Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vasdeli αυτό θα κάνω και θα σας ενημερώσω... Πάντως σου το ξαναλέω, πολλές ξεκινούν κρέμες με τέτοιες βλακείες και το θεωρούν λογικό και εμένα τρελλή που βάζω το παιδί μου σε γυάλα! Όκ, εννοείται η Ελισάβετ και το σουβλάκι της θα φάει και τα πάντα. Στο σπίτι όμως η καθημερινή/βασική διατροφή της θα είναι βιολογικά και μελετημένα προϊόντα! Εμένα δεν με νοιάζει να τρώω γαριδάκια για μεσημεριανό, έχω πάθει όμως την πλάκα μου μετά που γέννησα. Τώρα καταλαβαίνω την εμμονή των ανθρώπων με τα βιολογικά. Στην αρχή τους θεωρούσα και εγώ υπερβολικούς, τώρα κατάλαβα ότι απλώς είναι γονείς!

νομίζω ότι εισαι η χαμένη αδερφή της αδερφής μου!!!!! χαχαχαχα

ίδιες σε όλα ρε σύ!!!!!!

και σωστές :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κλελια μου οπως τα λες

απο αυστηροτητα προς εμε αλλο τιποτα..

οντως με βαλες να την ψαξω με το λινκ που παρεθεσες

θα βαλω το στεφανι να διαβασει περαιτερω.. merci

εγω εδω κ 3 ωρες προσπαθω ν απλωσω 1 πληντυριο ρουχα

για την δικη μου εμμονη στα βιολογικα, οχι μονο σ αυτα που τρωμε αλλα κ σ αυτα που βαζουμε πανω μας κ στο σπιτι μας κ στις λοιπες εκφανσεις της καθημερινοτητας μας, με αποκαλουν .. ρομαντικη, κ καποιοι αλλοι ειμαι σιγουρη οτι με θεωρουν βλαμμενη

αλλα who cares???

για την δικη μου εμμονη στα βιολογικα, οχι μονο σ αυτα που τρωμε αλλα κ σ αυτα που βαζουμε πανω μας κ στο σπιτι μας κ στις λοιπες εκφανσεις της καθημερινοτητας μας, με αποκαλουν .. ρομαντικη, κ καποιοι αλλοι ειμαι σιγουρη οτι με θεωρουν βλαμμενη

αλλα who cares???

ακριβως! ο καθένα κάνει αυτό που κρίνει σωστό!

Τσιπούρα, είδες γιατί λατρευόμαστε εμείς? Είναι αδελφική αυτή η αγάπη :tongue:!!

Fire επειδή εγώ σιγά-σιγά μπαίνω στον κόσμο των βιολογικών προϊόντων και εγω σαν εσένα θα καταντήσω :tongue:, αλλά σιγά-σιγά. Και πρώτα σειρά έχει το παιδί, μετά το σπίτι και μετά εγώ. Έχω στην αποθήκη αρκετά απορρυπαντικά δικά μας και βρεφικά, οπότε όταν τελειώσουν θα αρχίσω όλα τα βιολογικά. Να δούμε, τα καλύτερα για τα μωρά μας θέλουμε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Clelia σ ευχαριστω,Ιrini περαστικουλια σας,Fire μπραβο στο μικρακι που δεν εκλαψε!οσο για τη φορμα εξοδου,μια απ τα ιδια.προσωπικα με βολεψε να βαζω το χερι μου στο μανικι κ να τραβαω το χερακι του απο μεσα εξω.Vasdeli μπραβο στο γιοκαρινακι που κοιμαται μοναχανο του.συνεχιζει να κοιμαται μπρουμυτα?τσιπουρα ριξε κ αλλα σκορδα

Κοριτσια αυριο εχουμε ραντεβου με εναν βρεφικο:-(

πειτε καμια ερωτηση να κανω....

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερίνα μου, έψαξα στο φόρουμ και βρήκα αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19378, πιστεύω θα σε βοηθήσει να κάνεις μια λίστα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από σταθμούς, είμαι μία πρωτομάνα. Τι αγγούρι να αφήνεις το μωρό σου για να επιστρέψεις στην δουλειά σου.

