Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν πιστευω να χρειαστω διαιτολογο,σπα κτλ οσο αφορα το beaute αλλα σιγουρα θα χρειαστω ψυχολογο γιατι ειναι μερες που δεν την παλευω πραγματικα..

τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη κ περνω κουραγιο κ απο εσας..

η παιδιατρος που ειδε το κακο μου χαλι μου προτεινε στις 12 το βραδυ να του δωσω συμπληρωμα 150 μλ για να κοιμηθει 5 ωρες συνεχομενα κ να σιαξει το κορμακι μου

το κανα!! αποτελεσμα?? στις 12 καταβροχθησε το συμπληρωμα κ στις 1,45 ξυπνησε για να τον ταισω χαχαχαχα!!!

σταθερος στις αποψεις του ο αντρουλης μου

κλαιν μαιν :rolleyes:

Σε σκεφτόμουν πολύ σήμερα που περνούσα δύσκολα με τον γελαστό....

Πώς τα πάτε με την ΓΟΠ; Εμείς σήμερα είχαμε πολλές αναγωγές....και οι θηλασμοί σήμερα ήταν βασανιστικοί....και μετά το ρέψιμο κλάμα...ούτε όρθιος, ούτε αγκαλιά....τελικά αποκοιμήθηκε μετά από το μπάνιο και επάνω στο στήθος αφού τον σήκωσα 2-3 φορές για ρέψιμο και βόλτα....

Αύριο πάμε για τα πρώτα εμβόλια στην παιδίατρο...για να δούμε τι θα μας πει....

αχ βρε φωτεινη προσπαθησε οταν ποσταρω κατι που περιγραφει οτι ειμαι αυπνη κ ψυχολογικα ρακος να μην γραφεις απο κατω για το ποσο καλο ειναι το ζουζουνακι σου,ποσο ησυχο κ ποσο κοιμαται κ ποσο καλο ειναι γιατι θα φουνταρω...

σα να μου ξυνεις την πληγη ειναι

χαιρομαι παρα πολυ για το τοσο συνεργασιμο μωρο σου αλλα ελεος λυπησου κ μας που ειμαστε στιν αντιπερα οχθη...

μην με παρεξηγεις μονο ελα στη θεση μου κ ισως καταλαβεις ;)

Μην πτοείσαι....Να σου πω ότι στο δεύτερο παιδί μου έκανα να κοιμηθώ ένα χρόνο...κάθε 20 λεπτά ξύπνημα....Η πρώτη φορά που κοιμήθηκα όλο το βράδυ ήταν όταν ξημέρωναν τα πρώτα του γενέθλια!!!

Αφησα την κλανιαρα την γλωσσου που φτυνει στους γονεις μου και πηγα σε μαντρες αμαξιων σε περιοχες Κορωπι-Βαρη κλπ. Κατι βρηκα, πιο ακριβα αλλα με την χρηματοδοτηση οκ. Θα δουμε και σε μαντρες στον Αγ. Στεφανο κλπ, ελπιζω για κατι καλυτερο. Η Ελισαβετ μας εκανε κατι καινουριο: δεν θελει μπιμπερο :confused:. Τι εγινε ρε κοριτσια? Αφου και που γυρισα και προσπαθουσα να της δωσω μπιμπερο, γκαγκανιαζε!! Της εσταζα γαλα στο στομα και δεν το καταπινε, ηθελε βυζι!! Τι ειναι αυτο τωρα, αφου μια χαρα επινε μητρικο γαλα με μπιμπερο μια φορα στο τοσο, τωρα ξεμαθε?? Και εγω τι θα κανω, που εχω μινι τραπεζα γαλακτος και δουλιτσες να γινουν που δεν πρεπει το μωρο να ειναι μαζι??

Να υποθέσω ότι θα οδηγήσεις τελικά, φιλενάδα;:-)

Αχ, τι καλά!!!

Όταν θα έρχομαι Αθήνα θα μας πηγαίνεις καμιά βόλτα;:lol::lol::lol:

Η Ελισάβετ είναι έξυπνο κορίτσι λέμε....:rolleyes::tongue::P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλό μηνά ένα δύσκολο σαββατοκύριακο πέρασε η μαμά τις μαμάς μου έφυγε κ η μητέρα μου είναι πολύ χαλιά η γιαγιά μου ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά για την μανά μου ήταν η μαμά της……………………….

