Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!καλησπερα!καλησπερα!

ΜΑΝΟΥ Καλη επιτυχια την Παρασκευη στην εξεταση,ολα καλα θα πανε.Πώς πανε τα Ρωσικα?ευκολη γλωσσα?

mamounaki ειναι καλυτερα τα μωρακια σου?ο συζυγος?εχεις καποια βοηθεια τωρα που θα επιστρεψεις στη δουλεια?κ εγω σ ενα μηνα θα πρεπει να επιστρεψω κ ψαχνω για βρεφικους αυτες τις μερες

clelia λυπαμαι πολυ για τη δουλεια που χαθηκε,αν καταλαβα καλα ομως,κανει αλλες ο συζυγος?τι να πω!οσο κ αν θελω να επιστρεψω,κατι τετοια ακουω κ με αποθαρρυνουν.καλα,ουτε καν αποζημιωση?οσο για τον μπαμπα μου,του ειπα ηδη να φερει πολλα βρακια :D:D:D

tsipoura μου λυθηκε κ το ερωτημα.η φωτο που εβαλες πολυ πετυχημενη.σιγουρα ομως το μωρακι που θα αποκτησεις συντομα,θα ειναι ακομα πιο γλυκουλι

Irene ναζακια σου κανουν τα μωρα με το φαγητο?

Angelique ακομα πιο αστειο ειναι οταν βηχει κ τις αμολαει ταυτοχρονα.Μαλλον προσπαθει να καλυψει τη βρομοδουλεια :D

Ellain ποσο καιρο ησουν Κυπρο?ταλαιπωρεισαι με ακμη,περαστικα!το φαρμακο που σου εγραψε ειναι τζελ η καψουλες?

Γιωτιτσα τι ωραια!κ εγω νοσηλευτρια ειμαι.συγχαρητηρια για την ανηψουΔα σου.Με εναν πονο η κοπελα.

Ειμαι πτωμα.Μια δουλεια αρχιζω,10 βγαινουν.Και ο χιονομπαλιτσας κυριος την περισσοτερη ωρα.Αμα τον πιασει ομως το στραβο του...Κυριως οταν ειναι ωρα για υπνο.Τετοια ρεσιταλ ερμηνειας ουτε η Βισση για να το νανουρισω.

Μιλησαμε κ με μπαμπα στο τηλ μου λεει <αισθανομαι οπως οταν ειναι να ξεμπαρκαρω.αυτη τη λαχταρα του να παω σπιτι,ετσι νιωθω που θα δω τον αλητη μου> μ εστειλε!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Γιωτίτσα με το καλό να δεχτείτε το «εγγονάκι σας»!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Κατερίνα και σε εσάς εύχομαι με το καλό να γνωριστούν παππούς και εγγονός, θα είναι υπέροχες στιγμές!!! Και σε εμάς πριν κανα δίμηνο έγινε η μεγάλη συνάντηση γιαγιάς-εγγονής και ήταν τέλεια!!! Enjoy it!!!

Νυστάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλέ ξέχασα:

Σήμερα έχουμε επέτειο γνωριμίας, 11 χρόνια....!!!!!!

Επίσης να χαιρόμαστε το τσιπουρίδιον μας!!!!!!! 1000χρονη αγαπούλα και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σου!!!!!

<3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα στα κοριτσακια μου ανα την Ελλαδα και την αλλοδαπη!!

Κλειω, Γιωτα σχετικα με τα roaccutane, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εσυ Γιωτα μετα την θεραπεια ξαναεβγαλες σπυρακια? Κοριτσια εχω κανει τα παντα, αντιβιωσεις, κρεμες, gel, δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω. Ειναι η υστατη λυση. Βεβαια, ξερω πως ειναι βαρια και το κυριοτερο ειναι το θεμα της εγκυμοσυνης αν και δεν σκεφτομαστε δευτερο παιδι τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια, λες κι αν σου τυχει?? παιρνεις το κριμα στο λαιμο σου. Τι να κανουμε, θα συνεχισω να ειμαι η αιωνια εφηβη φιλη σας (σπυρακια, καμια ρυτιδα, καμια ασπρη τριχα!).

Κλειω μου ειπαν και για μια δερματολογο που αντιμετωπιζει θεματα ακμης με διατροφη και βιταμινες με επιτυχια, θα παω και σ'αυτην κι αν δεν δω φως, θα μου δωσεις την δικια σου την χρυσοπληρωμενη!