Fire (ή όποια άλλη γνωρίζει) τα φώτα σου: όπως έγραψα και νωρίτερα, επειδή σκοπεύω να ακολουθήσω τον ρομαντικό τρόπο ζωής σου :D με τα βιολογικά, είπα να αγοράσω κάποια πραγματάκια που θέλω εγώ: μάσκα/κοντίσιονερ μαλλιών, γαλάκτωμα και λοσιόν καθαρισμού προσώπου. Βρήκα σε ένα θέμα στο φόρουμ μία λίστα με προϊόντα και e-shops, αλλά ρε γμτ 12 ευρώ η λοσιόν προσώπου? 17,5 ευρώ το γαλάκτωμα καθαρισμού? Οι τιμές αυτές είναι της Neal's Yard Remedies. Εσύ τι προϊόντα χρησιμοποιείς για αυτές τι περιπτώσεις, δλδ για καθημερινά προϊόντα?

GEXxp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε ολα τα κοριτσια και αγορια της παρεας και καλη εβδομαδα!

Σας διαβασα στα πεταχτα και ειδα πως απ'ολα εχει ο μπαξες, αρρωστιες κ πυρετουληδες (ειρηνακι περαστικα!!), κιλακια που χανονται, νυφικα ονειρεμενα (φωτεινη με το καλο!), αναζητησεις για παιδικους σταθμους(κατερινακι ειμαι πανασχετη με το θεμα), γελαστουληδες που κοιμουνται ανετα πλεον(βικυ ο επιμενων νικα!), μαμαδες ηρωιδες που τα μικρα τους τις ξενυχτανε (fire υπομονη και κουραγιο), μαμαδες που ψαχνονται και δεν πανε την πεπατημενη (γεια σου ρε Κλειω, ρωτα εσυ να μαθαινουμε κι εμεις), μωρακια με κοκκινιλες (δεσποινακι τι ηταν αυτο??? ελπιζω τωρα πια ολα καλα) και πολλα πολλα αλλα. Ελπιζω παντως να περασατε ολες ενα ομορφο ΣΚ!

εμεις πηγαμε στο Παιδων εχθες, βρηκαμε την γιατρο, συνεργασιμη, φιλικη, επιτελους μια γιατρος χωρις τουπε που ενδιαφερθηκε για την αγωνια των γονιων. Μας εξηγησε την διαδικασια, βγαλαμε και ακτινογραφιες και τωρα ειμαστε ετοιμοι για τις 31 Μαρτιου, οποτε και θα δουμε τους αναισθησιολογους. Στις 3 Απριλιου θα κανουμε εισαγωγη και την επομενη την επεμβαση, πρωτα ο Θεος. Μετα ραμματακια και ναρθηκακι για 6 εβδομαδες. Και φυσικα ως την επεμβαση, πολλη προσοχη να μην αρρωστησει... Πιστευα πως θα ηρεμουσα τωρα που ολα τακτοποιηθηκαν αλλα αυτη η αναμονη κοριτσια ειναι σαν θηλια γυρω απο τον λαιμο, φοβαμαι τοσο την αναισθησια. Αντε να περασουν οι μερες. Το καλο ειναι οτι πρεπει να οργανωσουμε την βαφτιση γιατι τον Μαιο θα ειμαστε Βολο και μετα την επεμβαση δεν θελω να λειπω απο κοντα του, οποτε καπως θα ξεχνιομαστε και θα περασουν οι μερες...

Σας φιλω, παω να σιδερωσω ;)

Κλειω κ fire, αυτα τα προιντα τι λενε, αν γνωριζετε???http://www.bioagros.gr/paidikes_trofes.htm πώς διαλεγουμε συγκεκριμενα βιολογικα προιοντα?? δηλαδη τι πρεπει να προσεχουμε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κλειω χρησιμοποιω προιοντα macrovita/apivita εδω κ χρονια κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη

να επισημανω βεβαια οτι παρα τα 36 μου χρονια το καλο γονιδιο που κληρονομησα με βοηθαει στο να συντηρω απλα την επιδερμιδα μου χωρις δραστικες λυσεις

