Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε κ πως ειναι τα λιλιπουτια λουλουδακια σας?

Υπαρχουν 3 ομαδες ανθρωπων με ενα κοινο:ολοι ειναι επι παντος επιστητου κ γνωριζουν καλυτερα απο την ιδια τη μητερα τις αναγκες του παιδιου της. και ειναι φυσικα σε θεση να κρινουν τι ειναι σωστο και τι λαθος.

1.Μαμαδοπεθεροθειες,που τα κανουμε ολα λαθος και θα πρεπει να τις εμπιστευομαστε γιατι και εκεινες ειχαν μωρα.Ασχετως αν ηταν πριν 30 χρονια.

2.Σοι κ φιλοι με παιδια,για καποιο λογο οι δικοι τους μεθοδοι αποδειχτηκαν αλανθαστοι απο τους δικους σου,αδιαφορωντας φυσικα τη μοναδικοτητα των μωρων.

3.Σοι κ φιλοι χωρις παιδια.Ααααα!Η καλυτερη ομαδα!υπηρξα και μελος της καποτε.Και μετα τις συμβουλες,απο αξιοπιστες πηγες και χωρις την αναλογη εμπειρια,οι βαρυγδουπες δηλωσεις <Εγω στο παιδι μου θα.......>

δεν τα λεω με κακια,απλα καποιοι στην προσπαθεια τους να βοηθησουν,καταληγουν να γινονται δυσαρεστοι με την κριτικη τους και την ανημπορια τους να επικοινωνησουν.

Απλα,αγνοηστε τους.Δε με ενδιαφερει εαν θα αναγνωρισουν τις προσπαθειες μου να εχω ενα παιδι ευτυχισμενο ή το αν ειμαι καλη μητερα.Ξερω σιγουρα πως μελλοντικα θα μου το αναγνωρισει το παιδι μου.

Ange τα νυχτερια θα αναλυθουν σε αλλη ενοτητα:wink:

Κλελια μαζι σου.Φυσικα και το μωρο σου χαμογελαει γιατι του χαμογελας εσυ πρωτη και

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ

Φιλια πολλα

τελεια περιγραφη της πραγματικοτητας!!! μπραβο κατερινακι!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βρε γιορταζει η φωτεινουλα που θα φαει σημερα γλυκακι πεθερουλας ΔΙΑΙΤΗΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χρόνια πολλά Φωτεινή και ότι ποθείς. Να χαίρεσαι τα μωράκια σου (μικρό και μεγάλο)!

Γιορτάζει και το κοριτσάκι μας η Κλελούκω! Έχει γενέθλια καλέ!

Να μας ζήσεις βρε κουκλί, να σε χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε την διαδικτυακή παρέα σου και την face to face φυσικά!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε και πως τα περνατε?

Κλειω Χαρουμενα Γενεθλια!Χρονια πολλα κ παντα ευτυχισμενα!

τελεια περιγραφη της πραγματικοτητας!!! μπραβο κατερινακι!

Σ ευχαριστω,νομιζω πανω κατω τα ιδια περναμε ολες.

τι καιρο εχετε?εμεις καναμε τη βολτουλα μας μες στη λιακαδα κ μεχρι να φτασουμε σπιτι αρχισε να βρεχει.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

hello κοριτσουδια μου!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Κλειω μας, παντα γερη κι ευτυχισμενη ν καμαρωνεις την δεινοσαυριυλα σου!!!

Επισης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στηνΦωτεινη την πεθεροπληκτη, ολα να σου πηγαινουν δεξια, αντε και του χρονου τετραπλη(παντρεμενη και με ενα μωρακι ακομα1χιχιχιχιχιχι)

Κατερινα πολυ σωστα τα ειπες περι ομαδων εξυπνακηδων. Εδω εχει ψοφοκρυο και γενικα δεν ειναι για πολλες βολτες ο παλιοκαιρος!πώς τα καταφερνεις εσυ βρε κοριτσι, μορτισσα Πειραιωτισσα με τις μουντες μερες του Λονδινου??