Αντλώ δεν διάβασα σχεδόν τίποτα λίγο τις τελευταίες σειρές

Κλελια μου μπουκάλια εγώ έχω αυτά εδώ

http://www.philips.gr/c/avent-baby-bottle-feeding/18455/cat/ και τα νυκ αλλά έχω Βάλη θηλές στρογγυλές δεν βολευόταν με της άλλες κ βασικά δεν το πίνει κ ευχαρίστα από το μπουκάλι όταν τον ζώσουν γερά οι πίνες τις περισσότερες αντλώ κ πίνει τα 100 κ με περιμένει μετά σπάνια να πινει κ τα 200 που του αφήνω οσο μεγαλώνουν τοσο ποιο πολύ δένονται με το ζυζι μας ………

Fire 18 μήνες έκανα να κοιμηθώ σερι 5αωρο κοιμόμουν όρθια κάποια βράδια ο σύζυγος με έβρισκε ορθια στην αλαξιερα να του λέω πάρε το παιδί λίγο ν πάω στην τουαλέτα είχα τα χεριά μου σαν να κρατώ το μωρό στην αγκαλιά μου λέει κ επέμενα ότι κρατούσα το μωρό κ του έλεγα να το πάρει γιατί κατουριόμουν κ εκείνο δεν είχε ρευτεί το έκανα αρκετά βράδια σα να υπνοβατούσα τι σαν υπνοβατουσα του εδινα τον αερα πήγαινα τουαλέτα κ μετά ξάπλωνα κράτα γερά κούκλα μου

καλημερα.

οι μανούλες οκτωβρίου το έχουμε ριξει στη διαιτα βλεπω και εγω περιμένω τωρα τη διαιτολογο να ερθει γιατι αλλιως δεν προκειται να χασω μονη μου γραμμαριο.

εγω ξεκίνησα κ είμαι στην δευτερη εβδομάδα με το καλό

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ

Φιλια πολλα

Δηλ? EMENA που γαλανέ κ τα δυο παiδια μου εγώ το έκανα αυτό ? δεν το ήξερα ότι αφου μόνιμος εγώ γελώ γeλανέ κ αυτά χμμμμμμμμμμμμ καλό……..

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε κ πως ειναι τα λιλιπουτια λουλουδακια σας?

Υπαρχουν 3 ομαδες ανθρωπων με ενα κοινο:ολοι ειναι επι παντος επιστητου κ γνωριζουν καλυτερα απο την ιδια τη μητερα τις αναγκες του παιδιου της. και ειναι φυσικα σε θεση να κρινουν τι ειναι σωστο και τι λαθος.

1.Μαμαδοπεθεροθειες,που τα κανουμε ολα λαθος και θα πρεπει να τις εμπιστευομαστε γιατι και εκεινες ειχαν μωρα.Ασχετως αν ηταν πριν 30 χρονια.

2.Σοι κ φιλοι με παιδια,για καποιο λογο οι δικοι τους μεθοδοι αποδειχτηκαν αλανθαστοι απο τους δικους σου,αδιαφορωντας φυσικα τη μοναδικοτητα των μωρων.

3.Σοι κ φιλοι χωρις παιδια.Ααααα!Η καλυτερη ομαδα!υπηρξα και μελος της καποτε.Και μετα τις συμβουλες,απο αξιοπιστες πηγες και χωρις την αναλογη εμπειρια,οι βαρυγδουπες δηλωσεις <Εγω στο παιδι μου θα.......>

δεν τα λεω με κακια,απλα καποιοι στην προσπαθεια τους να βοηθησουν,καταληγουν να γινονται δυσαρεστοι με την κριτικη τους και την ανημπορια τους να επικοινωνησουν.

Απλα,αγνοηστε τους.Δε με ενδιαφερει εαν θα αναγνωρισουν τις προσπαθειες μου να εχω ενα παιδι ευτυχισμενο ή το αν ειμαι καλη μητερα.Ξερω σιγουρα πως μελλοντικα θα μου το αναγνωρισει το παιδι μου.

Σωστά πολύ σωστά τα λες :wink::wink::wink::wink:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΒΥΖΙ ΧΑΧΑΧΑΧ εγώ καΙ Αν έχω πάρει αγκαλιά τον μεγάλο

κ τώρα τον μικρό η πεθερά μου όλο λέει τσουφ κ τσουφ το ρούφηξες το παιδί με τα φιλία κ αστών κ λίγο κάτω στο κρεβάτι τον ζυμώνεις στα χεριά :tongue::tongue::tongue::tongue:αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΦΥΓΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Μαμαλευτερακη συλληπητηρια. η γιαγια ειναι απωλεια, όσο μεγαλη κ αν ειναι.

