Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μουτσ κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου η στολη ειναι απο τισ ομορφοτερεσ που εχω δει!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!

οσο για την αποφαση αυτη ειναι που με χαροποιησε πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα μασ την εσκασαν οι γονεισ μου!!!!!!!!!του βαλεντινου ειχε παει ο πατερασ μου και κανονησε ταξιδι στην σμυρνη ,οι δυο τουσ πηγαν για τεσσερισ ημερεσ και μαλιστα στο hilton!!!

χαιρομαι πολυ για τουσ γονεισ μου ,χρονια το σχεδιαζαν και ολο και κατι γινοταν και το ανεβαλλαν συνεχωσ...αφου 4 χρονια τωρα μπαινοβγεναν νοσοκομεια συνεχωσ...εχω χασει πλεον το μετρημα των εγχειρησεων!!!

μοναχα που εχασα εστω και την μικρη (οση μπορουσε κι εκεινη ,λογω του μαγαζιου...)βοηθεια απο την μητερα μου(αν και σε μενα εμοιαζε μεγαλη βοηθεια...)

τελευταια εχουν ξεσαλωσει και τα δυο μωρα...

αρχισαμε και στερεεσ τησ μπουρμπουληθρασ ,δεν πολυτρωει ομωσ ,οπωσ και η αγγελικη κι ετσι παμε 2 ωρεσ το καθε γευμα!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

η δε αγγελικη (ακουσ τσιπ?????????)χτεσ μια μπουκια με κοτοπουλο την ειχε 3 ολοκληρα τεταρτα μεσα στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !απελπισια!!!!!ειναι καινουριο κολπο αυτο,ενω δεν ανοιγε καν το στομα τησ ,τωρα το ανοιγει,μου κανει το χατηρι αλλα δεν καταπινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

εστω λιγο να μου ετρωγαν (γιατι και οι μικρη κανει κογξεσ τοσο στο γαλα οσο και κρεμα...)και θα ημουν υπερ ευχαριστημενη απο τα μωρα μου....

DnfMp3.pngqTarp3.png

εκανα τεστ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

μουφυγε το αγχος. εκτος απο αποχη στα γαλακτοκομικα θα αρχισω κ αποχη απο sex:tongue::tongue:

Mε πηραν απο δουλεια..Τριτη ξεκιναωω:(:(:(:(καταθλιψηηηη θα παθω, χωρις το μαμουνι.

clelia μακαρινα βγει πεθερα. το ευχομαι. υπομονη για δουλεια, κ μεις μια απτα ιδια. με μαυρη εργασια βολευεται προς το παρον η κατασταση.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες τις Πεπέλες μου!

baby%20feet%20heart.iStock_000004117726XSmall.JPG

τσιπουρα μου η στολη ειναι απο τισ ομορφοτερεσ που εχω δει!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!

οσο για την αποφαση αυτη ειναι που με χαροποιησε πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να δούμε σε ποια ψυχιατρείο θα ειμαι για να έρχεσαι να με βλέπεις φιλενάδα μου!!!!!!!

η δε αγγελικη (ακουσ τσιπ?????????)χτεσ μια μπουκια με κοτοπουλο την ειχε 3 ολοκληρα τεταρτα μεσα στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !απελπισια!!!!!ειναι καινουριο κολπο αυτο,ενω δεν ανοιγε καν το στομα τησ ,τωρα το ανοιγει,μου κανει το χατηρι αλλα δεν καταπινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

εστω λιγο να μου ετρωγαν (γιατι και οι μικρη κανει κογξεσ τοσο στο γαλα οσο και κρεμα...)και θα ημουν υπερ ευχαριστημενη απο τα μωρα μου....

να σου πω κυρία μου αφού πάνε για μονΔελα ... προσεχουν την σιλουέτα τους!!!!! χαχαχαχχ

ελπίζω να αρχίσουν να τρωνε γιατί εκτος από εκνευριστικό ειναι και πολύ αγχωτικό αυτο!!!!!!!!!!!

μπραβο στους γονεις σου που ροματζάρουν!!!!! ευχομαι και κι εμεις να μπορούμε και να θέλουμε μετά από τόσα χρόνια!!!!!!

εκανα τεστ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

μουφυγε το αγχος. εκτος απο αποχη στα γαλακτοκομικα θα αρχισω κ αποχη απο sex:tongue::tongue:

χαχαχαααααα δεν παίζεσαι!!!!! χαχαχααα γελαω δυνατα και θα καρφωθώ στο γραφειο!!!!!!

όσο για την δουλίτσα ατιμη κΕνωνία... που στέλνεις τις μάνες στη δουλειά :tongue:

κουραγιο βρε συ!