Βικακι συμφωνω και επαυξανω με το "ουστ ρε" που εγραψες παραπανω για τους καλοθελητες ξερολες που λεγαμε...

μαρακι, Φωτεινη και αμ13 με το καλο να ξεκινησετε τις διατροφoδιαιτουλες σας, καραμονδελες θα μου γινετε. Εμπρος στον δρομο που χαραξε το τσιπουριδιον!! (εγω ειμαι -1 με την διαιτουλα μου και πολυ χαιρομαι που ξαναμπηκα στο νουμερο 38 του Ζara!!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα ζουζουνες!!! Καταρχην να ευχηθω στην Κλέλια μας χρονια πολλά κι ευτυχισμενα!!!Υγεια και χαρα στη ζωή σου Κλειώ, να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!!

Κατα δευτερον βλέπω νεες και παλιες αφιξεις και να καλοσωρίσω τη Μανού και την Κατερίνα!!Να χαιρεστε τα παλικαρακια σας κοριτσια!!!!!Εδω θα είμαστε να τα λέμε...

Κι εμεις εδω εχουμε κρυο και μολις ηρθαμε απο τη μαμα μου που μας ειχε τραπέζι...καθε χρονο τετοια μερα αρνι γεμιστό!!Προβα τζενεραλε πριν το Πασχα χαχα

κι εγω ειμαι φαν των ιντερνετικων αγορων..τελευταιο απόκτημα ενας ατομομαγειρας της avent https://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1298823762&sr=1-1 για τα φαγακια μας σε 1,5 μηνα..Ενδεικτικα αναφερω οτι ο συγκεκριμενος στα Λητω εχει 150 ευρω και εγω τον πήρα απο amazon με 60 λίρες (περιπου 72 ευρω) και 0,00 μεταφορικά!!

Επόμενη αγορα μια καλή φωτογραφική μηχανη dslr!!

Ντυθηκαμε κι εμεις μασκαραδες..ο μεγαλος πειρατης και το μικρο μου ποντικάκι!!Θα σας βαλω και φωτο να τα δειτε

Κατα τα αλλα ειμαστε καλά και αναμενουμε το 3ο εμβολιακι μας εντος της εβδομαδας!!

Φιλια πολλά και καλό απόγευμα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια !!

τι κανετε??

δυστυχως και παλι δεν τα καταφερνω να πολυγραφω μιας και η μεγαλη μου ειναι ο Ταζ μεταμορφωμενος!!!ολη την ημερα πανω κατω,περα δωθε!!!χαρα στο κουραγιο της!

απο την αλλη η μπεμπουλα μου ειναι το εντελως αντιθετο πλασματακι!!!ενα ηρεμο και ησυχο παιδακι!ενταξει δεν λεω πως δεν γκρινιαζει που και που αλλα σε γενικες γραμμες ειναι παρα πολυ ηρεμη!

εχει βγαλει κανενα μωρακι δοντακι???

σας αφηνω γιατι ειναι ωρα να φαει και ξεκινησε να φωναζει!

ελπιζω να καταφερω να γραψω πιο συντομα απο τη προηγουμενη φορα:mrgreen:

Eυχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας, για τις ευχές σας, τα όμορφα λόγια σας, ότι με θυμηθήκατε...

Η Ελισάβετ έκανε κάτι καινούριο σήμερα: μου έβγαλε γλώσσα!! Ναι, όπως της Αγγελικής! Όχι μόνο έτσι :tongue:, αλλά έτσι με σάλιο 369215r4400g440y.gif! Και μάλιστα όταν της το κάνω εγώ, μου γελάει και κάνει το ίδιο και ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΕΜΕ!!

Τι τρελλό δώρο μου έκανε στα γενέθλιά μου το σκατό μου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...