Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όντως, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Vasdeli, βαριέμαι να της φτιάξω κλωστούλα-κλωστούλα Μάρτη και δεν έχω χοντρή κλωστή... Πες καμιά άλλη ιδέα..

Ντεν έχω καρντιά μου!!!!:D

Α!!!! Αν έχεις κορδελίτσες άσπρο-κόκκινο ίσως;:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουρίτσα έχεις δίκιο θεωρητικά, εγώ όμως την Άνοιξη την καλωσορίζω με την έναρξη του μήνα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου, καλό μήνα, σας έχασα αλλά είχε τριήμερο ρεπό το αμόρε και πήγαμε στο χωρίο στους παππούδες αλλά πολύ κρύο μιλάμε και εκτός απο μια έξοδο για φαγητό δεν πήγαμε πουθενά αλλού. Παλιόκαιρος, βαρέθηκα....

Λοιπόν το Σάββατο αρχίσαμε τα φρούτα και είχε πολύ γέλιο, τα δέχθηκε πολύ καλά μπορώ να πω, την τρίτη μέρα έφαγε σχεδόν ολο το μπώλ η χοντρούλα μου. Θα σας βάλω και φώτο.

Καταρχήν Clelia και Φωτείνη Χρόνια σας πολλά, αν και λίγο καθυστερημένα, να χαίρεστε τα ζουζούνια σας και τις οικογένειες σας.

Clelia αμέσως θα το συνηθίσεις το αυτοκίνητο και ποιός σε πιάνει μετά.

Κατερίνα τελεια η περιγραφή σου για τα βασανιάρικα μωρά και το αποκορύφωμα, ελιωσα στο γέλιο με τη βαρκούλα του ψαρά γιατι κι εγω σε αυτο το τραγούδι καταλήγω.

Μαμαλευτεράκι Συλληπητήρια για το χαμό της γιαγιάς σου, ευχομαι ειλικρινά να έχει καλό παράδεισο.

Μαμουνάκι περαστικά στο σύζυγο και στο καυτό μωράκι σου.

Μανού με το καλό να αρχίσεις την καινουργια δουλειά αλλα αν καταφέρεις να μάθεις σε δυο μήνες ρώσικα θα είσαι μεγάλο θηρίο. Χαιρομαι που είναι όλες οι εξετάσεις του μωρού τέλειες.

Αγγελική συλληπητήρια για τον άνθρωπο που χάσατε, δεν χρειάζεται να είναι στενός συγγενής για να πονάς για το χαμό ενος ανθρώπου. Τελικά απο οτι διαβάζεις δεν είναι μόνο η δική σου μπουμπού βασανιάρα.

Καλή αρχή σε οσα κοριτσάκια άρχισαν δίαιτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλησπερα και καλο μηνα!!

εγω το ξεχασα εντελως να βαλω μαρτη στην μεγαλη μου εστω!

μαμαλευτερακι συληπητηρια!να την θυμαστε με αγαπη..

περαστικα σε οσα μωρακια ειναι αρρωστουλια!!

καλη εκμαθηση των ρωσσικων Μανου!

και εγω κατα το ημιση(πλευρα συζυγου)ειμαι κρητικια!!λατρευω την κρητη,πως θα μπορουσα αλλωστε με τετοιο παλικαρο που εβγαλε και μου εδωσε:tongue:και εμενα απο ηρακλειο-μεσαρα.

καποια κοριτσια διαβασα οτι ξεκινησατε κρεμουλες ε??καλη αρχη!!

εμεις θα ξεκινησουμε 5μιση μηνων οπως και στη πρωτη!

σας χαιρετω παω γιατι η μεγαλη μου-ταζ κοντευει να διαλυσει το σπιτι!

Καλά είδα τις φώτο απο τα κουκλιά σας ντυμένα και έπαθα πλάκα, να σας ζήσουν, και του χρόνου. Τελικά μόνο εγω δεν την έντυσα, μην με βρίσετε βρε κορίτσια αλλά δεν μου αρέσουν οι απόκριες, δεν ξέρω τι βίτσιο είναι αυτο αλλα απο μικρή, δεν μου άρεσε να ντύνομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Ωπα?? Σε ποιον δεν αρέσουν οι απόκριες λέει??

Γιώτα για τιμωρία θα κυκλοφορείς εσύ ντυμένη ζαρζαβατικό (όποιο θες) όλο τον Μάη!!

Αααααααα, μας αρέσουν οι απόκριες και τα Χριστούγεννα και ό,τι να 'ναι, γιορτή να υπάρχει και πετώ την σκούφια μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βικυ το ηξερα οτι αυτο θα σου λεγε..

anyway αρκει να μην παθει καμμια οισοφαγιτιδα γιατι τοτε θα της εξηγησω της παιδιατρου τι ειναι φυσιολογικο κ τι οχι..

-ελπιζω να μην ακουγομαι απειλητικη..:tongue:

καλο μηνα κ απο μενα!

καλη ανοιξη!

γιωτα κ μενα δεν μου αρεσουν οι αποκριες,απο μικρη

παθαινω αναφυλαξια για καποιο λογο

η τελευταια φορα που ντυθηκα ηταν στη β΄δημοτικου

για συμπαρασταση λοιπον στην επιταγη της κλελιας θα ντυθω

μπροκολο!!!:roll:

Hello κοριτσουδια μου!!!Τι μου κανετε?

