Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

am περαστικά στα παιδιά σου... Τι έγινε γμτ, αρρωστούλια όλα τους, άλλο εξαιτίας του εμβολίου, άλλο επειδή κρυολόγησε... Τέσπα, πάλι περαστικά!

Πολύ καλές οι συνταγές, προτιμώ όμως προς το παρόν να ακολουθώ το πρόγραμμα που μας έδωσε ο παιδίατρος σχετικά με την σταδιακή εισαγωγή φρούτων. Σχετικά με τον άνθο αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ που μου είπε, θα τον γράψω κανονικότατα και θα φτιάξω ριζάλευρο βιολογικό μόνη μου, βρήκα κάποιες συνταγές στο φόρουμ. Μια χαρά αναπτύσσεται πάντως το μικρό σου, πάντα τέτοια!! Χωρίς πυρετούς εννοείται-ται!

Και εγώ είμαι της άποψης πως όταν φλερτάρει το 38 θα της δίνω ντεπονάκι, κυρίως άμα επιμένει αυτό το φλερτάρισμα για πολλές ώρες. Αν και από ό,τι διακρίνω, το μωρό και σε αυτό μου μοιάζει, δλδ δεν ανεβάζει πυρετό. Κάτι δεκατάκια ψιλά και αυτά μόνο ως παρενέργεια εμβολίου συγκεκριμένου. Προς το παρόν αυτό έχει δείξει.

Σε αντίθεση με την αδελφή μου που φταρνίζεται και ανεβάζει 39, από μωρό έτσι ήταν. Ας ελπίσω λοιπόν η Ελισάβετ να μην αρρωσταίνει εύκολα, όπως και εγώ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εψαχνα για την παλινδρομηση κ επεσα σ αυτο..

Σώζοντας το μωρό μου

Το κείμενο που ακολουθεί είναι η ελληνική μετάφραση που έκανε μια μανούλα, η Ειρήνη Συμεωνίδου στην αληθινή ιστορία που έγραψε η Sarah Kaganovsky στο blog

Fierce Mamas. Το κείμενο το "ανακάλυψαν" τα κορίτσια του "Περί... θηλασμού" και ήδη έχει αρχίσει να κάνει γύρω και στην ελληνική internetoμαμαδοσφαιρα. Είναι μια απίστευτη ιστορία που αποδεικνύει για άλλα μια φορά το πόσο σημαντικό είναι το ένστικτο της μανούλας.

---

Γέννησα ένα απόγευμα του Φεβρουαρίου με επαναλαμβανόμενη καισαρική. Ένα ροζ, στριγγλιάρικο πακετάκι μου παραδόθηκε και εγώ κοίταξα με αγάπη στα μάτια του που έμοιαζαν να με αναγνωρίζουν. Της ψιθύρισα γλυκά πως είναι το κορίτσι μου και ανακούφισα το εξοργισμένο της κλάμα. Ήταν η κόρη μου που τόσο απελπισμένα είχα θελήσει.

Μια εβδομάδα μετά τη γέννησή της, μια φίλη μου έφερε ένα ring-sling. Έχωσα μέσα του το 7 λιβρών μωρό μου και βρισκόμουν με ένα, ως επί το πλείστον, ικανοποιημένο μωράκι. Δύο εβδομάδες μετά την φόραγα συνεχώς. Προς το απόγευμα, εκείνη είχε αρχίσει να κλαίει με λυγμούς και κραύγαζε απαρηγόρητα. Χτυπιόταν και γινόταν τόξο το κορμάκι της, αρνούνταν να θηλάσει, δεν ήθελε πιπίλα, κούνημα, ή την αγκαλιά μου. Το μόνο πράγμα που ησύχαζε τις κραυγές της ήταν το σλίνγκ.

Το φωνακλάδικο μωρό μου άρχισε να χάνει βάρος. Την φόραγα συνεχώς- μέρα έμπαινε, μέρα έβγαινε - στο σλινγκ. Οι επανηλημένες μας επισκέψεις στο γιατρό δεν μας αποκάλυπταν τίποτα.