στο ευχομαι ολοψυχα τσιπουριτσα μου! γελασα πολυ. φοβερη στολη.

μερσιιιιιιι <3

Ευχαριστώ για τις ευχές για το δοντάκι μας! Πάντως τα πρώτα δοντάκια του καφέ μας είναι του Νενόπαιδου, 2 στο σύνολο παρακαλώ.

Γιωτίτσα είναι τέλειο το παιδάκι σου!!!!!!!!!! Το μαναράκι μου!!!!!

Ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια δεν ήταν στενός όπως είπα, άξιζε όμως να το αναφέρω….

ellain όλα θα πάνε τέλεια με τον πρίγκιπα σου! Οι ευχές μας σε ακολουθούν.

am13 περαστικά, τρώγε ελαφριά και πίνε υγρά και θα περάσει σύντομα.

Κατερίνα μπουμπούνιζε το βράδυ; Παλιόκαιρος ε; Πολύ γέλασα…

Vasdelaki φτου φτου παίδαρος ο γελαστούλης!!!!!!!

Μανού μπράβο στο μανάρι σου. Και η τελευταία εξέταση θα είναι σούπερ!. Το δοντάκι είναι το κάτω αριστερά (από τα 2 κεντρικά)

Μαμουνάκι κρίμα μωρέ που θα αποχωρίζεσαι το μαμουνάκι τις ώρες της δουλειάς, είναι όμως κάτι που θα το περάσουμε οι περισσότερες, τι να κάνουμε γμτ δεν μπορούμε να το αποφύγουμε…… Όσο για το τεστ αφού ήταν αυτό που ήθελες δεν υπάρχει θέμα.

Clelia μπράβο για την πεθερά σου, αν και ανέλπιστο! Λυπάμαι για τη δουλειά του συζύγου, αλλά να σας παρηγορεί το γεγονός ότι έχει τις άλλες 2. Θα χαρεί πιο πολύ τη μπουμπού σας για λίγο καιρό και θα βρει στην πορεία και κάτι άλλο και όλα θα πάνε καλά.

Τσιπουράκι εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της ψυχής μου!!!! Τέλεια η στολή!!!!!

Ειρηνάκι μου υπομονή κούκλα μου, μεγάλο μανίκι να μην τρώνε και τα 2…….. Εμείς σήμερα είμαστε με 2 -2,5 ώρες ύπνου….

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες τις Πεπέλες μου!

να δούμε σε ποια ψυχιατρείο θα ειμαι για να έρχεσαι να με βλέπεις φιλενάδα μου!!!!!!!

φιλενασ!!!!!οσο για το ψυχιατειο να μην λεσ τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε χαστουκισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μουτσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!θα μεινεισ ή αυτον ή τον επομενο μηνα(ειμαι σιγουρη...σου στελνω και october power!!!!)και ολα μα ολα θα πανε υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακουσ???????????????

βρε εδω δεν κλειστηκα εγω ψυχιατριο ,που μεχρι την ημερα τησ γεννασ και των δυο κοριτσιων μου ημουν φοβισμενη....

(δεν σασ το εχω πει ,αλλα μεχρι και την στιγμη που ερχοταν η μαια μετα τα καθεκαστα ,να ακουσει με το μηχανημα το μωρο και μετα να παω στα χειρουργεια,εγω ετρεμα για το αν ακουσω το μωρο!!!!)

και παρολα αυτα φιλεναδα ,βλεπεισ ειμαι ακομα εξω απο το ψυχιατρειο....:rolleyes:

μπραβο στους γονεις σου που ροματζάρουν!!!!! ευχομαι και κι εμεις να μπορούμε και να θέλουμε μετά από τόσα χρόνια!!!!!!

να φανταστεισ ,πρωτη φορα που πανε ταξιδακι,μετα απο πολλα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!πωσ κ πωσ το σχεδιαζαν τοσα χρονια...

μαμουνι αποχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););)

αγγελικακι μου ξεχασα!!!καλοριζικο το δοντακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε τωρα να δεισ παϊδακια αρνισια που θα τρωει η μπουμπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

εχει και τησ νενασ το μωρο ,δοντια....4 νομιζω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες σας!

μάρτη βάλατε? εμείς κόρη και μαμά! τέλεια!

