Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινάκι καλωσόρισες και να σου ζήσει το παιδάριον σου!

Να σου συστηθώ: Είμαι η μάνα του πιο βασανιάρικου μωρού του καφέ μας, με διαφορά όμως. Όλα τα άλλα μωράκια έχουν στρώσει και που και που έχουν κάποια ξεσπάσματα. Το δικό μου περνάει διαρκώς άλμα ανάπτυξης………. Οι ζουζούνες του καφέ μας λένε ότι θα στρώσει, να το δω και να μην το πιστεύω, περιμένω πως και πως!!!!!!!

Μανού όλα καλά θα πάνε με τις εξετάσεις του ζουζουνιού σου! Οι ευχές του October Power κάνουν θαύματα!

Γιωτίτσα καλή αρχή με τις στερεές, περιμένουμε βιντεάκι! Φιλάκια στη χοντρούλα σου!

Ειρήνη περαστικά!!!!

Εγώ μια απʼ τα ίδια, δεν προλαβαίνω…… αλλά σας διαβάζω, είδα και φωτο στο φβ / τα μωρά του October είναι θεϊκά!!!!! Εννοείτε ότι συμπεριλαμβάνονται Vasdelopedo και Tsipouranipsidion!!!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω όπως παλιά και όσο θα ήθελα, τρέχω….

Φιλάκια σε όλες τις μουρίτσες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα... σας ελειψα ???

:tongue::tongue::tongue:

Σιγουρα θα καταλαβατε οτι ειμαι στην μανουλα μου:D:D.

Κοριτσια κοριτσια κρατηστε με θα πνιξω την πεθερα μου :(:(:(.

χτες την καλεσαμε να τσικνησουμε ολοι μαζι οικογενειακως στο σπιτι των γονιων μου{θα ψηναμε στην ταρατσα , οπως και καναμε φυσικα} και φαγωθηκε να κραταει την μικρη για να βοηθησω εγω με την κουζινα.

Της φιλαγε τα χερια μεσα στης παλαμες κιολας ...και μετα το παιδακι μου τα βαζει στο στοματακι της..εγω που ειμαι η μανα της και δεν της το κανω αηδιασα μιλαμε....

παω κι εγω να την ταισω κρεμα και της κραταγε τα χερια λες και ηταν δεμενη στο καροτσι ,της λεω μην την κρατας θελω να νιωθει ελευθερη και τι μου λεει ? Μα λερωνεται και δεν κανει .. και της λεω με αυταρχικο υφος για αυτο της πηρα σαλιαρα μπλουζα για να λερωνεται οσο θελει ... αλλα τα χερια εκει χερια δεν ξαναμιλησα αλλα ο Γιωργης με ειδε τσαντισμενη και δεν ηθελε μπροστα σ'ολους να της την πει...

και δεν φτανει αυτο , φωναξε και στον ανιψιο μου να μην πλησιαζει την μικρη και εκει τα ξαναπηρα και της ειπα οτι ο μικρος θα κατσει εδω διπλα της και δεν θα παει πουθενα...Ρε κοριτσια οτι και να της πει κανεις δεν δειχνει να την ενοχλει ,. εδω τα ιδια της παιδια της την λενε συνεχεια και χαμπαρι δεν παιρνει θα με κανει να πω του Γιωργη να μην την ξαναδει ποτε της να δω τι θα πει και τι θα κανει.Ολο για τον γιο της κορης της μας ελεγε χτες και κοκορευοταν στον πατερα μου οτι ο μικρος κανει κολοτουμπες και η μικρη δεν κανει τετοια... κρατηθηκε και ο πατερας μου να μην της πει τιποτα αλλα το πεταξε το σποντακι του... η μικρη εχει μαλλια ο μικρος ειναι καραφλας χιχιχιχιχιχ

Λοιπον μαμουνακι εμεις σημερα που καταφεραμε και φαγαμε 150γρ κρεμουλα στο ενδιαμεσο ηπιαμε λιγο βρασμενο νερακι ισα ισα για να πινετε μην ειναι καυτο και καψει την σεξυ γλωσσιτσα της αχχαχα...κι αυτο για να μην της καθεται η κρεμουλα....