τα apivita εχουν τελειες υφες και τα αφρολουτρα τους δεν παιζονται -αγαπημενο μου αυτο με το συκο-αλοη, και τα macrovita εχουν πολυ καλη σειρα προσωπου κ οχι μονο

ellain τα συγκεκριμενα ναι,εγω τα αγοραζω

συνηθως τα βιολογικα προιοντα εταιρειας οπως αυτη που παρεθεσες ειναι πιστοποιημενα απο καποιο φορεα οποτε ειναι οκ

στα φρεσκα βιολογικα -εγω πηγαινω σε βιολογικη λαικη καθε τριτη, αρκει να εχει πιστοποιητικο πανω στον παγκο του

αυτο βεβαια δεν σημαινει κ κατι, ελληναρες ειμαστε ξερεις

συνηθως αγοραζουμε την ιδεα και ευελπιστουμε οτι τα λεφτα μας πιανουν τοπο..:rolleyes:

fire αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω σχετικα με την πιστοποιηση των αυθεντικων βιολογικων, και ξερεις ειμαι σιγουρη οτι θα κρανιωθω οταν η μαμα μου και κατι αλλοι εξυπνοι θα μου πουν σε εναν μηνα που θα αρχισουμε τις στερεες και αργοτερα που θα αρχισουμε τις κρεατοσουπες "και εισαι σιγουρη οτι ειναι βιολογικο?" και τι να τους απαντησεις...? Τελοσπαντων, το καλο οταν γυρισω στον Βολο ειναι οτι εχουμε ενα ζευγαρι φιλων που εχουν δικο τους παρτερι και βαοζυν λαχανικα χωρις λιπασματα (ας ελπισουμε οτι δεν θα ραντιστουν απο των διπλανων...) κι εχουν και κοτουλες για κανενα αυγουλακι. Ο,τι μπορουμε κανουμε. Ως ειδικη των βιολογικων παντως που εγκρινεις αυτες τις γερμανικες κρεμες που παρεθεσα παραπανω, ξερεις αν τις βρισκω σε καταστηματα με βιολογικα ή πρεπει να τις παραγγειλω απ΄εξω?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain άντε κοριτσάκι μου! Με το καλό η επεμβασούλα (διότι για επεμβασούλα πρόκειται, βάλτο καλά στο μυαλό σου), όλα θα πάνε καλά, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την αναισθησία, το μωρό σου θα το προσέξουν σαν να ήταν δικό τους!! Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Επίσης μην αρχίσεις να ψάχνεσαι ιντερνετικά για αναισθησίες σε μωρά. Να ακούς μόνο τους γιατρούς σας. Διότι μπορεί να διαβάσεις πολλά πράγματα για εξαιρέσεις ή περιπτώσεις σπάνιες και δεν θέλω να κλατάρεις, πραγματικά ξέχνα το ίντερνετ όσον αφορά αυτό το ψάξιμο. Να κοιτάς για μπομπονιέρες, γλυκάκια, προσκλητήρια, βιολογικά προϊόντα, τέτοια πράγματα!

Λοιπόν, ακόμα στα βιολογικά είμαι νεούδι, η fire ξερει παραπάνω, νομίζω και η παλιο-vasdeli :tongue:. Aλλά από ό,τι μου είπε η soevan από το φόρουμ, πρέπει να έχουν 2 πιστοποιήσεις, λέει. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έχει βιολογικά πράγματα, όπως επίσης και το www.ebio.gr, αλλά το τελευταίο ενώ έχει δωρεάν μεταφορικά, οι τιμές του άουτς! Τσούζουν! Προσωπικά προτιμώ να πάω Σκλαβενίτη ή σε λαϊκές αγορές βιολογικών προϊόντων (δες εδώ πού έχει http://www.baby.gr/index.cfm/doc/56/cat/12). Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω να σου πω, εν καιρώ!

Fire σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα κοιτάξω τιμές σε αυτά που μου λες και θα επανέλθω με απορίες! Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμα, αλλά το τελευταίο ήταν απειλή! Μέχρι να κατανοήσω κάτι τον πρήζω τον άλλο! Όχι απλό πρήξιμο: clelioπρήξιμο λέμε!

GEXxp3.png

λοιπον

θα μπορουσα να γραψω κατεβατα γι αυτην την τοσο κοινοτυπη εξυπναδα του αν ειμαι σιγουρη αν ειναι βιολογικο..