Γιωτιτσα με το καλο το ανιψοεγγονι σας!!!!Να μας πεις τα ευχαριστα μολις εχεις νεα, ειναι ωραιες στιγμες αυτες :)

Katerinα τι λογια σου ειπε ο πατερας σου? Τι συγκινητικο... Αληθεια ποτε ερχονται(γιατι θα εξαφανιστεις τοτε, μην σε ψαχνουμε αδικα... :) ) Ημουν Κυπρο δυο χρονια, γυρισα τον Ιουλιο εγω λογω εγκυμοσυνης και τον Αυγουστο ο αντρας μου.

Τσιπουρακι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κι ευτυχισμενα και χαρουμενα και οπως τα επιθυμεις!!! πολλες <3<3<3<3<3

Εγω χθες ειχα κατι νευρα, πηγα στον Αγιο Φανουριο εδω στην γειτονια μας μια φανουροπιτα που την εφτιαξα με τα χερακια μου. Παω λοιπον να γραψω και ονοματα υπερ υγειας, τα γραφω και τα δινω στην επιτροπο να τα παει στον ιερεα, και τι μου λεει το βουρλο το ορθιο που δεν ντραπηκε μεσα στον οικο του Θεου??? " Που ειναι τα λεφτα?" κι εγω επιτοπου αλλαζω χρωμα και της λεω "Ποια λεφτα?", μου λεει "Για να διαβασει ο παπας τα ονοματα", της λεω" Χωρις λεφτα δεν τα διαβαζει?", μου λεει "Ταδιαβαζει, αλλα αλλη φορα να βαζεις και λεφτα", της λεω "Εγω δεν βαζω λεφτα ποτε κι ουτε θα βαλω". Κοριτσια μου χαλασε το κεφι, με καταρρακωσε η παλιογρια. Και λεω εμενα δεν κλονιζεται η πιστη απο κατι τετοιες, αν πηγαινε ομως ο αδερφος μου π.χ. και του τυχαινε αυτο, δεν θα ξαναπατουσε στην εκκλησια. Δεν ειναι χαζομαρα? Λεω να παω να το καταγγειλω στον αρχιμανδριτη. Ειμαι καρφι???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουρα!!!!

1179649ii5tdews28.gif

Να σε χαιρομαστε, ο,τι επιθυμεις και να ειναι η ζωη σου στρωμενη με χαρα!!!

ellain :confused:!! Εννοειται αν μπορεις να κανεις καπου καταγγελια, να την κανεις! Δεν ξερω απο εκκλησιες κλπ - φανηκε και απο το τρισαγιο νομιζω :tongue: - αλλα δεν εισαι καρφι!! Και ποιος μου λεει εμενα οτι η παλιογρια δεν τα τσεπωνει η ιδια? Τωρα, αν και οι παπαδες στην ενορια τα παιρνουν (ελα Χριστε μου τι συζηταμε), να πηγαινεις σε αλλη εκκλησια, αμαυρωνουν το λειτουργημα τους αν παιρνουν χρηματα για πιτες κλπ!

Οταν σαραντισα και πηγαμε στην εκκλησια, στο τελος η μαμα μου πηγε κατι να δωσει στον παπα και της ειπε "Οχι οχι σε μενα!! Αμα θελετε να δωσετε κατι, δωστε το στο παγκαρι για τους φτωχους!". Δεν ειναι λιγοι οι καλοι παπαδες, παντου τους βρισκεις!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

1008-035-62-1069.gif

ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ μου, εύχομαι η επόμενη ευχάριστη έκπληξη να είναι από σένα!!! την περιμένω με ανυπομονησία... ;)

post-26862-14825440722418_thumb.jpg

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Χρόνια πολλά Τσιπούρα μου!!!!

(Τέλεια η στολή !!)

Ο γελαστός γουστάρει και κοιμάται μόνο μπρούμητα!!! Οεο!!!Τι να τον κάνω; Η παιδίατρος μου είπε "Ποτέ μπρούμητα ακόμη" Τι φταίω εγώ που έχω αντισυμβατικό παιδί;

Πάω κάθε 2 λεπτά και αφουγκράζομαι την ανάσα του....Τα έχω παίξει!!!:(

Σήμερα γινόμαστε 2 μηνών!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, ευχαριστώ για τις ευχές σας για την ανιψιά μου, ακόμα περιμένουμε, ελπίζω απο ώρα σε ώρα να έχουμε νέα. Ανιψιοεγγόνι που λέτε, ο αδερφός μου γίνεται παππούς κι εγώ γεννοβολάω ακόμα χχαχαχαχαχχα.

Αγγελικούλα να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένη.

Τσιπουρίτσα Χρόνια σου Πολλα να είσαι χιλιόχρονη και ευχομαι γρήγορα να έρθει αυτο που ποθείς περισσότερο.

Vasdeli να χαιρεσται τα μηνογενέθλια σας, να ζήσετε. Βλέπω ο γελαστός εχει και προτιμήσεις στον ύπνο.

