Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bonsoir κοπελιες...

Τι κανετε?

Καλα καταλαβατε ειμαστε στη μανουλα μου :tongue:.

λιγο προλαβα να διαβασω γιατι εχω πεσει με τα μουτρα να κανω ενα προγραμμα περι του γαμου.

Πηγα κοριτσια και εκανα την πρωτη προβα νυφικου ειμαι ηλιθιααααααααα:mad::mad: πηγα και το καπαρωσα με την πρωτη η χαζη να δω πως θα την παρω πισω αν το Σαββατο που θα παω και σ ενα αλλο και βρω κατι αλλο κ μ αρεσει περισσοτερο τι θα κανω ...βλεπετε δεν ειναι και ανωνυμος οικος εκει που πηγα...αλλα δεν ξερω τι μ επιασε και το εκλεισα:(

Μου την εδωσε στο τελος αφου πληρωθηκε ο τροπος που μου ειπε οτι εχω ανωμαλο σωμα και δεν θα βρω ευκολα αλλο νυφικο ... αν βρω κατι καλυτερο θα του πω να τα κανει condoms του βλακα ...

συνχιστηκα μεσημεριατικα :mad::mad::mad:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thanx girls

θα του τραγουδησω -κανω κ τιποτα αλλο?- κ θα του αλλαξω κ ρουχαλακια..:lol:

φωτεινη για μενα αυτο που σου ειπε ο πωλητης θα ηταν λογος οχι μονο να μη κλεισω το νυφικο αλλα πιθανον κ να τον βρισω..:evil:

ευχομαι να βρεις αλλο κ να παρεις κ τα λεφτα σου πισω..

Καλημέεεερα!!

Κατερίνα με βυζί 8,5 κιλά!!! Απαπαπα το μεγάλο το μωρό, πάει η μέση σου :tongue:. Τέλεια η συνάντηση παππού-εγγονιού?? Φαντάζομαι συγκίνηση...

Vasdeli μου φαίνεται ότι οι άνδρες τον ζηλεύουν τον δικό σου, γι' αυτό και ο ίδιος το νιώθει και τους γκρινιάζει :tongue:. Μια χαρά είναι το παιδί μας βρε! Όχι και γκρινιάρικο, όχι ποτέ!!

Fire πόσο είναι το μωρό σου? Δεν έχεις τικεράκι και δεν θυμάμαι ηλικία, νομίζω είναι 3-3,5 μηνών ή έχω καταμπερδευτεί? Η δικιά μου άρχισε να κάθεται στο καρότσι για βόλτες από 4+ μηνών. Μέχρι τότε σλινγκ και ξερό ψωμί!

μαμαλευτεράκι δεν έχω προλάβει να μπω fb να σας καμαρώσω γμτ!! Σε πολύ λίγο θα μπω...

Φωτεινή άπαξ και έκλεισες νυφικό, νομίζω δεν χρειάζεται να πας σε άλλο οίκο. Έδωσες προκαταβολή? Αν υπέγραψες ή έδωσες λεφτά μην πας πουθενά αλλού διότι μπορεί να βρεις πιο φθηνά ή κάτι που να θες πιο π

ολύ και να σπαστείς... Αν το έχεις κλείσει τέλος, αυτό είναι το νυφικό σου, θα είσαι μια κούκλα και να μην σπάζεσαι με τις αγ@μητες που στην προσπάθειά τους να πουλήσουν λένε ό,τι θέλουν για το σώμα σου κλπ. Αν δεν το έχεις κλείσει ή δεν έχεις δεσμευτεί εννοείται-ται να πας και αλλού.

