Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

despoinarion περαστικα στο μικρουλη. εχω κ γω το μωρακι μου με αλλεργια στα αγελαδινα. αρχικα διαπιστωσα πρασινα κακα, ελεγα οτι ειναι υπερπαραγωγη κλπ. μετα εκανε ατοπικη δερματιτιδα πολυ εντονη, εκει αρχισα να την ψιλιαζομαι..εως οτου αρχισαν μετα απο καιρο οι διαρροιες περιπου για 1 μηνα εκανε διαρροια..αρχικα εκοψα γαλακτοκομικα (κ αγελαδινα κ κατσικισιο) κ μοσχαρι κ οτι μπορει ναα περιεχει ιχνη γαλακτος. εδω κ 1,5 μηνα τρωω μονο κατσικι, αρνι, κοτοπουλο, χυμους, ζυμαρικα κ καθολου σοκολατες, μπισκοτα κ οτι μπορει να περιεχει γαλα. κ το μωρο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕς Κ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ. μετα τον 1ο χρονο το ξεπερνανε. κρεμα μας εδωσε τη synlac της nestle.

στη synlac βαζεις μητρικο γαλα ή την τρωει σκετη; γιατι ρωτησα στο παρεντς και μου λενε οτι δεν δινουμε κρεμες και κατι τετοια.δεν καταλαβαινω το γιατι! εγω πηρα τη βιολογικη ολικης αλεσεως τη frezylac και λεει οτι βαζεις γαλα μεσα και η παιδιατρος μου ειπε να βαζω μητρικο. η αγλαία στο παρεντς μου λεει να μην αντλω για να βαζω στις κρεμες. γιατι οχι δηλαδη;πφφ....αντε βγαλε ακρη...

εξετασεις εσεις κανατε για την αλλεργια;

εμεις επειδη θα καναμε ετσι και αλλιως για την ελλειψη του ενζυμου θα κοιταξουμε και για την αλλεργια (αφου θα τον τρυπησουν που θα τον τρυπησουν τον κακομοιρη...)

μου εγραψε το ντοκτορι ενα κατεβατο...γενικη αιματος, φεριττινη, αυτες για την αλλεργια, για το ενζυμο....αντε να δουμε...

επισης μου ειπε να μην κοψω τιποτα απο τη διατροφη μου περα απο τα αμιγως γαλακτοκομικα (γαλα τυρι γιαουρτι) και αυτα για λιγο μονο τωρα στην αρχη αφου δεν εμφανιζει πια συμπτωματα με το θηλασμο αλλα μονο οταν ηρθε σε αμεση επαφη με γαλακτοκομικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προχτες ηρθε μια αισθητικος σπιτι και μου εκανε περιποιηη προσωπου με προιοντα της cosmedia viviane κυπριακης καταγωγης εταιρια με βιολογικα καλυντικα απο οπου παραγγειλα. και επισης πολυ καλες ειναι weleda γερμανικη που τη χρησιμοποιω γα το μωρο jurlique επισης φανταστικα.μπειτε στα ιτε na enhmervueite.filoydia

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

fire & Kλειω ευχαριστω πολυ για το βιολογικο-πληροφοριες! Υποσχομαι αυτην την φορα να μην ψαρωσω, να μην αμφιβαλλω και να υποστηριξω την επιλογη μου (γιατι για τον θηλασμο ψαρωσα και το φερω ακομα βαρεως, αλλα anyway ο,τι εγινε εγινε τωρα πια...). Στον Σκλαβενιτη κοιταξα, οντως εχει βιολογικα, αλλα επιπλεον τοσο στην γειτονια εδω στην Αθηνα οσο και στον Βολο εχουμε καταστημα με βιολογικα, τυποποιημενα και φρεσκα. Οποτε θα κανω εξορμηση! Μαζι με την Κλειω κολλαω κι εγω απο πισω για ερωτησεις :):) fire βρηκες τον μπελα σου!χιχιχιχι

Κλειω οσο για το ιντερνετικο ψαξιμο περι αναισθησιας το εκανα ηδη το λαθος την Κυριακη με αποτελεσμα να μην κοιμηθω ολο το βραδυ και ειπα τελος. Ο,τι ειναι να γινει θα γινει κι ο Θεος μαζι μας. Τα εθαψα στο πισω μερος του μυαλου μου και απλως περιμενω...

καλο βραδυ σε ολες φιλια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

στη synlac βαζεις μητρικο γαλα ή την τρωει σκετη; γιατι ρωτησα στο παρεντς και μου λενε οτι δεν δινουμε κρεμες και κατι τετοια.δεν καταλαβαινω το γιατι! εγω πηρα τη βιολογικη ολικης αλεσεως τη frezylac και λεει οτι βαζεις γαλα μεσα και η παιδιατρος μου ειπε να βαζω μητρικο. η αγλαία στο παρεντς μου λεει να μην αντλω για να βαζω στις κρεμες. γιατι οχι δηλαδη;πφφ....αντε βγαλε ακρη...