Ήταν αδύνατο να θηλάσει, καθώς ούρλιαζε υστερικά μέσα στις πρώτες στιγμές που έπιανε το στήθος. Δέχθηκα αγενείς συμβουλές, του στυλ "Να κάνεις μαλάξεις στο στήθος σου. Το στήθος είναι το καλύτερο". Οι μαλάξεις την κάνανε να πνίγεται, ν αναγουλιάζει ... και να ουρλιάζει. Άρχισα τη διατροφή με φόρμουλα. Ξανά στον γιατρό. Παλινδρόμηση. Δυσανεξία στο γάλα. Καθυστέρηση στη χώνεψη. Δεν έπαιρνε βάρος κανονικά και τα ουρλιαχτά αυξάνονταν.

Οι νύχτες ήταν μεγάλες, γεμάτες με ένα μωρό που χτυπιόταν. Υπήρξαν πολλές νύχτες που κοιμήθηκα έχοντας την πάνω μου στο σλινγκ, καθιστή στον καναπέ, για να μην την βγάλω από την άνεση της. Ο κόσμος μου έλεγε πως την κακομαθαίνω. Απαντούσα πως "Το αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί." Μου είπαν να την αφήσω να κλάψει, αλλά δεν ήθελα με τίποτε να εγκαταλείψω το παιδί μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο να ουρλιάζει την αγωνία της. Η ευθύνη μου για εκείνην δεν σταματούσε με τη δύση του ήλιου. Της ψιθύριζα στο αυτί της ότι δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα της, αλλά μπορούσα να την κρατώ, όσο έκλαιγε.

Έλιωσα τα πατώματα μαζί της, κρατώντας την χωμένη, κοιλιά με κοιλιά στο σλινγκ. Στους έξι μήνες, παρακάλεσα τον γιατρό να της κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο- ήξερα ότι κάτι ήταν τρομερά λάθος. Ο παιδίατρος συμφώνησε. Την τρύπησαν, την τσίμπησαν, της έβγαλαν ακτίνογραφίες & την τάϊσαν με το ζόρι. Το έντονο κλάμα συνεχιζόταν.

Μια ημέρα πριν βγούμε, ένας συνεργάτης του παιδιάτρου μας πέρασε απ' το δωμάτιό μας, με σοβαρό στυλ αυθεντίας. Μου είπε ότι δεν προσπαθούσα αρκετά να την ταϊσω, να την βάζω σε άλλο δωμάτιο για ύπνο και να την αφήσω να κλάψει. Του απαγόρευσα να ασχοληθεί ξανά με το παιδί μου.

Δούλευα με μερική απασχόληση, με το μωρό στο σλινγκ. Πήρα ένα mei tai & δυο σλινγκ ακόμη. Την φόραγα παντού. Στο ντουζ. Στο γιατρό, στο πάρκο, στους παιδότοπους. Ο κόσμος με ρωτούσε ανάγωγα πώς θα μάθει να περπατά, αν δεν την αφήνω κάτω. Τους αγνοούσα. Φορόντας την σταματούσαν τα ουρλιαχτά της.

Λίγο πριν από τα πρώτα της γενέθλια, ανέβασε υψηλό πυρετό και βήχα. Την πήγα στα επείγοντα, ακόμα τυλιγμένη στο σλινγκ μου. Περιμέναμε 7 ώρες. Οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι η καρδιά της είχε διευρυνθεί. Κάναμε εισαγωγή. Την μετέφερα ασταμάτητα της για τις επόμενες μέρες - μέσα σε μια τρομακτική δίνη από ηχω-καρδιογραφήματα και τελικά τη διάγνωση. Στη διάρκεια μιας κρίσης ουρλιαχτών που θυμάμαι ιδιαίτερα, μια νοσοκόμα γύρισε & με κοίταξε με δάκρυα στα μάτια, και μου έδωσε το σλινγκ μου. Η κόρη μου ησύχασε, ασφαλής μες στο σλινγκ της.

Υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια. Μία σπάνια και ιδιαίτερα σοβαρή καρδιοπάθεια της είχε προκαλέσει μαζικές καρδιακές προσβολές. Το ποσοστό των μοιραίων περιπτώσεων κατά τον πρώτο χρόνο ήταν 90%.

