Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου πολυχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου ,παντα με υγεια κ ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....βρε κοριτσια...πολλεσ τυψεισ εχω σημερα...η μπουρμπουληθριτσα μου εκλαιγε απο τισ 09.00 εωσ τωρα!!συνεχομενα κ ακαταπαυστα...μολισ την σηκωνα ηρεμουσε!!!λογικο, αλλα ειχα και το καημενο το αγγελικακι να μασ ακολουθει πανω κατω καθωσ σηκωνα για να ηρεμησω το μωρο και δεν ελεγε τιποτα...ηθελε να παιξουμε αλλα προσπαθουσα να την ξεγελασω...το μωρο ομωσ γκαγκανιαζε σε σημειο απελπισιασ!μεχρι που πηγα η γαδουρα μανα και του φωναξα...τι μου φταιγε το καημενο να του φωναξω...?ξεπερασα τα ορια μου ,το ξερω και νιωθω απειρεσ τυψεισ!!!!!!!!!!!!!!αλλα τελευταια εχει φτασει σε απελπιστικο σημειο...μονο κλαιει (ακουσ αγγελικη????????????????????????????????????δεν εχεισ μονο εσυ μωρο βασανιαρικο!!!!!!ασχετα πωσ δεν τα λεω)τωρα επιτελουσ ηρεμησαν και κοιμουνται και τα δυο....αλλα ετσι μου ρχετε να παω να ξυπνησω το μικρο και να μην το αφησω απο την αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσουδια αχ ποτε θα φτιαξει λιγο αυτος ο καιρρος .αντε να βρεθουμε κιολας επιτεους απο κοντα.κλελια μου να ζησεις και νασαι παντα υγιης και χαρουμενη και συ φωτεινουλα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλημερα κ απο μενα!!

κλελια πολλες πολλες ευχες για υγεια κ αγαπη!!

να χαιρεσε την ελισαβετα-τζαναμπετα σου κ αν θες συντομα κ μ εναν αντρουλη!!!:tongue:

επισης να καλωσορισω κ γω τις καινουριες μανουλες κ να προσθεσω οτι στη λιστα με τα πιο βασανιαρικα μωρα ΦΥΣΙΚΑ ειναι κ το δικο μου που καθολου δεν ηρεμησε, αντε να κοιμαται καμμια ωρα τη μερα παραπανω

εγω δεν πιστευω να χρειαστω διαιτολογο,σπα κτλ οσο αφορα το beaute αλλα σιγουρα θα χρειαστω ψυχολογο γιατι ειναι μερες που δεν την παλευω πραγματικα..

τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη κ περνω κουραγιο κ απο εσας..

η παιδιατρος που ειδε το κακο μου χαλι μου προτεινε στις 12 το βραδυ να του δωσω συμπληρωμα 150 μλ για να κοιμηθει 5 ωρες συνεχομενα κ να σιαξει το κορμακι μου

το κανα!! αποτελεσμα?? στις 12 καταβροχθησε το συμπληρωμα κ στις 1,45 ξυπνησε για να τον ταισω χαχαχαχα!!!

σταθερος στις αποψεις του ο αντρουλης μου

κλαιν μαιν :rolleyes:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου πολυχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου ,παντα με υγεια κ ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....βρε κοριτσια...πολλεσ τυψεισ εχω σημερα...η μπουρμπουληθριτσα μου εκλαιγε απο τισ 09.00 εωσ τωρα!!συνεχομενα κ ακαταπαυστα...μολισ την σηκωνα ηρεμουσε!!!λογικο, αλλα ειχα και το καημενο το αγγελικακι να μασ ακολουθει πανω κατω καθωσ σηκωνα για να ηρεμησω το μωρο και δεν ελεγε τιποτα...ηθελε να παιξουμε αλλα προσπαθουσα να την ξεγελασω...το μωρο ομωσ γκαγκανιαζε σε σημειο απελπισιασ!μεχρι που πηγα η γαδουρα μανα και του φωναξα...τι μου φταιγε το καημενο να του φωναξω...?ξεπερασα τα ορια μου ,το ξερω και νιωθω απειρεσ τυψεισ!!!!!!!!!!!!!!αλλα τελευταια εχει φτασει σε απελπιστικο σημειο...μονο κλαιει (ακουσ αγγελικη????????????????????????????????????δεν εχεισ μονο εσυ μωρο βασανιαρικο!!!!!!ασχετα πωσ δεν τα λεω)τωρα επιτελουσ ηρεμησαν και κοιμουνται και τα δυο....αλλα ετσι μου ρχετε να παω να ξυπνησω το μικρο και να μην το αφησω απο την αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!