και μετα σκεφτηκα να της δωσω λιγο γαλα που ειχα ετοιμο στην περιπτωση που δεν θα ετρωγε ολη την κρεμα αλαλ το εφτυσε :tongue::tongue::tongue:

σημερα της εδωσα να πιει λιγονερακι (βρασμενο) μετα την κρεμα κ περιμενα να αηδιασει...βουτηξε το μπιμπερο κ ηπιε ανεκφραστη..λες κ ειχε ξαναπιει κ χθες..:shock::shock:

.μα καλα χαμπαρι δεν παιρνει??:P:p:p

πειραζει που της εδωσα νερακι?μονη μου το σκεφτηκα,ειχε μπουκωσει με κρεμες κ δεν ηθελα να τη θηλασω κ απο πανω γιατι θα γινει τουμπανο!μηπως βιαζομαι:confused::confused::confused:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

A, καλά Fwteini κι εγω τα ίδια με τη μάνα μου, αστα να πανε...

Να μου πεις στη μανα σου λες και καμια κουβεντα, στη πεθερά σου όμως??

Περίεργες οι ισορροπιες σε αυτες τις περιπτωσεις, υπομονη χρειαζεται μανα μου...

Ρε κορίτσια, απ'οτι βλεπω εσεις αργησατε να δωσετε κρεμες...Μήπως να αρχισω να αναρωτιέμαι αν εκανα καλά??

Εμάς, μόλις μπηκε στον πεμπτο αρχισε να πινει 1,5 λιτρο γαλα την ημερα, να μη χορταινει και να ξαναξυπνα τη νυχτα για φαι εκει που το ειχε κοψει απο τις 40 μερες. Και δεν εφτανε μονο αυτό, όταν μας εβλεπε να τρωμε, ολο και κοντοστεκοταν και ανοιγε το στομα. Ε, ειδε και αποειδε ο γιατρος και ειπε να του αρχισουμε την κρεμα βανιλια ρυζαλερο το απογευμα. Αλλα απο την πρωτη μερα εφαγε 120 ml κρεμα ο φαγανας και δεν ηθελε γαλα μετα (φυσικό ηταν). Τωρα τρωμε 150 ml κρεμα το απογευμα αλλα πρωινη δεν του εχω δωσει και μαλλον δεν θα του δωσω μεχρι να κλεισει τον 5ο... Ξερω γω??

κοπελουδες για σας και απο μας

καταρχην καλησπεριζω τη μανου. εχε θετικη σκεψη και θα πανε ολα πολυ καλα. θα δεις εχεις αλλωστε και τη θετικη ενεργεια απο ολες εμας εδω.αχ ποσο σε ζηλευω το σεπτεμβρη ηρθα αθηνα απο χανια ηταν ο αντρας μου εκει με μεταθεση και ξετρελαθηκαμε αφου λεμε να βρουμε αφορμη γι μανιμη μετακομηση.

ελλαην τι ταν και αυτο στην εφορια εγω θαχα κανει φασρια δε το συζηταμε .μα τη συμπεριφορα....

κατερινα να σου ζησει και σενα το μωρακι σου και καλως μας βρηκες. ποτε θα κατεβεις για κανα κοψιδι... και ξερω και μια ταβερνα με κατι παιδακια λεμε.....

φωτεινη μου φαινεται πας φυρι φυρι να σας βγαλουν επεισοδιο στις <<πεθερες>.υπομονηεγω θα την επιανα καποια στιμη και θα της εξυγουσα τι με ενοχλει. αλλα αυτη ειμαι εγω...

φιλακια στις υπολοιπες και δε σας ειπα ξεκινησα και διατροφη παναθεμα με .πηγα σε διατροφολογο και ενθουσιαστικα ειναι πολυ καλος και ξερει και απο θηλασμο.ετσι δεν αγχωθηκα...αντε να δουμε μπας και κοψουμε τις διπλες μεριδες και τα γλυκα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Δυστυχώς μερικά συγγενικά σου άτομα νομίζουν ορισμένες φορές ότι μπορούν και να επεμβαίνουν στο τι θα κάνεις με τα παιδιά σου....