εδω το αγρυπνο ματι. εχει 38,2 μωρακι μου απο εμβολιο.πρωτη φορα. τωρα τηε εδωσα ντεπον. μεχρι το 38 δεν ηθελα να της δωσω φαρμακο, αλλα αφου ανεβηκε κ αλλο της εδωσα...κ γλυφοτανε μωρε. κοιμομαστε αγγαλιτσα.

και τα 2 μωρα μου ειναι HOT σημερα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Σε σκεφτόμουν πολύ σήμερα που περνούσα δύσκολα με τον γελαστό....

Πώς τα πάτε με την ΓΟΠ; Εμείς σήμερα είχαμε πολλές αναγωγές....και οι θηλασμοί σήμερα ήταν βασανιστικοί....και μετά το ρέψιμο κλάμα...ούτε όρθιος, ούτε αγκαλιά....τελικά αποκοιμήθηκε μετά από το μπάνιο και επάνω στο στήθος αφού τον σήκωσα 2-3 φορές για ρέψιμο και βόλτα....

Αύριο πάμε για τα πρώτα εμβόλια στην παιδίατρο...για να δούμε τι θα μας πει....

καλημερα κοριτσια!!

Βικυ ετσι ακριβως οπως τα γραφεις

σα να εισαι μεσα στο σπιτι μου κ να βλεπεις

ιδιως η περιγραφη μπανιο ρεψιμο σηκωμα

και στο βυζι κλαμα ρεψιμο κλαμα

anyway υπομονη,ευτυχως δεν ειναι ετσι καθε μερα

αν σου πει κατι καλο η παιδιατρος πεστο κ σε μενα γιατι η δικια μας βλεπει την γοπ πολυ φυσιολογικη κατασταση!!!

καλο εμβολιακι!

μαμαλευτερακι συλληπητηρια για τη γιαγια κ ευχαριστω για το κουραγιο

Κορίτσια Καλημερα!!!

Είχαμε ένα long weekend με το σύντροφο και το Κωστή και δεν μπήκα σχεδόν καθόλου. Ηρθε ένα φιλικό ζευγάρι απο Αθήνα να μας δει και ξε-πατωθηκαμε στη βόλτα! (Παει και η δίαιτα, χλαπάκιασα ο,τι Κρητικό φαγητό κυκλοφορεί σε ταβέρνα, έτσι για να μη νομίζουν οι μουσαφίριδες ότι δεν είναι καλά τα φαγητά της Κρήτης, όχι τίποτα άλλο. Μεθύσαμε κιόλας, μετά απο 4890347 μήνες αποχής. Α, ρε ρακί αθάνατη!!). Και απο σήμερα μαζεύω τα κομμάτια μου..

Μαμαλευτεράκι συλληπητήρια μανουλίτσα μου. Εμείς τα περάσαμε αυτά πέρισυ με τη γιαγιά, κουράγιο στη μανούλα σου. Η δικιά μου το ξεπερνάει σιγά σιγά, αλλά ακόμη όταν μιλάει για τη μαμά της δακρύζει. Υπομονη.

Κλειώ και Φωτεινή Χρονια Πολλά μανουλίτσες!!! Αν και καθυστερημένα, συγχωρέστε με, σιγά σιγά θα επανα-προσαρμοστούν στο μυαλό μου οι επέτειοι, γενέθλια ζουζουνιών, μανουλων, κλπ...

Χτες καναμε εξετάσεις ισχύων, ευτυχώς ολα καλα. Περιμένουμε και σημερα εξετάσεις αίματος αποτελέσματα για να δούμε πάλι ουδετερόφυλα, αλλά απ'οτι φαίνεται κι αυτο το ξεπέρασε μόνος το μανάρι μου...

Επίσης, δε σας το πα!!!! Βρήκα δουλειά!!! Επιτέλους!!!! Ξεκινώ τέλος Απρίλη!!! Μόνο που πρέπει να μάθω...Ρώσικα!!! Ναι, καλά ακούσατε, Ρώσικα!!! Μαθαίνονται τα άτιμα σε 2 μήνες μέσα και με το μικρό να τσιρίζει στο δίπλα δωμάτιο? Δε μαθαίνονται τα άτιμα!!! ΄Την παλεύω κάθε βράδυ μετά που θα τον πάρει ο ύπνος αλλά είμαι ένα όρθιο πτώμα...