μη νιωθεις τυψεις καλη μου

κ γω ριχνω διαφορα μπινελικια οταν ξεπερναω τα ορια μου κ μετα μου ρχεται να παρω φορα κ να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο

προσπαθω ωστοσο οταν το κανω να το κανω με χαμογελο και η εικονα ειναι μαλλον πολυ αστεια

-τουλαχιστον η πεθερα μου που με ειδε πιστεψε οτι σαλταρα..

πραγμα βολικο βεβαιαααα:wink:

ΕΙΡΗΝΗ - ΚΛΕΟΥΚΩ - ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ -ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ELLAIN - MARAKI

και τα υπολοιπα κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ.Ναι γιορταζα αλλα μονο για την οικογενεια μου

και φυσικαααααα περασε το δικο μου :D:D:D:D:D:D δεν εφτιαξε το γαλακτομπουρικο της το ειπα οσο πιο διακριτικα αλλα την διεταξα κιολας να ΜΗΝ φτιαξει τιποτα ουτε για την γιορτη μου ουτε ποτε ξανα να μας φτιαξει γλυκο μεχρι να γινει ο γαμος τουλαχιστον :D.Κι το πηρε αποφαση... αλλα επισκεψη εκανε την Κυριακη γιατι το Σαββατο τρεχαμε.Βρηκα φωτογραφο με τελεια τιμουλα και με εκτος τα δωρα που μας εκανε , θα μας φτιαξει το προσκλητηριο αυτος στιν μιση τιμη , ενα προσκλητηριο κοριτσια σκετη υπερπαραγωγη ... 6φυλλο θα ειναι ;).Και ακομα ενα δωρο ......after day φωτογραφηση σε θαλασσα :D:D τωρα προσπαθω να πεισω τον Γιωργη τουλαχιστον στην φωτογραφιση αυτη να βαλει την στολη ...θα δουμε :D..συμφωνησε και ο φωτογραφος να κανουμε την διαφορα... αχχχ ... αχχχ.. παει κι αυτο ...

Κοριτσια ποσο χαιρομαι για την μικρη μου,Πηγαμε επισκεψη το Σαββατο το μεσημερι μετα τον φωτογραφο {μιας και ειμασταν στην περιοχη εκει της αδερφης του συζυξ μου} και περασαμε απο εκει ....να χαρω το μικρο μου ηταν μια κυρια... την μονη στιγμη που γκρινιαξε ηταν την ωρα που ετρωγε την κρεμουλα της που της μιλαγε η αδερφη του και εκει τσαντιστηκε και δεν εφαγε την κρεμα ολη και εκλαιγε μετα .... {κι εκει πεσανε τα ξεματιασματα και ηταν τιγκα στο ματι :mad::x:x} το δικο της μωρο ειχε ξεσκιστει στο κλαμα και στο φαγητο καθε 15 λεπτα ζυζι ηθελε... αυτο μου φαινεται παραξενο ωρες ωρες καθε τοσο ζυζακι???

Το μικρο μου μετα κοιμηθηκε και ξεγνοιασε :tongue:.