Οι κραυγές της ήταν αποτέλεσμα της αγωνίας της από τρομερά έντονο πόνο στο στήθος. Στο διάδρομο, ο καρδιολόγος γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε σιγανά ότι ήταν ο τρόπος (parenting) που τη μεγάλωνα - το συνεχές κουβάλημα - που της είχε επιτρέψει να επιβιώσει, κόντρα σε όλες τις άσχημες πιθανότητες.

Η κόρη μου δεν έκλαψε ποτέ μόνη της, παρατημένη σε ένα δωμάτιο. Αν είχα ποτέ ασκήσει τη μέθοδο "Άστο να κλάψει" (CIO), θα είχα ξυπνήσει δίπλα σε ένα άψυχο βρέφος. Την κρατούσα επάνω μου, μέσα σε μήνες αμφιβολίας, που μου ξέσκιζε τα σωθικά, στιγμές που έκλαψα πολύ κι η ίδια.

Αλλά σήμερα, βλέπω την κόρη μου παίζει και να τρέχει και γελώ. Την κράτησα & την πέρασα μέσα απ τον χειρότερο εφιάλτη μιας μάνας ... και επιβιώσαμε κι οι δύο.

Sarah Kaganovsky

Ενημερώθηκε-Οκτώβρη 2010 ~

Η Mila είναι τώρα ένα παιδί τριάμιση ετών που θριαμβεύει. Το αδύνατο μωράκι που ούρλιαζε έχει εξελιχθεί σε ένα προνήπιο γεμάτο αυτοπεποίθηση & εξωστρέφια λόγω του συνεχούς Babywearing. Κοιτάζοντας πίσω, με εκπλήσει το γεγονός ... Το πιστό μου σλινγκ και εγώ. .. Την σώσαμε.

Η Mila έχει κάνει ως τώρα και δύο χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Και έχει μια μικρή αδερφή! Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να τις φροντίσω και τις δύο είναι να φοράω τη μια. Κατά έναν τρόπο, το babywearing μας επέτρεψε να ανταπεξέλθουμε σαν φυσιολογική οικογένεια. Το μωρό αξίζει τη Μαμά. Η Mila απαιτεί τα χέρια για τη φροντίδα. Και εγώ μπορώ να προσφέρω και στα δυο μου κορίτσια ακριβώς αυτό που χρειάζονται!

fire απιστευτη ιστορια!!

κλειω κοιταξα σημερα στο σουπερμαρκετ και το ανθος αραβοσιτου εκτος απο ζαχαρη περιεχει και χρωστικες!!!μακρια!!! παντως πρωτη φορα ακουω παιδιατρο να το συστηνει τοσες μερες νομιζα οτι ειχες μπερδευτει και εννοουσες ρυζαλευρο γιωτης...μακριααααα!!!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

έχουμε και νέες αφίξεις! καλώς ήρθατε! έχω χάσει και χάνω αρκετά αλλά δυστυχώς για πολλούς λόγους δεν προλαβαίνω.

Εμείς ακόμα το παλεύουμε το θέμα με το μικρό, άλλωστε δεν είναι κάτι που λύνεται δια μαγείας και μας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό. Απλά τώρα ξαναχειροτέρευσε αλλά κάναμε κάποιες κινήσεις ήδη για να τον βοηθήσουμε.

Κατά τα άλλα η μικρή εξακουλουθεί να ξυπνάει τη νύχτα για θηλασμό, από τα δόντια, από τις μυξούλες και κάποιες μέρες σέρνομαι. Και έχει γεμίσει το προσωπάκι της κοκκινίλες και μικρά σπυράκια από τα σάλια μάλλον. Θέλει να τα βάζει φυσικά όπως όλα τα μωρά όλα στο στόμα της, είναι μέσα σε όλα, μου βγάζει συνέχεια τα γυαλιά μου, θέλει να είναι στο τραπέζι μαζί μας αγκαλιά και όχι να μας βλέπει από το ριλάξ και γενικά προβλέπω να είναι αρκετά ζωηρή.

