Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρρωστησαμε κι εμεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω ναι!!!!!καλε τι εγινε στα παιδακια του καφε μασ???????????μαλιστα και οι δυο μου χτυπησαν 39!!!!!!!!!!!!!!!!!ολο το βραδυ στο ποδι το βγαλαμε!!!!!!!!

τελικα μαλλον στο σοϊ μου τα εχουν παιξει τα μυαλα τοσ ....τι να πω ρε κοριτσια!!!!!!!θυμαστε χτεσ μολισ που ελεγα για την ξαδελφη?ε αφου σασ τα εγραψα χτεσ,ταϊσα τισ μικρεσ φρουτοκρεμα και αυγο την αγγελικη και μετα απο λιγο τισ πηρα και κατεβηκαμε κατω στην μαμα μου για να τελειωσει και η αγγελικη τα φρουτα τησ!!!ε ηταν εκει μια θεια μου με τον εγγονο τησ (παει κ αυτοσ παιδικο αλλα αρρωσταινει υπερβολικα πολλεσ φορεσ....18 μηνων...) και οπωσ μιλουσαμε αντιλαμβανομαι οτι ο μικροσ εβηχε!!!!!λεει κι εκεινη οτι ολη την εβδομαδα ηταν αρρωστοσ και πηγε σχολειο την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καγκελο εγω!!!!!!τωρα στην αναρρωση τον βγαζει εξω κ τον παει σε σπιτι με μωρα??????????????????????????????μεχρι ομωσ να τα πει ολα αυτα οι επαφεσ των μωρων ειχαν γινει!!!!!

σε λιγη ωρα να το 38κ κατι απο την αγγελικη...αργα το απογευμα να και η μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αραγε λετε να τισ κολλησε αυτοσ?γινεται τοσο γρηγορα να κολλησαν?αλλεσ επαφεσ με αρρωστο ατομο δεν ειχαν παντωσ...τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου τα 5 ποτακια ηταν πολυ πολυ ελαφρυα...βοτκα με βυσσινο!!!!!!!!!!!!και να σου σημειωσω για να μην αισθανεσαι οτι δεν πινεισ κτλ ,οτι ειχα να πιω 3,5 ολοκληρα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ω ναι!!!!!!αφου ημουν σε μια διαρκη εγκυμοσυνη(3 γεννεσσε 2,5 χρονια )χωρια οι θηλασμοι ....στην αγγελικη αποθηλασα και πριν προλαβω να πιω τσουπ και η γεωργια.....

τωρα ομωσ προλαβα και ηπια!!!!χα χα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Ειρηνη :(. Περαστικα σας! Σιγα μην την γλιτωνατε... Γιατρος δεν ειμαι, αλλα δεν νομιζω να σας κολλησε η θεια. Η ξαδελφη προλαβε και την εκανε την δουλεια.

Προσωπικα οταν αρρωσταινω, τα συμπτωματα μου εμφανιζονται 24-48 ωρες απο την επαφη μου με τον αρρωστο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα!!!

εμεις σημερα βγηκαμε τη βολτα μας χωρις τη φορμα εξοδου αλλα με ρουχαλακια και ω ναι! δεν κλαψαμε..

μακαρι να ηταν αυτο!

απο τις 4,5 ωρες βεβαια τις 3,5 κοιμοταν αλλα τον ηλιο του τον πηρε μια χαρα!!

τωρα βεβαια να σας γραψω και το αστειο της υποθεσης να γελασετε..

δεν μπορουσα να του βαλω το μπουφανακι του

δεν ξερω αν ειμαι τοσο ακαματα ρε κοριτσια τι να πω..:rolleyes:

ξαπλωτο δεν μπορουσα να του το βαλω με τιποτα

ευτυχως τον σηκωσε ο μπαμπας αγκαλια και βαλαμε τα χερακια ενα ενα κ καταφεραμε να την παμε την βολτα μας :D

δεν σας διαβασα,παμε για μπανακι

φιλια σε ολες και περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα

καλησπερα κοριτσια...

