Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

IRINI83 ευχαριστώ για το καλωσόρισμα να σου ζήσουν οι πριγκίπησες. Δεν ζάλισες κανέναν, ωραία τα περάσατε μπραβοοοοοοο. Εμείς μαζευτήκαμε σπίτι παρεούλα 3 ζευγάρια , 4 παιδιά και το δικό μου 5. Που να την πάω τη μπουμπού με τέτοιο κρύο? Φοβάμαι

Καλά έκανες και αέρισες. Η ξαδέρφη λίγο επιπόλαιη έτσι? Εγώ εξαπανέκαθεν δεν πήγαινα σε σπίτια με παιδάκια αν ήμουν άρρωστη και προειδοποιω να μην έρχονται ούτε στο δικό μου. Είδες τελικά? Αρρώστησες εσύ!! Περαστικούλια

Σε πιό νησί μένεις?

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!

Ειρηνη εντελως επιπολαιη η ξαδελφη. Επιεικως την χαρακτηριζω ετσι, διοτι ξερεις τι μπορει να κατεβασει ο στομας μου!! Κρυωσες κιολας, τι να πω,περαστικα!! 5 ποτα ηπιες? Και το γραφεις αυτο ετσι ανελεητα, χωρις τυψεις και το διαβαζω η ΑΑ? Ζηλευωωωωωωωωωωωωωω!! Θελω επειγοντως cosmopolitan!! Βαρυ κιολας!! Και πολλα, οχι μονο 1... Αχ Ελισαβετ, ειδες τι κανει η μητροτης?

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, σημερα ηρεμησα, χθες ημουν χαλια! Οντως υποθετω εξαιτιας του εμβολιου ειναι. Οταν εκανε την 2η δοση του πριν 2 μηνες, παλι εκανε εμετο και ειχε 37,4. Χθες που ειχε 37,8 παω να της δωσω depon, με το που το γευτηκε ξερασε οοοοοοοοοοολο το σαλονι. Οπότε της εδωσα depon και στο καπακι την θηλασα και μετα εγιανε το βρεφακι!

Αλλα το τρελλανα το μωρο χθες: πρωτη φορα αχλαδι και depon, παλι καλα που δεν με εφτυσε στην μουρη, να μαθω που την παιδευω!

Την Τριτη θα δοκιμασω παλι να της δωσω αχλαδι (2 κουταλιες, χθες με την πρωτη που της εδινα λιγο-λιγο το ξερασε). Αν το ξανακανει θα παρω τον γιατρο, σημαινει οτι οντως δεν το αντεχει το αχλαδι.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

hellooo!

σήμερα είχαμε εμβόλιο λοιπόν ο μικρούλης μου είναι 7640 και 68 εκ. θυριάκι σκέτο. κόβουμε αποστείρωση και ξεκινάμε φρουτάκια από αύριο πρώτα μήλο αχλάδι, πορτοκάλι και μπανάνα ανά δύο μέρες και μετά από δέκα μέρες και βανίλια. από αύριο αρχίζουν τα γλέντια.:D αφήστε που τον είδε καθιστό και τρελάθηκε καθόταν σας κύριος ο καλό σου να τον εξετάσει

επιπλέον έχασα και 2 κιλάκια:D

σήμερα γιορτάζει και ο μεγάλος μου γιος και περιμένουμε κόσμο στο σπίτι

σας φιλώ πάω να κάνω καμια δουλειά τώρα που κοιμούνται και οι δύο

Μαράκι να χαίρεσαι τον Θοδωρή!! Τώρα το θυμήθηκα που το έγραψες!!

Μπράβο και για το θηριάκι σου αλλά και για τα κιλά που έχασες! Και εις ανώτερα!!

