Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιποννν πολυ πολυ καλησπερα σας{ πω πω ποσο καιρο ειχα να το πω αυτο απο τοτε που εκανε εκπομπες :(,αντε να μπει το ιντερνετ στο σπιτακι μου να κανω μια για το Octomber μας... :D}

Λοιπον κοριτσια το θεμα με τις υπηρεσιες λυθηκε{αφου ξεπατωθηκα στην οδηγηση και γυρισα ολη την αθηνα....} πηγα μονη μου πηρα το χαρτι απο τα κεντρικα της δουλειας μου πρωτοτυπο, το πηρα το πηγα στο ΙΚΑ και κολωσανε γιατι τους ειχα παει τη ληξιαρχικη πραξη σε φωτοτυπια με στειλανε πισω ξανα μαν {χτες αυτα με την βροχη και το μωρο στο μαρσιπο , το μικρο μου το ταλαιπωρησα χτες γιατι η μανουλα μου ειχε πυρετο και δνε το ρισκαριζα γιατι το απογευμα ειχαμε εμβολιακια να κανουμε -αυτα θα σας τα πω πιο κατω :D-}

Και το αποτελεσμα ειναι οτι τσεπωσα 3042 ευρουλακια :D οτι θα επερνα δηλαδη οταν ειχα γεννησει ... αυτα ξεκινησαν να μου τα κρατανε απο το μισθο μου χωρις εγω να τα εχω εισπραξει :Dκαλο εεε? κι ομως μας τα κανουν κι εμας τετοια λαθη γκρρρρρ.....κι εγω τα "καταθεσα" κανονικοτατα σε προκαταβολες για τον γαμο ;););).

ηρεμησα με ολο αυτο το θεμα....

Παμε τωρα στην μικρη... η μικρη αυτην την φορα πηρε μονο 450 γραμ. ειμαστε 7900 και 67 ποντους μας ειπε οτι θα γινει ψηλη.... :D:Dχαρα ο μπαμπας μας αλλο πραγμα...τελικα η ταπα της οικογενειας θα παραμεινω εγω χαχαχα

καναμε 2 εμβολιακια και κλαψαμε μονο οταν της πιεζε το μπαμπακακι στο μπουτακι της... και φυσικα επειδη εγω ειμαι κλανιαρα :oops::oops: την κραταγε ο μπαμπακας της αγκαλιτσα... μετα πηγαμε για καφεδακι οι 3 μας...μεχρι τωρα δοξα το θεο πυρετο δεν εχει σηκωσει και ειναι ηρεμη...μας εδωσ και μια κρεμουλα για τα ουλα γιατι την ειδε που βαζει ολα τα δακτυλα μεσα στο στομα της για να φτασει τα πισω πισω που την τρωνε ..κι ετσι θα της βαζω την κρεμουλα που μυριζει κι ομορφα μηπως και το παρατησει αυτο το χουι...αλλα μας ειπε να της τα βγαζουμε τα δακτυλακια για να μην κανει εμετο...αυτο ουτως η αλλως εμεις το κανουμε και μαλιστα την βαζω και "τιμωρια " με τα γαντακια :D ...

Τσιπουριτσα καπου πηρε το ματι μου οτι σημερα μικρυνες ενα χρονο ?

Πολυχρονη ψυχη μοιυ οτι επιθυμεις συντομα να σου γινει πραγματικοτητα....

Γιωτα ουτε εγω εντυσα την μικρη μου...εδω καλε δεν καταλαβα ποτε εγινε το καρναβαλι στην περιοχη μου , δεν καταλαβε γενικοτερα της αποκριες φετος...του χρονου του χρονου που λεμε απο τωρα οτι θα παμε πατρα ;)

με την κρεμουλα μας ειμαστε οκ τρωμε 150γραμ νερο και κρεμα μαζι ,.. και την αλλη Πεμπτη ξεκιναμε φρουτοκρεμα ;).