έχω πολύ καιρό να μπω, έχουμε τα τρεξίματά μας εδώ, άγχος και κακό... στείλτε μας τη θετική σας ενέργεια να στρώσει η κατάσταση plz... (κάποια στιγμή θα σας πω λεπτομέρειες, αλλά γενικότερα είμαστε σε δύσκολη φάση)

ευτυχώς η γκουγκουφκίτσα είναι πολύ καλά! ζουζουνιάζει και μας κάνει κι εμάς να ζουζουνιάζουμε και να ξεχνιόμαστε από την καθημερινότητα! άρχισε να παίζει και με τα ποδαράκια της! επίσης έχει πλέον αγαπημένα παιχνίδια και μου κάνει ματάκια όταν θέλει να την πάρω αγκαλιά!

τα μάτια της μου φαίνονται κάααπως καλύτερα, έχουμε ακόμη 3 μέρες θεραπεία και σε 10 μέρες θα ξαναπάμε γιατρό να τη δει.

κορίτσια μου σόρυ αλλά δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μόνο κάτι τεράστια γράμματα που λένε ότι το αγγελικόπαιδο έβγαλε δόντι!!! μεγειά σας!!! σιδερένιο να 'ναι! να γιατί σε ζόριζε βρε η μικρή σου αγγελική μου! ελπίζω να ηρεμήσετε τώρα!

φιλάκια πολλά σε όλες και αν μπορέσω να ξαναμπω να σας διαβάσω, θα σας σχολιάσω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες σας!

μάρτη βάλατε? εμείς κόρη και μαμά! τέλεια!

έχω πολύ καιρό να μπω, έχουμε τα τρεξίματά μας εδώ, άγχος και κακό... στείλτε μας τη θετική σας ενέργεια να στρώσει η κατάσταση plz... (κάποια στιγμή θα σας πω λεπτομέρειες, αλλά γενικότερα είμαστε σε δύσκολη φάση)

ευτυχώς η γκουγκουφκίτσα είναι πολύ καλά! ζουζουνιάζει και μας κάνει κι εμάς να ζουζουνιάζουμε και να ξεχνιόμαστε από την καθημερινότητα! άρχισε να παίζει και με τα ποδαράκια της! επίσης έχει πλέον αγαπημένα παιχνίδια και μου κάνει ματάκια όταν θέλει να την πάρω αγκαλιά!

τα μάτια της μου φαίνονται κάααπως καλύτερα, έχουμε ακόμη 3 μέρες θεραπεία και σε 10 μέρες θα ξαναπάμε γιατρό να τη δει.

κορίτσια μου σόρυ αλλά δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, μόνο κάτι τεράστια γράμματα που λένε ότι το αγγελικόπαιδο έβγαλε δόντι!!! μεγειά σας!!! σιδερένιο να 'ναι! να γιατί σε ζόριζε βρε η μικρή σου αγγελική μου! ελπίζω να ηρεμήσετε τώρα!

φιλάκια πολλά σε όλες και αν μπορέσω να ξαναμπω να σας διαβάσω, θα σας σχολιάσω!

ελα βρε καλό μου!!!!!!!! Ολη η θετική ενέργεια του october power πάνω σας καλέ!!!!!!!!!!!

τέλεια τα νέα της γκουγκουφκίτσας σας! γλυκα!

ειρηνη μου το ότι εισαι έξω απο το ψυχιατρείο το θεωρεις σωστό; χαχαχαχαααα

ελατε να γίνουμε πολλες! φιλί μαρήηηηηηηη μου δίνεις απίστευτο κουράγιο!

Διαφημίσεις

πολλη συμμετοχη σημερα το καφε μας!!!!!

σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες για το παπακι μας, ελπιζω κι εγω πραγματι οτι ολα θα πανε καλα!!Αντε να περασουν οι μερες ως την κυιακη 13/03...

Κλελακι, μην ανησυχεις μωρε για την δουλεια, κατι αλλο θα βρεθει. Αλιμονο απο αυτους που χανουν την μοναδικη δουλεια τους κι εχουν παιδια... Οπως ειπε και η Αγγελικη ο μπαμπας σας τωρα θα χαρει περισσοτερο την τζαναμπετα!

Κατερινακι με το καλο να δεχτεις τους γονεις σου, τι συγκινηση σας περιμενει...:D Θυμαμαι κι εγω περσι που ημουν στην Κυπρο, με τι χαρα τους περιμενα, καλες ετοιμασιες!

ΑΜ13 για καλυτερα σε βλεπω ομως για καλο και για κακο φυλαξου καμια μερα ακομα.