(για να απαντήσω σε σχέση με το χθεσινό μου ποστ...)

Κατα τα άλλα ο γελαστός μια χαρά αγκαλίτιδα έχει....

Άμα είναι στο μάρσιπο κοιμάται κανα 3ωρο και κανονια να βαράνε...Άμα τον βάλω στο ριλάξ γκαγκανιάζει που λέει και η φιλενάδα μου η Clelia....:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μανου μερικες φορες εγω δεν σκεφτομαι απολυτως τιποτα... και κυριως με την πεθερα μου που ξερω απο τον Γιωργη μου τι εχει περασει εξαιτιας της δεν θελω και πολλα πολλα για να κανω σαματα... αυτη θα κλαιει μετα ΑΝ κλαψει κιολας...

ΑΜ13 δεν θελω και πολυ,απλα δεν ειχα χρονο να τα συζητησω με το μωρο μου αυτα απο χτες που εγιναν , λιγα πραγματα του αναφερα απο το τηλ και σημερα εχει υπηρεσια αυριο ομως :D θα γινει συζητηση γιατι την κυριακη εχει σκοπο να μου ερθει σπιτι μ'ενα ταψι γαλακτομπουρικο που θα φτιαξει για την γιορτη μου ....{και της ειπα να μην κανει τιποτα γιατι ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο και δεν θελω μ...ιες γλυκα }αλλα ειναι πεισματαρα μου ειπε εγω θα το φτιαξω κι εσυ πεταξε το στα σκουπιδια...ωραιος τροπος εεε?

ααααααααααα δεν σας το ειπα εεεε?

Ναι ναι κοριτσια κι εγω σημερα πηγα σε διατροφολογο συγκεκριμενα πηγα στα new day δεν γινοταν αλλιως πρεπει να χασω κιλα , μου κανανε και μια κουρα στο προσωπο αχχχχ ενιωσε η επιδερμιδουλα μου.Προσπαθουσαν να με πεισουν να κανω καθαρισμο με τα μηχανηματα εκει και ενα λειζερ στο μουστακι {οχι κοπελια θα γινω σαν τους τσελιγγες να το στριβω κιολας που θα σκασω λεφτα στο λειζερ} αλλα μου δωσανε μια κρεμουλα να βαζω εκει αντι για τις αποτριχωτικες του εμποριου :tongue: και μαζι με την διατροφη εχει και μασαζ λιποδιαλυση ...κοινως θα πεθανω στους πονους τις πρωτες φορες ...πουφφφ δεν πειραζει ομως για καλο μου ειναι ολα αυτα και για να παω ομορφουλα στον γαμο μου :D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

εντωμεταξυ ρε κοριτσια οτι βρει στο στομα για δοντια νωρις δεν είναι ακομα; στο θεμα ειμαι λιγο ασχετη αν και δευτερομανα γιατι ο μεγαλος μου το 1ο του δοντακι το εβγαλε 11 μηνών και δεν πήραμε ποτε χαμπαρι ποτε εβγαζε δοντι γιατι δεν παραπονεθηκε ποτε

Μαρακι,οπως σου ειπε κ η Κλελια,εχει αρχισει η διαδικασια για τα δοντια μια κ που ο δικος μου ακριβως στην ιδια φαση ειναι εδω κ 2μηνες περιπου.αρχισαμε με πολλα σαλια κ τον τελευταιο μηνα,οτι βρει στο στομα μεσα.νευριαζει κ ολας οταν χανει στοχο κ αρχιζουν οι τσιριδες!

Κατερινάκι καλωσόρισες και να σου ζήσει το παιδάριον σου!

