Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμα λευτερακι εχουμε το ιδιο καθησματακι φαγητου!!πολυ βολικο ε?

γιωτιτσα μου απο οτι εχω καταλαβει κ αν θυμαμαι καλα,δουλευεισ στον χωρο τησ υγειασ ε?να σε ρωτησω κατι τοτε?το octenisept και το ampitasol κανει τιποτα στην απολυμανση?πηγε ο αντρασ μου να παρει αυτο που μου ειπεσ αλλα δεν το βρηκε!!ετσι απο χτεσ χρησιμοποιω και octenisept...τα χω λιωσει τα χερια μου!!!!

να ρωτησω και κατι αλλο εαν ξερετε?οποια κοπελα γνωριζει..η γαστρεντεριτιδα ,δηλαδη το μικροβιο τησ ,μεταφερεται και με το σαλιο?π.χ αν μιλαω καπου ή αν φτερνιστω και δεν φοραω μασκα???ή κολλαει απο τα χερια π.χ αν δεν εχω πλυθει καλα?γνωριζετε?ρωταω γιατι ειναι ιωση που δεν εχει να κανει με το αναπνευστικο συστημα..

οσον αφορα τα χερια και καθαριοτητα,κοντευω πλεον να βγαλω και το δερμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχεια με οινοπνευμα και octenisept(φανταστικα οτι κ αυτο κανει καλο..)ειμαι ,χωρια η χλωρινη!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Ειρήνη μου είναι καλό, ειδικά το Ambitasol το χρησιμοποιούν τα χειρουργεία, απλώς θα τα χρησιμοποιείς μόνο τωρα λόγω γαστρεντερίτιδας, μετα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τετοια σκευάσματα είναι υπερβολή και κάνει τα μικρόβια πιο ανθεκτικά. Βάζε και καμία κρεμούλα στα χέρια σου γιατί αυτα τα ξηραίνουν πολύ και μπορεί να σου σκάσουν.

Η γαστρεντερίτιδα δεν μεταφέρεται με τα σταγονίδια μόνο με την κοπροστοματική οδο, δηλ απο μη καλό πλυσιμό μεταφέρεται απο τα χέρια στο στόμα. (ελπίζω να μην σιχάθηκες εντελώς έτσι όπως το έγραψα).

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

σευχαριστω παρα πολυ γιωτα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ανακουφισεσ και φυσικα δεν συχαθηκα ,καθωσ φοβομουν μην τισ κολλησω και με την αναπνοη!!!!!!!επομενωσ συνεχιζω εντατικο πλυσιμο οπωσ εκανα...

τα χερια μου ειναι απο καιρο σκασμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και επι την ευκαιρεια κοριτσια,απο καιρο ηθελα να σασ το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η purelan που χρησιμοποιουσαμε στην αρχη του θηλασμου στο στηθοσ ,κανει θαυματα στα σκασμενα χερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια χαιρετώ μία στα γρήγορα!!!!

Ο άντρας μου κάνει μπάνιο και ο μικρός παίρνει υπνάκο. Μόλις ξυπνησει ο σκατούλης θα βγούμε βόλτα!!! (Ναι, με το κρύο και όποιου δεν του αρέσει να πάει να κουρεύεται!!!)

Σήμερα ο μικρός μου ξύπνησε μετά απο καιρό στις 6!!! Μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει να μας αφήνει λίγο παραπάνω να κοιμηθούμε. Αλλά λογικό ήταν αφού χτες το βράδυ δεν ήθελε να πιει το γάλα του. Ξύπνησε σήμερα και ηπιε τον κόσμο όλο (300 ml ρούφηξε πρωι πρωι αφεντιά του). Και ξανά στις 11 τίποτα να μη θέλει να πιει!! Τί να πω? Με τις μέρες του κι αυτός όπως όλοι μας. Βασικά του άρχισα νωρίς τις κρέμες και έχει πάρει αέρα, δεν θέλει μπουκάλι με τίποτα.

Mamounaki δεν ξέρω για το θηλασμό αν επιτρέπεται νερό γιατί εγω δεν θηλάζω πια, αλλά όλοι οι γιατροί λενε "Μετα την κρέμα νεράκι". Εμεις ξεκινησαμε νερό πριν μια εβδομάδα, αλλά μην φανταστείς, μόνο μετά την κρέμα και λίγο πριν τον μεσημεριανό του ύπνο. Και αυτό γύρω στα 5-10 ml ανα φορά. Ρωτα το γιατρό σου όμως για καλύτερα.

