Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηη

3,500 κιλακια σε 2 βδομαδες......

Αχχχχ ποσο χαρουμενη κι αναλαφρη νιωθω .... κι ας σκαω απο το φαγητο που μου δινουν :tongue::tongue::tongue:

Fire υπομονη δεν λεμε για ολες μας και για ολα τα πραγματα?

Μην το βαζεις κατω με τιποτα ... το μικρο καταλαβαινει την ανασφαλεια σου και το ποτε εισαι χαλια εσυ σκεφτηκες οτι σε νιωθει το αγχος , το στρες σου και τσιτωνεται περισσοτερο?

Εχεις δοκιμασει να του βαλεις μουσικουλα και να χορεψεις μαζι του να δεις αν χαλαρωνει ? χτες το βραδυ ανακαλυψα οτι η μικρη ηρεμει με την μουσικη του babyradio που χτες το βραδυ ειχε απαλη μουσικη και ειδικα ακουγα yanni παλι καλα αυτη η μουσικη μ αρεσει κι εμενα με χαλαρωνει κι ετσι κοιμηθηκε αν και αργα το σκεφτηκα το πετυχα ομως... κι ετσι αποφασισα στο σπιτι μας να βαζω στο στερεο μουσικη τετοια και να ηρεμει.....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηη

3,500 κιλακια σε 2 βδομαδες......

Αχχχχ ποσο χαρουμενη κι αναλαφρη νιωθω .... κι ας σκαω απο το φαγητο που μου δινουν :tongue::tongue::tongue:

Fire υπομονη δεν λεμε για ολες μας και για ολα τα πραγματα?

.

κανεισ διατροφη φωτηνουλα μου αληθεια ? μπραβο κουκλα εγω σκεφτομαι να αγορασω για τοπικο κρεμεσ κ φυκια αληθεια εχει δοκιμαση καμια εχουν αποτελεσμα ? ξερετε καενα σαιτ με φτοινα ?

:tongue::tongue:

κανεισ διατροφη φωτηνουλα μου αληθεια ? μπραβο κουκλα εγω σκεφτομαι να αγορασω για τοπικο κρεμεσ κ φυκια αληθεια εχει δοκιμαση καμια εχουν αποτελεσμα ? ξερετε καενα σαιτ με φτοινα ?

Πηγα σ'ενα κεντρο αδυνατισματος {μην το κανω και διαφημιση}

Με πηραν τηλεφωνο να κανω μια λιπομετρηση και ετσι πηρα αποφαση να σκασω καποια χρηματα κια να προσπαθησω ετσι γιατι αλλιως μονη μου ουτε σε 10 χρονια δεν τα χανω....

Το καλο ειναι οτι χαιρομαι που τα παω καλα και αυτο μου ανεβαζει την διαθεση αντε να μπω στα ρουχα που εχω φυλαξει επιτηδες για να τα βλεπω και να στεναχωριεμαι που δεν κανω προσπαθεια για να ξαναμπω και παλι.....

Φυκια εγω δεν κανει να βαλω επανω μου.Οπως κι εκει το ειπα γιατι εχω θυροειδη... μην γινει τπτ και στραβωσει παλι κι εχω αλλα... δεν λεει ...

Λοιπον κοριτσια μαζευω λαπτοπι, ρουχα , και την μικρη μου και παμε σπιτι μας....τωρα ιντερνετ θα εχουμε ξανα μαλλον κυριακη αν ερθουμε να μεινουμε στην γιαγια μας....

Φιλακια πολλα πολλα και να προσεχετεεεεεεεεεε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Fire κορίτσι μου, εδώ είμαστε εμείς για να σε ανεβάζουμε! Άκους εκεί, δεν έχεις ενθάρρυνση! Έχεις και παραέχεις!! Έχω αναφέρει σε παλαιότερο post μου πόσο σε θαυμάζω που παρά τις αντίξοες συνθήκες, μόνη σου και με προσωπική αναζήτηση κατάφερες και θηλάζεις και μια χαρά με τον βασανιάρη σου!!

Φωτεινή μπράβο κορίτσι μου! Σου εύχομαι σύντομα να φτάσεις στον στόχο σου, χωρίς πολύ κόπο.

Τελικά η μικρή έχει πυρετό 37,8, λογικά από το χθεσινό της εμβόλιο. Της έδωσα και φρούτα, ήρθε κι έδεσε. Ακόμα να συνέλθω, μου κακοφάνηκε που έκανε εμετό ενώ εγώ χαζοχαιρόμουν και την βγάζαμε φωτογραφίες με την ξινίλα στην μούρη και μετά είχα τύψεις και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω...