διαθεση 0

ειμαι απο το μεσημερι στους γονεις μου με πυρετο ασανσερ δεκατα μονο ομως.... απο 37,1 εως 37,8 εφτασα

Για αυτο ηρθαμε στην μαμα μου να κοιτανε λιγο την μικρη γιατι εγω τον εαυτο μου δεν μπορω να κουβαλησω απο τους πονους στα κοκκαλα μου....

Οσο για το νυφικο τελικα βρηκα το Πριγκιπικο μου φορεμα αλλου...επερνα τηλ τον αλλο οικο να παω να τα παρω αλλα δεν το σηκωνανε , θα προσπαθησω κι αυριο να ξαναπαρω....κι αν δεν .... θα παω απο εκει ....

το βρηκα με 400 ευρω λιγοτερα, Δωρα εχω τα 2 παρανυφακια, εχω κουαφ και γαντια δωρο και το πεπλο κι οτι αλλο θελησω...

και αντιμετωπιση ?

ΑΨΟΓΗΗΗΗΗΗΗ κυρια με Κ κεφαλαιο δεν με εκανε να νιωσω με τπτ οτι ειμαι παχια απεναντιας μου ειπε θα σε κανω να φορεσεις αυτο που θα σε κανει να νιωθεις εντελεως διαφορετικη και τα καταφερε.....

:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

δεν εχω κουραγιο να τα ξαναγραψω....

καλωσηρθα στον κοσμο των στερεων τροφων...ειμαι ζωον και δεν εβαλα μητρικο γαλα...και ιδου τα αποτελεσματα....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508&page=80

απο που μπορω να το προμηθευτω αυτο βικυ?

το πουλαν στα βιβλιοπωλεια μας ή παραγγελια απ εξω??

Eύα, το συγκεκριμένο βιβλίο όταν το έψαξα εγώ (πριν 6 χρόνια) δεν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα(δεν ήταν μεταφρασμένο καν-είναι στα αγγλικά). Έτσι το πήρα απ' έξω. Μπορείς να δώσεις παραγγελία εδώ: http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=the+fussy+baby+book&search=search

σου έχω βρει ήδη το βιβλίο στο ψαχτήρι. Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ αξιόπιστο, έχω παραγγείλει βιβλία και τα στέλνουν άμεσα.Και δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής!

Τώρα βέβαια μπορείς να ρωτήσεις και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία αλλά αν το παραγγείλουν και εκείνοι ίσως σου χρεώσουν παραπάνω!

Επίσης, αν δεν θέλεις μπορώ να σου το δανείσω να το διαβάσεις(στείλε μου με πμ την διεύθυνσή σου) και μου το επιστρέφεις μετά.:-P

Μην το βάζεις κάτω...σε σκέφτομαι συχνά...μπορώ να φανταστώ λίγο τι περνάς....με τον Παύλο δεν υπήρχε μέρα ούτε νύχτα για ένα χρόνο και δεν είναι υπερβολή...Σου στέλνω πμ.

το παιδι μου γουσταρει sting

επλενα πιατα κ κοιμηθηκε ακουγοντας τον

Είναι έξυπνο παιδάκι και θέλει να μυρίζει μανούλα!!! :)

πολεμαω πολυ γι αυτο το παιδι χωρις καμμια συμβουλη κ καμμια ενθαρυνση απο πουθενα κ εχω κουραστει πολυ..

εσεις ειστε το στηριγμα μου,το λεω κ το εννοω,κ απο σας θα θελα ν ακουω οτι καλυτερο εχει η ψυχουλα σας

σημερα πραγματικα δεν ξερω πως θα βγαλω τη μερα

κλαιει απ το πρωι

κ γω μαζι

Θα την βγάλεις....Θα πάρεις ένα κόκκινο κραγιόν και πάνω στον καθρέφτη σου θα γράψεις με κεφαλαία γράμματα: ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Θα το κοιτάς κάθε μέρα και θα παίρνεις κουράγιο...Όταν θα φτάνεις στα όρια σου θα το βλέπεις και θα σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει σε ένα πιο ήσυχο μωρό, το αστέρι σου!

