Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koρίτσιαααααααααααα...............:-P

Ο γελαστός κοιμήθηκε μόνος του στο relax!!!!!!:shock:

Και αν μερικές νομίζετε ότι αυτό δεν είναι τίποτα...για μας είναι κατάκτηση!!!!Ούτε τρέφω βέβαια φρούδες ελπίδες ότι θα γίνεται συνέχεια αλλά κάτι είναι και αυτό το σημερινό!!!!:-D:grin:

Και μ' αυτά δεν σας είπα καλημέρα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:cool:

Κοριτσια σας εχει τυχει σε γουλια που θα βγαλει το μωρακι σας να χει βλεννα??

εμενα σημερα ειχε κ δεν ειναι αρρωστος ρε γμτ

ουτε πυρετο ουτε βηχα ουτε καν φτερνισμα..

τι ειναι αυτο παλι,καινουριο???:roll:

Μην ανησυχείς...

και ο γελαστός βγάζει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλημερα!!!!

Καλή Σαρακοστη να εχουμε!!Πως περασατε;;

Εμεις ξεπορτισαμε το διημερο και ταξιδεψαμε ως τη Λίμνη Πλαστηρα που συναντησαμε μανουλες και παιδακια απο το αλλο καφε..Ειχαμε κανονισει αυτο το ταξιδακι μηνες πριν και τελικα παρα το χιονιά και τις αδιαθεσίες των μικρων τα καταφεραμε οι περισσότερες και συναντηθηκαμε!!

Ηταν πολύ ωραια εμπειρια και τα παιδια το ευχαριστηθηκαν πολύ!!!

Ευχομαι και στα δικα μας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

Vasdeli μου, τέλεια!! Τελικά τα αγοράκια μπορεί να είναι πιο βασανιάρικα από τα κοριτσάκια, αλλά είναι και πιο προχώ σε κάποια θέματα (αυτό μου το έμαθε η Δέσποινα, καθώς εγώ ακούω τις σοφές τσούπρες). Vasdeli φυσικά και να χαίρεσαι!! Έτσι ξεκίνησε και μένα: μία φορά κοιμήθηκε στο κρεβάτι της και αυτό ήταν. Ξεαγκαλιάστηκε λίγο. Να χαίρεσαι, καλό είναι, θα μείνει να το δεις!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σας κοριτσάκια!!

Vasdeli μου, τέλεια!! Τελικά τα αγοράκια μπορεί να είναι πιο βασανιάρικα από τα κοριτσάκια, αλλά είναι και πιο προχώ σε κάποια θέματα (αυτό μου το έμαθε η Δέσποινα, καθώς εγώ ακούω τις σοφές τσούπρες). Vasdeli φυσικά και να χαίρεσαι!! Έτσι ξεκίνησε και μένα: μία φορά κοιμήθηκε στο κρεβάτι της και αυτό ήταν. Ξεαγκαλιάστηκε λίγο. Να χαίρεσαι, καλό είναι, θα μείνει να το δεις!

τι λες μαρη!!!πιο προχω στα κινητικα...στα υπολοιπα μακραν πιο πισω!!! οι γυναικες εχουν το μυαλο ειπαμε!!!

γεια σας κοριτσακια μου, χρονια πολλα και καλη σαρακοστη να εχουμε!!

Γυρισαμε απο το ταξιδακι μας, ευτυχως προλαβαμε και φαγαμε ελαχιστο χιονακι. Περασαμε ωραια, χορτασε το ματι μας πρασινο, καναμε πολλαααα χιλιομετρα(1200) και πληρωσαμε ακομα περισσοτερα διοδια . Πηγαμε και στο σπιτακι μας αλλα μας ελειπε το παπακι μας, τον ειχα παρει βιντεο στο κινητο και τον εβλεπα συνεχεια και κυριως πριν κοιμηθω. Ωστοσο περασαμε καλα τα δυο μας

, χρειαζοταν αυτη η αλλαγη, τωρα πισω με γεματες μπαταριες. Το πρωι ξυπνησα νωρις για να καθαρισω λιγο το σπιτι ( ο αντρας μου κουναγε το κεφαλι του, αφου θα ειναι κλειστο το σπιτι γιατι το καθαρισα λεει...), ηθελα να το φροντισω λιγο βρε κοριτσια, εσεις με καταλαβαινετε, δεν βλεπω την ωρα να γυρισω, να ξαναγινουμε οικογενεια... Δεν ειναι μακρια ο Μαιος, θα κανω υπομονη...

Κατερινακι τελικα ετσι ηταν, δυσκολη η πρωτη φορα αλλα χρειαζεται και λιγος χρονος με το ταιρι για να μην ξεχνιομαστε! Ηρθαν οι δικοι σου χθες??? Καλα να περασετε, θελουμε εντυπωσεις απο συναντηση παππου-εγγονου!!

