Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάρε την παιδίατρο τηλ! Αλλά είναι αυτή η ξυνή? Ωχ!! Τι να σου πω, 3 μέρες να έχει ξεκινήσει κρέμα και να μην κάνει κακά, νομίζω είναι δυσκοίλια. Νομίζω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάρε την παιδίατρο τηλ! Αλλά είναι αυτή η ξυνή? Ωχ!! Τι να σου πω, 3 μέρες να έχει ξεκινήσει κρέμα και να μην κάνει κακά, νομίζω είναι δυσκοίλια. Νομίζω...

οκ! τακτοποιηθηκε το ζητημα!χι! αφου εγινε κατακοκκινη, κ αρχισε να σφιγγεται(ελιωσα στα γελια) τα κανε!!!οτι θα πανιγυριζα σαν τους ινδιανους γυρω απτην πανα, δεν το φανταζομουνα...

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ..

Οι υπολοιπες θα φαμε τη λαγανα μας εδω παρεουλα στο καφενεδακι μας

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα Κοριτσάρες!!!

Angelique Να ζήσετε μανάρι μου και να μας πεις τη συνταγή για μια επιτυχημένη σχέση τόσων χρόνων!!!

Τσιπουρίτσα Χρόνια Πολλά!!!! Να σαι παντα γερή να χαίρεσαι το μωρό σου και τα μωρά που θα ακολουθήσουν!!!!

Vasdeli Κατ'αρχας να χαιρεσαι το γελαστο σου!!!! στο 2μηνο το είχαμε αντιμετωπισει κι εμεις αυτό με το μπρουμυτα. Περνούσε ηπιους κολικους και απλα σε αυτη τη σταση ανακουφιζοταν και μπορουσε να κοιμηθει. Κι εμας η παιδιατρος δεν ειχε δωσει σημασια γιατι δεν εκλαιγε ο μικρος με τους κολικους και δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε τι ειχε. Εγω το αντιμετωπισα ως εξης: δοκιμασα ολα τα μαξιλαρια του σπιτιου κατω απο το σωμα του. Οποιο λοιπον τον βολευε και αφηνε και στο κεφαλακι του λιιιιγο περιθωριο να ελευθερωνεται η μυτουλα του, εκει ξαπλωνε και ηρεμουσε. Το βραδυ ειναι ενα μικρο θεματακι βεβαια το μαξιλαρι, αλλά η συμβουλη μου ειναι να τον κρατας μπρουμυτα στο μαξιλαρι την ημερα (οχι πολυ παχυ) και το βραδυ που πιθανοτερα θα εχει ξαλαφρωσει πια, να του κανεις ενα ζεστο μπανακι και να τον βαζεις στην κουνια του πλαγια με μια ζεστη πετσετα στην κοιλιτσα του. Εμας μας εσωσε κυριολεκτικα!!!

Γιωτιτσα να χαιρεσαι το ανηψοεγγονι σου!!! Πιστεψε με οταν μεγαλωσει, τα παιδια σου θα ειναι οι αγαπημενοι του συγγενεις..Θειοι και συνομιλικοι? Σουπερ!!!!

Κοριτσια μην απελπιζεστε με το θεμα των δουλειων!!Το συντροφο μου τον εδιωξαν απο τη δουλεια του 2 μερες πριν γεννησω!!! Μαζι με την αποζημιωση, δεχτηκε και τις ευχες για το μωρο.. Δειτε μας τωρα ομως μετα απο 5 μηνες μονο!! Ηρεμοι στην Κρητη...Σκεφτειτε οτι οι καλυτερες μερες ερχονται. Αλλωστε με την κριση που περναμε, δεν χανεις τιποτα να κυνηγησεις το ονειρο. Δεν εχεις να χασεις τιποτα στο κατω κατω!!!

Ploegisi αγαπημένη μου περαστικουλια!!! Αντε να μπεις γρηγορα παλι να μας πεις καλά νεα!!!

Φωτεινή οταν διαβαζα το μηνυματακι σου ηταν λες και ηταν αυτα που ηθελα να γραψω για το Κωστη μου!!! Κι εμεις πηγαμε χτες στο γιατρο (θα τα γραψω παρακατω)

Am , αμ είδες που πηγαν όλα καλα??? October power λεμε!!!

ellain κι εγω ετσι ημουν την πρωτη φορα που αφησαμε το μικρο...Αλλα περασαμε τοσο τελεια που πια λεμε να το καθιερωνουμε 1 φορα το μηνα... Καλα να περασετε μανουλιτσα μου και περιμενουμε νεα απο το δικό σας long weekend!!! Θα παρετε δυναμεις σιγουρα!!!!

mamounaki το παιδακι σου ειναι ηρωας!!! Μας ειπε ο παιδιατρος οτι σχεδον ολα αλλαζουν εντερικες συνηθειες με τις κρεμουλες. Πιθανα καποιο απο τα φρουτα του την προκαλει (του βαζεις μπανανα?). Αλλα παθαινουν ενα μικρο σοκ και δεν ξερουν πως να το αντιμετωπισουν...ε, η δικη σου τα καταφερε!!!!