Να σου συστηθώ: Είμαι η μάνα του πιο βασανιάρικου μωρού του καφέ μας, με διαφορά όμως. Όλα τα άλλα μωράκια έχουν στρώσει και που και που έχουν κάποια ξεσπάσματα. Το δικό μου περνάει διαρκώς άλμα ανάπτυξης………. Οι ζουζούνες του καφέ μας λένε ότι θα στρώσει, να το δω και να μην το πιστεύω, περιμένω πως και πως!!!!!!!

Καλως σε βρηκα και να χαιρεσαι το μωρακι σου.Ε,οχι κ το πιο βασανιαρικο.υπερβολες!επειδη δηλαδη κλαιει διαρκως κ οπου κ εαν τον αφησεις στα ακριβοπληρωμενα καρεκλακια,παρκακια,κουνακια αυτο συνεχιζει να κλαιει?ακομα κ σε μαρσιπο,σλινγκ,εστω κ στα χερια εκεινο δε λεει να ησυχασει με τιποτα?που θα σταματησει μονο οσο εσυ τραγουδας κ χοροπηδας ολη μερα σα τη μαιμου για να σου σκασει ενα χαμογελακι?

που με το που θα το αλλαξεις,(αν και οταν τα καταφερεις)τελικα θα πρεπει να το κανεις μπανιο γιατι εχωσε το ενα ποδι μες στην κρεμα κ το αλλο ποδι του στη λερωμενη πανα,το εφερε σβουρες κ εγινε ολο συσκ...το?που καταληγεις το βραδυ η ερμα,να<κοιμασαι πανω σου>τραγουδωντας βγαινει η <ψαρουλα του βαρκα>?

ε,οχι λοιπον σε βρισκω υπερβολικη!:-D

κατερινα να σου ζησει και σενα το μωρακι σου και καλως μας βρηκες. ποτε θα κατεβεις για κανα κοψιδι... και ξερω και μια ταβερνα με κατι παιδακια λεμε.....

Σ ευχαριστω πολυ!Σεπτεμβρη για τη βαφτιση του τζαναμπετη αντρα μου,εχει να πεσει γαρδουμπιτσα!

Οσο κυριος ηταν ολη μερα,το βραδυ σεληνιαστηκε το πουλακι μου.πουθενα δεν εβρισκε απαγκιο το δολιο.Καλα κουραγια μανουλες!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέεερα!!!

Πώς είστε κοριτσάκια?

Θα πάμε να μου αγοράσω παπουτσάκια αθλητικά, για περπάτημα, να μην γλυστράνε κιόλας!!

Κατερίνα πολύ γλαφυρή η περιγραφή σου! Αγγελική! Είδες που παντού τα πάντα?? Βασανιάρικα θα βρεις πολλά, γλωσσού σαν την δικιά σου όμως, πουθενά!!

Φωτεινή κούκλα θα είσαι στον γάμο, δεν το συζητάμε, θα ανεβάσεις και φωτο στο φβ, μια χαρά. Εγώ θα έλεγα να πάρεις στο ψιλό το πεθερίδιο και να μην χολοσκάς με τις κοτσανάρες της. Απλά: δούλευέ την!!

Vasdeli ακόμα και στην μάνα-βετεράνα την πέφτουν οι καλοπροαίρετοι?? Κοίταξε, αν γίνουν πολύ φορτικοί και αγενείς πολύ απλά πάρε το άγριό σου και πες τους: "Δικό μου παιδί είναι, όλη μέρα αγκαλιά θα το έχω, σκουλαρίκι να κρέμεται πάνω μου! Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα, εσύ κουράζεσαι?".