Κι ο άτιμος ο Κόμης Γαλάκτουλας άρχισε να ξυπνάει πάλι τη νύχτα!!!

Απο τις 2 και μετά, κάθε μία ώρα γρι-γρι. η ενδοεπικοινωνία έχει παρει φωτιά. Αφού βάλαμε πιπίλα!!! Δεν το άντεξα, του την έδωσα μπας και ηρεμήσει...Αλλά που... Και βεβαια όχι για φαγητο (μη μας ταλαιπωρήσει με λόγο), μόνο γύρισμα και σκέπασμα... Λέω να του κόψω πάλι την πιπίλα στον ύπνο, και να του χαμηλώσω τη σόμπα, μην τυχόν είναι μαμακίαση ή ζέστη...

Σας αφήνω, ξύπνησε ο σκατο-λουλούκος..Καλημέρα October Power μανουλίτσες!!! Μην ανησυχείτε για τίποτα!! Εχουμε τα πιο ζουζουνιάρικα μωρά της χρονιάς!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Ηλιαννα, συλληπητηρια :(. Δυσκολες καταστασεις. Οσο μεγαλος και να ειναι, δεν παυει να ειναι ο ανθρωπος σου και ποναει...

vasdeli κατσε να το παρω το τουτου, να του παρω τον αερα και μετα οσες τσαρκες θες.

Μamounaki περαστικα σας μωρε!! Και στον καυτο συζυγο :tongue:

ΜΑΝΟΥ ολες οι εξετασεις του θα ειναι σουπερ, θα το δεις!! Ρωσικα πρεπει να μαθεισ? Σε 2 μηνες? Χαρα στο κουραγιο σου!! Βρε τι τραβαμε για να βρουμε δουλεια γμ την κριση μου γμ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μανου σε βλεπω αντι για ρακι να το ριχνεις στις βοτκες! ντα!:P:p

κουραγιο μανα-μπαμπουσκα!

κλειω ξεχασα να σου πω με το καλο να βρεις ενα καλο αμαξακι...γυρω γυρω ολοι τη γειτονια θα κανεις..κ σε λιγες μερες θα εισαι οδηγαρα!! ειναι πολυ σημαντικο για μας τις μανουλες ναχουμε αμαξακι, οταν εχουμε παιδακια.

εγω ειχα γινει ο τρομος της γειτονιας μου..ειδικα στο παρκαρισμα νομιζω οτι κρυφοκοιταγαν ολοι ποιανου τον προφυλακτηρα θα φαω..χιχι!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χαχαχαχα...Μου φτιάξατε πάλι την ημέρα μου!!!

Ντα, ντα, οι "Ρώσοι" μου δε βλεπω να ερχονται μόνο και έχω και κάτι νεύρα!!!!.........

Πισω στο διαβασμα, αντε να μη χαζεψω άλλο...

Νομίζω ότι αυτό το μήνυμα ήταν εντελώς περιττο...

Μαμαλευτερακι συλληπητηρια....

Σε νιωθω :( κι εμενα μου λειπει η γιαγιουλα μου κι οποτε μιλαω για αυτην ο μπαμπας μου βουρκωνει κι ετσι τ'αποφευγω...

εγω ειμαι μεσα στα νευρα με τις παλιοδημοσιες υπηρεσιες...ναι ναι τις κατηγορω κι ας εργαζομαι σε μια απο αυτες....

μου κανανε κρατησεις στον μισθο μου καθε 15 μερες γιατι και καλα η υπηρεσια μου {χωρις κανενα χαρτι} θεωρησε οτι εχω λαβει το επιδομα κυοφοριας - λοχειας {που δεν ξερω περιπου ποσο ειναι } και μου κανανε κρατησεις καθε 15νθημερο ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ και πηγα στο ΙΚΑ κ μου λενε παλι τα ιδια να μην τα παρω ... εγω ομως τα πηρα στο κρανιο και βρηκα ακρη αφου τους εκανα κ@.... εκει μεσα.Θα τα παρω μου ειπαν απλα θελουν το χαρτι του γιατρου που μας δινουν με την ΠΗΤ και την ημερομηνια που σταματαμε κανονικα....που θα το βρω αυτο πρωτοτυπο που το θελουν??? εγω το εχω καταθεσει στα κεντρικα αναθεμα κι αν κατσουν να βρουν τον φακελο μου :(:(:(

Ελπιζω να μου τα ξεκαθαρισουν συντομα γιατι σημερα πρεπει να δωσουμε λεφτα στην πρωην του συζυγου μου και θα μεινουμε ταπι και οχι ψυχραιμοι ..... παλι καλα που εχω το μωρουλι μου τον Γιωργη μου και με ηρεμει... το τι δαγκωμα εχω να ριξω το μεσημερι πω πω πω αλλο πραγμα... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας !!!