Παιδιάτρο για εμβόλιο θα πάμε την Τρίτη, να δούμε τι θα μας πει και για στερεές τροφές. Θα ήθελα να το καθυστερήσω λίγο ακόμα θα δούμε.

Δέσποινα η παιδίατρος σας φαίνεται σούπερ!!!

Μαράκι να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Πετρούλα περαστικά σας !!!!

Έλενα και Ελένη κάτι πήρε το μάτι μου για ραντεβού με γιατρούς. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Ειρήνη για σένα βασικά είπα να γράψω γιατί έτυχε σήμερα να μπω μετά από μέρες και είδα το ερώτημά σου.

και να σασ σχολιασω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!οσα προλαβω!!!!!!!!!

ελενακι μου ευχομαι να καλυτερεψε η κατασταση που σε στεναχωρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εισαι η power τησ παρεασ ε???!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα μωρακια σου?(επι ευκαιρεια να σου κανω μια ερωτηση...)οταν γεννηθηκε το δευτερο παιδακι σου σε τι ηλικια,ποσο μηνων την εβαλεσ να κοιμηθει μαζι με τον αδελφουλη τησ?ή δεν τουσ εβαλεσ μαζι?πωσ τα πηγαν με τα ωραρια υπνου?ειχαν ιδια?σκευτομαι σε λιγο καιρο να παω την γεωργιτσα μου στο δωματιο τησ αγγελικησ γι αυτο σε ρωταω....αμεσωσ εσενα σκευτηκα που εχουν ιδια διαφορα ηλικιασ...

[

εμείς μια και η Εβελίνα ξυπνούσε το βράδυ για να θηλάσει μέχρι και αφού χρόνισε και λίγο ακόμα τη βάλαμε σε δωμάτιο μαζί με τον Δημήτρη όταν μετακομίσαμε στην Ελλάδα δηλ 15-16 μηνών. Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και τώρα αν πεις το Δημήτρη να έχει δικό του δωμάτιο αν πάμε το καλοκαίρι στο δικό μας σπίτι δεν θέλει, θέλει να είναι μαζί με την Εβελίνα και έτσι προς το παρόν θα πάρει το άλλο δωμάτιο η μικρή και βλέπουμε.

Κλειώ, Αγγελική, Γιώτα, Τσιπούρα, Βίκυ, μαμουνάκι σε όλα τα κορίτσια (είμαστε και πολλές ζωή να έχουμε) πολλά φιλάκια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

fire ανατρυχιασα.......συγκλονιστικη ιστορια....

κι εγω την ιδια εντυπωση με την δεσποινα ειχα....οτι ο γιατροσ ελεγε ρυζαλευρο....

ανθοσ αραβοσιτου απο τοσο μωρο??????????ουτε στην αγγελικη δεν το δινω που ειναι 20+ μηνων..

συγκεκριμενα τησ εφτιαξα αλλα δεν τησ αρεσε και δεν το ξαναεκανα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε Ελένη, τι τραβάς βρε κορίτσι? Δεν ξέρω τι να σου πω, αν υπάρχει κάτι να βοηθήσω με κάποιο τρόπο, ειδοποίησέ με...

Δέσποινα όχι δεν μπερδεύτηκα. Τώρα πάλι διαβάζω το χαρτί του. Επειδή του είπα ότι θέλω εγώ να της φτιάχνω τις κρέμες μου έγραψε: "Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης Βανίλια" και να βάζω μητρικό γάλα. Αλλιώς να παίρνω το Nestle Creme Βανίλια με ριζάλευρο που είναι έτοιμο. Τι να πω.

Όσο τον παραδέχομαι για τις γνώσεις του και και την υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, άλλο τόσο με έχει απογοητεύσει στα θέματα διατροφής. Αλλά αφού ούτως ή άλλως η διατροφή της Ελισάβετ είναι στο χέρι μου, θα κάνω ό,τι εγώ θεωρώ καλύτερο και άστον να τραγουδάει. Δεν τον αλλάζω, σαν επιστήμονας θεωρώ ότι είναι καταπληκτικός, αλλά όντως με απογοήτευσε. Αφού θεωρούσε λίγο κάπως την αντίληψή μου για τα βιολογικά προϊόντα, συγκεκριμένα με ρωτούσε αν όντως ξέρω ότι είναι βιολογικά. Του είπα ότι εφόσον έχουν πιστοποιήσεις, έτσι πρέπει να είναι. Τώρα, αν είναι απατεωνιές, με αυτό το σκεπτικό να μην αγοράζουμε κρέατα διότι πχ μπορεί κάποιος απατεώνας να αλλοιώσει την σφραγίδα.

