Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα.Διαβαζω ευχαριστα κ δυσαρεστα νεα.

Αγγελικη μπραβο στη μπεμπα σου!!!!Αντε με το καλο κ τα υπολοιπα αλλα με λιγοτερους πονους.

am13 περαστικα.πιες εαν μπορεις,ενα σφηνακι χυμο απο λεμονι.απεφυγε για μια μερα γαλα/κα κ πιες μπολικο νερακι,να συμπληρωσεις τα υγρα που χανεις.

ellain συγγνωμη,δεν γνωριζω τι προβλημα υπαρχει,αλλα σου ευχομαι καλη επιτυχια κ ολα να πανε καλα,οταν ερθει η ωρα

Γιωτιτσα η κορη σου ειναι μια φρουτου!!!μπραβο της!

mamounaki περαστικα σε ολα τα μωρα σου.

μαμαλευτερακι συλληπητηρια για την απωλεια σας.

Εμεις εδω τα ιδια.Αγκαλιες ολη μερα κ βολτουλες.

Σημερα,κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα το μεσημερακι κ ξυπνησαμε για τον ιδιο λογο.Εριξε μια.........κ θυμωσε κ απο πανω που τον ξυπνησε:-D

Την Κυριακη ερχονται οι γονεις μου για μια εβδομαδα.Ο μπαμπας μου ειναι ναυτικος,ηρθε πριν κανα μηνα απο το ταξιδι του κ θα δει για πρωτη φορα

το εγγονακι του:lol: Ειμαι μες στις ετοιμασιες τωρα...καλα,οσο με αφηνει ο πασακας μου φυσικα.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είδα τις φώτο απο τα κουκλιά σας ντυμένα και έπαθα πλάκα, να σας ζήσουν, και του χρόνου. Τελικά μόνο εγω δεν την έντυσα, μην με βρίσετε βρε κορίτσια αλλά δεν μου αρέσουν οι απόκριες, δεν ξέρω τι βίτσιο είναι αυτο αλλα απο μικρή, δεν μου άρεσε να ντύνομαι.

Κι εμένα ποτέ δεν μου άρεσε να ντύνομαι....αλλά δεν μπορώ να το αρνηθώ στα παιδιά μου...στο σχολείο κάνουν γιορτές.

Αγγελική!!! Με γεια το δόντι!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο, όλα καλά!!! Ο γελαστός πεπελίνος έφτασε τα 5930γρ και τα 60 εκ ύψος! Έχει μια ήπια ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) όπως φαίνεται αλλά δεν μας απασχολεί-λέει η γιατρός- αφού παίρνει βάρος κανονικά(για ρώτα και μένα φιλενάδα....). Αν χειροτερέψει η κατάσταση ίσως δοκιμάσουμε λίγο epadoren αν και δεν το νομίζω...και ελπίζω...

Κάναμε και τα πρώτα μας εμβόλια(rotarix που ήταν πόσιμο και το infanrix). Ax, το μανάρι μουυυυυυυυυυυυυυυ....πως το λυπήθηκα όταν το τρύπησε η άτιμη η παιδίατρος....

Μετά βόλτα και καφεδάκι οικογενειακώς(και ο Λάσκαρης στο μάρσιπο, βεβαίως βεβαίως :)) που αφού γκαγκάνιασε στο κλαμα μετά το μπιμπι, χονδροκοιμόταν συνεχώς έπειτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα σε όλες!!!!

Vasdeli μου θύμισες την πρώτη μέρα των εμβολίων του δικού μας!! ήταν και Γενάρης και έκανε ένα κρύο...Αλλά μετά η βόλτα με το μάρσιππο στο κρύο του άνοιξε τη μύτη και μας έσκαγε όλη μέρα κάτι χαμόγελα...5930 ο άντρακλάς σου??? Μια χαρά μπουλούκος βρε μανουλίτσα!!! Χαρά στα χεράκια σου!!!

Αγγελική με γειά το δόντι!!!!!! Πες μας ποιο είναι να φανταζόμαστε κουτσοδόντικα χαμόγελα!!! (αχ, δεν είναι γλύκες??)

Kat3rina καλές ετοιμασίες μανούλα για τη μεγάλη μέρα!! Πω πω, πρώτη συνάντηση παππού - εγγονιού..Συγκίνηση μου μυρίζει.. Υπέροχο.

Am13, νομίζω ότι ο ελληνικός βοηθάει όντως. Περαστικούλια σου μανουλίτσα!!