Η γιαγια μας η καλη -οχι η αλλη :-P:tongue: που ουτε κουκλακι δεν μας εχει παρει γκρρρρρρρρρρ- μας πηρε ενα καρεκλακι που κουμπωνει σε κανονικη καρεκλα για να κανουμε μαμ κλεινει γινεται βαλιτσακι και το περνουμε μαζι μας οπου θελουμε οποτε ετσι και ταβερνα να παμε δεν θα κουβαλαμε το καροτσι ;)

το καρεκλακι μας ειναι αυτο αλλα χωρις τα παιχνιδακια ...με τα παιχνιδακια στοιχιζε 20 ευρω παραπανω ,,,ουτως η αλλως εχουμε τα δικα μας παιχνιδακια :D

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

Αυτα τα λιγα απο μενα θα ειμαι σημερα στην μανουλα μου οποτε θα τα ξαναπουμε ;)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικάκι να ζήσετε! να είστε παντα ευτυχισμένοι και να έχετε τη ζωή που ονειρεύεστε!!!

images?q=tbn:ANd9GcTuCsZpx06QWUZ16Vk9NNkz8rbIajoVla0A3UvTHuoDHrtX1F3W

να καλωσορίσω και την κατερίνα! καλώς ήρθες στην παρέα μας που όλο και μεγαλώνει! να σου ζήσει ο παίδαρος και με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου! να δεις, θα τρελαθούν από τη χαρά τους! παράδειγμα η αγγελική που το ζησε πρόσφατα!

είδα την εβίτα??? είχα πολύ καιρό να τη δω ή μου φαίνεται???

τι γίνετε ρε κοριτσάρες? όλες γιαγιάδες από τώρα γίνεστε??? μπράβο πάντως, να σας ζήσουν τα ανηψούδια! με το καλό γιώτα!!!

μαμούνι δεν κατάλαβα... τη γλίτωσες την εγκυμοσύνη???

πετρούλα περαστικά στο μεγάλο! ο μικρούλης μεγαλώνει πολύ!!! άντε καλώς το δέχτηκες και το ζωντανό!!!

κλέλια μου τι να πω... υπομονή και θα βρεθεί και πάλι δουλειά για το σύζυγο! για το δάνειο, κόψε ράψε θα τα βολέψετε προς το παρόν...

ελενάκι πότε η επεμβασούλα? σύντομα? για τα φάρμακα δεν έχω ιδεα, αλλά τόσο βαρύ φάρμακο να σου πω την αλήθεια εγώ δε θα το προτιμούσα...

αμ υποφέρεις ακόμα από την άτιμη?

βασδελάκι πέρασαν κιόλας δυο μήνες ε??? πωπω! η μικρή μου γκουγκουφκίτσα κλείνει τον 5ο αύριο...!

ειρήνη παρόλο που σε ζορίζουν αρκετά οι κορούλες, δεν πτοείσαι...! μπράβο ρε κοπελάρα! σε χαίρομαι!

μανού τέλεια τα νέα από τις εξετάσεις του μπεμπούλη! άντε να μας πεις και τα νεότερα την παρασκευή, να είναι κι εκείνα ολα σούπερ να ηρεμήσεις! είδες όταν έχεις θετική σκέψη? όλα πηγαίνουν υπέροχα! (τα λέω για να τα ακούω...)

όσο για τα ρώσικα... καλό κουράγιο γκασπαζά!!!

το δεσποινάριο αγνοείται?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

και ναι κοριτσια φαινεται το μαρτυριο να πηρε τελος χωρις χαπια και ευτυχως απεφυγα και την αηδια με τονκαφε και το λεμονι.χαρη στους λαπαδες......

καποιες βλεπω εχουν τις τιμητικες τους χρονια πολλα κοριτσουδια

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

tsipoura χρονια σου πολλα!!Ελπιζω να ειχες τελεια μερα σημερα.

Angelique χαρουμενη επετειο!να ζησετε κ να χαιρεστε ο ενας τον αλλον.Εισαστε πολυ μακρια κ συναντηθηκαν πρωτη φορα γιαγια κ εγγονη?

ellain ερχονται την Κυριακη.θα χαθω ή θα εχουν το μωρο μονοπωλειο ολη μερα?κ εγω στην ακρη :D:D απο Κυπρο εισαι ή ετυχε να πας?