Ellain αρκετά αργότερα ξαναέβγαλα και πήγα σε μια άλλη δερματολόγο, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και μου έδωσε κάτι λοσιόν που μου τις έφτιαχνε ο φαρμακοποιός και ξεμπέρδεψα μια και καλή με τα σπυράκια.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Πεπελάρες μου!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!!

Να σας χαίρομαι! Ευχομαι μέσα από όλη μου την καρδιά την αγάπη που μου έχετε να δώσει να την δειτε σε καλό στα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!

Ας κεράσω λοιπον μια Μωρότουρτα!!!!!!!!!!

Baby%2Bcake.jpg

Αγγελική μου χρονια σας πολλα!!!! Να ειστε πάντα ερωτευμένοι και να πορεύεστε με σεβασμο!!!!!!!

4321894442_5f0e30e1a5.jpg

(πολλές τουρτες σήμερα!!!! η πεινασμένη ... τουρτες ονειρευεται! χαχαχαα

φάτε μάτια ψαρια λοιπον και κολοκύθι περίδρομο .... για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Τσιπούρα μου!!!!

(Τέλεια η στολή !!)

Ο γελαστός γουστάρει και κοιμάται μόνο μπρούμητα!!! Οεο!!!Τι να τον κάνω; Η παιδίατρος μου είπε "Ποτέ μπρούμητα ακόμη" Τι φταίω εγώ που έχω αντισυμβατικό παιδί;

Πάω κάθε 2 λεπτά και αφουγκράζομαι την ανάσα του....Τα έχω παίξει!!!:(

Σήμερα γινόμαστε 2 μηνών!

Χρονια σας Πολλα!!!!!!!! Πάντα Γελαστά!!!!!!!!!

003278%20Stacked%20Festival%20Style%2021st%20Birthday%20Cake.jpg

Απαπαπα τούρτες και κακό!!!

Λοιπόν, ευχές:

Αγγελική & Αλέξη

1688443empqtlc4z5.gif

Vasdeli να τα χιλιάσει σε χρόνια ο τζουτζούκος!! Και εμένα με τρομάζει αυτό το μπρούμυτο που τον βολεύει. Λέω: μήπως να κοιμάται μπρούμυτα πάνω σου, στα πόδια σου?

Γιώτα και εμάς μια παρόμοια φάση παίζει: η ανηψιά του άντρα μου είναι 29-30 ετών (την έκανε ο αδελφός του στα 20 του) και θα γεννήσει τον Ιούλιο!! Οπότε η Ελισάβετ αυτομάτως αποκτά ανήψι στους 9 της μήνες!!

ellain πες-πες θα σε πείσουμε. Άσε αυτά τα βαριά φάρμακα, σαν χημειοθεραπεία είναι. Και πού ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέσα σε 2 χρόνια? Εγώ με την μέθοδο λόττο (ξέρεις ποια) έμεινα έγκυος την πρώτη φορά, η hroukaki (πού χάθηκε πάλι το τρελλό) με αντισυλληπτικά, μια φίλη μου με σπιράλ που δεν είχε λήξει! Και τόσες άλλες περιπτώσεις! Αλλά και εγκυμοσύνη να μην έπαιζε, μην καταφεύγεις σε τόσο βαριές λύσεις αφού μπορείς με πιο ήπια αντιμετώπιση να λύσεις το δερματολογικό σου!

GEXxp3.png

Χρονια πολλα κ απο μενα tsipoura!! ευχομαι ολη αυτη η θετικη ενεργεια που εχεις δωσει στο καφε να σου γυρισει μπουμερανγκ κ να σε βοηθησει στις επιθυμιες σου σ ολα τα επιπεδα!!

Βικυ χρονια πολλα στο μαναρακι σου

το παιδι εχει χαρακτηρα,να χαιρεσε γι αυτο!! μπρουμυτα θελει μαλλον γιατι ανακουφιζεται οπως κ ο δικος μου

αυτο το ep... ειπα κ γω στην παιδιατρο να το παρουμε κ μονο που δεν με βρισε..:shock:

κλελια πριν ενα μηνα εχασε τη μοναδικη δουλεια του ο αγαπημενος μου ξαδερφος ο οποιος εχει 7 μηνων παιδακι κ ανεργη γυναικα κ αντι να παρει αποζημιωση 9 μισθους με τα νεα δεδομενα πηρε 3..