Τσιπουριδιον τρελα η στολη της μελλοντικης γοργονας σου!με το καλο, και να ξερεις πως η θετικη μας ενεργεια ειναι μαζι σου ;)

Αγγελικη κουραγιο με την μπεμπουλα σου που δεν κοιμαται, θα μεγαλωσει και θ' αλλαξει και τοτε θα ξεκουραστεις. Σε σκεφτομαι πολλα βραδια με την βασανιαρα σου <3<3 υπομονη

Ειρηνακι αλλες βασανιαρες οι δικες σου! Αλλα οπως λεει κι η τσιπουρα πανε για μονΔελες! Εμενα που δεν τρωει για τι παει? Για αθλητης? Μια γουλια πινει, δυο φτυνει. Μονο το βραδυ τα κατεβαζει ασαλιωτα, ο γιατρος επιμενει να μην τον πιεζουμε, τι να κανουμε?

Μανου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για το Παιδων, την γιατρο που θα δουμε εμεις την λενε Πασπατη, λεμε για την ιδια? Παντως οσον αφορα το περιβαλλον του νοσοκομειου εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα. Για να δουμε! Καλα διαβασματα με τα ρωσικα σου :)

μαμουνακι καλη αρχη με την δουλιτσα σου, αν το σκεφτεις απο αλλη αποψη εισαι τυχερη (σου το λεω εγω που δεν θα επιστρεψω σε δουλεια και πολυ με ριχνει το θεμα....), θα βγεις απο το σπιτι και θα ανανεωθεις και υπολογισε φυσικα και το οικονομικο. Το μωρακι σου με ποιον θα μενει?

Κοριτσια τι επαθα σημερα το βραδυ δεν περιγραφεται! Κανω μια θεραπεια για την ακμη γιατι επιδεινωθηκε με την εγκυμοσυνη και βαζω τοπικα καποιες κρεμες. Το βραδυ λοιπον με επιασε μια απιστευτη φαγουρα και κοκκινισε ολη η δεξια πλευρα μου, να μην μπορω να ηρεμησω με τιποτα, να θελω να βγαλω το δερμα μου! Τελοσπαντων, εβαλα μια κρεμα, ηρεμησα και το πρωι σηκωνομαι κι εχω ξεφλουδισει ολη!!! Καλο ε??? Και δωστου το πρωι καινουριες κρεμες απο το φαρμακειο... Η γιατρος μου προτεινε χαπια τυπου Roaccutane (τωρα πια ειναι πιο εξελιγμενα), τα εχει παρει καμια? Τα φοβαμαι λογω τερατογενεσης.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ισουλα πολλες πολλες θετικες πεταλουδιτσες για σας!!! Αν οι δυσκολιες που αναφερεις ειναι θεμα δουλειας, να εισαι σιγουρη οτι δεν ειστε οι μονοι, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε... Ομως οπως και να 'χει ολα θα στρωσουν!!! Φιλακια στην γκουγκουφκω!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Αχ βρε μαμούνι, λέω και εγώ: εγκαστρώθη το μαμουνάκι-μ@υνάκι-μ@υνάκι?? Δεν χρειάζεται αποχή από το σεξ χαζούλι, απλά προσοχή...

Ploegisi περαστικά στο ματάκι της μικρούλας και πολλά περαστικά και αγύριστα στις δύσκολες καταστάσεις που περνάς!! Από ό,τι κατάλαβα υπάρχουν ζόρια, σου εύχομαι να μην σε απασχολήσουν για πολύ ακόμα.

Ειρήνη σε πιστεύω που ανησυχούσες για το μωρό σου. Και εγώ έτσι ήμουν. Ένιωθα το μωρό μέχρι τις 2.15 της ημέρας που γέννησα, όταν όμως ξύπνησα 5.15 για να πάω μαιευτήριο δεν ένιωθα τπτ, αν και κουνούσα την κοιλούμπα πάνω-κάτω (ε, κοιμόταν η φουκαριάρα). Ενώ αργότερα ήμουν με καρδιοτοκογράφο, όταν με πήραν στο φορείο για να γεννήσω, πάλι τυπικά σου βάζουν το μαραφετάκι και η νοσηλεύτρια το έβαλε από την αριστερή πλευρά (η μπέμπα ήταν στην δεξιά) και δεν ακούστηκε τπτ! Αμέσως η κοπέλα το έβαλε δεξιά και ακούσαμε καρδούλα, αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου όμως ένιωσα να παγώνω ολόκληρη. Τέσπα, τα καλά μας μένουν: τα ροζ μωράκια που είδαμε!!