Σκέφτομαι σε 2-3 μέρες να δοκιμάσουμε πάλι φρούτα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες

δεν θελω ομως ν ασχολουμαστε αλλο με τα δικα μου

ολες μας καποιες περισσοτερο καποιες λιγοτερο τραβαμε τον προσωπικο μας γολγοθα

εν κατακλειδι πιστευα οτι ο μικρος εχει ερθει στον κοσμο σε 2 σουπερ γονεις που μπορουν να τον εχουν καραευτυχισμενο αλλα προφανως επεσα εξω γιατι ο βασανιαρης μου εχει .. θεματα

εχω ψαχτει κ εχω δοκιμασει πολλες μεθοδους για διαφορα θεματα

σε καποια γουσταρει σε αλλα οχι

οπως πχ στο θεμα μουσικης που μου προτεινε παραπανω η φωτεινη το νινι μου εχει τη μουσικη ηδη στη ζωη του απο την κοιλια μου γιατι και οι δυο γονεις του ειναι ανθρωποι που δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτην..

καθε βραδυ κοιμαται ακουγοντας τις συμφωνιες που αφησαν εποχη!!

σας φιλω κ σας ευχαριστω ολες

ειστε πολυτιμες για μενα κ οι συμβουλες σας οτι καλυτερο

φιλακια :tongue:

καλησπέρα

fire μπορεί το μωράκι σου να σε βασανίζει τώρα αλλά πιστεύω ότι μεγαλώνοντας λίγο θα ηρεμήσει. εμένα ο μεγάλος μου γιος ήταν κάπως έτσι μωρό αλλά μετά τον πρώτο χρόνο ως δια μαγείας ηρέμησε.

ο μικρός σήμερα με είχε από τις 5 το πρωι στο πόδι και στις 6:30 έπρεπε να σηκωθώ για τη δουλειά αφού παρακαλούσα να κοιμηθεί κανά μισάωρο ακόμα αλλά που

αύριο θα έρθει και η παιδίατρος για το εμβόλιο μας και ανυπομονώ για να δω τι βάρος παίρνει γιατί για να φάει μου βγάζει το λάδι ρε κορίτσια που να ξεκινήσουμε και στερεές

γεια σας και απο εμενα την αθορυβη αναγνωστρια. τι να πρωτοσχολιασω εχετε γραψει τοσα πολλα..

καταρχην να καλωσορισω τα νεα μελη κατερινα και μπουμπουκακι! να σας ζησουν τα μικρα σας!

ξεκιναω με οτι θυμαμαι..

κλελια για να σου εκανε εμετο το αχλαδι σημαινει οτι εχει καποιου ειδους δυσανεξια σε αυτο..κανε μερικες μερες αποχη απο αυτο και δοκιμασε αλλο φρουτο (σημερα μου το ειπε αυτο το ντοκτορι).

βικυ μπραβο στο μικρο που κοιμαται στο πορτ μπεμπε!ερχονται καλυτερες μερες ειδες;

fire τι να σου πω κοριτσι μου; κανε υπομονη! σου βγηκε ζορικος ο μαγκας!εχει καλο γουστο στη μουσικη παντως!:D

ισουλα που εισαι; κανονισες για την επεμβαση; περασα και απο τα μερη σου το τριημερο αλλα ο στριμμενος ο χασμπαντ βαριοταν να κατεβουμε (ειχαμε περασει βεβαια και 250 χλμ με χιονι πριν τη βεροια, τα εφτυσε!)

τσιπουριδιον πηρα το μνμ! θενκ γιου!!! και ευχαριστω και τη σιστερ!!!:D

σημερα πηγαμε και εμεις ντοκτορι. ειμαστε 7800 και 65 ποντους. λιγο χοντρουλης ακομα αλλα που θα παει..θα στρωσει..:tongue:

ξεκιναμε κανονικα με φρουτα σε 10 μερες. αχλαδι μπανανα μηλο και δαμασκηνα. ρυζαλευρο η ντοκτορ δεν ηθελε να μου δωσει, αλλα επειδη τα εχω παιξει με τους θηλασμους συνεχεια μου ειπε πως αν νομιζω πως πειναει να του δωσω τη βιολογικη τη holle ή τη frezylac χωρις γαλα και να βαζω μητρικο γαλα ή φρουτα (π.χ. ενα αχλαδι) . γενικα καναμε μεγαλη κουβεντα για τις στερεες και μου φανηκε παραξενο που την βρηκα ενημερωμενη για τα βιολογικα αλλα και γενικα υπερμαχο του θηλασμου (αφου της ελεγα για την κρεμα της frezylac οτι υπαρχει και ρυζαλευρο με γαλα και με επρηξε να βαζω το δικο μου...και εγω βαριεμαι ρε γμτ..μεγαλη μανουρα..:tongue:).κλελια για τη βρωμη μου ειπε μετα τον 7ο μηνα.