Ellain το Παίδων Πεντέλης έχει μία καταπληκτική ορθοπεδικό, αλλά φτου σου, δε θυμάμαι όνομα έχω τα χαρτιά στην Αθήνα! Πάντως γενικώς σε προσέχουν πολύ και θα δεις όλα θα πανε καλά και ό, τι και να χρειαστεί το μπεμπε για την επεμβασούλα, θα σας προσέξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, και εμμένουν ακόμη και στο ψυχολογικό κομμάτι της μητέρας. Εμείς φαντάσου είχαμε παει Πεντέλη με έντονους κολικους τον 3ο μήνα, και ενω αλλα νοσοκομεια σε διώχνουν, το Πεντελης μας κρατησε μια μερα, και με εκπαιδευσε πως να τους αντιμετωπίζω... Να πάνε όλα καλα με την επεμβασούλα, περιμένουμε νέα!!!

Αχ, με τις βαπτίσεις είναι ένα θεματάκι το οικονομικό.Ευτυχώς εμείς τα λύσαμε αυτά με την αποφαση μας να βαπτιστει ο μικρός χωρίς έξοδα σε ξωκλήσσι στο χωριό του συντρόφου μου. Αν μπορουσαμε θα καναμε σκετη ονοματοδοσία, αλλά είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπίσεις την οικογένεια μετά απο μια τέτοια απόφαση...Πάθαν που πάθαν ένα πρώτο πατατρακ με την αποχή απο το γάμο....

Λοιπον εμεις εχτες δε βαλαμε πιπιλα στον υπνο...και κοιμηθηκαμε σερι και παλι, όπως πριν τη μαθουμε!!!!! 22:30 - 07:30 ο λουλακος!!! Αχ, τουλαχιστον κατάφερα και διαβασα λίγο Ρωσικα χτες χωρίς παρεμβολές απο το δίπλα δωμάτιο...Για να δούμε πάλι σήμερα...Θα κρατήσει καλή συμπεριφορά???

Αααααα!!! Βγήκαν οι εξετάσεις!!!!!!!!!!! Ο μικρός ξεπέρασε το προβλημα με τα ισχυα του!!!!!! Ουτε φυσιοθεραπειες θα χρειαστουν!!! Και ολα αυτά με τις ασκησουλες του μπαμπα στο μπανιο!! Και τα ουδετεροφυλα του σουπερ, και το σιδηρο μια χαρα χωρις συμπληρωματα!!! Εγω το ηξερα οτι μολις αρχισει την κρεμα θα του περασουν όλα!! Ουουφ, τερμα τα μπιμπι καθε δεκαπεντε μερες!!!!

Την Παρασκευη κανουμε την τελευταια, και πιο αγχωτικη εξεταση (ηλεκτρομαγνητική ύπνου) και καθαρισαμε..

Βρε παιδια, τωρα που λεμε για εξετασεις, έμαθε κανεις τι έγινε με Ploegisi???

Που είσαι κουκλα μου να μας πεις νεα???????

Φιλώ για τώρα, παω να διαβασω μεχρι να ξυπνησει ο μικρός...

καλημερα!

am πώς εισαι σημερα?

vasdeli φτου φτου στον μπεμπακο. πολυ καλος στα κιλακια κ στο υψος.

κατερινα με το καλο να τους δεχτεις.

ΜΑΝΟΥ καλα αποτεελεσματα κ στην τελευταια εξεταση. ολα θα ειναι μια χαρα!ντοντ γορι!

εμεις ειμαστε καλα σημερα με χαμογελα κ κανουμε κουνιτσα. ο αντρουλης μου κ το βραδυ 38,5. θα τον στειλω 3η φορα στον γιατρο. στο καλο 6 μερες τι θα γινει πια?γκρρρ...

εγω εχω ενα θεμα..καθε βραδυ εδω κ 4 μερες με πιανουν κατι ναυτιες κ μου εχει κολλησει μηπως ειμαι εγγυος..απο τοτε που γεννησα 5,5 μηνες δεν εχω αδιαθετησει..κ αν ειμαι θα το μαθω οταν θα μαι ετοιμογενη???λεω να παω φαρμακειο σημερα..εχετε ξανακουσει χωρις περιοδο κ με θηλασμο να μπορεις να μεινεις ετσι ευκολα?ελπιζω να ναι ιδεα μου