Να προτείνω κάτι: τώρα που θα ξεκινήσεις φρούτα, μήπως να προσθέτεις καινούριο φρούτο σε απόσταση μεγαλύτερη των 3-5 ημερών από το προηγούμενο? Έτσι ώστε αν (αααααααααν λέμε) εμφανίζει κάποιου είδους αλλεργία, εσύ να γνωρίζεις τι ακριβώς τον έχει πειράξει. Αλλιώς αν του δώσεις καινούρια φρούτα σε απόσταση 2 ημερών το ένα από το άλλο, δεν θα μπορείς να ξέρεις τι τον πείραξε. Αυτό θα κάνω στην δικιά μου, ανεξάρτητα από τις οδηγίες του γιατρού μου. Απλά σου το αναφέρω, αν θες το κάνεις...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες!!

Μπουμπουκι καλως ηρθες και να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!

Fire σε ταλαιπωρει το παιδακι σου αλλα σε λίγο που θα ανοιξει ο καιρός και θα ξεκινησετε τις βολτουλες και θα ειστε ολη μερα εξω, θα δεις ποσο θα ηρεμησει ο μπεμπακος σου αλλα και εσυ..Κανε λίγη υπομονη και ολες τα εχουμε περασει και τα περναμε

Αντε και σε κανενα μηνα που θα εχει μπει η ανοιξη για τα καλά κανονιζουμε και καφεδακι οι βορειες,ε????

Μαρακι τι μπέμπαρος ειναι αυτος;;;Φτου σας!!Καλή αρχη με τις στερεες σας!!Να χαίρεσαι και το Θοδωρικο σου, γερός και πολύχρονος!!!!(σε θυμηθηκα το πρωί)

Ειρηνακι πως ειστε βρε;;;Μια χαρα σε διαβαζω..μετα απο αυτο το τριημερο βγαζεις αλλο ενα τριμηνο!!Σε ανανεωσε και σε αναζωογονησε αν κι εσυ δε χανεις ποτε τη ζωντανια και την ενεργεια σου!!Φιλια στις ζουζουνες...

Κλειώ σου ειπε ο παιδιατρος σας να δινεις αντιπυρετικο με δεκατα;;Εμενα μου εχει πάνω απο 38 δινουμε, μεχρι τους 38 βαθμους απλά παρακολουθουμε και μετραμε τακτικα..Μεχρι 37,5 πάντως στα μωρα θεωρείται φυσιολογικη θερμοκρασια..μηπως της εκανες ζεστο μπανακι ή την ειχες ντυμενη πιο ζεστα;;Επίσης επειδη σου εκανε εμετο καλά θα ηταν να μην της εδινες ξανα (αν το καταπιε και εκανε εμετό) γιατι και ο δικος μου εβγαζε το ponstan και οταν ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε να μην του ξαναδινω ποτε κατευθειαν γιατι εφοσον το καταπιει, ακομη κι αν το βγαλει κατευθειαν ειναι σαν να παιρνει διπλή δοση..για ρωτησε το και στη δικη σας.Και κτ ακομη, μιας και λέμε για παυσιπονα και εμετους, τη νυχτα και σε υψηλό πυρετό (πάνω απο 38,5) βαζουμε υποθετακι που ειναι πολύ αποτελεσματικό και ριχνει τον πυρετό αμεσα και δεν ανεβαζει συντομα..

Καλα ειναι να προμηθευτειτε αν δεν εχετε κοριτσια, γιατι απο την εμπειρια μου, οι υψηλοι πυρετοί παρουσιαζονται συνηθως τη νυχτα

Φωτεινη με το καλό να διαλέξεις το νυφικο που θα σου αρεσει περισσότερο!!Καλή συνεχεια και στη διαιτα κι αν σκοπεύεις νααι να χασεις κι αλλα κιλά, να ξερεις πως στο τελος θα θελει μεταποιηση το νυφικο..ρωτησε το κι αυτό!!

Εμεις ειμαστε με αμυγδαλιτιδα (ο μεγαλος) απο την προηγουμενη εβδομαδα και μια μερα πριν τελειωσει η αντιβιωση εβγαλε εξανθημα σε ολο του το σωμα και τελικα αφου καναμε εξετασεις αίματος αποδειχτηκε οτι ηταν αλλεργία απο την αντιβιωση (augmentin) και σαν να μην του εφταναν ολα αυτα του καημενουλη απο χτες το βραδυ ειμαστε με εμετους και διαρροιες..Ευτυχως ο μικρος εχει μονο κτ μυξούλες που με τον ορο τις καταπολεμαμε και ανακουφιζεται..