(το συγκεκριμένο το είχα γραμμένο στον καθρέφτη μου 1 χρόνο, μέχρι που έστρωσε ο Παύλος)....μετά αρνήθηκα να το σβήσω... για 2-3 μήνες το έβλεπα καθώς έβλεπα τον Παύλο να κοιμάται αμέριμνος στην κούνια του και να συμπληρώνει 8ωρα!!!!

Έχεις πμ:)

Τελικά η μικρή έχει πυρετό 37,8, λογικά από το χθεσινό της εμβόλιο. Της έδωσα και φρούτα, ήρθε κι έδεσε. Ακόμα να συνέλθω, μου κακοφάνηκε που έκανε εμετό ενώ εγώ χαζοχαιρόμουν και την βγάζαμε φωτογραφίες με την ξινίλα στην μούρη και μετά είχα τύψεις και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω...

Σκέφτομαι σε 2-3 μέρες να δοκιμάσουμε πάλι φρούτα.

Αχ, Clelia...Eλπίζω να είναι καλύτερα η μπουμπού τώρα....είπα να κάνω αποχή για 2 μέρες και δεν μπήκα καθόλου.Δεν ήξερα τα καθέκαστα....όσο για τα φρούτα...σιγά, σιγά...υπομονή. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι με τις κρέμες...τι σου είπε ο παιδίατρος; Αυτό με το οποίο ξεκινάς είναι το άνθος ορύζης, όχι η κρέμα ρυζάλευρο...Όπως σου έχω πει μπορείς να βγάζεις το γάλα σου και να το ανακατεύεις με αυτό-έτσι έκανα κι εγώ.

(συγχώρεσέ με αν κατάλαβα λάθος αλλά δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου πλέον να διαβάζω όλα τα ποστ....).

Σας ακούω που μιλάτε για τα στερεά και αγχώνομαι!!! Άραγε να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από 6 χρόνια πριν;Εκεί έχω μείνει εγώ!!! Αυτό που με ανακουφίζει βέβαια είναι ότι εσείς θα τα έχετε φρέσκα και θα τα πείτε και σε μένα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Clelia, πως θα κάνεις μόνη σου κρέμες; Για πες κι εδώ...στείλε καμιά συνταγή!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ξέχασα να σας πω για τον γελαστό...

Ζω ένα θαύμα...Κοιμάται μόνος του στο πορτ μπεμπέ με λίγο έως καθόλου κούνημα!!!(Τα πρωινά). Τα βράδυα θηλάζει και κοιμάται ξανά, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που θέλει λίγες βολτίτσες! Δεν κοιμάται πλέον όλο το βράδυ στο κρεβάτι μαζί μας! Αρκετά συχνά σαν να αποζητά το δικό του χώρο...και ενώ όταν είναι ξαπλωμένος ανάμεσά μας κουναει χεράκια ποδαράκια, μόλις τον βάλω στο πορτ μπεμπέ ξεραίνεται!!!:P

Οεο! Με λυπήθηκε ο Θεός που έχω άλλα δύο, μου φαίνεται! Σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που τα κατάφερα να ετοιμάσω εγώ τα παιδιά για το σχολείο!!!!:D:D:D:D Μέχρι τώρα ο vasdelos μια χαρά τα κατάφερνε ο καημένος αν και έτρεχε πανικόβλητος....

Φιλιά σε όλες!

qwlrp3.png

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!!!!!

2009_05_11-garlic_onions4.JPG

για όλα τα θέματα εδώ! ιώσεις, τροφές , νεύρα... όλααααα

περαστικά σας και γρήγορα!