επισης μου ειπε πως οπου να ναι σκανε τα 2 κατω δοντακια μας γιατι ειναι τουμπανο!!!:D ελπιζω αυτο να φταει που γκαριζει ετσι τελευταια!!!

φιλια σε ολες οσες ξεχασα!(και ειστε πολλες το ξερω αλλα ειμαι πτωμα και δεν εχω κουραγιο να γραψω αλλα....

γεια σας και απο εμενα την αθορυβη αναγνωστρια. τι να πρωτοσχολιασω εχετε γραψει τοσα πολλα..

καταρχην να καλωσορισω τα νεα μελη κατερινα και μπουμπουκακι! να σας ζησουν τα μικρα σας!

ξεκιναω με οτι θυμαμαι..

κλελια για να σου εκανε εμετο το αχλαδι σημαινει οτι εχει καποιου ειδους δυσανεξια σε αυτο..κανε μερικες μερες αποχη απο αυτο και δοκιμασε αλλο φρουτο (σημερα μου το ειπε αυτο το ντοκτορι).

βικυ μπραβο στο μικρο που κοιμαται στο πορτ μπεμπε!ερχονται καλυτερες μερες ειδες;

fire τι να σου πω κοριτσι μου; κανε υπομονη! σου βγηκε ζορικος ο μαγκας!εχει καλο γουστο στη μουσικη παντως!:D

ισουλα που εισαι; κανονισες για την επεμβαση; περασα και απο τα μερη σου το τριημερο αλλα ο στριμμενος ο χασμπαντ βαριοταν να κατεβουμε (ειχαμε περασει βεβαια και 250 χλμ με χιονι πριν τη βεροια, τα εφτυσε!)

τσιπουριδιον πηρα το μνμ! θενκ γιου!!! και ευχαριστω και τη σιστερ!!!:D

σημερα πηγαμε και εμεις ντοκτορι. ειμαστε 7800 και 65 ποντους. λιγο χοντρουλης ακομα αλλα που θα παει..θα στρωσει..:tongue:

ξεκιναμε κανονικα με φρουτα σε 10 μερες. αχλαδι μπανανα μηλο και δαμασκηνα. ρυζαλευρο η ντοκτορ δεν ηθελε να μου δωσει, αλλα επειδη τα εχω παιξει με τους θηλασμους συνεχεια μου ειπε πως αν νομιζω πως πειναει να του δωσω τη βιολογικη τη holle ή τη frezylac χωρις γαλα και να βαζω μητρικο γαλα ή φρουτα (π.χ. ενα αχλαδι) . γενικα καναμε μεγαλη κουβεντα για τις στερεες και μου φανηκε παραξενο που την βρηκα ενημερωμενη για τα βιολογικα αλλα και γενικα υπερμαχο του θηλασμου (αφου της ελεγα για την κρεμα της frezylac οτι υπαρχει και ρυζαλευρο με γαλα και με επρηξε να βαζω το δικο μου...και εγω βαριεμαι ρε γμτ..μεγαλη μανουρα..:tongue:).κλελια για τη βρωμη μου ειπε μετα τον 7ο μηνα.

επισης μου ειπε πως οπου να ναι σκανε τα 2 κατω δοντακια μας γιατι ειναι τουμπανο!!!:D ελπιζω αυτο να φταει που γκαριζει ετσι τελευταια!!!

φιλια σε ολες οσες ξεχασα!(και ειστε πολλες το ξερω αλλα ειμαι πτωμα και δεν εχω κουραγιο να γραψω αλλα....

πρεπει ναναι πολυ καλη η παιδιατρος σου αοτι συμπερενω,,,

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

μακαρι να ειναι βρε κοριτσι.3 φορες εχω παει μεχρι τωρα και ολα καλα μου φαινονται (εκτος απο κατι παραξενιες που ειχα εγω για τις σταγονες σιδηρου που μου ειχε πει και δεν τις εδωσα και τελικα δεν μου ειπε τιποτις η γυναικα ισα ισα)..καλη φαινεται για την ωρα και ευτυχως και τα παιδια τη συμπαθουν πολυ...μου αρεσει που μας συζηταει πολυ και που ασχολειται και με την ψυχολογια και τη διαπαιδαγωγηση των παιδιων (της μεγαλης βεβαια για την ωρα). ευτυχως γιατι η γιατρος που ειχα στην αθηνα ηταν πολυ καλη και ελεγα που θα βρω καλυτερη...(τελικα μου την βρηκε αυτη!)