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

vasdeli, μεγαλωνει και παει ο γελαστος, φτου φτου!! Μωρε δεν ειναι φυσει βασανιαρης το μαναρακι μου, ποναει...

mamounaki λες??!! Αααααα, εσενα δεν σε περιμενα!! Ελευθερα, χωρις προστασια εισαστε?? Λοιπον, αν δεν δεις περιοδο και θηλαζεις, δυσκολο να συλλαβεις αλλα οχι ακατορθωτο! Οχι τπτ αλλο, αλλα νομιζω ειχες δει λιγο αιμα, μπορει να μην ηταν περιοδος, αλλα ηταν καποια λειτουργια της μητρας. Κανε τεστ και πες!! Θα με τρελλανετε τρελλαρες!!

ellain το Παιδων Πεντελης ειναι πολυ καλο νοσοκομειο!! Ολα καλα θα πανε με το παπι μας, χαμπαρι δεν θα παρει απο την διαδικασια! Επισης το πρωτο δοντακι του October Power το εβγαλε το μαμουνοπαιδο (ή κανω λαθος?).

Κατερινα με το καλο να δεχτειτε τον μπαμπα σου!! Παρε πανες μεγαλες για τον παππου που πρωτη φορα θα δει το εγγονι του!

Μανου δεν ειχα αμφιβολια για το μωρο σου!! Ολα καλα παντα θα του πηγαινουν!! Εδω που εμπλεξες εχουμε πολληηηηηηη θετικη ενεργεια!

Τα νεα μου: η μαμα του συζυγου παει καλυτερα, μπορει και να βγει Παρασκευη (μπορει).

Ο συζυγος απολυθηκε απο την μια δουλεια του, αποζημιωση δεν παιρνει επειδη ηταν με μπλοκακι, τα εχει παιξει λιγο και προσπαθω να τον εμψυχωσω. Οικονομικα βγαινουμε, με λιγη δυσκολια. Απλα αυτος ο μισθος του, αποπληρωνε το στεγαστικο (τοσο απλα).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εγω εχω ενα θεμα..καθε βραδυ εδω κ 4 μερες με πιανουν κατι ναυτιες κ μου εχει κολλησει μηπως ειμαι εγγυος..απο τοτε που γεννησα 5,5 μηνες δεν εχω αδιαθετησει..κ αν ειμαι θα το μαθω οταν θα μαι ετοιμογενη???λεω να παω φαρμακειο σημερα..εχετε ξανακουσει χωρις περιοδο κ με θηλασμο να μπορεις να μεινεις ετσι ευκολα?ελπιζω να ναι ιδεα μου

Βεβαίως και το έχουμε ακούσει!!! Πάμπολες φορές!!! Φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος όταν η μπέμπα της ήταν 5 μηνών!!!

άντε κάνε το τεστ, θα σκάσουμε...

Τα νεα μου: η μαμα του συζυγου παει καλυτερα, μπορει και να βγει Παρασκευη (μπορει).

Ο συζυγος απολυθηκε απο την μια δουλεια του, αποζημιωση δεν παιρνει επειδη ηταν με μπλοκακι, τα εχει παιξει λιγο και προσπαθω να τον εμψυχωσω. Οικονομικα βγαινουμε, με λιγη δυσκολια. Απλα αυτος ο μισθος του, αποπληρωνε το στεγαστικο (τοσο απλα).

Όπα....καλά λέω ότι έχω χάσει επεισόδια....

Περαστικά στην πεθερά σου, Κλειώ μου.

Αυτό με την δουλειά του συζύγου...μανίκι....:( ελπίζω να βρείτε την άκρη...βράχος εσύ.

Το πρώτο δόντι του October power είναι της μπέμπας της Αντζελίκ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσια ευτυχως σημερα δεν την εχω επισκεφτει τη τουαλετα ακομα.ελπιζω ετσι να συνεχισω. ευχαριστω για τις συμβουλες προχτες το βραδυ ηταν κολαση παντως ουτε οταν γενναγα δε ποναγα τοσο.σημερα απλα νιωθω κατι κομπους που και που χτες εφαγα λαπα και σημερα λεω να φαω μακαρονια και να αποφυγω και σημερα γαλακτοκομικα.ποτε μπορω να φαω κρεας??

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Γεια σας κι από εμενα!

Χαχαχα όλο το Μάη; Καλά θα ντυθώ μαρούλι που μου αρέσει πολύ.

Όλες οι άλλες γιορτές μου αρέσουν κι εμένα πολύ.