εξετασεις εσεις κανατε για την αλλεργια;

εμεις επειδη θα καναμε ετσι και αλλιως για την ελλειψη του ενζυμου θα κοιταξουμε και για την αλλεργια (αφου θα τον τρυπησουν που θα τον τρυπησουν τον κακομοιρη...)

μου εγραψε το ντοκτορι ενα κατεβατο...γενικη αιματος, φεριττινη, αυτες για την αλλεργια, για το ενζυμο....αντε να δουμε...

επισης μου ειπε να μην κοψω τιποτα απο τη διατροφη μου περα απο τα αμιγως γαλακτοκομικα (γαλα τυρι γιαουρτι) και αυτα για λιγο μονο τωρα στην αρχη αφου δεν εμφανιζει πια συμπτωματα με το θηλασμο αλλα μονο οταν ηρθε σε αμεση επαφη με γαλακτοκομικα...

ισως στο προτεινε αυτο η αγλαια για να μη κανεις υπερπαραγωγη.....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Δέσποινα, σε ό,τι σου απαντούν και έχεις απορία, ρώτα ξεκάθαρα: γιατί? Δεν θα το αντιμετωπίσουν ως εριστικότητα από μέρους σου. Ρώτα "Γιατί, υπάρχει περίπτωση αν το κάνω να προκαλέσω κάποιο κακό στο μωρό ή στην παραγωγή μου ή στην ποιότητα της κρέμας?" ή ό,τι άλλο σου έρθει.

Θα σου τηλ αύριο.

Το κεφάλι μου πονείειειει!!!

am ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω τιμές για την jurlique, την weleda την χρησιμοποιώ στο μωρό, τα πάντα του είναι weleda. Μωρέ, όλα τα βιολογικά προϊόντα καλά είναι, να τα βρίσκαμε σε καλή τιμή θα ήταν το καλύτερο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Δέσποινα, σε ό,τι σου απαντούν και έχεις απορία, ρώτα ξεκάθαρα: γιατί? Δεν θα το αντιμετωπίσουν ως εριστικότητα από μέρους σου. Ρώτα "Γιατί, υπάρχει περίπτωση αν το κάνω να προκαλέσω κάποιο κακό στο μωρό ή στην παραγωγή μου ή στην ποιότητα της κρέμας?" ή ό,τι άλλο σου έρθει.

Θα σου τηλ αύριο.

Το κεφάλι μου πονείειειει!!!

am ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω τιμές για την jurlique, την weleda την χρησιμοποιώ στο μωρό, τα πάντα του είναι weleda. Μωρέ, όλα τα βιολογικά προϊόντα καλά είναι, να τα βρίσκαμε σε καλή τιμή θα ήταν το καλύτερο...

ρωταω αλλα με επιφυλαξη γιατι επικρατει λιγο εξτρεμισμος στην ενοτητα θηλασμος. απλα θελω να παρω καθε πιθανη απαντηση και να κρινω εγω μετα.αυριο θα δοκιμασω να αντλησω το πρωι και θα δωσω παλι ρυζαλευρο με δικο μου γαλα να δουμε πως θα παει.αφου θελει να φαει το σκατο!σημερα μου ανοιγε το στομα την ωρα που ετρωγα και τραβουσε το χερι μου και μουγκριζε! ετοιμη ημουν να του δωσω καμια κουταλια αρακα!!!

για τις κρεμες που ρωτησες και σαμπουαν και τετοια και εγω χρησιμοποιω φυτικα της apivita και makrovita που και που και ειναι σουπερ.μου αρεσει πολυ και μια μασκα του κορρε με ελια για πιλινγκ προσωπου. και καλυντικα (κραγιον και τετοια) του κορρε ειναι ωραια, επαιρνα παλιοτερα (τωρα εχω ξεχασει πως ειναι να βαφομαι...)

οσο για τα weleda ειναι κορυφαια (εχει μια ενυδατικη με τριανταφυλλο απιστευτη) αλλα ειναι απλησιαστα...απαπαπα...μονο για τα παιδια τα σκαω...για μενα τσιγγουνευομαι.

ελενα καλη επιτυχια στην επεμβαση του μικρου.ευχομαι να τελειωσει οσο πιο γρηγορα και ανωδυνα γινεται.και να μην ανησυχεις κοριτσι μου!

και μαρη κλελια ετσι οπως το εγραψες να μην το ψαξει για αναισθησια στο ιντερνετ σε εμενα ειχε το αντιθετο αποτελεσμα!επειδη το ανεφερες το εψαξα!!! μη δινεις τετοιες συμβουλες!αστο!!!:tongue::tongue:

Κλειώ πέρα από macrovita, apivita, weleda εγώ χρησιμοποιώ και της rinatura και της lavera. Ειδικά το αμυγδαλέλαιο της rinatura και το έλαιο avocado της macrovita μου αρέσουν πολύ και είναι και πολύ φθηνα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα!!