(Μου φαινεται οτι πολλη ξερολιαση με επιασε σημερα. Σορρυ κοριτσια, απλα ειδα πολλες γνωστες περιπτωσεις....)

Λοιπον.... Το εγκεφαλογραφημα και η κοπελα που το εκανε απεφανθη..."Ο γιος σας ειναι απλα κερατο βερνικωμενο!!! Να το χαιρεστε, ειναι ενα πανεξυπνο μωρο!!!"... Ουουουουουφ!!!

4 ωρες καναμε για να καταφερουμε να γινει το εγκεφαλογραφημα. Παρολο που τον ειχα ξυπνιο απο τις 5 το πρωι (ρυζακι το ματι μου), και χορεψαμε 3 φορες το αγαπημενο του cd, τοσο που στις 8:30 που ηταν να γινει η εξεταση ήταν κομματια ο μικρος...μόλις μπηκαμε στην αιθουσα...ΓΑΡΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!! Τι να τον βαζω στο μαρσιππο και να τον κανω βολτες, τι να του δινω ζεστο γαλα...τιποτα το σκατο! Ασε δε που φωναζε (χωρις να κλαιει, τις εκανε δολοφονικες ματιες και ενα τρελο "εεεεεεε"), στην κοπελα που του εβαζε τα εξαρτηματα, μετα να μην ξαπλωνει με τιποτα. Εβαζε αγκωνες κατω και σηκωνε ολο του τον κορμο!!!

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!!!

Ε, αφου τελειωσαμε, τον ταισα και τον εβαλα στο αμαξι κατα τις 12...ΝΤΟΥΒ!!! Υπνος μεχρι τις 5...Και ξανα τον ξυπνησα γιατι ειχαμε γιατρο..Αφου μολις τον σηκωσα, με κοιταξε με μια δολοφονικη ματια λες και ελεγε "Παλι εσυ?? Παλι στις 5? Λες και ζω τη μερα της Μαρμοτας!!!"...

7600 και 67 ποντους το σκατο.. 3 εμβολια καναμε γιατι με την αλλαγη Αθηνα-Κρητη καθυστερησαμε μια επισκεψη σε παιδιατρο. Αρχιζουμε φαριν-λακτε, αλλα φρουτα στον 7ο λογω ιστορικου αλλεργιων στην οικογενεια.. Μόλις γυρισαμε σπιτι κατα τις 9, υπνος και φαι (320 μλ ηπιε χτες το βραδυ, ειχε παραλειψει ενα γευμα με το πανω - κατω - υπνος). Μεχρι τωρα το εχει παρει καλως, εχει κανει λιγο πυρετο, εχει λιγο γκρινια, αλλά τωρα ειναι στην κουνια του και το παλευει...Ιδωμεν..Σημερα κλεινουμε τον 5ο μηνα, και λεμε να το γιορτασουμε με μια βολτα στο καινουριο μας σπιτι (ναι, βρηκαμε σπιτι, no more "Coffe with Parents" ζητω το "Parentscafe"!!!) για να μετρησουμε τα τετραγωνικα για να το βαψουμε!

Κοριτσια πολλα εγραψα σημερα...Καλό τριημερο σε ολες και καλα ντυσιματα. Εμεις λεμε να ντυθουμε οικογενεια Σαρλο και να παμε στο πρωτο επισημο μας καρναβαλι σαν κατοικοι Κρητης πια.. Σας φιλω και τα λεμε απο Τριτη!!!

ΜΑΝΟΥ μου! Να σας ζήσει!! Να τα 1000σει σε χρόνια!!

Πολύ μου αρέσει ο τροπος σκέψης σου, είσαι πολύ αισιόδοξη και έτσι μόνο την βγάζουμε καθαρή. Άλλωστε αν είσαι αισιόδοξος όλο και κάποια λύση θα βρεις σε ό,τι αναποδιά βρίσκεις, δεν τα βλέπεις όλα μια μαυρίλα! Τέλεια, θα ντυθείτε οικογενειακώς! Εγώ που είμαι πανηγύρι μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να ντύνονται κλπ. Οι άλλες είναι σοβαρές ουουουου :tongue: :tongue: :tongue:! Καλορίζικο το καινούριο σπίτι που θα στεγάσει 3 ευτυχισμένους ανθρώπους!!