Ισουλα ηρθα απο τα μερη σου αλλα το προγραμμα λογω βαφτισης ηταν πολυ συγκεκριμενο και περιορισμενο. Ομως τιποτα δεν μας εμποδιζει να κανονισουμε συναντηση οχι απο σποντα, αλλα κανονικη για καφε μετα συζυγων και μωρων (απο Μαιο που θα επιστρεψουμε στο σπιτακι μας...). Οσο για την επεμβασουλα, μακαρι να την γλυτωσετε, αλλα κι αν τελικα πρεπει να την κανετε μην αγχωνεσαι, ολα θα γινουν χαλαρα, ετσι σκεφτομαι κι εγω!

Μανου ευγε κι απο μενα κοριτσι μου για την αισιοδοξια σου, να ξερεις πως δινεις μαθηματα ζωης εδω (τουλαχιστον μιλω για μενα που ειμαι φυσει απαισιοδοξη). Τελεια τα νεα απο τις εξετασεις και με το καλο το σπιτακι σας να στεγασει την οικογενειακη σας ευτυχια! Η ζωη ανταμοιβει τους τολμηρους....

Fire ωραιο το οτι προσπαθουμε οπωσδηποτε να τα κανουμε να καταλαβουν κατι που θελουμε εμεις γιατι ετσι μας αρεσει, αντε να καταλαβει τωρα το βρεφος το χιονι... Ετσι κανω εγω με τον καθρεφτη!

Ελενη μου ελπιζω ο,τι δυσκολια εχετε τωρα να ξεπεραστει συντομα κι ανωδυνα, και φυσικα εννοειται πως αν μπορουμε να βοηθησουμε στο οτιδηποτε, εδω ειμαστε :)

Βικακι συμφωνω με Κλειω, ηταν να μην γινει η αρχη, και μενα μια φορα μονος του στο ριλαξ, μετα μια δευτερη, και παει λεγοντας.... Σιγα-σιγα τα δυσκολα θα περασουν :D

Πετρουλα ωραια και η δικη σας βολτα με τις κοπελες, αντε οπως το ειπες και στα δικα μας!!(εγω το παιζω σε διπλο ταμπλω, και στις Αθηναιες και στις βορειες, χιχιχιχιχι!!!)

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια φιλακιααααααα

παω να ζουληξω το μωρο μου αναδρομι κα για τις μερες που λειπαμε, δεν τον χορταινω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια ΚΑλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ! διαβασα λιγα γιατι ειμαι πτωμα...1η μερα δουλεια..μου ελειψε πολυ η αγαπουλα μου, μολις γυρισα ηταν η πιο ομορφη στιγμη της μερας. με χαιδευε στο μαγουλο, εκανε το βαμπιρ να με φαει κ μου γελαγε.. ειμαστε ολο αγγαλιες κ αγαπες, παιξαμε κ τωρα κοιμηθηκε...τουλαχιστον δεν ανησυχω. ηταν εδω συμπεθερες, αντρας κ ολοι μαζι τη νταντευανε.

παω λιγο να ξεκουραστω..χαιδαρι πολυ χιονακι εριξε..τωρα εκοψε.θα σας διαβασω στο ρεπο μου αναλυτικα. φιλακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα!

άλλο πάλι και τούτο...Ο γελαστός κοιμήθηκε πάλι μόνος του μπρούμητα!!!!:shock::shock::shock:

Τον είχα βάλει-όπως μου έχει πει η παιδίατρος λίγη ώρα κάθε μέρα για να δυναμώσουν τα χεράκια του και ο αυχένας του -και κοιμήθηκε!!!!:shock::shock::shock:

τι λες μαρη!!!πιο προχω στα κινητικα...στα υπολοιπα μακραν πιο πισω!!! οι γυναικες εχουν το μυαλο ειπαμε!!!

Θα συμφωνήσω....:-P:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κορίτσια καλημερα και καλή σαρακοστή.

τι μου κάνετε; εγώ έχω ένα τρελό πήξιμο στη δουλειά γιατί ξεκινήσαμε τη μετακόμιση και τα χω δει όλα μέσα στο κρύο το τι ώρα σχολάω αφήστε το καλύτερα προς το παρόν το μειωμένο έχει πάει περίπατο. σήμερα μόνο δεν πήγα γιατί δεν το διακυνδίνευα με τα παιδιά και επειδή εδώ το είχε στρώσει είπα μην μας βρει τίποτα άλλο. και εχτές που πήγα το μετάνιωσα έβγαλα τα παιδάκια μου στο κρύο:(. μέσα σε όλα εντωμεταξύ έπεσε και η μαμά μου και έσπασε το πόδι της.

βέβαια το τριήμερο είχαμε πάει στο χωριό καλά ήταν αν και την κυριακή έβρεχε συνέχεια και δεν μπορούσαμε να βγούμε ούτε στην αυλή.

α το μόνο που θυμάμαι από αυτά που διάβασα στα πεταχτά

τσιπούρα μου αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς

Καλημερα!!

mamounaki, χαλια η επανενταξη στη δουλεια, εεε?

ellain παιδι μου!! Για ταξιδακι πηγες με τον αντρα σου, οχι για γενικη!!