Δεσποινα παιδι μου!! Ειπα στην ellain να μην κοιταξει και εσυ ετρεξες να δεις επειδη το εγραψα?? Τα θελει ο απο πισω σου :tongue:. Δεν εχω διαβασει κατι ασχημο σε αυτο το θεμα, αλλα σιγουρα το ιντερνετ οταν ψαχνεις κατι ιατρικο, παντα σου βγαζει τα περιεργα και αξιομνημονευτα (δλδ ασχημα) περιστατικα πρωτα-πρωτα.

Κοιταξα κρεμες apivita και macrovita, το ιδιο ακριβες ειναι, οποτε πηρα του Neal's Yard Remedies με τσαμπα μεταφορικα.

Οσες θελουν weleda στο ιντερνετ υπαρχουν στο 1/2 της τιμης στο Ελλαδισταν. Και να μην ειναι καποια εξοικειωμενη με ιντερνετικες αγορες, αξιζει να μυηθει μονο και μονο για την διαφορα της τιμης.

Σε λιγο επιχειρω να της δωσω αχλαδι.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειστε παντωσ τυχερεσ που βρισκεστε αθηνα και υπαρχουν λαϊκεσ ,καταστηματα κτλ με βιολογικα....εδω ειχε καποια,εκλεισαν ομωσ.απο οτι ξερω μονο ενα μαγαζι εχει παραμεινει και σε καποια μαναβικα που εχουν λιγα πραγματα ομωσ!!!!φερνει και γνωστο σουπερ μαρκετ αλλα και παλι λιγα πραγματα...κ ασ μην σχολιασουμε τιμεσ εδω!!!!!!!!!!!παντωσ οσο μπορω τετοια χρησιμοποιω!!!!

αληθεια επι ευκαιρεια,ειδατε την εκπομπη στο μεγκα την κυριακη στισ 10.00?ελεγε ενασ παιδιατροσ(ο μαζανησ αν τον ξερετε-που βγενει κ στην μενεγακη),οτι στα χοιροστασια και γενικα οπου εκτρεφονται ζωα ,καθημερινα εχτοσ απο αντικαταθληπτικα και τετοια φαρμακα τουσ δινουν ποσοτητεσ αντιβιωσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για τον λογο να μην νοσησει το ενα και κολλησουν τα υπολοιπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται οτι ολα αυτα τα τρωμε εμεισ!!!!!!!!!!!!και εννοειται οτι αν τα τρωμε και θηλαζουμε περνουν και απο το γαλα στο μωρο!!!!!!!!αληθεια σασ λεω εξοργηστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α κι επισησ ειπε (δεσποινα-μαμουνακι ισωσ σασ ενδιαφερει...)οτι πολλα μωρα παρολο που θηλαζουν δειχνουν διαφορα σημαδια αλεργιασ (που καμια φορα ισωσ κ να μην ειναι....)και οφειλονται στο οτι το κρεασ που καταναλωσε η μαμα ηταν τιγκα στισ αντιβιωσεισ.....

σασ ζαλισα ε?φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παμε για φρουτα εισ διπλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

η τσιπ μασ που πηγε σημερισ????????????τσιπ εμαθα οτι πηρεσ σβαρνα τα καφε κ σκορδιζεισ??????????????????????????????????μαρη τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι (τριτομανουλα)κανεισ scrabooking?????ξερετε κοριτσια αν κανει?απο οτι θυμαμαι ασχολειται με αυτο ετσι δεν ειναι?με ρωτουσε μια κοπελιτσα να τησ πω,γι αυτο ρωταω!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κορίτσια μπήκα λίγο να δω τι κάνετε πριν φύγουμε για παιδίατρο.

Από ό,τι πρόλαβα όμως να δω μου βάλατε πολύ εργασία για το σπίτι και διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα.

Έχω αγωνία τι θα μας πει σήμερα η παιδίατρος και τι στάση θα κρατήσει για την εισαγωγή στις στερεές τροφές.

Ειρήνη το διάβασα το μήνυμα στο fb και απάντησα στη κοπέλα.

Δέσποινα τι έγινε; Παρουσίασε ο μικρός πάλι αλλεργία αν κατάλαβα καλά;

Στο Δημήτρη είχα αρχίσει και εγώ να βγάζω γάλα με το θήλαστρο και να του φτιάχνω ρυζάλευρο βιολογικό αλλά όταν μίλησα με έναν πανεπιστημιακό παιδίατρο μου είπε ΄τοι δεν χρειάζεται, να σταματήσω και να μην του δίνω ρυζάλευρο. Μου είπε ότι ο θηλασμός είναι πολύ καλύτερος και ότι το ρυζάλευρο αποροφάει τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (αν θυμάμαι καλά).