ειδωμεν....

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σχολιάσω ότι θυμάμαι μιας και διάβαζα αλλά το γνωστό, δεν προλάβαινα….

Γιωτίτσα μου να σας ζήσει το ανιψάκι, να το χαίρεστε!!! Η γλυκούλα τρώει μωρέ!!!

Κλειώ καλή αρχή με το αχλαδάκι σας. Μη στεναχωριέσαι για τον εμετούλη πρώτη φορά ήταν, μεγάλη αλλαγή για την μικρούλα μας, θα τα πάτε πολύ καλύτερα είμαι σίγουρη! Ωχ θκατά, τώρα το διάβασα για τον πυρετό….. θα περάσει όμως το παλιοεμβόλιο και το Βετάκι θα σου κάνει και πάλι μπρρρρρ με σαλάκια! Μην έχεις τύψεις αγαπούλα!

Μαράκι περαστικά στη μαμά σου, ελπίζω να τα βγάζετε πέρα…

Πετρούλα και μαμαλευτεράκι σας θαύμασα με τα ζουζούνια σας στο φβ αλλά δεν έχω σχολιάσει ακόμα.

Fire υπομονή κοπέλα μου κι εμένα δεν ήθελε καθόλου ρούχα επάνω της ούτε καν στη βόλτα… την φόρμα εξόδου την έχει φορέσει μια και μοναδική φορά, στη βάφτιση της Εμμέλειας - της Γιώτας, όλες τις άλλες φορές είναι με ζακέτα ή μπουφανάκι και κουβερτούλα λεπτή φυσικά… Όσο για τα υπόλοιπα συνεχίζουν κανονικότατα….

Ελένη τι έπαθες κοπέλα μου και είσαι down;

Ploegisoula μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με το Μητσάκι και να μην χρειαστεί να γίνει καμία επεμβασούλα, να περάσει μέχρι να γίνει 6 μηνών.

Φωτεινούλα καλύτερα να μην σχολιάσω τα περί νυφικού, έχω εκνευριστεί πολύ με την πάρτη του…. να βρεις το καλύτερο και να του το τρίψεις στη μούρη…. αλλά και αν ακόμα είναι αυτό που θα βάλεις τελικά να του την πεις…. νευρίασα πάλι… Μπράβο για τα κιλάκια, εγώ έχω γουρουνιάσει κανονικά….

Μαμουνάκι τι καλά που έχεις τόσα άτομα εμπιστοσύνης γύρω σου και μπορούν να σου κρατάνε τη μπουμπού σου τις ώρες που είσαι στη δουλειά!

Δεσποινάριο, να σε διαβάζουμε πιο συχνά βρε!

Έλενα θα περιμένουμε νέα από τη ντόκτορ την Κυριακή; αν θυμάμαι καλά;;;;

Vasdeli μακάρι να στρώσει ο γελαστούλης, μακάρι!

Τσιπουράκι μου δουλίτσα από το σπίτι τις κρύες μέρες ε; τι καλά; Άντε να το απολαμβάνεις περισσότερο το κουκλο-σπιτάκι σου!!!

Μανού όλα καλά με το ζουζουνάκι σου!!!

Μπουμπούκι καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!

Κατερίνα φτου φτου στο θηριάκι σου! Τέλεια τα της συνάντησης!!! Η μαμά μου δεν την είχε δει για λόγους υγείας. Είναι πολύ δύσκολη η μετακίνησή της δυστυχώς…. Αν θυμάμαι καλά εσύ με είχες ρωτήσει το λόγο.

Κοριτσάκια τα δικά μου θα σας τα πω άλλη φορά γιατί ο σύζυγος δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή… ξεφυσάει….

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κορίτσαρες!!!!! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.

Έχει αρχίσει και φτιάχνει ο ρημαδοκαιρός..... Επιτέλους να ξεκινήσουμε τις καροτσάδες γιατί μας έχει φάει η κλεισούρα.