GEXxp3.png

ελενη μαζι γραφαμε!!σευχαριστω για την απαντηση!!!κουραγιο σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τον θοδωρακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλα μηπωσ η διαροια ειναι τησ augmentin?γιατι κι εμενα με ειχε πιασει απο αυτην περσυ!!!!!περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα ξανα..

Ευχαριστουμε για τα περαστικα..

Αm ευχομαι να συνελθουν συντομα τα πιτσιρικια σου..

Εννοείται οτι ολοι ακολουθουμε τις εντολές και οδηγιες του παιδιατρου μας ο οποιος παρακολουθει το παιδί και γνωριζει το ιστορικο του..

Κλειω το υπόθετο δεν προκαλεί καμια δυσφορια, αντιθετως μες τον υπνο δεν καταλαβαίνουν τπτ ενω το σιροπι για να το δωσεις ενω κοιμούνται χρειαζεται προσπαθεια.. Αλλα και πάλι δεν το ανεφερα για εσας, το ανεφερα σε περιπτωσεις πυρετού ανω των 39 βαθμών και κυριως τη νυχτα , αχρειαστο να'ναι!!!!!Ευτυχως κι εμεις πυρετό εχουμε κανει πολύ λιγες φορες, μετρημενες στα δαχτυλα..

Πάντως να μην τον φοβαστε τον πυρετό, ειναι η αμυνα του οργανισμού απέναντι στους ιους..στην ουσια τους καταπολεμα!

Fire την εχω διαβασει κι εγω αυτη την ιστορία αλλα μετα διερρευσε οτι το μνμ αυτο το προωθησε εταιριας πωλησης sling..:rolleyes::rolleyes:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

ναι βρε Ειρηνακι, αυτη η παλιοαντιβιωση τα προκαλεσε ολα..και το εξανθημα και τη διαρροια και τους εμετους!!!

Κλειω τωρα ειδα για το ανθος αραβοσιτου και συμφωνω απόλυτα με τη Δεσποινα!!!Καλά θα κάνεις να τον γραψεις τον γιατρο σας σε αυτο!!!Το ΓΙΩΤΗΣ το βαζουμε στις κρεμες που γαρνιρουμε τα γλυκα, όχι στα βρεφη!!!Η αλήθεια ειναι οτι οι γιατροί και ειδικα οι παιδιατροι φημιζονται για τον πλουραλισμό των απόψεων τους.....

Ελένη ευχομαι συντομα να ξεπερασετε το θεμα που σας απασχολεί με τον Δημητρη και να ηρεμήσετε..Καλή ευκολία!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?ποια τα σχεδια για το σαβ/κο?

mpoumpouki αυριο επιστρεφουν οι γονεις μου κ τα χουν βαψει ηδη μαυρα (λογικο).νομιζω πως βοηθαει η αποσταση,γιατι περασαν ολη μερα για μια εβδομαδα με το μωρο.Η αλλη μας η γιαγια που μενει εδω, απ τον Οκτωβριο μεχρι σημερα,δεν το εχει δει τοσο.Λογια της παρηγοριας...Ποσο θα κατσετε στο χωριο κ σε ποιο αν μου επιτρεπεις?

despoina100 καλως σε βρηκα.αυτο που ζητησες στα αγγλικα travel cot

angelique εγινε η συναντηση κ αυριο ο αποχαιρετισμος :( πφφφ.. λυπαμαι για τη μανουλα σου,ειναι κατι χρονιο?