Οσο για την Δεσποινα: δεν μιλας αλλα μας παρακολουθεις, εε? Big Brother!! Επειδη μου 'χει λειψει η τρελλα σου, σε τακτα χρονικα διαστηματα θα αναφερω το ονομα σου, ετσι για να επανερχεσαι!!

Vasdeli εγω σου το ειπα οτι θα στρωσει και μαλιστα συντομα! Η Ελισαβετ απο 4 μηνων αρχισε να ηρεμει

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σας και καλή σαρακοστή!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!

Εργασια από το σπίτι μιας και το γραφείο μας ειχε πρόβλημα με την θέρμανση σήμερα..... σας φιλώ!

Διαφημίσεις

hello κορες!!

λουφαξατε ολες με το κρυο μου φαινεται ε?? που ειστε καλεεεεεεεεε???????

Μαρακι και μαμουνακι καλη αρχη στις δουλειες σας και υπομονη με το τρεξιμο. Μαρακι περαστικα στην μανουλα, τουλαχιστον εχει καποιον να την φροντιζει η γυναικα??

Βικυ νομιζω πως ο,τι δεν ειδες και δεν εζησες με τα αλλα δυο σου, θα το ζησεις τωρα με τον γελαστο σου!

τσιπουριδιον μια χαρα σε βρισκω με την δουλιτσα απο το σπιτι, ειναι ωραια ετσι. Θυμαμαι οταν συνεργαζομουν με εναν εκδοτικο οικο κι εκανα διορθωση-επιμελεια απο το σπιτι, τι καλα που ηταν! Αν γουσταρες βολταρες ολη μερα και δουλευες το βραδυ...Περασμενα μεγαλεια, γιατι ως γνωστον στις μερες μας το βιβλιο υποφερει, οποτε....

Σημερα βολταραμε να παρουμε λιγο αερα, μπουμπουλωμενοι σαν κρεμμυδια και με το πλαστικο προστατευτικο του καροτσιου, φτασαμε ως το Παγκρατι, πολυ ωραια, μου αρεσει οταν παγωνει η μυτη μου, χιχιχι!

Παρασκευη θα παω στο Παιδων Αγια Σοφια να παρω την απαντηση για το ενζυμο G6PD γιατι μας ειχαν στειλει επιστολη να τους στειλουμε συμπληρωματικο αιμα γιατι δεν τους ειχε φτασει αυτο που τους προμηθευσε το μαιευτηριο και δεν πηραμε απαντηση, εν οψει της επεμβασης πρεπει να ξερουμε αν υπαρχει ελλειψη. Αντε πλησιαζουν οι μερες να φτασει κι η Κυριακη να παμε στην γιατρο!Θα με φαει η αγωνια...

φιλακια κοριτσακια κι αγορακια <3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

geia sas κουκλες.

elain ολα καλα θα πανε. μην αγχωνεσαι

μαρακι περαστικα στη μαμα σου. κ συ να διεκδικησεις το μειωμενο σου.

τσιπουρα σπιτακι δουλεια?? κ γω θελωωωω

κλειω μου φιλια στη σαυριτσα. ευτυχως προσαρμοστηκα γρηγορα στη δουλεια. περναει γρηγορα 7ωρο κ συνεχιζω θηλασμο χωρις προβλημα. ευτυχως δεν ποναει στηθος..οριακα πρηζεται.

της δινουν ενα κατεψυγμενο γαλα μου κ μια φρουτοκρεμα κ μετα εγω παλι.

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια κ στα ροζ μωρακια σας φιλακια πολλα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλησπερούδια μας!!!

που είστε καλέ??? χαθήκατε? μικρή κίνηση!

μόλις γυρίσαμε από το γιατρό - θείο! η γκουγκουφκίτσα έγινε γκόμενα! έτσι μας είπε! επιτέλους λέει από ποντίκι έγινε κορίτσι! φούσκωσε!

έγινε 6050κιλά και 63 εκατοστά και όλο και ανεβαίνουμε, όλο και ανεβαίνουμε στις καμπύλες μας!

από αυριο ξεκινάμε ριζάλευρο και συνεχίζουμε φρούτα σε χυμό, όχι σε κρέμα, μέχρι νεωτέρας σε κανα 15ήμερο. της έκανε και τα εμβόλια, τσίριξε λίγο αλλά με χάδια και λόγια συνήλθε νωρίς και συνεχώς γελούσε στο γιατρό! το επόμενο κατά τις 15 απρίλη.

κατά τα άλλα καλά...

βαρεθήκαμε να βάζουμε πετραίλεο φέτος... έλεος!

ελενάκι εννοείται θα το πιούμε το καφεδάκι όποτε μπορέσουμε!

μαράκι περαστικά στη μαμά!!!

μαμουνάκι τα φιλάκια μόνο στα ροζ μωράκια? στα γαλάζια μπα??? παραπονεμένες θα μας μείνουν!

φιλιά σε όλες σας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...