Fire υπομονή, υπομονή, υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Είναι ώρες ώρες που κι εγώ αισθάνομαι πελαγωμένη, μόνη με το μωρό, χωρίς βοήθεια αλλααααααά ξέρω πως κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τη μπουμπούκα μου και μόλις μου χαμογελάσει παίρνω δύναμη.

Clelia μη νιώθεις τύψεις - είναι τόσο χαριτωμένα όταν ξυνίζουν τα μουτράκια τους που δεν μπορείς να μην κάνεις χάζι - και μην ξεχνάς : κάθε αρχή και δύσκολη. Με τον καιρό θα τα πάτε καλύτερα.

Vasdeli τα θερμά μου συγχαρητήρια στον γελαστό σου

Μαμαλευτεράκι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις φύκια και κρέμες για τοπικό αδυνάτισμα. Όμως δεν πιστεύω ότι κάνουν δουλειά. Αν είναι ο σωματότυπός σου έτσι, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, έχεις περισσότερο λιπώδη ιστό σε αυτές τις περιοχές. Προσπάθησε με διατροφή και γυμναστική και το κόλπο είναι να φοράς ρούχα που κρύβουν τις ατέλειές σου. Εγώ είμαι αδύνατη με πολύ πεταχτή κοιλιά. Αφού με περνούσαν για έγγυο ... όταν δεν ήμουν χαχαχαχα. Έχω ξεχάσει τα κονντά στενά μπλουζάκια που αφήνουν τον αφαλό στη θέα και φοράω πουκαμίσες, ριχτά φορεματάκια κλπ και δεν φαίνεται τίποτα.

pzPvp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΘΚΑΤΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ναι μολισ τωρα συνειδητοποιησα οτι ενα μηνυμα που σασ ειχα γραψει ειναι και παλι εξαφανισμενο....γκρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να το ψαξω .....

επιστρεφω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ειπα οτι μου λειψατε?????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

λοιπον αρχιζω......το τριημερο τησ καθαρασ δευτερασ περασαμε πολυ πολυ ωραια!!!!!!!!!!!πιο ωραια και απο τα χριστουγεννα!!!!σαββατο πρωι (δηλαδη το προηγουμενο....)ειχαμε βαπτιση,το βραδακι αφησα την μικρουλα στην μαμα μου και πηγαμε οι 3 μασ (μαζι με αγγελικιδιον...)σε μια ταβερνα με μουσικη-η δε αγγελικη ξεσαλωσε.....την κυριακη την πηγα σε ενα καρναβαλι που εχει εδω διπλα,μετα ψησαμε,φαγαμε του σκασμου και το βραδυ τησ κυριακησ εγινε το απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!..........................................................

αφησα και τισ δυο μικρεσ στην μαμα μου (με χιλιαδεσ τυψεισ......)και πηγαμε οι 2μασ μετα απο 3 χρονια για ενα ποτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!βεβαια το ενα για μενα εγινε 5.......!!!!!!!!!!!1 ποτο για καθε εξαμηνο...χα χα!!!!αλλοσ ανθρωποσ ενιωσα βρε κοριτσια!!!πρεπει καθε τοσο να το καθιερωνω με τον αντρουλη μου !!βεβαια επαιξε ρολο και στο οτι ηταν η μαμα μου σπιτι ,αφου δεν ανοιξαν το τριημερο......

την καθαρη πηγαμε παραλιακα σε ενα ταβερνακι ,μετα μια μεγαλη βολτα στα νοτιοχωρα και το βραδυ σπιτι με γονεισ κ πεθερικα...

η υπολοιπη εβδομαδα κυλισε συνηθισμενα δε ,ασυνηθιστα δε λογω του πολυ πολυ κρυου και αερα(αφου δεν μασ πηραν τα μποφορ .....ειμαστε και νησι μην ξεχνιομαστε...)

μεσα στην εβδομαδα ηλθε μια ξαδελφη μου με το παιδι τησ...βρε κοριτσια συναχωμενο και μπουκωμενο κ με βηχα και τον εφερε σε σπιτι με μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα παει και σε παιδικο αλλα λογω κρυου δεν τον πηγε...

με το που εφυγαν (καθησαν και πολλεσ ωρεσ...)αρχισα να σπυρτωνω παιχνιδια,να πλενω τισ μικρεσ και αφου τισ πηγα σε αλλο δωματιο ανοιξα παραθυρα(βορρινο κ νοτινο...)για να αερισω (φανταζεστε με τα μποφορ τι εγινε μεσα στο σπιτι....)με αποτελεσμα να κρυωσω εγω!!!το ξερω δεν παιζομαι ε????χα χα!!!!