ηλιάννα συλληπητήρια κορίτσι μου, ειναι δύσκολο όταν φεύγει μια γενια...

μανου ρωσικα και σε 2 μήνες;;; θαρραλέα σε βρίσκω..... βοτκίτσα; μπραβο για τις εξετάσεις του γιου!!!!!

όσο για τα κρητικά φαγητά... δεν εχω λόγια μονο σάλια!!!!!

μαμουνι περαστικά σας!

κλειώ μου σωφερίνα θα γίνεις; με το καλό!

γειά σου βίκυ βετεράνα!!!!

φωτεινη... ψυχραιμία!

στα πολύ πολύ γρήγορα γιατί πανικός βρε παιδιά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια & Καλό μήνα,

Ήρθε επιτέλους η Άνοιξη, αν και ο καιρός είναι κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος... που θα πάει όμως!

Άντε να φύγουν και αυτές οι παλιο-ιώσεις...

Μαμαλευτεράκι συλλυπητήρια, εύχομαι να το ξεπεράσετε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Κι εμείς χάσαμε πρόσφατα έναν άνθρωπο, όχι στενό συγγενή, αλλά φέρθηκε πολύ καλύτερα…. ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πολύ στην φοιτητική μου ζωή……..

Μαμουνάκι περαστικά στα μωρουλίνια σου!

Φωτεινή ελπίζω να βρεις σύντομα άκρη με τις κ@λο-υπηρεσίες........

Clelia καλή αναζήτηση στο τουτού!

Μανού καλά αποτελέσματα στο γιο και καλά ξεμπερδέματα με τα σπασίμπικα....

Αχου μωρέ, μεγάλωσε το γελαστοVasdelaki και πάει για το πρώτο του εμβόλιο…

Υπομονή μανούλες, εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε από τις 3 μέχρι τις 5 και μετά ξύπνημα ανά μισάωρο για φαγητό, καμιά ώρα γκρίνια και ύπνος μισάωρος άστατος και πάλι τα ίδια…

Εννοείτε ότι το: «Η μαμά του πιο βασανιάρικου μωρού» το έγραψα μετά από μια τέτοια νύχτα….

Φιλάκια σε όοοολες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εύα,

και η δικιά μας το θεωρεί φυσιολογική κατάσταση...

Αλλά άντε να βλέπεις το μικρό σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα....

Εμάς μας είπε ότι αν παίρνει βάρος κανονικά, πρόβλημα δεν υφίσταται....

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω...

Αυτή η αίσθηση του ότι ό,τι και να κάνεις δεν σταματάει το κλαμα....με σκοτώνει. Θυμώνω και μετά με ένα χαμόγελό του έχω τύψεις....

Μάρτη βάλατε; Εμείς και στους τρεις!!!

Καλό μήνα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φωτεινή, αν (λέω αν) πήγαινες στον γιατρό του ΙΚΑ που σου έγραψε την βεβαίωση, δεν μπορείς να του εξηγήσεις την κατάσταση? Ούτως ή άλλως έχει περάσει και στο βιβλιάριο του ΙΚΑ σου τις ημερομηνίες κλπ, οπότε μπορείς να του πεις ότι έχασαν το πρωτότυπο από την εργασία σου και δεν σε πληρώνουν. Αν σου πει ο γιατρός ότι δεν μπορεί να βγάλει εκ νέου βεβαίωση, ζήτα του αν γίνεται να σου βγάλουν φωτοτυπία επικυρωμένη το χαρτί. Το μπλοκ που σου το έγραψε είναι διπλότυπο (ή τριπλότυπο), οπότε στο αρχείο θα βρεθεί...

Αλλά μιλάμε τρελλός μπελάς για να σου το κάνει κάποιος, να ψάξει κλπ. Θέλει παρακάλια, άσε...

Καλά αυτοί οι έξυπνοι στην δουλειά σου, δεν είχαν εμπειρία από άλλες εγκυμονούσες? Έτσι απλά έχασαν το χαρτάκι σου είπαν??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...