GEXxp3.png

Koριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Μανού μπράβο στο γιόκα σου όλα πήγαν τέλεια με την εξέταση, όπως ήμουν σίγουρη άλλωστε οτι θα πήγαιναν και καλορίζικο το νεο σας σπιτάκι. Ολα καλά θα πάνε απο δω και πέρα θα το δείς με μας που έμπλεξες.

Clelia το έπιασα το υπονοούμενο.

Mamounaki κι εμενα στην αρχή με τα φρούτα εκανε κ@κ@ της την τρίτη μέρα, μάλλον λόγω αλλαγής της διατροφής ίσως και η μπανάνα που προκαλεί δυσκοιλιότητα. Εγω σημερα αντι για μπανάνα της εδωσα μάνγκο και έφαγε τη φρουτόκρεμα με πολυ μεγαλύτερη όρεξη και εκανέ κ@κ@ της πιο ευκολα, σκεφτομαι να βάζω δυο μερες μάνγκο και μια μπανάνα.

Φιλάκια σε όλες, καλό τριήμερο και καλή σαρακοστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια

Μανου, χιλια μπραβο στο αντρακι σου κ για τα ευχαριστα αποτελεσματα.Γατονι ο μικρος ετσι!

Γιωτιτσα να σας ζησει!

Ellain ευχομαι να περασεις ενα φανταστικο τριημερο.σιγουρα ο αποχωρισμος απ το μωρο δεν ειναι ευκολος,αλλα κανει καλο να μεινετε κ λιγο μονοι με το συζυγο.Οσες φορες εχουμε προσπαθησει με τον ανρα μου να βγουμε,ολο κατι θα τυχει κ θα το αναβαλλουμε.

mamounaki πολυ πιασαρικο το τραγουδακι σου!οταν ευχηθηκα περαστικα στα μωρα σου,εννουσα τον αντρα σου κ το μωρο σου αρα 2 μωρα;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κορίτσια πέρασα απλά να σας ευχηθώ καλή σαρακοστή και έστω καθυστερημένα να ευχηθώ στη tsipoura μας χρόνια πολλά, όμορφα και δημιουργικά με ένα μωράκι σύντομα στην αγκαλιά της! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να γράψω στο fb.

Δυστυχώς δε σας έχω διαβάσει. Λίγο η μικρή που μας ξενυχτά με τα δόντια, λίγο ότι φιλοξενούσα τη πεθερά μου, λίγο ότι είχε κάνει κατάληψη στον υπολογιστή μας ο Γιώργος για μια εργασία του και κυρίως η πεσμένη διάθεση λόγω κάποιων προβλημάτων που έχουμε με το Δημήτρη δε μπήκα καθόλου όλες αυτές τις μέρες. Ευτυχώς βλέπω τις όμορφες φωτογραφίες σας στο fb.

Πολλά φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελενη μου μακαρι ο,τι σας παιδεψε να ειναι παρελθον!

Και εγω εχω κακη διαθεση! Βαριεμαι απιστευτα! Μου την βαραει που ολα ειναι ισιωμα: Καθαρα Δευτερα, Τσικνοπεμπτη, "σιγα μωρε τις γιορτες" και να μενουμε σπιτι. Αν δεν ειχα την Ελισαβετ θα ειχα πεθανει απο πληξη

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!

εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο με συγγενείς και φίλους, με χορούς και γλέντια και με αρκετή έξοδο, δεδομένων των συνθηκών! όμορφα ήταν! μόλις μπορέσω θα σας ανεβάσω και φωτό στο fb.

ελένη περαστικά να είναι όλα!

fire χιονίζει στη θεσσαλονίκη ε? από δω το πήρε το πρωί! είχαμε έναν ήλιο χαρά θεού και βγήκαμε τη βόλτα μας! τώρα πάλι βλέπω σαν να άρχισε να ρίχνει καμιά νιφαδούλα!

κατερίνα με ρώτησες για τη μικρή με τα μάτια της... είναι κλειστοί οι δακρυικοί πόροι και έχει πολλά δάκρυα, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να έχει και τσίμπλες. έτχι κάνουμε θεραπεία, η οποία όμως είναι η τρίτη από τότε που γεννήθηκε. αυτό έλεγα, δε βλέπω φως, μάλλον μετά τον 6ο δε τη γλιτώνουμε την επεμβασούλα.

μανού μου είδες τι ευχάριστα νέα με το μπουμπούκο σου? μια χαρά τα απότελέσματα, και παρόλη την ταλαιπωρία όλα πήγαν τέλεια!