Ήρθε ο γιατρούλης μας, αύριο ξεκινάμε φρούταααααααα, πρώτα αχλάδι, μετά μήλο και μετά μπανάνα. Και στις 25/3 (εθνική εορτή :tongue:) κρεμούλα με άνθος αραβοσίτου. Του είπα ότι θα τα φτιάχνω εγώ και γελούσε (καλοπροαίρετα), του φάνηκα πολύ πορωμένη (καλοπροαίρετα λέμεεεεε). Του έκανε εντύπωση που θα χρησιμοποιώ δικό μου γάλα στις κρέμες της. Όπως και η γιατρός της vasdeli, μου είπε ότι δεν το έχει ξανακούσει αλλά μπράβο μου... Θα βρω άνθος αραβοσίτου βιολογικό? Θα βρω έτσι δεν είναι? Δεν έχω προλάβει να ψάξω, πριν λίγο έφυγε ο γιατρούλης. Αύριο οι γονείς μου θα πάνε σκλαβενίτη που έχει βιολογικά φρούτα να μου φέρουν να φάει η φαφούτα μουουουου!!!

Επίσης, μου είπε πρώτα φρούτο και μετά θηλασμός. Λογικό μου ακούγεται, διότι αν πρώτα θηλάσει, μετά σιγά μην φάει. Τι να κάνω που οι απόψεις εδώ διίστανται?? Οι μισές δίνουν πρώτα βυζί και μετά φρούτο, οι άλλες μισές το αντίθετο... Ουφ μπερδεύτηκα και τόση ώρα το μωρό πρώτα θήλασε, τώρα παίζει με τον βύζο, αααααααα βρήκε παιχνίδι και με γαργαλάει η κλανιάρα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εδωσα 100 ευρω.Δεν μου εδωσε τιποτα για δωρο :( οπως κανουν αλλοι Οικοι :(

Αν βρω κατι αλλο εκει που θα παω το Σαββατο θα παρω τηλεφωνο αν μπορω να παρω πισω τα 100 ευρω αλλιως θα πω οτι βγηκα εξω τα ηπια κι αντε γεια....

Δεν μπορω να σκεφτω να μου μιλανε αποτομα καθε φορα που θα πηγαινω για προβα :(

Κλελια οσο για την κρεμα εγω με νερακι της το δινω λετε να κανω λαθος???

Το μηλαρακι που ξεκινησαμε {αναποδα ξεκινησα γμτ μπερδευτηκα αχλαδι ειχε την πρωτη φορα με μηλο ξεκινησα εγω} δεν το πολυτρωει αντε 5-6 κουταλιες με το ζορι ... τι νακανω δεν ξερω και νερακι δεν το πινει γμτ ενω στο μπανιο ανοιγει το στομα της και πινει οταν της ριχνουμε το νερακι στο κεφαλι της ,απλωνει σαν το βατραχακι την γλωσσα και πινει :tongue: απο το μπουκαλι ομως ουτε κουβεντα να κανουμε δεν το θελει με τιποτα:(

9zlup2.png

Καλησπέρα μανούλες. Είμαι κι εγώ φρεσκομάνα, αλλά Νοεμβρίου (06/11/10 γέννησα τη μπουμπουκα μου) και το δικό μας το καφέ έκλεισε!!!!!! Δέχεστε νέα μέλη στην παρέα σας?

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή οι κρέμες που της δίνεις λογικά έχουν γάλα σε σκόνη, οπότε εσύ προσθέτεις νερό. Τι να σου πω για τα 100 ευρώ, αν ενθουσιαζόσουν θα το καταλάβαινα. Αλλά μόνο που δεν σε έβρισε... Μόνη σου ήσουν? Δεν ήσουν με την μαμά σου ή με κάποιον ώστε να σε φρενάρει κάπως??

mpoumpouki καλώς μας ήρθες!! Να χαίρεσαι την μπέμπα σου!! Γιατί σας το έκλεισαν το καφέ καλέεεεε? Φυσικά και δεχόμαστε! Όλοι οι καλοί χωράνε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γεια σου μπουμπουκι!

κ γω του νοεμβριου ειμαι αλλα πινω καφε με του οκτωβριου απ την αρχη!!

τι εγινε,γιατι εκλεισε το καφε Νοεμβρη?

ειμαι σιγουρη οτι τα κοριτσια εδω θα σε δεχτουν με χαρα..:tongue:

κλελια μου ναι,μεθαυριο γινομαστε 4!

ο δικος μου παλι το λατρευει το καροτσι,τον γυροφερνω μ αυτο μεσα στο σπιτι κ κοιμαται σ αυτο

το σλινγκ ουτε να το φτυσει..