δεν ειμαι ουτε υποχωνδρια(ισωσ να φαινεται αυτο απο τα οσα εγραψα....)αλλα βρε κοριτσια ηθελα να φυγουν τα τυχον μικροβια απο την αρρωστεια του παιδακιου....

ερχεται συχνα και παιζουν το ξαδελφακι αυτο και μαλιστα χαιρομαι πολυ την παρεα τουσ αλλα να μου το φερει αρρωστο????????

ωσ το τελοσ αρρωστησα εγω χα χα!!!!

σασ ζαλισα πολυ πολυ ε??????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

και να σασ σχολιασω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!οσα προλαβω!!!!!!!!!

mpoumpouki καλωσ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μου ευχομαι να καλυτερεψε η κατασταση που σε στεναχωρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εισαι η power τησ παρεασ ε???!!!!!!!!!!!!!!!τι κανουν τα μωρακια σου?(επι ευκαιρεια να σου κανω μια ερωτηση...)οταν γεννηθηκε το δευτερο παιδακι σου σε τι ηλικια,ποσο μηνων την εβαλεσ να κοιμηθει μαζι με τον αδελφουλη τησ?ή δεν τουσ εβαλεσ μαζι?πωσ τα πηγαν με τα ωραρια υπνου?ειχαν ιδια?σκευτομαι σε λιγο καιρο να παω την γεωργιτσα μου στο δωματιο τησ αγγελικησ γι αυτο σε ρωταω....αμεσωσ εσενα σκευτηκα που εχουν ιδια διαφορα ηλικιασ...

κλειω μου απο οτι καταλαβα μαλλον τυχαιο και ισωσ λογω εμβολιου να ηταν το εμμετακι σασ...την πρωτη φορα εμασ μασ ειπε 1 κουταλακι ,μετα 3 κ.ο.κ

μηπωσ να αρχιζεσ ετσι σιγα σιγα?

fire μου κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα σιγα θα στρωσει!!!!!!!!!!!!!!!!ακου κι εμενα που και η αγγελικη αλλα και η μπουρμπουληθρα ηταν πολυ μα πολυ βασανιαρικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(απλα η αγγελικη ναι μεν δεν εκλεινε δευτερολεπτο ματι αλλα δεν γκρινιαζε ομωσ ,οπωσ η αδελφη τησ...)

κατερινακι χιλια σκορδα στον χοντρουλη σου!!!να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα και πετρουλα κουκλεσ και οι δυο με κουκλουσ γιουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι περαστικα στην μαμακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ μου εισαι απιχτη με τα σκορδα σου στο εχω πει εκατονταδεσ φορεσ!!!!!!!!!!!

φωτεινη μου σημερα ειναι η προβα ε??αν δεν σου κανει κλικ και σημερα πηγαινε και σε αλλο!!!!!!!!!!!!!!εγω πηγα στο πρωτο ειδα αυτο που πηρα τελικα αλλα πριν παω για να το ξανακλεισω γυρισα και ολα τησ χιου ,εβαλα ουτε ξερω ποσα νυφικα και μετα απο μερεσ γυρισα κ εκλεισα το πρωτο που μου ειχε κανει το γερο κλικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μπραβο για τα κιλακια!!!!!!!!!!!!!

κανω κι εγω διαιτουλα σασ το ειπα?????ειμαι αισιωσ μετα απο πολυ καιρο προσποαθειεσ -4....

ελενα ευχομαι ολα καλα να πανε αυριο με το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ισουλα ολα καλα θα πανε με το ματακι και δεν θα χρειαστειτε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μανου πολυ πολυ σουπερ τα νεα σασ...ειχα μπει και προχτεσ ειδικα να σε διαβασω για το τι εγινε και χαρηκα πολυ!!!

βασδελακι ηταν να μην γινει η αρχη!!!!

σε ολεσ τισ υπολοιπεσ.....γιωτιτσα(να χαιρεσαι το ανηψι!!!!),αγγελικουλα,δεσποινακι ,μαμουνακι(καλη αρχη με την δουλεια!!)πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παγωτακια σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουφ τα ειπα και τα εγραψα ολα (ελπιζω να μην ξεχασα καμια!!!!!)τι θα λενε οι καινουριεσ του καφε που με διαβαζουν ε????χι χι!!!απλα ειχα να μπω κ να γραψω πολλεσ μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ειναι σημερα και λιγο χαλια η ψυχολογια μου και με το να σασ μιλησω ξεχαστηκα λιγο...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...