οχι κ φυσικα δεν ειμαι! ολοι για μια ιδεα ζουμε ομως κ μενα η ιδεα κ μονο οτι ψωνιζω βιολογικα με κανει κ νιωθω καλα

ακομη κ μπαρουφα να ειναι η ολη αυτη ιστορια με τα βιολογικα -πραγμα που δεν πιστευω, κ μονο τ οτι εγω αυθυποβαλλομαι κ πιστευω οτι βαζω στο στομα μου κατι καλυτερο απ το μεσο ορο ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!

για τις κρεμες αυτες λοιπον η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει ακομη μια και ειμαι καινουρια μανουλα και απεχουμε 2 μηνες ακομη απο τις στερεες ωστοσο οι γερμανοι καλως ή κακως ειναι .. γερμαναραδες στα προιοντα τους κ δεν κανουν πλακα (ο νοων νοειτω..)

νομιζω λοιπον οτι μπορεις να τηλεφ στα κεντρικα και να ρωτησεις απο που μπορεις να τα προμηθευτεις στην πολη σου

ελπιζω να βοηθησα

να μην πτοεισαι απο αυτα που θα σου λενε , η.. ρομαντζαδα των βιολογικων ειναι ευκολος στοχος για ειρωνειες

δεν εχω κουραγιο να τα ξαναγραψω....

καλωσηρθα στον κοσμο των στερεων τροφων...ειμαι ζωον και δεν εβαλα μητρικο γαλα...και ιδου τα αποτελεσματα....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508&page=80

despoinarion περαστικα στο μικρουλη. εχω κ γω το μωρακι μου με αλλεργια στα αγελαδινα. αρχικα διαπιστωσα πρασινα κακα, ελεγα οτι ειναι υπερπαραγωγη κλπ. μετα εκανε ατοπικη δερματιτιδα πολυ εντονη, εκει αρχισα να την ψιλιαζομαι..εως οτου αρχισαν μετα απο καιρο οι διαρροιες περιπου για 1 μηνα εκανε διαρροια..αρχικα εκοψα γαλακτοκομικα (κ αγελαδινα κ κατσικισιο) κ μοσχαρι κ οτι μπορει ναα περιεχει ιχνη γαλακτος. εδω κ 1,5 μηνα τρωω μονο κατσικι, αρνι, κοτοπουλο, χυμους, ζυμαρικα κ καθολου σοκολατες, μπισκοτα κ οτι μπορει να περιεχει γαλα. κ το μωρο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕς Κ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ. μετα τον 1ο χρονο το ξεπερνανε. κρεμα μας εδωσε τη synlac της nestle.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

γεια σας κοριτσια...μου λειπετε μωρε...εφτιαχνα το καφεδακι μου κ χαζευα εδω περα...τωρα ειμαι ενα πτωμααα...εννοειται οτι μονο με co-beding την βγαζω καθαρη τη νυχτα. ξυπναω 5.30 το πρωι για να ετοιμαστω, να βγαλω πρωινο γαλα, οποτε δεν εχω κουραγιο να ξυπναω αλλο ενδιαμεσα..κοιμομαστε μαζι κ οτι ωρα ξυπναει τρωει μονη της κ ξανακοιμαται./..τσαμπα τον κοπο να τη μαθω να κοιμαται στην κουνια της.

φωτεινη τελεια με το νυφικο. θα εισαι καρακουκλαρα!!!

κλειω εγω ψωνιζω απο ενα μαγαζι τα φρουτακια μας που ειναι μονο βιολογικα. απο σουπερ μαρκετ δεν τα προτιμω..κ εχω δει πολλες μανουλες που παιρνουν κ μπισκοτα κ κρεμες κλπ βιολογικα για τα παιδακια τους.(η πεθερα μου γουρλωσε οταν της ειπα οτι δε θελω να μου ξαναπαρει φρουτα, γιατι τρωμε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)..K μενα τρελλη με ανεβαζουν, στριγγλα με κατεβαζουν.

κλεισαμε εκκλησια βαπτιση 18/9/2011 στα γενεθλια μας!!!διπλο παρτυ!!!

φιλακια σε ολεςςςςςςςς κ στα μωρακια σας

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...