φωτεινη οντως τα 100 ευρω σιγουρα ειναι σεβαστο ποσο αλλα μπορεις να πεις κ χαλαλι αν δεν στα δωσουν πισω..

εγω πηρα 250 πισω,την προκαταβολη δλδ, κ μαλιστα μετα απο ενα μηνα

απλα πηγα και τα απαιτησα :mad:

Κλελια με μια θεια μου πηγα και την νυφη μου

καμια δεν εκανε την κινηση να με φρεναρει...Η μητερα μου δεν ηρθε γιατι κραταγε την μικρη και μου ειπε οτι στο επομενο μαγαζι που θα παω θα ερθει μαζι μου...ε δεν προλαβε γιατι το ειχα ηδη κλεισει το Σαββατο ομως θα την παρω μαζι μου...

Οταν βγηκαμε και με ρωτησαν αν ημουν ικανοποιημενη τους λεω δεν ενιωσα αυτο πχ που θα περιμενα να νιωσω αν θα εψαχνα και σ αλλα μαγαζια....

Αν βρω τελικα καλυτερο νυφικο σ'αλλον οικο η εκει που θα παω το Σαββατο ... θα παρει ο Γιωργης τηλεφωνο μου ειπε και θα τα ζητησει αλλιως θα παει απο εκει μια βολτα

Δεν υπεγραψα πουθενα οτι εδωσα 100 ευρω περα απο μια καρτα που μου το εγραψαν αυτοι.... :(.

Αμα κανω διαφημιση εγω για αυτους να με φτυσετε ...ειναι πολυ αποτομοι και κακοδιαθετοι...

Μπουμπουκακι καλως ηρθες :)

9zlup2.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια. Δεν μας το κλείσανε ακριβώς. Απλά 2 κοπέλες απ ότι κατάλαβα, άνοιξαν δικό τους forum ξεχωριστό, παρόμοιο με το parents και το καφέ μας μετακόμισε εκεί.

Έκανα εγγραφή, αλλά ... δεν με τραβάει ρε κορίτσια, το forum εδώ το αισθάνομαι πιο οικείο και έτσι ξέμεινα.

Φωτεινή δεν ξέρω αν θα σου δώσουν τα 100 ευρώ πίσω γιατί είναι κάτι σαν καπάρο όταν νοικιάζεις σπίτι και αυτοί μπορεί να ισχυριστούν ότι έχασαν λεφτά γιατί δεν το έδειξαν αλλού κλπ. Αλλά συμφωνώ ότι το νυφικό πρέπει να σου κάνει κλικ. όταν είχα νοικιάσει το δικό μου, μετά από 5 - 6 μαγαζιά που είχα πάει, μόλις το είδα ήξερα 'οτι δεν με ένοιαζε να δω κανένα άλλο, ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμουν.

Σου εύχομαι να βρεις αυτό που θα σε ξετρελλάνει και χαλάλι τα 100 ευρώ

pzPvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

μπουμπουκι καλως ηρθες κ να σου ζησει το μωρακι σου.για ποιο λογο εφτιαξαν νεο φορουμ?δεν καταλαβαινω

Κλελια αστα να πανε.Το παιδι γιγας.τι κανει η δεινοσαυρουλα σου?χθες πηγαμε με τον παππου να παρουμε κουνια.αυτη που ηθελα ηταν για παιδακι μεχρι 9κιλα,οποτε αγορασαμε μια αλλη για μεχρι 19.κ παλι δε χωραει.αγορασαμε κ αλλα πραγματακια να καθεται ο μικρος κ ο μπαμπας μου με κοροιδευε,<να δω τι αλλο θα παρεις για να μην τον κρατας>

οπως το ειπες,η μεση μου εχει αρχισει ηδη τις διαμαρτυριες.Καλες μασες στα φρουτακια σας!