Τι μου θύμισες: όοοοοοοοοοοοοοοολοι μου έλεγαν ότι εγώ έφταιγα για την αγκαλίτιδα. Όλοι την ατάκα στο στόμα: "Το έμαθες αγκαλιές!", καθώς είπαμε: είμαι τρελλή και εκεί που κοιμόταν το μωρό στην καλαθούνα το έπαιρνα αγκαλιά, αμ πώς! Κανείς όμως τώρα που πέρασε η πολλή αγκαλίτδια, κανείς μα κανείς δεν έχει γυρίσει να πει: "Το έμαθες να γελάει συνέχεια". Διότι οκ, είναι και στο μωρό να γελάει. Αν όμως έχεις ένα μωρό χαμογελαστό, που όποτε σε κοιτάει και όποτε ξυπνάει βλέπει την φάτσα της μαμάς του να του γελάει, πείτε μου, δεν μαθαίνει να γελάει πιο πολύ?? Αλλά όχι! Εμείς μόνο για τα "κακά" είμαστε! Για τα καλά ευθύνονται τα γονίδια!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα.

οι μανούλες οκτωβρίου το έχουμε ριξει στη διαιτα βλεπω και εγω περιμένω τωρα τη διαιτολογο να ερθει γιατι αλλιως δεν προκειται να χασω μονη μου γραμμαριο. ;)

καλημερα.

clelia πολυ σωστα τα λες!

καλα ε την εχω καταβρει με babyradio. εμπλουτιζω το μουσικο μου ρεπερτοριο. ολο τα ιδια κ ιδια της τραγουδαω.

τωρα ακουσα το"ο καρακατσανης μπηκε στο τηγανι κ εσπασε ταυγα...."χεχε

εφαγε το ποδι της..τα καταφερε η χοντρη μου..το εφτασε κ ηταν κ φαγωμενη, τουμπανο

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλως σε βρηκα και να χαιρεσαι το μωρακι σου.Ε,οχι κ το πιο βασανιαρικο.υπερβολες!επειδη δηλαδη κλαιει διαρκως κ οπου κ εαν τον αφησεις στα ακριβοπληρωμενα καρεκλακια,παρκακια,κουνακια αυτο συνεχιζει να κλαιει?ακομα κ σε μαρσιπο,σλινγκ,εστω κ στα χερια εκεινο δε λεει να ησυχασει με τιποτα?που θα σταματησει μονο οσο εσυ τραγουδας κ χοροπηδας ολη μερα σα τη μαιμου για να σου σκασει ενα χαμογελακι?

που με το που θα το αλλαξεις,(αν και οταν τα καταφερεις)τελικα θα πρεπει να το κανεις μπανιο γιατι εχωσε το ενα ποδι μες στην κρεμα κ το αλλο ποδι του στη λερωμενη πανα,το εφερε σβουρες κ εγινε ολο συσκ...το?που καταληγεις το βραδυ η ερμα,να<κοιμασαι πανω σου>τραγουδωντας βγαινει η <ψαρουλα του βαρκα>?

ε,οχι λοιπον σε βρισκω υπερβολικη!:-D

Χαχαχα Κατερίνα δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα, μόνο να προσθέσω και το ξύπνημα μέχρι και ανά μισάωρο τη νύχτα……:tongue:

Κατερίνα πολύ γλαφυρή η περιγραφή σου! Αγγελική! Είδες που παντού τα πάντα?? Βασανιάρικα θα βρεις πολλά, γλωσσού σαν την δικιά σου όμως, πουθενά!!

<3 για τα πρώτα που έγραψες!

Επίσης πόσο δίκιο έχεις για τα άλλα....

Μάκια μάκια σε όλες κοπελάρες μου!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε κ πως ειναι τα λιλιπουτια λουλουδακια σας?

Υπαρχουν 3 ομαδες ανθρωπων με ενα κοινο:ολοι ειναι επι παντος επιστητου κ γνωριζουν καλυτερα απο την ιδια τη μητερα τις αναγκες του παιδιου της. και ειναι φυσικα σε θεση να κρινουν τι ειναι σωστο και τι λαθος.

1.Μαμαδοπεθεροθειες,που τα κανουμε ολα λαθος και θα πρεπει να τις εμπιστευομαστε γιατι και εκεινες ειχαν μωρα.Ασχετως αν ηταν πριν 30 χρονια.

2.Σοι κ φιλοι με παιδια,για καποιο λογο οι δικοι τους μεθοδοι αποδειχτηκαν αλανθαστοι απο τους δικους σου,αδιαφορωντας φυσικα τη μοναδικοτητα των μωρων.