κλελούκο φιλιά πολλά και μην παραπονιέσαι! πάρε την εκδίκησή σου το πάσχα που θα χει στρώσει και ο καιρός! μη βάλεις κώλο κάτω!!!

ελενάκι τώρα μόλις είδα ότι ήσουν στα μέρη μου... να πίναμε κανα καφεδάκι μωρέ... κρίμα... αν το ξερα... περάσατε καλά??

μαμούνι, τσιπούρα γιώτα... φιλιά πολλά!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλη σαρακοστηηηη και καλη χονεψη πλεον , ηδη θα εχετε φαει :tongue:,εγω πηγα φαγακι στον αντρα μου στο καραβι ΑΛΛΑ τα παλιοχαζα εκει στην πυλη δεν μ αφησαν να μπω μεχρι το καραβι κι ετσι ηρθε ενας συναδελφος του και τα πηρε,....τετοια μερα και τους εχουν λεει υψηστης ασφαλειας μετρα ...μη χ....αντε μερα που ειναι :mad:.

Εγω λογω πλεον διατροφης σημερα ειχα λιγο ελευθερας βοσκης που λενε :D.

Φωτεινή μην την αφήνεις να κοιμάται πολύ το απόγευμα γιατί θα έχετε ξενύχτια. Το καθισματάκι αυτο έχουμε κι εμείς αλλα μου έκανε εντύπωση η τιμή γιατι στο Γκουφη Σταρ η διαφορα με το παιχνίδι ήταν 5 ευρώ.

Τ'απογευμα συνηθως αυτη δεν κοιμαται και γενικοτερα μετα το βραδυνο μας μπανακι ξερενεται στον υπνο εκεινη την ημερα δεν ξερω τι την ειχε πιασει...βασικα ολες αυτες τις μερες και κυριως χτες που ενω κουραστηκε ολο εξω ειμασταν το βραδυ κοιμηθηκε στις 1 και πως κοιμηθηκε? :D

Την πηρα την ξαπλωσα στον καναπε...κι εγω μαζι της μου εβαλε το χερακι της στο μαγουλο μου κι εγω της σιγοτραγουδουσα ενα νανουρισματακι κι ετσι σε 5 λεπτα ξεραθηκε την αφησα για λιγο στον καναπε να δεσει καλα ο υπνος :Dκαι την πηγα στο κρεβατι , πρωτη φορα που ειδα τον Γιωργη να φτανει στα ορια του με την μικρη δεν μπορουσε να την κανει καλα ολο εκλαιγε και πεταγε την πιπιλα της κι εκει μου λεει ...τωρα πραγματικα καταλαβαινω τι περνας οταν λειπω ταξιδι :(

[quote name='ellain;894740

Φωτεινη τα 3 χιλιαρικακια μια χαρα σου εκατσαν' date=' μην μιλας καθολου!!!αξιζε ο κοπος. αντε σε καλη μερια (αν και απ' ό,τι καταλαβα πηγαν σε εξοδα του γαμου αρα πηγαν σε πολυ καλη μερια!!!!!). Και μενα μου κανει κατι τετοια 2-3 μερες τωρα το παπι. Κοιμαται απο τις 21.30, μιλαμε δεν κρατιεται ορθιος, προσπαθω να τον παιζω για να κοιμηθει κατα τις 22.30 αλλα αδυνατον, και ξυπναει στις 7 με πολυλογια και ορεξη για παιχνιδι![/quote']

Μια χαρα μου κατσανε τα χρηματακια οντως ηδη πηγαν στο φωτογραφο καποια χρηματα στο κεντρο και μερικα στο κλεισιμο για τα λουλουδια :D

Φωτεινη παλι καλα που πηρες τα λεφτακια, οποτε λυθηκε προς το παρον το οικονομικο σας!! Ευτυχως!

Εν μερη ναι Κλελια ...αλλα θα ειναι μειωμενος ο μισθος μου εμενα τωρα για ποσο καιρο δεν ξερω ομως χμμμ...αυτο θα μου το πουν τελος του μηνα..... γιατι απο 900 κατεωηκα αυτοματα στα 600 ευρω καθε μηνα 300 ευρουλακια ομως ειναι λεφτα :(

ΑΛΛΑΑαααααα πουληθηκε το σπιτι που ειχε ο αντρουλης μου μαζι με την κλωσσα την κακιασμενη μαγισσα την πρωην του και ετσι τα λεφτα του δανειου θα ειναι στην τσεπη μου :D:D:D

Ααα δεν σας ειπα ειχαμε show με την ακατανομαστη εκεινη την μεγαιρα αλλα εγω στην επομενη και τελευταια συναντηση μας της ετοιμαζω μεγαλο χουνερι ...α δει τι κορακλα εβγαλε ο Γιωργης μου {αλλα φατσα δεν θα την αφησω να δει γιατι θα την βαλω στο μαρσιπο :tongue:, και στην πλατουλα της απο μεσα θα βαλω ενα μεγααααααααααααλοοοοοοοο ματι που εχω :tongue:και μετα εννοειται πως θα την παω σε παπα χιχιχι} Που τον ειχε ανικανο να κανει παιδια η .......αντε μη πω τιποτα συνχιστηκα ....

