Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω να τρελλαθώ από την χαρά μου! Ο γελαστός από χθες κοιμάται ΜΟΝΟΣ του στο πορτ μπεμπέ του, αφού θηλάσει και κάνουμε για κανένα μισάωρο αγκαλίτσες!!! Μάλιστα τον βάζω ξύπνιο!!! Αχ, Θεούλη μου κάνε να συνεχιστεί!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kλειώ με το καλό το νέο μας διαιτολόγιο!

Μπουμπούκι, καλώσήρθες!

Fire, τραβάς λούκι, σε καταλαβαίνω...Αν θες διάβασε το The fussy Baby Book του Dr Sears. Στην απόγνωσή μου,όταν μας βασάνιζε ο Παύλος μέχρι να χρονίσει το διάβασα και βρήκα μερικές λύσεις εκεί.

qwlrp3.png

Ιιιιιιιιιιιιιι τοση ωρα τι εγραφα και εγω νομιζα πως το επιασε :(:(:(

ααα δεν παει αλλο θα το γραφω αλλου και θα το κανω copy - paste μου φαινεται πουφουυυυ

με λιγα λογια απο ολα αυτα που σας εγραψα ηταν οτι χτες η μικρη ειχε μαλλον ορεξη για μπουζουκια και δεν κοιμοταν με τπτ... μ'αποτελε4σμα να την παρω στο κρεβατι μου και να βγαζει την κουβερτα της και να περνει την δικια μου και να με σπρωχνειιι ..... ναι ναι καλα ακουσατε εσπρωχνε την μανουλα της :D

Τι θα κανω βρε κοριτσια που βαζω ξυπνητηρι για να σηκωθουμε το πρωι να πιουμε το γαλα μας κα να φαμε κανονικα την φρουτοκρεμουλα μας και εχει σαν αποτελεσμα να στριμωχνονται τα γευματακια μας??Να στις 10:30 εφαγε το γαλατακι της κανονικα 10-12 πρεπει να φαει την φρουτοκρεμα πως θα τα προλαβουμε ολα κι αμα μπει και το κανονικο μεσημεριανο μας την κατσαμε .... κατι πρεπει να κανω με τον βραδυνο της υπνο γιατι κοιμαμαι κι εγω αργα γιατι μολις κοιμηθει θα κατσω να μαζεψω το μπανιο την κουζινα και τα παιχνιδια που ειναι αποε δω κι απο εκει , μ'αποτελεσμα το πρωι να μην μπορω κι εγω να σηκωθω πουφφφφφφ

Εσεις τι κανετε κοριτσαρες???

Σημερα θα παω το μεσημερακι να δω και ποσα κιλακια ακομα εχω χασει ...

νιωθω πολυ ξελαφρωμενη ....Κι αυριο εχω ακομα μια προβα νυφικου αντε να δουμε τι θα δουμε ;););)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Της εδωσα αχλαδι και εκανε εμετο.

Την βγαζαμε φωτογραφιες, ξινιζε τα μουτρα της και γελουσαμε και την καναμε χαζι και ξερασε και νιωθω χαλια τωρα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέεεερα!!

Κατερίνα με βυζί 8,5 κιλά!!! Απαπαπα το μεγάλο το μωρό, πάει η μέση σου :tongue:. Τέλεια η συνάντηση παππού-εγγονιού?? Φαντάζομαι συγκίνηση...

Vasdeli μου φαίνεται ότι οι άνδρες τον ζηλεύουν τον δικό σου, γι' αυτό και ο ίδιος το νιώθει και τους γκρινιάζει :tongue:. Μια χαρά είναι το παιδί μας βρε! Όχι και γκρινιάρικο, όχι ποτέ!!

Fire πόσο είναι το μωρό σου? Δεν έχεις τικεράκι και δεν θυμάμαι ηλικία, νομίζω είναι 3-3,5 μηνών ή έχω καταμπερδευτεί? Η δικιά μου άρχισε να κάθεται στο καρότσι για βόλτες από 4+ μηνών. Μέχρι τότε σλινγκ και ξερό ψωμί!

μαμαλευτεράκι δεν έχω προλάβει να μπω fb να σας καμαρώσω γμτ!! Σε πολύ λίγο θα μπω...

Φωτεινή άπαξ και έκλεισες νυφικό, νομίζω δεν χρειάζεται να πας σε άλλο οίκο. Έδωσες προκαταβολή? Αν υπέγραψες ή έδωσες λεφτά μην πας πουθενά αλλού διότι μπορεί να βρεις πιο φθηνά ή κάτι που να θες πιο π

ολύ και να σπαστείς... Αν το έχεις κλείσει τέλος, αυτό είναι το νυφικό σου, θα είσαι μια κούκλα και να μην σπάζεσαι με τις αγ@μητες που στην προσπάθειά τους να πουλήσουν λένε ό,τι θέλουν για το σώμα σου κλπ. Αν δεν το έχεις κλείσει ή δεν έχεις δεσμευτεί εννοείται-ται να πας και αλλού.