Αυτα τα νεα μας!!Φιλια σε όλες,καλό Σαβ/κο και καλές βολτες, η δικη μας βολτα αναβαλλεται μεχρι νεωτερας...

Ααα ευχαριστουμε και για τα καλά σας λόγια για τις φωτο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

και να σασ σχολιασω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!οσα προλαβω!!!!!!!!!

mpoumpouki καλωσ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μου ευχομαι να καλυτερεψε η κατασταση που σε στεναχωρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εισαι η power τησ παρεασ ε???!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα μωρακια σου?(επι ευκαιρεια να σου κανω μια ερωτηση...)οταν γεννηθηκε το δευτερο παιδακι σου σε τι ηλικια,ποσο μηνων την εβαλεσ να κοιμηθει μαζι με τον αδελφουλη τησ?ή δεν τουσ εβαλεσ μαζι?πωσ τα πηγαν με τα ωραρια υπνου?ειχαν ιδια?σκευτομαι σε λιγο καιρο να παω την γεωργιτσα μου στο δωματιο τησ αγγελικησ γι αυτο σε ρωταω....αμεσωσ εσενα σκευτηκα που εχουν ιδια διαφορα ηλικιασ...

αυτο με καιει και μενα το θεμα κοριτισια εγω φοβαμαι κιλοας να τον παω

α. επειδη θηλαζω και δεν θελω να πηγαινοεχομαι

β. εχω ακουσει δυο περιστατικα απο συναδερφους του αντρα μου. που χαν και αυτοι δυο παιδακια κοντα σε ηλικια.πηγανα το μικρο στο ιδιο δωματιο και ξαφνικα με στοα αγρια μεσανυχτα κλαμα το μωρο .πηγαιναν να το δουν ο μεγαλος κοιμοταν το μικρο σπαραζε.εγινε κανα δυο βραδυα το τριτο ο μπαμπας ξενυχταγε μπροστα στη tv λογω αθλητικης κυριακης και ακουει λιγο κινηση στο παιδικο παει και τι να δει .τον μεγαλο ορθιο πανω απτη κουνια να ενοχλει το μικρο.ο πονηρουλης τοχε βρει παιχνιδι , ξεσπαγε ποιος ξερει....

γ.ωστωσο εμενα ο μεγαλος ξυπναει εξι και μερικες φορες νωριτερα για γαλα και αν του φυγει η πιπιλα και αν θελει αγκαλιτσα επειδη ειδε κακο ονειρο....

οποτε το σκεφτομαι παρα πολυ..... αλλα καποια στιγμη πρεπει να παει και ο μικρος μεσα ειναι η αληθεια...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Γεια σου Stone!! Περαστικα στον μεγαλο σου :(...

Κατ΄αρχην η Ελισαβετ ανεβασε 37,8, δεν κατεβαινε και δεν ηθελα να περιμενω ποτε θα ανεβαινε και πού θα εφτανε. Ασε που οταν κοντευει το 38 λογικα θα εχει πονακι στο κεφαλι κλπ.

Οι παιδιατροι μας εχουν αντιθετες αποψεις σχετικα με το depon, απαξ και το κανει εμετο σημαινει οτι το απεβαλλε ολο. Συγκεκριμενα η Ελισαβετ με το που ενιωσε 2 σταγονες depon στο στομα της, εκανε εμετο. Αφου ηρεμησε της εδωσα το υπολοιπο. Δεν ξαναγεμισα την συριγγα. Αλλα και να το ειχε καταπιει ολο, ετσι αμεσα που εκανε εμετο, ουτε στομαχι δεν εφτασε.