και το αλλο ???αρχιζουν και πεφτουν τα μαλλακια της και τρωμε τριχες :-(:sad: αρχιζει στα οπισθια της κεφαλης και γινομαστε καραφλες ...{στον μπαμπα μην μοιασουμε μονο :tongue::tongue:}

Αυτα για την ωρα σημερα θα ειμαι εδω ελπιζω να τα πουμε ;)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε φωτεινη προσπαθησε οταν ποσταρω κατι που περιγραφει οτι ειμαι αυπνη κ ψυχολογικα ρακος να μην γραφεις απο κατω για το ποσο καλο ειναι το ζουζουνακι σου,ποσο ησυχο κ ποσο κοιμαται κ ποσο καλο ειναι γιατι θα φουνταρω...

σα να μου ξυνεις την πληγη ειναι

χαιρομαι παρα πολυ για το τοσο συνεργασιμο μωρο σου αλλα ελεος λυπησου κ μας που ειμαστε στιν αντιπερα οχθη...

μην με παρεξηγεις μονο ελα στη θεση μου κ ισως καταλαβεις ;)

Γεια σας κι από μένα!!!! Καλή εβδομάδα!!!!!

Να πω ότι εχω θαυμάσει τις στολες και τα μασκαριλίκια των μικρών σας πάρα πολύ!!!! Μεγαλωσαν μωρέ και τα ντύσατε!!!! <3

Φωτεινή Χρόνια σου Πολλά, ευχομαι να εισαι πάντα χαρούμενη και ότι επιθυμεις να το εχεις!!!!! οσο για την πεθερά μην σκας και πολυ... αδιαφορία!

Κλειώ μου Χιλιοχρονη βρε θκατούλα μου κι από εδω! Το καλύτερο δωρο το εχεις στην αγκαλιά σου!!!!!! Τρελάθηκα στα γέλια που σου εβγαλε γλώσσα η μικρή!!!!! Ετσι!!!!!

επίσης δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ σε αυτά που λετε για τα σχολια των αλλων κλπ!!!!!!! ελεος πια ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του!

βικουλα μην μασας λεμε.... μην μασάς!

κοριτσάκια όποια κανει διαιτα κλπ και θέλει εχουμε εδώ ενα καφέ το Γοργόνες σε διαιτα που ειναι πολύ καλό και βοηθάει!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1481

οποια θέλει καλώς να ορίσει! <3

σας φιλώ τρεξιμο και πάλι

αχ βρε φωτεινη προσπαθησε οταν ποσταρω κατι που περιγραφει οτι ειμαι αυπνη κ ψυχολογικα ρακος να μην γραφεις απο κατω για το ποσο καλο ειναι το ζουζουνακι σου,ποσο ησυχο κ ποσο κοιμαται κ ποσο καλο ειναι γιατι θα φουνταρω...

σα να μου ξυνεις την πληγη ειναι

χαιρομαι παρα πολυ για το τοσο συνεργασιμο μωρο σου αλλα ελεος λυπησου κ μας που ειμαστε στιν αντιπερα οχθη...

μην με παρεξηγεις μονο ελα στη θεση μου κ ισως καταλαβεις ;)

αχχχ...χιλια συγνωμη δεν το κανω επιτηδες...

:(:(

Ενταξη και η δικια μου δεν ειναι ολες τις ωρες τελεια..εχει κι αυτη την γκρινια της απλα ειναι στο ελαχιστο...το καλο με εμενα ειναι οτι οποτε γκρινιαζει δεν ειμαι μονη μου για να το περναω ...δεν θα το ξαναπω συγνωμη.Ξερω πως ειναι να γκρινιαζει ενα μωρο το εζησα με τον ανιψιο μου τις ωρες που δουλευε η νυφη μ κι ο αδερφος μου πως γκρινιαζε οποτε ....κανω σουτ απο εδω και περα !! ;););)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσια γεια σας.Πως ειστε σημερα?

Fire καλως σε βρηκα,να σου ζησει το βασανακι.

Κατερινα πολυ σωστα τα ειπες περι ομαδων εξυπνακηδων. Εδω εχει ψοφοκρυο και γενικα δεν ειναι για πολλες βολτες ο παλιοκαιρος!πώς τα καταφερνεις εσυ βρε κοριτσι, μορτισσα Πειραιωτισσα με τις μουντες μερες του Λονδινου??

