Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ καλά τα νέα σας τσούπρες μου!

Mamounaki πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω. Εγώ και που σκέφτομαι ότι θα γυρίσω στην δουλειά μου τον Οκτώβρη, με πιάνει απελπισία :(. Δεν θέλω, δεν θέλω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!

Ploegisi, μια χαρά ξετσουτσούρωσε η γκουγκουφκίτσα! Όσο για τα ροζ μωράκια: καλέ! Όλα ροζ είναι! Αγοράκια-Κοριτσάκια! Τα γαλάζια είναι τα στρουμφάκια :tongue::D:tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χε, χε!!!

Φιλενάδα, νιώθω σαν κρεμανταλάς από τις πολλές αγκαλίτσες...

Και αυτός ο σκασμένος ο γελαστός....σε όλους γκαγκανιάζει....άμα έρθει στην αγκαλιά μου ή στην αγκαλιά της Ηλέκτρας τότε....βούβα. Με τους άλλους άντρες της οικογένειας μαλωμένος είναι!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια κ καλη Σαρακοστη σε εσας κ στις οικογενειες σας,κυριως στα μωρακια....αν κ αργοπορημενη

Ελπιζω να περασατε ομορφα το τριημερο της καθαρας Δευτερας.

Εμας η συναντηση παππου εγγονου ηταν ενθουσιωδης.Εφαγε μεγαλο κολλημα ο μπαμπας μου με τον χιονομπαλιτσα.Ολη μερα αγκαλια κ παιχνιδια ειναι,μονο για ταισμα/αλλαγμα μου τον δινει.Μετα εχει σειρα κ η γιαγια,τραγουδι-χορος μεχρι τελικης πτωσης

Πηγαμε κ για τη μηνιαια μας μετρηση,8μιση κιλα 70εκ.αλλα δε μας αφηνουν ακομα στερεες τροφες,υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα.

Εχω ενα θεματακι ομως,δεν πινει απο μπουκαλι.:rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Πηγαμε κ για τη μηνιαια μας μετρηση,8μιση κιλα 70εκ.αλλα δε μας αφηνουν ακομα στερεες τροφες,υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα.

Τσουποτο το παιδάκι σου 8500 μπράβο στο μαμαδογαλο σου

Δεν διάβασα τίποτα να πω μια καλημέρα κ να σας πω οτι γνώρισα από κοντά την στονε μας αχώ βάλει φωτογραφίες στην ομάδα μας μουτσσσσσσσσσσσς καλημερουδιαααααα

:tongue::tongue:

Kαλημερα κοριτσια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη

ειναι δυνατον να τον βγαζω καροτσαδα κ να κλαιει στη μιση διαδρομη??

ενταξει οταν βγαινουμε με το αυτοκινητο κοιμαται κ δεν ξερει τι του γινεται, αλλα οταν ειναι ξυπνιος κ τον παω βολτα το τετραγωνο κλαιει..

γιατι ρε γμτ?? ελιωσα απ τη στεναχωρια μου

καλημέρα!

fire, λέω εγώ τώρα, μήπως τον φασκιώνεις πολύ και ζεσταίνεται? λέω... μήπως κάτι τον ενοχλεί στο καρότσι?

κατερίνα δε σου απάντησα προχθές... τα ματάκια της μικρής μου έχουν κλειστούς τους δακρυικούς πόρους και είναι γεμάτα δάκρυα. αυτό διαρκεί συνήθως μέχρι τους 6 μήνες και μετά περνάει, εκτός αν επιμένει και κάνουν μια μικροεπεμβασούλα για να τους ανοίξουν. εμείς ελπίζουμε να μη χρειαστεί!

τέλεια η συνάντηση παπού εγγονού ε??? (8500κιλά??? τι να πω... είστε μέσα στις καμπύλες?)

μαμαλευτεράκι είδα τις φωτο στο fb! είστε κούκλες και τα αγοράκια σας υπέροχα! περάσατε καλά φαίνεται! και του χρόνου να στε καλά. άντε να δούμε πότε θα βρεθούμε και όλες μαζί...

κλέλια μου καλά τα λες! ξετσουτσούρωσε! και ευτυχώς δεν έχω στρουμφάκι αλλά κοριτσάκι! χιχιιχιχι

βασδελάκι έχει από τώρα τις προτιμήσεις του ο γελαστούλης στο ωραίο φύλο?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλα λες, το χω σκεφτει κ γω για τη ζεστη

ετοιμαζομαι πρωτα εγω και τον ντυνω τελευταιο..