ellain δεν μπορείς να αποφύγεις τα Roaccutane, δεν υπάρχει άλλη αγωγή? Είναι πολύ βαριά χάπια, τουλάχιστον τα παλιά που είχα ακούσει. Έχω πολύ καλή δερματολόγο στο Χαλάνδρι, με βοήθησε με καλλυντικές-ενυδατικές κρέμες ενώ για 2 χρόνια οι υπόλοιποι δερματολόγοι-σαΐνια με είχαν πλακώσει στις κορτιζόνες για τα ψυχοσωματικολαλά-δερματικά μου. Και πλέον της τα έχω σκάσει για αποτρίχωση (σπανή η clelia πια) και άρχισα για τις ραγάδες laser. Την εμπιστεύομαι απόλυτα. Αν έχεις διάθεση να πας, πες μου να σου στείλω στοιχεία.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ploegisoula σου στέλνουμε πολλή θετική ενέργεια και εύχομαι γρήγορα να στρώσουν τα πράγματα! Ζούμε σε δύσκολη εποχή γμτ… Περαστικά και στα ματάκια της γκουγκουφκίτσας σου!

Ελενάκι σ’ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! Νομίζω έχουμε έναν τρόπο που επικοινωνούμε εμείς… το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές! Τι είναι αυτό που έπαθες κορίτσι μου, εύχομαι να περάσει γρήγορα γρήγορα και να ηρεμίσεις. Νιώθεις και τσούξιμο; Ελπίζω όχι. Για τα χάπια που λες δεν ξέρω κάτι δυστυχώς…

Ειρήνη και Κλειώ ευτυχώς αυτά ανήκουν στο παρελθόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα όοοοοοολη τη θετική μας ενέργεια στις προσπάθειες της γοργονίτσας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3<3<3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αύριο γεννάει η πρώτη μου ανιψιά, δηλ του μεγάλου μου αδερφού η κόρη που είναι μόλις 23 ετών, φανταστείτε η Εμμέλεια θα έχει ανιψιό και θα είναι και ίσα στην ηλικία.

Αγγελικούλα μπραβο σας βγάλατε το πρώτο σας δοντάκι, γι αυτο μωρε γκρίνιαζε το μαναράκι μου, να δεις τώρα που θα ηρεμήσει. Το θυμάμαι κι εγω οτι η μικρή της Νένας είχε βγάλει πρώτη δοντάκι. Αλήθεια που χάθηκε η Νένα;

Κατερίνα με το καλό να δεχθείς τους γονείς σου και ευχομαι να περάσετε τέλεια. Ξεχασα να σου απαντήσω που με ρώτησες αν είμαι στο χώρο της υγείας, είμαι νοσηλεύτρια στο Παίδων, φαντάζομαι οτι κι εσυ είσαι στο χώρο της υγείας που σίγουρα στο Λονδίνο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Μαμουνάκι μου φαίνεται θα μας περάσεις, αλλος θέλει να μείνει έγκυος και άλλος κάνει τα τέστ. Μωρε ο άντρας σου ακόμα χάλια είναι, ελπίζω να πέρνει καμια αντιβίωση γιατι τόσες μέρες αποκλείεται να είναι ίωση.

Αχ Ειρήνη τα βασανάκια σου σε παιδεύουν στο φαγητό, είναι όμως κουκλιά και σου έρχεται να τα φας.

Clelia λυπάμαι για το σύζυγο που έχασε τη μια δουλειά αλλα μην αγχώνεσται εχει ο θεός θα βρεί κάτι άλλο και ίσως και καλύτερο. Ευτυχώς η γιαγιά σας τα κατάφερε και θα βγεί απο το νοσοκομείο.

Τsipoura καλα η στολή που έβαλες είναι τέλεια και χαίρομαι πολύ που έχεις θετική σκέψη που θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ellain τα Roaccutan τα είχα πάρει εγω παλιά και με βοήθησαν αλλα δεν σου εγγυάται κανείς οτι μετα απο ενα εξάμηνο απο τη διακοπή τους οτι δεν θα ξαναβγάλεις σπυράκια, άσε που δεν πρέπει να ξαναμείνεις έγγυος για δυο χρόνια και κάθε μήνα πρέπει να κάνεις εξετάσεις αίματος για το ήπαρ γιατι το επιβαρύνουν πολύ. Το συμπέρασμα είναι οτι εκτος απο ωραία μαλλιά που κάνουν (δεν λαδώνουν) τα αρνητικά τους είναι περισσότερα απο τα θετικά, αυτη είναι η γνώμη μου και όπως είπε η Clelia καλύτερα να το αντιμετωπίσεις με κρέμες.

Ploegisi ελπίζω να λυθούν σύντομα τα θέματα που αντιμετωπίζεται και να πάνε όλα καλά.

Τελικά είμαστε πολλές που δεν μας αρέσουν οι απόκριες. Φιλάκια καλό βράδυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...