Ελενη,δεν εχω κ πολλες επιλογες.Αν περιμενα τον καιρο να φτιαξει για να βγουμε εξω...σωθηκα!φοραω στο χοντρομπιζελακι μου,περα απ τα ρουχα του,αρκουδοστολη,κουβερτουλα κ το καλυμμα απ το καροτσι κ ειναι μια χαρα.

Κατα δευτερον βλέπω νεες και παλιες αφιξεις και να καλοσωρίσω τη Μανού και την Κατερίνα!!Να χαιρεστε τα παλικαρακια σας κοριτσια!!!!!Εδω θα είμαστε να τα λέμε...

Κι εμεις εδω εχουμε κρυο και μολις ηρθαμε απο τη μαμα μου που μας ειχε τραπέζι...καθε χρονο τετοια μερα αρνι γεμιστό!!Προβα τζενεραλε πριν το Πασχα χαχα

Καλως σε βρηκα,να χαιρεσαι τα μωρα σου.Πωωωωωω σιελορροια μ επιασε με το γεμιστο αρνακι!μιαμ μιαμ

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Να 'μαστε και εμεις!!

Ευχαριστω-ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας αγαπες μου!! Μονο χαρες να εχετε και πολλα λεφτα!!

Αφησα την κλανιαρα την γλωσσου που φτυνει στους γονεις μου και πηγα σε μαντρες αμαξιων σε περιοχες Κορωπι-Βαρη κλπ. Κατι βρηκα, πιο ακριβα αλλα με την χρηματοδοτηση οκ. Θα δουμε και σε μαντρες στον Αγ. Στεφανο κλπ, ελπιζω για κατι καλυτερο. Η Ελισαβετ μας εκανε κατι καινουριο: δεν θελει μπιμπερο :confused:. Τι εγινε ρε κοριτσια? Αφου και που γυρισα και προσπαθουσα να της δωσω μπιμπερο, γκαγκανιαζε!! Της εσταζα γαλα στο στομα και δεν το καταπινε, ηθελε βυζι!! Τι ειναι αυτο τωρα, αφου μια χαρα επινε μητρικο γαλα με μπιμπερο μια φορα στο τοσο, τωρα ξεμαθε?? Και εγω τι θα κανω, που εχω μινι τραπεζα γαλακτος και δουλιτσες να γινουν που δεν πρεπει το μωρο να ειναι μαζι??

Ας ελπισω οτι εφταιγε που ξυπνησε πολυ ασχημα: το πατσαβουροσκυλακι γαυγισε στο αυτι της 2-3 φορες και ξυπνησε κλαιγοντας και ουρλιαζοντας (στην γαστρα η Ταμπι στους 180 βαθμους!).

Fire το μωρο σου σε βασανιζει επειδη ειναι μικρο, ανασφαλες και θελει την μανουλα που το αγαπαει... Και μενα ξεπερασε την πολλη αγκαλιτιδα, αλλα και παλι αυτοκολλητη ειναι μη φανταστεις...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

αχχχ...χιλια συγνωμη δεν το κανω επιτηδες...

:(:(

Ενταξη και η δικια μου δεν ειναι ολες τις ωρες τελεια..εχει κι αυτη την γκρινια της απλα ειναι στο ελαχιστο...το καλο με εμενα ειναι οτι οποτε γκρινιαζει δεν ειμαι μονη μου για να το περναω ...δεν θα το ξαναπω συγνωμη.Ξερω πως ειναι να γκρινιαζει ενα μωρο το εζησα με τον ανιψιο μου τις ωρες που δουλευε η νυφη μ κι ο αδερφος μου πως γκρινιαζε οποτε ....κανω σουτ απο εδω και περα !! ;););)

γλυκια μου ξερω οτι δεν το κανεις επιτηδες

κ γω στη θεση σου θα μουν πολυ χαρουμενη αν το μωρο μου ηταν ετσι..:rolleyes:

να μολις τον ταισα τον εβαλα να κοιμηθει κ σε 5 λεπτα γαριδα το ματι κ στριγγλιες.. παω να τον μαζεψω τον αληταρα

καλησπερα κοριτσια!