Ήρθε ο γιατρούλης μας, αύριο ξεκινάμε φρούταααααααα, πρώτα αχλάδι, μετά μήλο και μετά μπανάνα. Και στις 25/3 (εθνική εορτή :tongue:) κρεμούλα με άνθος αραβοσίτου. Του είπα ότι θα τα φτιάχνω εγώ και γελούσε (καλοπροαίρετα), του φάνηκα πολύ πορωμένη (καλοπροαίρετα λέμεεεεε). Του έκανε εντύπωση που θα χρησιμοποιώ δικό μου γάλα στις κρέμες της. Όπως και η γιατρός της vasdeli, μου είπε ότι δεν το έχει ξανακούσει αλλά μπράβο μου... Θα βρω άνθος αραβοσίτου βιολογικό? Θα βρω έτσι δεν είναι? Δεν έχω προλάβει να ψάξω, πριν λίγο έφυγε ο γιατρούλης. Αύριο οι γονείς μου θα πάνε σκλαβενίτη που έχει βιολογικά φρούτα να μου φέρουν να φάει η φαφούτα μουουουου!!!

Επίσης, μου είπε πρώτα φρούτο και μετά θηλασμός. Λογικό μου ακούγεται, διότι αν πρώτα θηλάσει, μετά σιγά μην φάει. Τι να κάνω που οι απόψεις εδώ διίστανται?? Οι μισές δίνουν πρώτα βυζί και μετά φρούτο, οι άλλες μισές το αντίθετο... Ουφ μπερδεύτηκα και τόση ώρα το μωρό πρώτα θήλασε, τώρα παίζει με τον βύζο, αααααααα βρήκε παιχνίδι και με γαργαλάει η κλανιάρα!!

να ενημερωσω οτι ο συνδεσμος θηλασμου επιμενει πρωτα θηλασμος και μετα στερεα τροφη η οποια πρεπει να ειναι συμπληρωματικη του θηλασμου. μονοτου το παιδι θα προσαυξησει τις αναλογιες.αλλιως θα αυξηθουν κατα πολυ οι νυχτερινοι θηλασμοι.οτι και να κανεις το παιδι πρεπει να πιει συγκεκριμενη ποσοτητα γαλακτος και αν εσυ του τη στερησεις αυτο θα την αναπληρωσει αλλη στιγμη .αλλωστε περισσοτερα στοιχεια του προσφερειτο γαλα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Καλημερα Κλελια ....

Μην νιωθεις ασχημα κι εμενα με το μηλο ετσι εκανε αν κι ακομα δεν την θελει

Λιγο λιγο θα το μαθει ... εμενα ο πατερας μου θα παει λεει αυριο και θα της παρει 3 διαφορετικα αχλαδια ειπε για να δουμε ποιο θα της αρεσει ετσι εκανε και στον ανιψιο μου και ετρωγε ενα συγκεκριμενο...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Της εδωσα αχλαδι και εκανε εμετο.

Την βγαζαμε φωτογραφιες, ξινιζε τα μουτρα της και γελουσαμε και την καναμε χαζι και ξερασε και νιωθω χαλια τωρα

Άντε ρε Κλειώ.... αυτό είναι αναμενόμενο...έτσι γίνεται τις πρώτες φορές!!! Μετά θα φτερνίζεται(ενώ έχει την μπουκιά στο στόμα) και θα σε πασαλείβει!!! Χε, χε!!! Καλωσήρθατε στον κόσμο των στερεών!:D

να ενημερωσω οτι ο συνδεσμος θηλασμου επιμενει πρωτα θηλασμος και μετα στερεα τροφη η οποια πρεπει να ειναι συμπληρωματικη του θηλασμου. μονοτου το παιδι θα προσαυξησει τις αναλογιες.αλλιως θα αυξηθουν κατα πολυ οι νυχτερινοι θηλασμοι.οτι και να κανεις το παιδι πρεπει να πιει συγκεκριμενη ποσοτητα γαλακτος και αν εσυ του τη στερησεις αυτο θα την αναπληρωσει αλλη στιγμη .αλλωστε περισσοτερα στοιχεια του προσφερειτο γαλα

Συμφωνώ!!!! και επαυξάνω...στην παρούσα φάση έχει ανάγκη και τα σττερεά ωστόσο...δεν μπορεί να τρέφεται μόνο με γάλα....

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή, άργησα λίγο να σας ευχηθώ, σας διάβαζα αλλα δεν είχα και πολύ όρεξη να γράψω, κατι που είχα μπλέξει με τις δουλειές κατι που ο Δημήτρης δούλευε συνέχεια και είχε και πολλές υπηρεσίες και δεν είχα πολύ διάθεση. Η μικρή μου είναι πολύ καλά, τρώμε μπόλικη φρουτόκρεμα και τσακίζουμε την απογευματινή κρέμα, μόνο νερό δεν πίνει και μου είπαν απο τον άλλο μήνα να την δοκιμάσω με ποτηράκι μήπως και δεν θέλει το μπιμπερό.