Μαμουνάκι ξεκίνησες να δουλεύεις; Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολα αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσεις.

Έλενα για πότε με το καλό είναι η επέμβαση; Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σταματάω τώρα γιατί πρέπει να ντύσω 2 παιδά, το μωρό είναι ήδη έτοιμο και να ετοιμαστούμε.

Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπέρα κοριτσάρες!

λίγες μέρες δε μπήκα και γράψατε 3 σελίδες τουλάχιστον! τι να πω... κι όταν είμαι εδώ δεν είναι καμιά σας!

τι να πρωτοσχολιάσω... κατ' αρχήν να πω ότι σέβομαι απόλυτα την επιλογή όποιων αγοράζουν βιολογικά προϊόντα γενικότερα, και καλά θα ήταν να μην υπάρχει τέτοιου είδους διαχωρισμός. όμως, επειδή ο μπαμπάκας μου είναι αγρότης παραγωγός μήλων, ροδακίνων, ακτινιδίων και σταφυλιών, ξέρω πολύ καλά ότι τουλάχιστον εδώ στην περιοχή μου, εκτός από τη βιολογική καλλιέργεια υπάρχει και η ολοκληρωμένη καλλιέργεια, με ελέγχους για υπολείμματα φυτοφαρμάκων, τα οποία δε βγαίνουν στο εμπόριο όταν είναι πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό. και δε μπορώ φυσικά να δεχτώ με τίποτα ότι ο μπαμπάς μου δεν κάνει καλά τη δουλειά του! τώρα θα μου πείτε που ξέρεις τι κάνουν οι υπόλοιποι... όσο ξέρουμε για τα βιολογικά... εγώ αυτό που κάνω είναι να προτιμώ τα ελληνικά προϊόντα και για όλα τα υπόλοιπα, ο θεός βοηθός!

η μικρή μου ξεκίνησε κρέμα ρυζάλευρο πριν από καμιά βδομάδα και την τρώει με ευχαρίστηση! πήρα τη γιώτης και τη φτιάχνω με το γάλά που έχει συνηθίσει τόσο καιρό. τα ματάκια της δεν είναι καλύτερα καθόλου. σταματήσαμε τη θεραπεία για 10 μέρες όπως μας είπε ο γιατρός και μάλλον την παρασκευή θα την ξαναπάω να τη δει...

επίσης έχει εδώ και τρεις μέρες που κλαίει πολύ! την κυριακή στη βάφτιση του ανηψιού που την είδε ο γιατρός μας είπε να μην ανησυχούμε και ότι δεν είναι τίποτα, μάλλον την ενοχλούν τα ούλα της... έχει φαγούρες... εννοείται δεν δίνουμε φάρμακα ούτε για πλάκα! αλλά ρε κορίτσια τέτοιο κλάμα... που τη βρίσκει τόση δύναμη το σκατό??? κάποιες στιγμές σηκώνει τον τόπο στο πόδι, όπως τώρα ας πούμε! και κυρίως κλαίει πολύ όταν είναι να κοιμηθεί... ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο το βραδυνό, που κοιμάται από τις 10.30 μέχτι τις 8-8.30 το πρωί. πάλι καλλά, διαφορετικά θα ήμουν κομμάτια!

θα στρώσει, δε θα στρώσει?

σας φιλώ μια μια και σόρι που δε σας σχολίασα ξεχωριστά αλλά ήταν τόοοοοσα πολλά...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Να σας γράψω εν συντομία τα νέα μας. Όλα καλά με την παιδίατρο, μου είπε να ξεκινήσω ρυζάλευρο αλλά όταν της είπα ότι δε θέλω δεν επέμενε, αρκεί αργότερα να φάει δημητριακά με όποιο τρόπο αποφασίσω. Τον επόμενο μήνα θα το ξανασυζητήσουμε που θα ξεκινήσουμε και τα φρούτα.

Όσο για την ανάπτυξή μας φτάσαμε 6700 και ύψος 67 εκατοστά!

Ελένη μάλλον κάτι παροδικό θα είναι ίσως φταίνε τα δοντάκια αλλά αφού κοιμάται τόσες ώρες και γενικά από όσο θυμάμαι είναι πολύ καλό μωράκι μην μιλάς καθόλου!!!

Και φυσικά για τα τρόφιμα και εγώ από το καλοκαίρι αν τελικά επιστρέψουμε λαχανικά, φρούτα και αβγουλάκια θα τρώμε δικά μας από το κτήμα του παππού και της γιαγιάς. Μπορεί να μην είναι βιολογικά αλλά ξέρω πως έχουνε καλλιεργηθεί και τι τρώμε.

Καλό βράδυ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...