Συγνωμη,αλλα γελασα με την κυριουλα στην εκκλησια.Να σου ζητησει λεφτα ετσι στη ψυχρα?Οσο για την καταγγελια,προσωπικα,ισως το συζητουσα με τον ιερεα.Οπως ειπες,ειναι μεγαλη γυναικα,η μονη της ασχολια φανταζομαι θα ειναι η εκκλησια,θα εδινα τοπο στην οργη.Ο αγ.Φανουριος δεν της εχει φαινεται φανερωσει τροπους.

stone σ ευχαριστω.περαστικα στο μεγαλο σου μωρακι.Θελω κ εγω κουταβακι!!!!!!

vasdeli πριν χρονια οι γιατροι ελεγαν μονο μπρουμητα,τωρα λενε μονο ανασκελα.μετα παλι λενε,οχι μονο ανασκελα αλλα κ μπρουμητα.να δουμε σε λιγο παλι τι θα πουν

ploegisi καλως σε βρηκα κ σ ευχαριστω πολυ.διαβασα η μικρουλα σου εχει προβλημα με τα ματακια της,τι εχει αν μου επιτρεπεις?περαστικα της να ειναι!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

1050600hjekluekzg.jpg

χρονια πολλα αγγελικουλα..11 χιλιαδες ευχες, να ζησετε παντα ευτυχισμενοι κ να χαρειτε το αγγελουδι σας!

549062c91it46lgr.gif

τσιπουρα μας να ζησειςςς κ χρονια πολλαααα, μεγαλη να γινειςςςς με μεγαλη ουραααα! παντου να σκορπισεις ψαρακια πολλαααα κ ολα να λενε αυτη ειν' η μαμααα!!!σου ευχομαι φετος να ειναι η χρονια σου σε ολους τους τομεις!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

ploegisi ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ τελικα.

Stone το πρωι θα το κραταει αντρας μου κ μολις γυριζω εγω θα φευγει εκεινος για δουλεια. θα χουμε κ τις γιαγιαδες μπαλαντερ, αν κ δεν μπορω να βασιστω μονιμα σαυτες..ειναι κ οι δυο γιούχου!!!

Κατερινα εγω εχω ενα μωρακι...το αλλο μωρο ενοούσα το μαντραχαλο--συζυγο. σημερα ειναι καλα κ αυτος. τη γλιτωσαμε την ιωση εμεις.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Βικυ χρονια πολλα στο μαναρακι σου

το παιδι εχει χαρακτηρα,να χαιρεσε γι αυτο!! μπρουμυτα θελει μαλλον γιατι ανακουφιζεται οπως κ ο δικος μου

αυτο το ep... ειπα κ γω στην παιδιατρο να το παρουμε κ μονο που δεν με βρισε..:shock:

Σ' ευχαριστώ Εύα!

Ναι, μάλλον ανακουφίζεται, εκεί έχω καταλήξει κι εγώ. Όσο για το epadoren παρηγοριά στον άρρωστο...μου το είπε αν σκουρήνουν πολύ τα πράγματα αλλά δεν θα το δώσω...Σήμερα μπορεί να έκανε και 10 φορές αναγωγή....:-(

Vasdeli να τα χιλιάσει σε χρόνια ο τζουτζούκος!! Και εμένα με τρομάζει αυτό το μπρούμυτο που τον βολεύει. Λέω: μήπως να κοιμάται μπρούμυτα πάνω σου, στα πόδια σου?

Χε, χε...φιλενάδα....ωραίο ανέκδοτο!!! Και τα άλλα δύο τα καημένα τι θα τα κάνω; Θέλουν και αυτά το μαμίσιο μερίδιό τους...

Καλησπέρα τσούπρες!!!

Βικακι κι ο δικος μου μολις σαραντησε το καθιερωσε...χελωνακι ενα πραμα!!!Δεν θελει με τπτ ανασκελα κι οσο κουρασμενος κι αν ειναι ξυπναει και πεταγεται..Τωρα στην αρχη θα θελει επιβλεψη μεχρι να μαθει να γυρναει μονος του το κεφαλάκι του

Το γυρνάει ήδη το κεφάλι και στηρίζεται και στους βραχίονες!