Υποθετο δεν θελω να της δωσω, αλλα ουτε και ο παιδιατρος το εχει αναφερει. Το θεωρω βαρβαρο ακομα και σε ενηλικα, ποσο μαλλον στο μωρο μου, δεν μπορω.

Οντως Φωτεινη, πρεπει να αναφερεις στους πωλητες οτι κανεις διαιτα, ωστε να κανεις περισσοτερες προβες.

GEXxp3.png

ρε κοριτσιαααα...

ξερει καμια πως ειναι στα αγγλικα το πάρκο; (oχι το παρκοκρεβατο. το απλο παρκο με το διχτυ..)

προσπαθω να βρω να αγορασω ιντερνετικα και δεν ξερω πως το λενε η ασχετη....

πετρουλα περαστικα στο μικρο (στο μεγαλο δλδ!)

κλειω εγω πανω απο 38 δινω depon και πανω απο 39 algofren (ή ponstan στη μεγαλη, στο μπεμπη μετα το χρονο..)...σημερα φαγαμε και εμεις ντεπον αφου το ρημαδι το prevenar13 τον πειραξε και εκανε μεχρι 38.7...παει η βολτα στη θαλασσα..φτου!!!βρες μου μαρη κανα παρκο εσυ που τα εχεις ψαξει ολα στο ιντερνετ!!δεν ξερω που να τον βαλω πια το χοντρο!!

Διαφημίσεις

Τώρα παιδί μου, έτοιμη ήμουν να σου απαντήσω και έγραψες 2ο μήνυμα, σουρτούκω!!

playpen!! Έτσι ψάξτο, κατά προτίμηση στο αγγλικό άμαζον που πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά στο Ελλαδιστάν, αν επιλέξεις super free delivery!!

GEXxp3.png

κοριτσαρεες και επισημως καλησπερα βλεπω τα νεα σας αλλα ειμαι κομματια αυτες τις μερες ειναι και μενα ο μεγαλος μου αρρωστουλης και εχει βγει το ωραριο υπνου του εκτος τελειως και μαζι μαυτουνου και το δικο μας . κλελια ακου μια ωραια συνταγουλα που κανα γω στο δικο μου αφου πηρε φορα με τα φρουτα εννοειτε.

βραζεις στον ατμομαγειρα quaker με μηλο και αχλαδι .τα φρουτα γινονται σακομποστα και δενουν ωραια με το QUAKER αν θες προσθετεις και σταφιδες και λιγη κανελιτσα για το αρωμα και ειναι μια τελεια κρεμα για ταπογευμα χωρις ζαχαρη και συντηριτικα οπωες η σκονες του εμποριου. αληθεια το κεχρι πως το φτιαχνεις ???

διαβασα επισης οτι πολυ καλη τροφη για αρχη ειναι το avocado και η γλυκοπατατα που ειναι πλουσια σε καλα λιπαρα και ενεργεια και ευγεστα στα μωρα δοκιμασετα νατο δωσεις λιγο.στο εξωτερικο ειναι απτις πρωτες τροφες που δινουν στο μωρο τις προτιμουν οι ιατροι.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Τώρα παιδί μου, έτοιμη ήμουν να σου απαντήσω και έγραψες 2ο μήνυμα, σουρτούκω!!

playpen!! Έτσι ψάξτο, κατά προτίμηση στο αγγλικό άμαζον που πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μεταφορικά στο Ελλαδιστάν, αν επιλέξεις super free delivery!!

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:Dεισαι θεα!!!:D:D

βρε κοριτσια ξεχασα να σας πω ηρθε προχτες το ντοκτορι ειματε 6500 και 66 υψος καναμε το infarix και το καημενο μου ανεβασε και σαυτο 38 . βασικα εμενα μουπε εκτος απτον δικο μουπαιδιατρο και κανα δυο αλλοι οτι καλο ειναι αν σου ανε βαζει δεκατα να του δινεις ντεπονακι ια να μη ταλαιπωρειτε ο οργανισμος του και δε σου τρωει κιολας .και αφυδσατωθει

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...