ploegisi τι κανει το μωρο?πραγματι ετσι ειναι,στις περισσοτερες περιπτωσεις υποχωρει μονο του.εδω περιμενουν κανα χρονο το περισσοτερο.Οσο για τη μικροεπεμβαση,ειναι παρομοια με τον ελεγχο κλειστου δακρυικου πορου,οπου το κανω σε ενηλικες ομως.δεν εχεις τιποτα να φοβασαι,ολα καλα θα πανε.Ο χιονομπαλιτσας ειναι μεσα στις καμπυλες,στην πρωτελευταια συγκεκριμενα.Ο παππους δε λεει να τον αφησει κατω,αυτοκολλητακια.ασε κ τωρα που πλησιαζει η ωρα του αποχωρισμου..

fire δε θυμαμαι μια μερα να βγηκαμε βολτα χωρις κλαματα.μη στεναχωριεσαι.καπου διαβασα πως δεν τους αρεσει παντα να βγαινουν βολτουλα.στοιχημα παντως σε λιγους μηνες θα σε τραβαει για να πατε εξω.

μαμαλευτερακι σ ευχαριστω.ο γιος μου ειναι στρογγυλος για αυτο δε βγαζω ακρη μαζι του:D

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε εγώ είμαι ένα πτώμα αυτή η μετακόμιση στη δουλειά με έχει πεθάνει αφού τα πόδια μου δεν τα αισθάνομαι απ' την κούραση

σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας για τη μανούλα μου.

μπουμπούκι καλωσήρθες στην παρέα μας

φωτεινή ο πωλητής απαράδεκτος

ο μικρός μου που τον βάζω στο ριλάξ και σηκώνεται καθιστός μόνος του και σκύβει να δει και κάτω. μήπως είναι καιρός να το μαζεύω αφού ωρες ωρες φοβάμαι μην μου τουμπάρει μαζί με το ριλαξ.

κορίτσια πάω να ξεκουράσω το κορμί μου γιατί αύριο έχω πάλι αγώνα στη δουλειά

Κατερίνα και Μαράκι καλώς σας βρήκα.

Κατερίνα το φόρουμ το φτιάξανε γιατί εδώ τρώγανε συνέχεια μπαναρίσματα και κάρτες. Δεν ξέρω περισσότερα. Οι παππούδες μες στην τρελλή χαρά ε? Οι δικοί μου γονείς δεν την έχουν δει ακόμα τη μπουμπού μου, μόνο σε φωτογραφίες. Το Πάσχα θα την κατεβάσω στο χωριό να τη δούνε και ελπίζω να καταλάβει και ο μπαμπάς μου (πάσχει από γεροντική άννοια και δεν έχει πάντα διαύγεια).

Μαράκι μπράβο στον ζουζούνο σου!!!! Γενικά περίπου πότε αρχίζουν τα μωράκια να κάθονται? Ανυπομονώ!!!!!

pzPvp2.png

ploegisi μου ροζ λεμε ολα τα μωρακια, αφου εχουν ροζ πατουσιτσες κ ροζ παλαμιτσες κ ροζ μαγουλακια...(κλειω τα μπλε θα ταν στρουμφακια ε??χιχι καλο!)..

μπουμπουκακι καλως ηρθες να σου ζησει το μωρακι σου.

φωτεινη με το καλο να κλεισεις το νυφικο που ονειρευεσαι!! εχω φυγει απο οικο νυφικων διοτι η πωλητρια εκρινε οτι δεν μπορω να πληρωσω το νυφικο που μου αρεσε..!!!εχουν ενα τουπε λες κ ειναι σχεδιαστριες μοδας..ενω ειναι απλα οι πωλητριες..τσ τσ τσ...

κλειω με το καλο τα φρουτακια. εγω πρωτα κρεμα κ μετα θηλασμο. σκεψου οτι καποια στιγμη που θα φαει ολη την κρεμα (1 μπωλ) δε θα μπορει να πιει κ γαλα..θα τουμπανιασει..ετσι στην αρχη θα τρωει λιγο κρεμα κ συμπληρωματικα θα χορταινει με γαλα , εως οτου να μη χρειαστει γαλα. εμενα ηδη το απογευματινο θηλασμο (17.00) το σταματησαμε κ βγαζω με θηλαστρο. τη φρουτοκρεμα που δεν την θελει κ πολυ, μετα πινει μπολικο γαλατακι.

αντε παω να κοιμηθω γιατι αυριο ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑ

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...