Πετρούλα, με γεια(!) ο σκύλος!!!:-P

vasdeli πριν χρονια οι γιατροι ελεγαν μονο μπρουμητα,τωρα λενε μονο ανασκελα.μετα παλι λενε,οχι μονο ανασκελα αλλα κ μπρουμητα.να δουμε σε λιγο παλι τι θα πουν

p

Άστα να πάνε...αλλάζουνε και αυτοί κάθε λίγο και λιγάκι....:eek:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η ωρα 2 πμ κι εμεις εδω σημερα δεν λεμε να κοιμηθουμε το εχουμε ριξει στο κλανιδι ...κοριτσια σωστε με λες κι εφαγε φασολαδα κανει ... :D:D προυμ προυμ και προυμ συνεχεια ειναι και γελαει εδω ειναι το αστειο γελαει καθε φορα που τις κανει ...κι απο υπνο??? γιατι να κοιμηθουμε αφου κοιμηθηκαμε 4 ωρες το απογευμα με την μανουλα στον καναπε και τωρα δεν εχουμε υπνο γκρρρρρρρρρρρρ η μαμα νυσταζει ομως γκαμωτο το πρωι παλι θα σηκωθει απο τις 7 :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια, η ανιψιά μου χθες γέννησε έναν κούκλο 3640 και 53 εκ., η κακομοίρα έφαγε όλους τους πόνους και τελικά γέννησε με καισαρική γιατί δεν έπαιρνε θέση να κατέβει της είπε ο γιατρός, τελοσπάντων τέλος καλό ολα καλά. Προτιμώ το θεία γιατί το γιαγιά μου πέφτει λίγο βαρύ οταν το σκέφτομαι, άλλωστε έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου.

Stone περαστικά στο μεγάλο σου, με την αμυγδαλίτιδα, όσο για το μικρό μήπως δεν χορταίνει και ξυπνάει ανα τρίωρο και τη νύχτα ή μπορεί να κάνει άλμα ανάπτυξης.

Φωτεινή μην την αφήνεις να κοιμάται πολύ το απόγευμα γιατί θα έχετε ξενύχτια. Το καθισματάκι αυτο έχουμε κι εμείς αλλα μου έκανε εντύπωση η τιμή γιατι στο Γκουφη Σταρ η διαφορα με το παιχνίδι ήταν 5 ευρώ.

Clelia και η Ελισσάβετ θα έχει ίδια ηλικία με το ανιψάκι της, αυτα παθαίνουμε αφου πάνε και παντρευονται μικροί. Να φανταστείς χθές στο μαιευτηριο λεει η διπλανη στην ανιψιά μου η αδερφή σου το κρατάει αγκαλιά το μωρο; Και λεει η ανιψιά μου οχι η μαμα μου είναι.

Μαμουνάκι το τραγουδάκι σου για την Τσιπούρα τέλειο και οι ατάκες σου όλα τα λεφτά.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!! πολλη τουρτα επεσε χθες. αυτο το παλιοτσιπουρακι φταιει, κανει αυτην την διαιτα της κι εχει γινει μονΔελαρα κι εμας μας κολαζει με τουρτες!

Γιωτιτσα να σας ζησει το μπουμπουκακι σας!! μια χαρα ο κουκλος και στο υψος και στο βαρος, να ειναι καλοτυχος! και στα δικα σου τωρα σιγα σιγα... χιχιχι

Κλειω με πεισατε να μην παρω τα παλιοχαπια, αλλα ρε παιδι μου δεν γινεται τιποτα αλλο, τα εχω παρει ολα, δεν ξερω τι θα κανω, μαλλον μονο υπομονη...

Φωτεινη τα 3 χιλιαρικακια μια χαρα σου εκατσαν, μην μιλας καθολου!!!αξιζε ο κοπος. αντε σε καλη μερια (αν και απ' ό,τι καταλαβα πηγαν σε εξοδα του γαμου αρα πηγαν σε πολυ καλη μερια!!!!!). Και μενα μου κανει κατι τετοια 2-3 μερες τωρα το παπι. Κοιμαται απο τις 21.30, μιλαμε δεν κρατιεται ορθιος, προσπαθω να τον παιζω για να κοιμηθει κατα τις 22.30 αλλα αδυνατον, και ξυπναει στις 7 με πολυλογια και ορεξη για παιχνιδι!

Κατερινα αντε με το καλο να τους δεχθεις, λιγες μερες εμειναν :) Δεν ειμαι απο Κυπρο, ειμαι απο Αθηνα, απλα ειναι ο αντρας μου αξιωματικος και γυρνοβολαμε στην Ελλαδα (και στην καλυτερη περιπτωση στο εξωτερικο), τωρα κανονικα η μεταθεση ειναι στον Βολο αλλα για λιγο καιρο ειμαστε Αθηνα .