Εδω θα ειμαι σημερα στην μανουλα μοιυ ελπιζω να τα πουμε τσουπρες ;)

Αααααααα σημερα ξεκινησαμε και το φρουτο μας ...,κοριτσια ξεκινησα να της δινω μια μια κουταλιτσα μηλο και η ρουφιανα αρπαξε το πιατακι και κοντευε να το βαλει ολο στο στομα της ,μ'αποτελεσμα να της δωσω μισο μηλο το τσακησε απο την πρωτη μερα :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσια σας εχει τυχει σε γουλια που θα βγαλει το μωρακι σας να χει βλεννα??

εμενα σημερα ειχε κ δεν ειναι αρρωστος ρε γμτ

ουτε πυρετο ουτε βηχα ουτε καν φτερνισμα..

τι ειναι αυτο παλι,καινουριο???:roll:

Ploegisi ριχνει κατι νιφαδες σαν κοτρωνες!! και αυτο μεσα στην πολη

τα περιχωρα εχουν ηδη αποκλειστει..

μακαρι το μικρακι μου να καταλαβαινε τι εστι χιονι

τον βαζω στο παραθυρο να δει αλλα δεν συγκινειται..:tongue:

Καλή Σαρακοστή! Και του χρόνου!!

Ploegisi έτσι να κάνεις κορίτσι μου! Να βγαίνεις να ξεσκάς! Εγώ ακόμα πιστεύω πως ίσως γλιτώσετε την επεμβασούλα! Σου το εύχομαι ολόψυχα!!

Φωτεινή!! Μισά μας τα λες! Πες καλέ την φάση με την πρώην (με λεπτομέρειες παρακαλώ!!). Πάλι καλά που πουλήθηκε το σπίτι, να ηρεμήσετε και εσείς!! Όσο για τον μισθό σου, εννοείται πως είναι μεγάλη η διαφορά των 300 ευρώ τον μήνα. Από ό,τι κατάλαβα σου έδωσαν χρήματα που δεν έπρεπε, εε? Και μένα μου το έκαναν αυτό, μου έδωσαν 1000 ευρώ. Εγώ νόμιζα πως τα δικαιούμουν και τα έφαγα. Και μετά η παλιοβλαμμένη στην μισθοδοσία μου έπαιρνε χρήματα όπως γούσταρε: ενδεικτικά να σου πω, έναν μήνα πληρώθηκα 300 ευρώ και τον επόμενο 700, δεν πήρα δώρο Χριστουγέννων κλπ. Από την πόρωσή της να πάρει τα επιπλέον χρήματα, πήρε τόσα πολλά από μένα, παραπάνω από όσα έπρεπε, που εν τέλει μου επέστρεψε 600 ευρώ. Η κυρία έκανε λάθος, το ονόμασε "δάνειο" και αποφάσισε με δικούς τους όρους για την αποπληρωμή του. Τέσπα, άχρηστοι υπάρχουν παντού

GEXxp3.png

Κλελια μου εισαι σιγουρη οτι θελεις να τα γραψω οπως γινανε λεπτομερως???:tongue:

Οσο για τον μισθο εμενα μου αφαιρουσαν για 2 μηνες τα 300 ευρω και εγω η χαζη πιστευα οτι ειναι απο καποιο δανειο που πηρα απο την εργασια μου {κι αυτο για την πρωην ηταν γκρρρρρρρρρρρρρ} αλλα τελικα μου ειχαν χρεωσει οτι και καλα ειχα πληρωθει απο το ικα την κυοφορια - λοχεια ενω εγω δεν τα εισεπραξα ποτε ....τωρα ομως μου ειπαν να παω να τα παρω κανονικα κι ετσι κι εκανα :P σιγα μην τ'αφηνα τωρα που καιγομασταν πολυ ...απο την μια δωσαμε στην ακατανομαστη κι απο την αλλη μου εδινε χρηματα πισω το ικα τελεια ηταν αχαχαχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...