σιγουρα η φορμα εξοδου ειναι ζεστη αλλα σε 5 λεπτα ειμαστε εκτος σπιτιου

μεχρι κ το παραθυρο ανοιγω για να μη σκασει..

τι να τον κανω

με κανει κ νιωθω τελειως αχρηστη ωρες ωρες :-(

για το καροτσι παλι δε νομιζω να συμβαινει κατι, φανταζομαι

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη

ειναι δυνατον να τον βγαζω καροτσαδα κ να κλαιει στη μιση διαδρομη??

ενταξει οταν βγαινουμε με το αυτοκινητο κοιμαται κ δεν ξερει τι του γινεται, αλλα οταν ειναι ξυπνιος κ τον παω βολτα το τετραγωνο κλαιει..

γιατι ρε γμτ?? ελιωσα απ τη στεναχωρια μου

Ω, ναι είναι! Ο πρώτος μου γιος μας είχε τρελλάνει....και να σου πω εδώ ότι δεν κοιμόταν ούτε στο αυτοκίνητο!!!!:shock::shock::shock:

αρχιζει κ κλαιει απ την ωρα που τον ντυνω με τη φορμα εξοδου

μετα σταματαει κ οταν βγαινουμε εξω απ την πολυκατοικια ξαναξεκιναει..:confused::confused::confused:

Έχεις δοκιμάσει σε αυτή τη φάση να του δώσεις μια πιπίλα;

βασδελάκι έχει από τώρα τις προτιμήσεις του ο γελαστούλης στο ωραίο φύλο?

Τι να πω....λες να μου βγει τόσο γκομενιάρης πια;:-P:razz::-P:razz::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γειά σας κι από εμένα!!!!!

την ειδαμε την άσπρη μέρα... να μην έχουμε και παράπονο!!!!!!!

Κουμπαρούλα μεγάλωσε η γκουγκουφκίτσα ε;;;;;;; τωρα που πήρε φόρα ποιος την πιάνει!!!!!!! <3

Βικυ μια προτιμηση στο ωραίο φύλο λογικό ειναι να την εχει το παιδί!!!!!!

αχ θα κάψει καρδιες !!!!!!!!!!

Κλειώ μου 00:00 πάλι;;;;;; δες το αλλιώς, σαν τυχερo!

Μαμούνι... Μάνα κουράγιο σε βρίσκω :)

Ελενα ξέσκασες και λίγο :) με το καλό οι εξετάσεις και όλα καλά εύχομαι!!!!!!

Σε όλες πολλά φιλιά :)

ναι Βικυ μου παραμασχαλα τις εχω τις πιπιλες αλλα τιποτα..

ξεχασα να σου πω,τη μερα που ο δικος σου κοιμηθηκε μονος στο ριλαξ ο δικος μου κοιμηθηκε μονος στον καναπε.. ΣΟΚ!!

βεβαια δεν το ξανακανε αλλα οκ μην ειμαστε κ αχαριστες,ευελπιστω σε επαναληψη..

fire η συνυφάδα μου έχει ένα μικρό 6 μηνών και είχε παρόμιο πρόβλημα όταν τον έντυνε, πολύ κλάμα... και ξεκίνησε μια μέρα και του τραγουδούσε και από τότε αυτό κάνει... τραγουδάει και ντύνει! γέλιο έχει αλλά ο μικρός δεν κλαίει! παρεμπιπτόντως, την κυριακή τον βαφτίζουν το μικρό μας ανηψούλη!

κουμπαρούλα καλημέρα! μεγαλώνει και ζουζουνιάζει η μικρούλα μας! έκανε και ροζουλί μαγουλάκια!

άσπρη μέρα ε? εδώ χαρά θεού! έναν ήλιο άλλο πράγμα!

βασδελί μου αλανιάρης και γκομενιάρης ο μικρός! χιχχιι

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσια χαιρεται!!

Δεν εχω χρονο ουτε να κ..

Τα Ρωσικα και το σπιτι εχουν απορροφησει ολη μου την ημερα. Ουτε να φιλησω το Κωστη δεν προλαβαινω...

Δεν προλαβα να σας διαβασω ολες, μόνο να πω στη Fire, οτι απο τη στιγμη που ο μικρος μου αρχισε να κλαιει με το που του φορουσα τη φορμα εξοδου...του την εκοψα!!! Ζακετουλα και απο πανω γιλεκακι, τζινακι απο κατω και αθλητικα παπουτσακια. Απο την πρωτη μερα που αλλαξαμε ρουχα, γελαει καθε φορα που βλεπει το σκουφι του (ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!)

Φιλια μανουλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...