Βικυ κουραγιο κοριτσι μου με τον γελαστουλη, σε διαβαζω και σε θαυμαζω, με τον βασανιαρη και τα αλλα δυο, εισαι εκτος απο βετερανα και ηρωιδα. Κρατα γερα!!

Εμεις φευγουμε για το τριημερο, εχουμε βαφτισια αυριο στην Παναγια την Σουμελα και Κυριακη θα περασουμε απο Βολο να μαζεψουμε λογαριασμους (καλη διασκεδαση.... :) ) . Ολα αυτα ΧΩΡΙΣ το παπι μας... Πώς θα τον αφησω?? Με βλεπω να γυρναω αρον αρον απο την στερηση. Βεβαια ειναι καλο να βρεθουμε λιγο μονοι μας με το μεγαλο μωρο, αλλα το παπακι δεν το εχω αφησει ουτε μια μερα απο τοτε που γεννηθηκε. Ειναι δυσκολος ο πρωτος αποχωρισμος...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

[quote name=mamounaki!;894326

τσιπουρα μας να ζησειςςς κ χρονια πολλαααα' date=' μεγαλη να γινειςςςς με μεγαλη ουραααα! παντου να σκορπισεις ψαρακια πολλαααα κ ολα να λενε αυτη ειν' η μαμααα!!!σου ευχομαι φετος να ειναι η χρονια σου σε ολους τους τομεις![/quote]

μα τι τέλειο τέλειο τραγουδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με συγκινησατε καλέ ... πάλι!!!!!

σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ολες σας!!!!!!!!!!!!!

Γιωτα να σας ζησει!! Να εχει παντα ευτυχια και υγεια!!!!!

mamounaki τι αγγουρι με την δουλεια καρδουλα μου... Πώς μπορειτε να φευγετε? Πώς μπορεσε η αδελφη μου και αλλες τοσες να γυρισουν στο διμηνο στις δουλειες τους? Παλιοδουλειες ασταδιαλα!! Τελειο το τραγουδι για την τσιπουρα, εισαι ταλεντο!

Ο παιδιατρος μου εξηγησε για το μπρουμυτο. Παλια ειχαν κανει μελετες, ερευνες κλπ και βρηκαν πιο ασφαλες το μπρουμυτο, για την αποφυγη του ΣΑΒΘ (μην με ρωτησετε τι ειναι, δεν θελω να το γραψω, δειτε στο google). Mια δημοσιογραφος ομως εχασε το μωρο της ετσι και κινησε τρελλες διαδικασιες ψαχνοντας τον λογο που εφυγε το παιδι της, ενω το κοιμιζε μπρουμυτα! Παλι εγιναν μελετες, ερευνες κλπ και επανεξετασαν το θεμα και διαπιστωσαν οτι πιο ασφαλες ειναι το ανασκελα.

Vasdeli στηριζεται στα χερακια του? Μπραβο αναπτυξη!!

Φωτεινη παλι καλα που πηρες τα λεφτακια, οποτε λυθηκε προς το παρον το οικονομικο σας!! Ευτυχως!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain θα κάνεις θεραπεία πιο ήπια με κρεμούλες... Τόσους γιατρούς έχουμε, αν δεν είσαι ικανοποιημένη με τον δικό σου έχεις να διαλέξεις, ουουουου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αντε βρε Κλειω, μακαρι να λυσω αυτο το θεμα, ειμαι τοσο προσεκτικη, τοσο επιμελης με οποια θεραπεια κι αν εχω παρει και εχω υποφερει επιπονους καθαρισμους και τοσα αλλα και αποτελεσμα δεν εχω δει, αυτο με στεναχωρει πιο πολυ.

Τελοσπαντων, κοριτσια σας χαιρετω, καλο τριημερο, καλη σαρακοστη και καλα να περασετε με τις οικογενειες σας. Και του χρονου οσες επιθυμουν με επιπλεον μεληηηηηη............!!!!!!!!!!! Σας φιλω σταυρωτα! Τα λεμε την Τριτη

Vqyip2.png

B4Snp2.png

3 μερες θεωρειται δυσκοιλιοτητα? εδω κ 3 μερες ξεκινησαμε φρουτα, κ κανει ολο πρου πρου βρομερα, αλλα κακα γιοκ! αυτο το παιδι με τα σκ@τ@ μεχει σκασει..των ακρων..μεση λυση δεν εχει??

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...