3.Σοι κ φιλοι χωρις παιδια.Ααααα!Η καλυτερη ομαδα!υπηρξα και μελος της καποτε.Και μετα τις συμβουλες,απο αξιοπιστες πηγες και χωρις την αναλογη εμπειρια,οι βαρυγδουπες δηλωσεις <Εγω στο παιδι μου θα.......>

δεν τα λεω με κακια,απλα καποιοι στην προσπαθεια τους να βοηθησουν,καταληγουν να γινονται δυσαρεστοι με την κριτικη τους και την ανημπορια τους να επικοινωνησουν.

Απλα,αγνοηστε τους.Δε με ενδιαφερει εαν θα αναγνωρισουν τις προσπαθειες μου να εχω ενα παιδι ευτυχισμενο ή το αν ειμαι καλη μητερα.Ξερω σιγουρα πως μελλοντικα θα μου το αναγνωρισει το παιδι μου.

Ange τα νυχτερια θα αναλυθουν σε αλλη ενοτητα:wink:

Κλελια μαζι σου.Φυσικα και το μωρο σου χαμογελαει γιατι του χαμογελας εσυ πρωτη και

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ

Φιλια πολλα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!

μπηκα πολυ βιαστικα...μολισ ησυχασαν και οι 2 τσουπριτσεσ μου....

φωτεινη μου γιορταζεισ μηπωσ σημερα???αν ναι χρονια σου πολλα κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα πολυ πολυ ευτυχισμενη και χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να αποκτησεισ και αλλο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Vasdeli ακόμα και στην μάνα-βετεράνα την πέφτουν οι καλοπροαίρετοι?? Κοίταξε, αν γίνουν πολύ φορτικοί και αγενείς πολύ απλά πάρε το άγριό σου και πες τους: "Δικό μου παιδί είναι, όλη μέρα αγκαλιά θα το έχω, σκουλαρίκι να κρέμεται πάνω μου! Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα, εσύ κουράζεσαι?".

Τι μου θύμισες: όοοοοοοοοοοοοοοολοι μου έλεγαν ότι εγώ έφταιγα για την αγκαλίτιδα. Όλοι την ατάκα στο στόμα: "Το έμαθες αγκαλιές!", καθώς είπαμε: είμαι τρελλή και εκεί που κοιμόταν το μωρό στην καλαθούνα το έπαιρνα αγκαλιά, αμ πώς! Κανείς όμως τώρα που πέρασε η πολλή αγκαλίτδια, κανείς μα κανείς δεν έχει γυρίσει να πει: "Το έμαθες να γελάει συνέχεια". Διότι οκ, είναι και στο μωρό να γελάει. Αν όμως έχεις ένα μωρό χαμογελαστό, που όποτε σε κοιτάει και όποτε ξυπνάει βλέπει την φάτσα της μαμάς του να του γελάει, πείτε μου, δεν μαθαίνει να γελάει πιο πολύ?? Αλλά όχι! Εμείς μόνο για τα "κακά" είμαστε! Για τα καλά ευθύνονται τα γονίδια!

Χε, χε!!!:P

Κάθε φορά που σε διαβάζω είσαι πιο απολαυστική από την προηγούμενη....

Μαζί σου σε όλα!! Πόσο δίκαιο έχεις!

Ειδικά όταν λένε αυτό το "κακοέμαθες" πόσο πολύ τα παίρνω στο κρανίο....Έτσι γουστάρω ρε φίλε!!!ΟΥΣΤ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Όντως, και εγώ νομίζω ότι η Φωτεινή γιορτάζει, το είχε γράψει, δεν είμαι πολύ σίγουρη... Τέσπα:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Φωτεινή!!

Να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί σύντομα (ή όποτε εσύ θέλεις τέλος πάντων!!)

Vasdeli εγώ πάντως θυμάσαι τι έχω αφιερώσει στην φαφούτα την κλανιάρα μου?

4VK6nzuQ3to&feature=related

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...