απο αυριο ξεκιναει deliveras εως οτου βρει ξανα δουλεια στο αντικειμενο του

σημειωτεον,μηχανολογος μηχανικος στο επαγγελμα

πραγματικα ειναι πολυ δυσκολοι καιροι για ολους

του μπεμπη του αρεσει πολυ ο υπνος στο καροτσι κ χω αρχισει ν αγχωνομαι

σας φιλω ολες

Fire ο ξάδελφός σου θα βρει πολύ γρήγορα δουλειά, θα το δεις! Και μόνο που δεν κόλωσε και ξεκίνησε deliverάς για να έχει κάποιο εισόδημα, μου λέει πολλά! Ναι, είναι αρκετά δύσκολοι οι καιροί, όποιος όμως το κυνηγάει, την βρίσκει την άκρη του!!

GEXxp3.png

Καλησπέρα τσούπρες!!!

Τσιπουρα μας χρόνια σου πολλά!!!Να τα εκαστοστησεις κοριτσαρα και καθε επιθυμία σου να εκπληρωθεί!!

Βικακι κι ο δικος μου μολις σαραντησε το καθιερωσε...χελωνακι ενα πραμα!!!Δεν θελει με τπτ ανασκελα κι οσο κουρασμενος κι αν ειναι ξυπναει και πεταγεται..Τωρα στην αρχη θα θελει επιβλεψη μεχρι να μαθει να γυρναει μονος του το κεφαλάκι του

Αγγελική να τα εκαστοστησετε κι εσεις και πολλά πολλά παιδικα χαμογελα!!!Καλοριζικο και το δοντακι σας!!Και εις αλλα με υγεία!!

Ελενα καλή επιτυχία στην επεμβασουλα σας!!Ολα θα πάνε τελεια!!Ολη η θετικη μας ενεργεια στον πριγκηπα σου!Απαραδεκτη η κυρια στην εκκλησία..ποιος την ορισε εισπρακτορα;;;Ελεος πια!!!Φυσικα και να τους αναφερεις...

Μανου καλή επιτυχία και στη δικη σας εξεταση!!Τελεια τα νεα σας μεχρι στιγμης και ετσι θα ειναι και η συνέχεια!!!

Γιωτα να σας ζησει το νεο μελος!!!Γερος και καλότυχος να ειναι!!Δλδ τωρα λέγεσαι γιαγια κυρια μου....????Οσο για τις αποκριες κι εγω δεν τρελαινομια λλα φετος που καταλαβαινει ο μεγαλος μου το καταχαρηκε απιστευτα!!Χαρηκα κι εγω ετσι...

Ploegisi περαστικα στη μικρουλα σου και σε εσας καλή ευκολία με αυτα που σας απασχολουν!!Ολοι λίγο πολύ μια ανηφορα την ανεβαίνουμε...Ευχομαι να το ξεπερασετε πολύ γρηγορα!

μαμουνακι καλή αρχη και καλή ευκολία με τη δουλεια!!Η μικρη με τη γιαγια θα ειναι;;

Κλέλια με το καλό να βγει η γιαγια σας και καλή αναρρωση!!Διαβασα και τα δυσαρεστα με τη δουλεια του συζυγου..ευχομαι πολύ γρηγορα να βρεθει καποιο αλλο extra εισοδημα γιατι το στεγαστικό ειναι ενα θεμα..

Κατερίνα με το καλό να σας επισκεφτουν οι γονεις σου!!Φανταζομαι τη λαχταρα του πατερα σου!!

Αm ευχομαι να σου εχει περασει η διαρροια αλλα αν όχι δοκιμασε μια γεματη κουταλια ελληνικου καφε με μισό λεμονι (θα κλεισεις μυτη και θα τοπιεις με τη μια) και στο καπακι λίγο νερακι γιατι δεν κατεβαινει με τπτ αυτο το πραγμα ή αφου ρωτησεις το γιατρο σου θα πιεις imodium οπως εκανα εγω και μαχαίρι η διαρροια!!Περαστικα, το παθαινω συχνα και ξερω ειναι ζορι...:-(

Τα δικα μας νεα ειναι οτι καναμε το 3ο εμβολιακι μας, ειμαστε 7200 και 68 ποντους και ο μεγαλος μου ειναι με αμυγδαλιτιδα..χτες ο συζυγος οπως επαιζαν επιασε ενα γρομπαλακι στο λαιμο του και φυγαμε κατευθειαν για παιδιατρο οπου εγινε η διαγνωση..ετσι παίρνουμε αντιβιωση απο σημερα

Το μικρο εξακολουθει να ξυπναει ανα τρίωρο το βραδυ ενω τη μερα κοιμαται πολύ καλύτερα..Αυτη τη στιγμη κοιμαται απο τις 11!

Επίσης μια ακόμη ντουντουνα προστεθηκε στην οικογενεια απο τη Δευτερα..ενα λαμπραντορ κουταβι ηρθε να συμπληρωσει το ντουντουνοκαρε!!!!!:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...