Ουτε εμενα μου αρεσουν οι απόκριες! τις βαριέμαι φρικτά. με τα μωράκια βεβαια ειναι διαφορετικά!!!!!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μπραβο σας!!!!!!!!! ειδες βρε;;; για αυτο γκιριαζε η γλωσσού σου!!!!!!!!

Το 1ο δοντι του OCTOBER POWER !!!!!!! γιούπι!!!!!!

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο, όλα καλά!!! Ο γελαστός πεπελίνος έφτασε τα 5930γρ και τα 60 εκ ύψος! Έχει μια ήπια ΓΟΠ (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) όπως φαίνεται αλλά δεν μας απασχολεί-λέει η γιατρός- αφού παίρνει βάρος κανονικά(για ρώτα και μένα φιλενάδα....). Αν χειροτερέψει η κατάσταση ίσως δοκιμάσουμε λίγο epadoren αν και δεν το νομίζω...και ελπίζω...

Κάναμε και τα πρώτα μας εμβόλια(rotarix που ήταν πόσιμο και το infanrix). Ax, το μανάρι μουυυυυυυυυυυυυυυ....πως το λυπήθηκα όταν το τρύπησε η άτιμη η παιδίατρος....

!

αχ μωρέ ο γελαστός!!!!!! ειναι τόσο γλυκό μωράκι!!!!!! και γίγαντας!!!!!! φτου φτου!

Ελενα μια χαρά το παππί!!!!!! πολύ χαρηκα που βρηκες σουπερ γιατρο και όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!!!!! <3

Αααααα!!! Βγήκαν οι εξετάσεις!!!!!!!!!!! Ο μικρός ξεπέρασε το προβλημα με τα ισχυα του!!!!!! Ουτε φυσιοθεραπειες θα χρειαστουν!!! Και ολα αυτά με τις ασκησουλες του μπαμπα στο μπανιο!! Και τα ουδετεροφυλα του σουπερ, και το σιδηρο μια χαρα χωρις συμπληρωματα!!! Εγω το ηξερα οτι μολις αρχισει την κρεμα θα του περασουν όλα!! Ουουφ, τερμα τα μπιμπι καθε δεκαπεντε μερες!!!!

Την Παρασκευη κανουμε την τελευταια, και πιο αγχωτικη εξεταση (ηλεκτρομαγνητική ύπνου) και καθαρισαμε..

μπραβο βρε Μανου!!!! αντε με το καλό να ξεπετάξετε και την τελευταία εξέταση!!!!!!!!

εγω εχω ενα θεμα..καθε βραδυ εδω κ 4 μερες με πιανουν κατι ναυτιες κ μου εχει κολλησει μηπως ειμαι εγγυος..απο τοτε που γεννησα 5,5 μηνες δεν εχω αδιαθετησει..κ αν ειμαι θα το μαθω οταν θα μαι ετοιμογενη???λεω να παω φαρμακειο σημερα..εχετε ξανακουσει χωρις περιοδο κ με θηλασμο να μπορεις να μεινεις ετσι ευκολα?ελπιζω να ναι ιδεα μου[

βρε λες;;;;;;; !!!!!!!!!

ΑΜ πως εισαι σήμερα παιδί μου; περαστικά σου!!!!!!

μακάρι να βγει η πεθερά σου, περαστικά!

οσο για την δουλειά... εύχομαι να βρεθεί κάτι αλλο σύντομα και να μην έχετε κανένα πρόβλημα! <3

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!

κοριτσια ευτυχως σημερα δεν την εχω επισκεφτει τη τουαλετα ακομα.ελπιζω ετσι να συνεχισω. ευχαριστω για τις συμβουλες προχτες το βραδυ ηταν κολαση παντως ουτε οταν γενναγα δε ποναγα τοσο.σημερα απλα νιωθω κατι κομπους που και που χτες εφαγα λαπα και σημερα λεω να φαω μακαρονια και να αποφυγω και σημερα γαλακτοκομικα.ποτε μπορω να φαω κρεας??

ελα! μαζί γράφαμε!

περαστικά σου κοριτσάκι!

νομίζω ότι μπορείς να φας στεγνα μπιφτέκια νοσοκομειακού τύπου... χωρίς κρεμύδια, αυγά κλπ με λίγο ρύζι

περαστικά και πάλι!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν ειχα μπει χτεσ...)αντε να ελθει η ανοιξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια βοηθεια πειτε κανα γιατρικο. εχθες απο τις δυο το βραδυ μεχρι και τωρατην εχω βγαλει τουαλετα .δε ξερω αν ειναι μικροβιακηη η ιογενης γαστρεντεριτιδα αλλα εχω λιωσει τι μπορω να παρω .εφαγα λαπα πριν λιγο .ξερετε κανα γιατρικο συμβατο με το θηλασμο???