διαβαζω για μωρακια που ειναι βασανιαρικα ε?αχ και εμενα ετσι ηταν η μεγαλη μου...δεν καθοταν με τιποτα να παιξει μονη της,ακομα δηλαδη πολυ σπανια παιζει μονη της και αν παιξει θα ειναι για λιγο μετα θα ερθει σε εμενα να παιξουμε μαζι ή εκει που ειμαι με τη μπεμπα και θηλαζουμε θα ερθει να κανει τα δικα της.

η μπεμπα απο την αλλη ειναι το εντελως αντιθετο,ηρεμη και παιζει μονης της με διαφορα παιχνιδακια κρεμαστα,κανει τα δικα της ,τους ηχους της μπορει να καθεται ετσι αν εχει φαει πανω απο ωρα!

και στον υπνο εντελως διαφορετικη!η μεγαλη πηγε 5μηνων για να κοιμηθει 5ωρες σερι ενω η μπεμπα απο πριν σαρανταντισει!ενταξει να μην λεω ομως και μονο θετικα...αν ξεκινησει να κλαιει δεν ηρεμει με τιποτα!!!!!!!κλαμαααααααααα πολυ δυσκολα και μονο με εμενα ηρεμει!

γι'αυτο οσες περνατε δυσκολα αν δεν εχετε δευτερο παιδακι το δευτερο μπορει να ειναι τοσο ηρεμο και ησυχο που θα σας εκπληξει!!

ειπαμε καθε παιδακι ειναι διαφορετικο..αυτη ειναι η ομορφια αλλωστε!

clelia αν συνεχισει προβλημα με μπιμπρο, δοκιμασε το μπιμπερο της medela που ειναι μονο για μητρικο γαλα κ μοιαζει με θηλη ζιζιου..μου το δειχνανε τις προαλλες στο λητω, κ αποτι διαβασα ειναι πολυ καλο!

καναμε επιτελους το 3ο εμβολιακι μας..αυτο που ποναει. εκλαψε λιγο αλλα η πιπιλα μας εσωσε. τωρα εχει υπνηλιες κ ξερενεται αμεσως. εφαγε ολη τη μπολαρα με την κρεμα κ μετα ηθελε κ λιγο ζιζακι για να κοιμηθει..:lol::lol:

αυριο ξεκιναμε μηλαρακι (2 μερες) μετα +αχλαδακι κ μετα μπανανα. το ευχαριστο ειναι πως με τη διατροφη - αποχη απο γαλακτοκομικα/μοσχαρια/χοιρινα σταματησαν διαρροιες μπεμπας(:P:p:p:p) κ ειναι παλι μουσταρδι:tongue::tongue::tongue: κ γω εχασα κανα κιλο (μπηκα σε 2 τζινακια μου;););))

το στεφανι ακομα ψηνεται 38.5 εχει ακομα ρε γμτ..εχει πιαστει το παϊδι μου στον καναπε, το μωρο εξωριστο στο δωματιο του...βλεπουμε ιδια ταινια σε διαφορετικα δωματια. :mad::mad::mad::mad:κ σχολιαζουμε απο μακρια:-(

αυτα φιλακια σε ολα τα ροδαλα μωρακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Mamounaki περαστικά στον χάσμπαντ!! Μπιμπερό πήρε η μπουμπού από τον μπαμπά της κατά τις 19.00 και μετά από εμένα πριν τον ύπνο. Και μετά ήθελε βυζάκι για πιπίλα. Τουλάχιστον ήπιε τα 200 μλ να μην τα πετάξω, τζάμπα το άρμεγμα, αμαρτία...

Παιδάκι μου το άγριο ξύπνημα έφταιγε, με το γάβγισμα στο αυτί της και μετά εγώ την θήλασα και έφυγα. Δεν είχε καλή διάθεση και μετά ήθελε την μανούλα για να ηρεμήσει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...