Ειρήνη μου φαίνεται ότι θα γίνω και χαστουκίστρα ξανα!!!!!! ακους εκει κουβαλάνε συνέχεια άρρωστα παιδιά στο μωρό σου!

Βικυ τί καλά!!!!!!! μεγαλώνει και ανεξαρτητοποιήται ο γελαστός!!! γιουπι!

Σε όλες φιλιά και τρελά σκόρδα!!!!!! <3

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Δεσποινα κοριτσι μου... Ποτε θα κανετε εξετασεις? Σου το ειπα και χθες, πιστευω ακραδαντα πως ηταν μια προσωρινη και παροδικη δυσανεξια. Ηταν η πρωτη του αντιδραση στις στερεες, δεν νομιζω να εχει αλλεργια. Να δουμε με τις εξετασεις.

Fire το μπουφαν εγω το βαζω οπως της βαζω τα φορμακια που κουμπωνουν μπροστα: εχω ανοιχτο το μπουφαν στην αλλαξιερα, ακουμπαω το μωρο και στη συνεχεια της περναω τα μανικια.

Vasdeli το ξεπερασαμε το περιστατικο του εμετου, αυριο θα επιχειρησω παλι αχλαδι, να δουμε. Ο γιατρος μου εγραψε "Ανθος Αραβοσιτου Γιωτης Βανιλια", τωρα που σου το εγραψα το διαβαζω κιολας.

Παντως πολλες θεωρουν αυτα τα σκευασματα πολυ αγνα και το θεωρουν αυτονοητο να τα δινουμε στα μωρα. Και κοιταζονται με απορια οταν αντιδρω και δεν θελω ζαχαρη και συντηρητικα στο μωρο μου. Ξερεις: η γραφικη της παρεας που τα παραλεει και εχει καψει φλαντζα με τις βλακειες που διαβαζει στο ιντερνετ.

Αυτη την συνταγη θα φτιαξω: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1870623&postcount=1

Να ρωτησω:να αγορασω βιολογικη σκονη βανιλιας να βαλω μεσα στη συνταγη για γευση?

GEXxp3.png

Bικυ σ ευχαριστω,

θα το παραγγειλω αμεσα!! οσο για το μνμ στον καθρεφτη,γιατι οχι εχεις δικιο..

το χα ξανακανει στις πανελληνιες!

πολυ χαιρομαι για τον γελαστο σου! σουπερ

εμεις χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου σχεδον,πονουσε κ εκλαιγε

κ εκανε συνεχεια γκλου γκλου μαλλον παλινδρομηση θα ειχε

εφαγα αρακα ισως και να τον πειραξε δεν ξερω..

σε λιγο δεν θα τρωω τιποτα :rolleyes:

κλελια κ γω τον ξαπλωσα πανω στο μπουφαν αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να του βαλω τα μανικια,τι να πω ρε γμτ αναπηρια

φοβαμαι μη του σπασω κανα χερι..

δεσποινακι αν λεμε αν, χρειαστεις αλλεργιολογο ξερω μια πολυ καλη στην πολη μας αλλα θα συμφωνησω με την κλελια οτι ηταν μαλλον η 1η αντιδραση.. ολα θα πανε καλα,ελπιζω να συνηλθες απο την τρομαρα!

μηπως θα ταν καλο να ειχαμε σπιτι μια ενεση κορτιζονης για παν ενδεχομενο?:idea:

Vasdeli το ξεπερασαμε το περιστατικο του εμετου, αυριο θα επιχειρησω παλι αχλαδι, να δουμε. Ο γιατρος μου εγραψε "Ανθος Αραβοσιτου Γιωτης Βανιλια", τωρα που σου το εγραψα το διαβαζω κιολας.