κι εγω καφε με λεμονι πηγα να σου πω ,αλλα ειδα οτι στο ειπαν και τα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να μην ξαναπασ σημερα και να αναρρωσεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 ημερεσ πηγαινα συνεχωσ ,την προηγουμενη εβδομαδα...

Σε σκεφτόμουν πολύ σήμερα που περνούσα δύσκολα με τον γελαστό....

Πώς τα πάτε με την ΓΟΠ; Εμείς σήμερα είχαμε πολλές αναγωγές....και οι θηλασμοί σήμερα ήταν βασανιστικοί....και μετά το ρέψιμο κλάμα...ούτε όρθιος, ούτε αγκαλιά....τελικά αποκοιμήθηκε μετά από το μπάνιο και επάνω στο στήθος αφού τον σήκωσα 2-3 φορές για ρέψιμο και βόλτα....

Αύριο πάμε για τα πρώτα εμβόλια στην παιδίατρο...για να δούμε τι θα μας πει....

αχ βρε βασδελακι μου ποσο μα ποσο σασ καταλαβαινω κι εσενα και την fire....

ακριβωσ ιδιεσ εικονεσ ειχα ζησει κι εγω με την μπουρμπουληθρα μου...μα ολοιδιεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουραγιο μανουλεσ και θα περασει και η βρωμο γοπ...

Εύα,

και η δικιά μας το θεωρεί φυσιολογική κατάσταση...

Αλλά άντε να βλέπεις το μικρό σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα....

Εμάς μας είπε ότι αν παίρνει βάρος κανονικά, πρόβλημα δεν υφίσταται....

σαν να ακουω τον παιδοντοκτορι μασ....αφου παιρνει βαροσ ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!ε μα βρε ντοκτορι ,να ελθεισ εσυ τοτε να εχεισ απο το πρωι εωσ το βραδυ το μωρο να γκαγκανιαζει και να μην ξερεισ και τι να του κανεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το epandoren καλυτερα να μην δωσετε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου το ειχαν αναφερει οι κοπελεσ του ιουνιου ,οτι οσεσ το εδωσαν το μετανιωσαν!!!καθωσ ουτε το μωρο καλυτερεψε αλλα και ποτιζαν και το μωρο με ενα φαρμακο οχι και τοσο αθωο...
Ντεν έχω καρντιά μου!!!!:D

Α!!!! Αν έχεις κορδελίτσες άσπρο-κόκκινο ίσως;:rolleyes:

κλεω μου ,δεν ξερω αν τελικα τησ εφτιαξεσ...εγω που ειχα μονο ψιλεσ κλωστεσ ,,τισ διπλωσα ωστε να φαινονται σαν μια χοντρη και μετα τουσ επλεξα τον μαρτη...

Ουτε εμενα μου αρεσουν οι απόκριες! τις βαριέμαι φρικτά. με τα μωράκια βεβαια ειναι διαφορετικά!!!!!!!

αντε βρε κοριτσια ...κι εγω που νομιζα οτι ημουν η μονη με τετοια αποψη....

αγγελικακι και μαμα λευτερακι συλληπητηρια!!!!!!

ελενακι πολυ ωραια τα νεα με την γιατρο που βρηκατε!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Tσιπούρα!! Τέλεια η στολή για το γοργονοτσιπουρομωρό!! Αχ τι καλά! Το έχεις πάρει ζεστά το θέμα, οσονούπω θα μας πεις καλά νέα!! Περίμενα να σε διαβάσω έτσι πολύυυυυ καιρό!!

Ειρηνάκι μου σμουτς!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Tσιπούρα!! Τέλεια η στολή για το γοργονοτσιπουρομωρό!! Αχ τι καλά! Το έχεις πάρει ζεστά το θέμα, οσονούπω θα μας πεις καλά νέα!! Περίμενα να σε διαβάσω έτσι πολύυυυυ καιρό!!

Ειρηνάκι μου σμουτς!!

μακάρι βρε φιλενάδα μακάρι... ομολογώ ότι ναι το εχω δει και ζεστά και θετικά.... μακάρι να βγει σε καλό!

<3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...