Ηλιαννα κ Αγγελικη συλληπητηρια για τις απωλειες σας, ελπιζω οι ανθρωποι σας να αναπαυθουν εν ειρηνη και για σας ο χρονος να ειναι γιατρος.

Μαμουνακι τα μωρακια σου και τα δυο ψηνονται ε? Περαστικα και γρηγορα!

Γιωτιτσα ουτε κι εμενα μου αρεσουν οι αποκριες, εχω να ντυθω απο το δημοτικο που καναμε εκεινες τις φοβερες γιορτες την Παρασκευη πριν την Καθαρη Δευτερα και μια φορα στο πανεπιστημιο μετα απο παρακαλια των φιλων μου. Μου φαινονται ανουσιες οι αποκριες, αλλα τελοσπαντων αφου μας εφερε η νονα με πολλη λαχταρα την στολη δεν της χαλασαμε το χατηρι.

Κλελακι σε βλεπω να γινεσαι η τρομεροτερη σωφερινα του λεκανοπεδιου!! Με το καλο το νεο σου τουτου, να μας πεις οταν το παρεις να σου το σκορδισουμε!

Φωτεινη κουραγιο με τις δημοσιες υπηρεσιες (θυμησου τον δικο μου γολγοθα στην εφορια την προηγουμενη εβδομαδα...) και καλα ξεμπερδεματα!

Μανου με το καλο η νεα σου δουλιτσα!Μια χαρα θα μαθεις τα ρωσικα, ειδικα αν βρεις και καποιον να κανεις και λιγη εξασκηση στο προφορικο :)

Λοιπον σημερα ειμαι χαρουμενη. Κλεισαμε ραντεβου με μια ορθοπεδικο στο Παιδων Πεντελης που μας την συστησαν ως πολυ καλη. Θα παμε να την δουμε την ερχομενη εβδομαδα, ελπιζω να τα βρουμε και να κανονισουμε για την επεμβαση. Εχω τοσο αγχος, κοριτσια.... Μακαρι να τελειωσουν ολα οσο το δυνατον γρηγοροτερα και χωρις πονο για το μωρο μου....

Α, επισης το παπι εχει λιγες μερες που κοιμαται 7ωρο σερι!! και φυσικα ειμαι ετσι --->:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ειδικα σημερα ξυπνησε μονο μια φορα για πιπιλα και τελος!Τελικα ειχε δικιο ο παιδιατρος οτι δεν επρεπε να τον ξυπναω την νυχτα για φαι. Γηρασκω αει διδασκομενη....

Διαβαστε και το κουλο της ημερας. περασα απο ενα μαγαζι με προσκλητηρια και μπομπο, και ειδα αυτα τα δεντρακια για κρεμαστες μπομπονιερες. Και τι μου λεει η πωλητρια? Οτι αυτα τα χρεωνουν 100 ευρω το ενα ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, δηλαδη σε 20 βαφτισεις αυτη θα εχει βγαλει 2000 ευρω αερα απο το τιποτα?????Δεν ειμαστε καλα! Εγω που νομιζα οτι τα καλαθια, τα δεντρακια και ο,τι αλλο τελοσπαντων περιεχει τις μπομπο ειναι δωρεαν, ειμαι βαθια νυχτωμενη???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κοριτσια βοηθεια πειτε κανα γιατρικο. εχθες απο τις δυο το βραδυ μεχρι και τωρατην εχω βγαλει τουαλετα .δε ξερω αν ειναι μικροβιακηη η ιογενης γαστρεντεριτιδα αλλα εχω λιωσει τι μπορω να παρω .εφαγα λαπα πριν λιγο .ξερετε κανα γιατρικο συμβατο με το θηλασμο???

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Angelique ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ!!!!

am13 τι να σου πω, ιδέα δεν έχω... Κάποιοι λένε για ελληνικό καφέ και να στάξεις λίγες σταγόνες λεμόνι, δεν ξέρω αν ισχύει... Περαστικούλια!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσια βοηθεια πειτε κανα γιατρικο. εχθες απο τις δυο το βραδυ μεχρι και τωρατην εχω βγαλει τουαλετα .δε ξερω αν ειναι μικροβιακηη η ιογενης γαστρεντεριτιδα αλλα εχω λιωσει τι μπορω να παρω .εφαγα λαπα πριν λιγο .ξερετε κανα γιατρικο συμβατο με το θηλασμο???

τσαγακι παγωμενο ή κοκακολα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ιιιιιιιιιιι.....γιουπιιιιιιι!!!!

αγγελικουλα καταλαβες τωρα τι τραβουσε το μωρακι σου?προσπαθουσε να στο δειξει με καθε τροπο...πονουσε το μωρακι μου καλε!!!δεν ειναι βασανιαρα...δοντού ειναι!!! αντε μπραβο!καλες μασες!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

εχουμε και επισημως το ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ του october power!! αντε Αγγελικουλα με το καλο και τα υπολοιπα και καλες δαγκωνιες!

αμ 13 κι εγω κοκακολα ξερω ο,τι βοηθαει, κι αυτο με τον ελληνικο που σου ειπε η Κλελια αλλα αυτο ειναι λιγο πικρα για να το κατεβασεις...περαστικα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...