Παντως πολλες θεωρουν αυτα τα σκευασματα πολυ αγνα και το θεωρουν αυτονοητο να τα δινουμε στα μωρα. Και κοιταζονται με απορια οταν αντιδρω και δεν θελω ζαχαρη και συντηρητικα στο μωρο μου. Ξερεις: η γραφικη της παρεας που τα παραλεει και εχει καψει φλαντζα με τις βλακειες που διαβαζει στο ιντερνετ.

Αυτη την συνταγη θα φτιαξω: http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1870623&postcount=1

Να ρωτησω:να αγορασω βιολογικη σκονη βανιλιας να βαλω μεσα στη συνταγη για γευση?

Όχι δεν δίνουν πρώτη κρέμα Άνθος Αραβοσίτου!!!!! Τουλάχιστον πριν 6 χρόνια εγώ άρχισα με άνθος ορύζης το οποίο ανακάτευα με δικό μου γάλα!!!

Όσο για το γραφική της παρέας....όχι καλή μου, δεν είσαι!!! Είμαι μαζί σου!!! Ξέρω ποιον θα πρήζω με τις ερωτήσεις μου σε 4 μήνες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Τώρα, όσο για την βανίλια....δεν ξέρω...δεν ρωτάς καλύτερα στο parents στο θέμα των βιολογικών; αυτές θα ξέρουν.

qwlrp3.png

επισης θελω να μου προτεινετε καθισματακια αυτοκινητου οσες ειστε ευχαριστημενες μ αυτο που εχετε..

το δικο μας ειναι και καλα μεχρι 13 κιλα αλλα ο μικρος ειναι 7,500 κ στριμωχνεται σαν ποντικι το καημενο

σκεφτομουν το maxi cosi αλλα ειναι για μεγαλυτερα απ οσο ξερω

Vasdeli αυτό θα κάνω και θα σας ενημερώσω... Πάντως σου το ξαναλέω, πολλές ξεκινούν κρέμες με τέτοιες βλακείες και το θεωρούν λογικό και εμένα τρελλή που βάζω το παιδί μου σε γυάλα! Όκ, εννοείται η Ελισάβετ και το σουβλάκι της θα φάει και τα πάντα. Στο σπίτι όμως η καθημερινή/βασική διατροφή της θα είναι βιολογικά και μελετημένα προϊόντα! Εμένα δεν με νοιάζει να τρώω γαριδάκια για μεσημεριανό, έχω πάθει όμως την πλάκα μου μετά που γέννησα. Τώρα καταλαβαίνω την εμμονή των ανθρώπων με τα βιολογικά. Στην αρχή τους θεωρούσα και εγώ υπερβολικούς, τώρα κατάλαβα ότι απλώς είναι γονείς!

Fire παιδί μου, δεν είσαι ανάπηρη! :D χαχαχα!! Πλάκα έχεις! Στις αντιδράσεις σου μου θυμίζεις εμένα και πόσο αυστηρή είμαι με τον εαυτό μου και με βρίζω!!

Σχετικά με τα καρεκλάκια αυτοκινήτου, έλεγα όταν ξεπεράσει το στάδιο του ανάποδου στο αυτοκίνητο, να της πάρω ένα καλό καρεκλάκι να κοιτάει μπροστά. ΑΛΛΑ μετά που διάβασα αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

αποφάσισα πως το παιδί μου θα το έχω ανάποδα τουλάχιστον μέχρι τα 4 χρόνια του. Φοβήθηκα. Οπότε σε λίγο καιρό θα αγοράσω καθισματάκι - δεν ξέρω ποιο - από αυτό το site http://www.carseat.se/store.html. Μάλλον δλδ, όταν έρθει η ώρα θα σας πω.

Tώρα θα μου πεις, καλή βοήθεια σου έδωσα. Άλλο ρώτησες και εγώ σε έβαλα να ψαχτείς... Αλλά σου γράφω εγώ τι θα κάνω και ήθελα να ξέρετε και τους λόγους, ώστε να το κάνετε και εσείς αμα το θεωρήσετε το ίδιο λογικό όπως και εγώ.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...