα βιολογικα.

Fire απαξ και εκανε την αρχη, θα δεις οτι θα αρχισει να στρωνει! Αντε καλο μου...

Η Ελισαβετ εφαγε αχλαδι χθες 1 κουταλια και σημερα λιιιιγο παραπανω ΑΛΛΑ εκτος του οτι ξινιζει τα μουτρα της και κανει οτι ξερναει, μετα αρχιζει το κλαμα, οποτε τελος το ταϊσμα. Υποψην το αχλαδι ειναι γλυκο. Θα παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω τι κανουμε. Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα? Δλδ ποτε θα συνηθισει το αχλαδι? Ποτε θα της προσθεσω μηλο? Μπανανα? Ποτε θα καταφερει να φαει 1 μπωλ φρουτοκρεμας?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

οι κρητικοι..κανουν καταχρηση φυτοφαρμακων. μακαρι λοιπον να ξεραμε τι τρωμε!!!

Και αυτό που ίσως δεν το υποψιάζεστε είναι ότι οι παραγωγοί αλλα προιόντα προωθούν στο εμπόριο και άλλα παράγουν για τον εαυτό τους(χωρίς ράντισμα...).

καλημεραααααααα

Χαίρομαι τόσο πολύ Εύα!!!! Θα δεις...όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά...

Καλημερα!!

Η Ελισαβετ εφαγε αχλαδι χθες 1 κουταλια και σημερα λιιιιγο παραπανω ΑΛΛΑ εκτος του οτι ξινιζει τα μουτρα της και κανει οτι ξερναει, μετα αρχιζει το κλαμα, οποτε τελος το ταϊσμα. Υποψην το αχλαδι ειναι γλυκο. Θα παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω τι κανουμε. Ειναι φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα? Δλδ ποτε θα συνηθισει το αχλαδι? Ποτε θα της προσθεσω μηλο? Μπανανα? Ποτε θα καταφερει να φαει 1 μπωλ φρουτοκρεμας?

Όπα ...μην βιάζεσαι κοπελιά!!!!:P

Ακούς εκεί ένα μπωλ....περίμενε 2-3 βδομάδες να συνηθίσει τις γεύσεις!!! Είναι και στο παιδί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κλέλια μου μπουκάλι παίρνει η λίζα? αν ναι, γιατί δε δοκιμάζεις να της το δώσεις χυμό 1-2 φορές να συνηθίσει τη γέυση?

η γκουγκουφκίτσα πάντως τρελαίνεται για χυμό αχλάδι και τελευταία σε συνδυασμό με πορτοκάλι! το δε μανταρίνι, άστο καλύτερα! τρελαίνεται να το ρουφάει και να το μυρίζει, αλλά μετά από 3-5 λεπτά είναι όλο πάνω μου ή πάνω της! μάλλον δεν το αντέχει το στομαχάκι της και ο γιατρός μου είπε προς το παρόν να μην της ξαναδώσω...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...