irene83 σ ευχαριστω πολυ,οσο για την εξαδελφη ουδεν σχολιον.Μια φορα δεν αφησα την πεθερα μου να ερθει γιατι ειχε πονολαιμο κ μου κανε κ μουτρα, περαστικουλια σου

maraki32 να σου ζησει ο μεγαλος σου αλλα κ ο μικρουλης μια κ που χθες ειχαμε τα μηνογεννεθλια μας!!!ειμαστε πια 5 ολοκληρων μηνων!

stone κ am περαστικα στα παιδακια σας

Εμεις εδω,ακομα παλευουμε να μαθουμε το μπουκαλι.τριβει τα ουλακια του,το μασουλαει αλλα δεν το πιπιλαει.:roll:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερίνα να τα 1000σετε σε χρόνια!!!

Stone είσαι μια μάνα βετεράνα και τα αντιμετωπίζεις ψύχραιμα... Όπως και η Δέσποινα που ανέφερε ότι από πυρετό πάνω από 39 δίνει το τάδε φάρμακο. Με το που διάβασα "πάνω από 39" με έπιασε η ψυχή μου. Ούτε εγώ δεν ανεβάζω τέτοιον πυρετό, παρά μόνο μία φορά στην ζωή μου που για κάτι φεγγάρια δούλευα γραμματέας σε φροντιστήριο και με κόλλησα όλες τις ιώσεις που κυρκλοφορούσαν. Αλλιώς μέχρι 37,8 φτάνω και εγώ, άντε 38,2 στα πολύ βαριά μου.

Ως πρωτομάνα είμαι λίγο χεσμεντέν, δεν μου έχει αρρωστήσει το παιδί, πέρα από το 37,8 του εμβολίου, καταλαβαίνεις... Ούτε κολικούς είχε η μικρή, δλδ δεν την έχω δει να υποφέρει και όλα αυτά μου φαντάζουν βουνό!

Όσο για τον παιδίατρο, εννοείται πως τον αγνοώ σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις του σε κρέμες. Μου είπε ριζάλευρο, θα φτιάξω μόνη μου. Όπως μου είχε πει και η Δέσποινα, δεν θα κάνει κουμάντο αυτός στην μάρκα ή στα υλικά που θα της το δώσω. Ριζάλευρο να είναι, και εγώ θα αποφασίσω ποιο..

GEXxp3.png

κι ευχομαι Κλέλια ετσι ελαφρια να την βγαζετε πάντα και εσεις και ολα τα παιδακια μας!!!!

Ουτε κι εγω εχω -ευτυχως- εμπειρια απο ασθενειες και εμπύρετες καταστασεις, ωστοσο ειμαι γενικα ψυχραιμη, διαβαζω αρκετα και εμπιστευομαι και το ενστικτο μου...Η μαμα μου και ο συζ.με βριζουν για αυτο φυσικα αλλα θα δεις κι εσυ πως μερα με τη μερα θα αντιλαμβανεσαι ποτε το παιδακι σου χρειαζεται τη βοηθεια του γιατρού και ποτε μπορειτε να αντιμετωπίσετε ή να αποφασισετε κτ μονοι σας..

Αυτο που σημερα σου φαινεται βουνο (και ορθως!) αυριο θα ειναι παιχνιδακι...

Αυτο που σημερα σου φαινεται βουνο (και ορθως!) αυριο θα ειναι παιχνιδακι...

ακριβως! να με βλεπεις με τη μελινα 6 μηνων και 39 πυρετο να κλαιω ολη μερα και να θελω να παω στο παιδων τρεχοντας και η γιατρος μου να με κραταει με τα χιλια ζορια...και να με βλεπεις με τη μελινα 11 μηνων και 40 πυρετο και απλα να μιλαω με τη γιατρο, να δινω σιροπια και να κανω κομπρεσες ηρεμη ηρεμη....καμια σχεση λεμε..

και το χει αυτο το παιδι το 39-40 με το καλημερα...αμαν! αν κρινω και απο το μικρο που με ενα εμβολιο μου ανεβασε 38,6 σωθηκα!!!παντως νοσοκομειο δεν εχουμε παει ποτε ευτυχως (περα απο το γνωστο σπασιματακι στο χερι της μικρης που ετρεχα με την κοιλια στο στομα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...