Mpoumpouki καλως ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το μωράκι σου,

Ελένηελπίζω ηδη να έχουν ξεπεραστεί τα προβληματά σας, εσυ ήσουν πάντα η ήρεμη δύναμη του καφέ μας.

Μαράκι περαστικά στην μανούλα σου και ελπίζω σύντομα να τελειώστε την παλιομετακόμιση.

Ploegisi περάσατε τέλεια το τριήμερο και μάλλον είσαι απο τις λίγες. Τέλεια μεγάλωσε πολύ και η γκουφγκουφίτσα σου.

Stone πρέπει να ήταν τέλεια η συνάντηση στη Λίμνη Πλαστήρα με το άλλο καφέ. Εμείς να δούμε πότε θα συναντηθούμε.

Ellain κι εσεις περάσατε τέλεια στην εκδρομή μπράβο σας. Βλέπω βγάζεις βόλτα το παπάκι με αυτό το κρύο, εγω πάλι φοβάμαι μην μου κρυώσει, μάλλον εγω κρυώνω γι αυτό. Να δουμε πότε θα φτιάξει ο καιρός να πάμε εκείνη τη βόλτα που λέγαμε. Φτάνει και η Κυριακή που θα δείτε το γιατρό και θα σας φύγει λίγο το άγχος. Ολα θα πάνε τέλεια.

Mamounaki ολα καλα πήγαν με τη δουλειά τελικά και δεν χρειάστηκε να σταματήσεις το θηλασμό, τώρα το ψυχολογικό είναι άλλο που θα σου λείπει η ζουζούνα.

Μαμαλευτεράκι πολύ ωραίες οι φώτο.

Φωτείνη αν δεν σου άρεσε το νυφικό φυσικά να πας και να δεις και άλλα και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω, αυτη θα είναι η μέρα σου και δεν πρέπει να στη χαλάει κανείς.

Clelia με το καλό να αρχίσετε κι εσείς τις στερεές τροφούλες και μην στεναχωριέσαι για τον εμετό αυτά θα τα έχεις δυστυχώς.

Vasdeli μπράβο που κοιμάται μόνος του ο γελαστός σου, νομίζω οτι το παν στο να συνεχιστεί αυτο είναι να μην κοιμάται στο στήθος, εγω αυτο εκανα και τώρα κοιμάται μόνη της.

Fire νομίζω οτι απογοητευεσαι πολύ ευκολα, πρεπει να το πάρεις απόφαση οτι έχεις ενα δυσκολό μωρο και οτι σε όλα τα πράγματα πρεπει να βρείς τα χουγια του ακόμα και στη βόλτα, μάλλον κατι το ενοχλεί , οταν το βρείς θα του αρέσει πολύ η βόλτα με το καρότσι. Μην σε πέρνει απο κάτω και σίγουρα δεν είσαι άχρηστη όπως νιώθεις, γι αυτο το μωρό είσαι οτι πολυτιμότερο έχει.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Fire νομίζω οτι απογοητευεσαι πολύ ευκολα, πρεπει να το πάρεις απόφαση οτι έχεις ενα δυσκολό μωρο και οτι σε όλα τα πράγματα πρεπει να βρείς τα χουγια του ακόμα και στη βόλτα, μάλλον κατι το ενοχλεί , οταν το βρείς θα του αρέσει πολύ η βόλτα με το καρότσι. Μην σε πέρνει απο κάτω και σίγουρα δεν είσαι άχρηστη όπως νιώθεις, γι αυτο το μωρό είσαι οτι πολυτιμότερο έχει.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

τ οτι απογοητευομαι ευκολα ειναι αληθεια ειναι κατι που δεν περιμενα ν ακουσω..:shock:

σ ευχαριστω,με αποτελειωσες ;)

Συγνώμη αν σε στεναχώρησα εγω ισα ισα να σε ανεβάσω ήθελα γιατι και το δικό μου μωρό θεωρείτε απο τα δύσκολα αλλα βλέπω οτι σιγα σιγα στρώνει. Ειλικρινά σου ζητάω συγνώμη και στεναχωρέθηκα πολύ γιατι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

μη ζητας συγνωμη δεν υπαρχει λογος καταλαβα το πνευμα σου..

απλα πολεμαω πολυ γι αυτο το παιδι χωρις καμμια συμβουλη κ καμμια ενθαρυνση απο πουθενα κ εχω κουραστει πολυ..

εσεις ειστε το στηριγμα μου,το λεω κ το εννοω,κ απο σας θα θελα ν ακουω οτι καλυτερο εχει η ψυχουλα σας

σημερα πραγματικα δεν ξερω πως θα βγαλω τη μερα

κλαιει απ το πρωι

κ γω μαζι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...