Την Δευτερα πάμε για υπερηχο ισχυων, και την Παρασκευή για εγκεφαλογραφημα υπνου (αυτό με αγχωνει λίγο)...Παρατηρησε ο γιατρός κάτι περιεργους σπασμους του μικρου... Αλλά δεν τρελαινόμαστε, τρελαινόμαστε??? Τίποτα δεν είναι, τιποτα δενειναι, τιποτα δεν είναι, τιποτα δεν ειναι.......

Φιλια, βγηκε ο αντρας απο το μπανιο. Παω να ντύθώ να φύγουμε!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κούκλες!!

Ηλιάννα σε ευχαριστώ για τις νερολεπτομέρειες!!

Θηλάζω την μικρή και προσπαθώ να φτιάξω τις φωτογραφίες να τις ανεβάσω στο φβ (ξέρετε, να φτιάξω κόκκινα μάτια και το background να το σβήσω κλπ)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σας!!!!

Κατερίνα καλώς μας ήλθες!!!!

Μανου δεν ειναι τίποτα! είστε υπό τη σκέπη του october power!!!!

Μαμουνι γέλασα παρα πολύ με τα σκορδομπικΟτί!!!!!

καλά τον έχεις σε καραντίνα το συζυγάτο σου, better safe than sorry

(Ελενα οι γιατροί εχουν αλλα αντισώματα από εμας, όχι ότι δεν θα νοσήσουν ποτέ αλλά σαφώς πιο σπάνια... )

Βικυ μου ακουω ακεφιες και δεν μΕ αρέσει αυτο!!!! <3

Σας φιλώ ματς

K γω ευχαριστω για νεροαπαντησεις.τη δευτερα εχουμε εμβολιο κ ετσι θα το καρατσεκαρω.

μανου δεν ειναι τιποτα, απλα μαλλον ο γιατρος ειναι απο αυτους που τα ψαχνουν όοολα..δεν ειν κακο.

ετσι ηταν η πρωτη μας γιατρος που μας ειχε πει να παμε σε οφθαλμιατρο, παιδοχειρουργο, ωρρυλα, δερματολογο κλπ :confused::confused::confused:κ να κανουμε κ υπερηχο ιχιων.

η νεα μας γιατρος (αν κ κακιστρω ωρες-ωρες) ειναι πιο χαλαρη με αυτα. αν δεν υπαρχει ιστορικο ισχιων μας ειπε οτι δεν χρειαζεται υπερηχος. κ φυσικα δε μας στελνει σε εξειδικευμενο γιατρο με το παραμικρο.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

σευχαριστω παρα πολυ γιωτα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ανακουφισεσ και φυσικα δεν συχαθηκα ,καθωσ φοβομουν μην τισ κολλησω και με την αναπνοη!!!!!!!επομενωσ συνεχιζω εντατικο πλυσιμο οπωσ εκανα...

τα χερια μου ειναι απο καιρο σκασμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και επι την ευκαιρεια κοριτσια,απο καιρο ηθελα να σασ το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η purelan που χρησιμοποιουσαμε στην αρχη του θηλασμου στο στηθοσ ,κανει θαυματα στα σκασμενα χερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα! κ γω αυτη βαζω στα χερακια μου.η purelan ειναι σα βαζελινη...τι τσαμπα να παει??με τις θηλες σιλικονης δε τη χρησιμοποιησα κ πολυ τοτε.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

vasdeli,μαμαλευτερακι και τσιπουρα (τσιπούρα ή τσίπουρα?)

καλως σας βρηκα!

τι κανετε και τι κανουν τα μικρα σας βασανακια?πως περασαν οι κοπελες που το τσικνισαν,πειτε μου να ζηλεψω:)

Ο χιονομπαλιτσας σημερα μου εδωσε αδεια να καθαρισω το σπιτι,τα βασικα δηλαδη...εκατσε στο καρεκλακι του και χαζευε τηλεοραση.Και για πρωτη φορα σημερα,εκατσε να παιξει στο γυμναστηριο του χωρις φασαριες!πεταγε που κ που καμια τσιριδα.τωρα παιρνει τον μεσημεριανο του υπνακο κ ειναι η ωρα της μαμας!

Γιωτιτσα εισαι και εσυ στον κλαδο υγειας?

ΜΑΝΟΥ συμφωνα με τη λογικη της κυριας,εμεις θα επρεπε να μενουμε κλεισμενοι μεσα ολο τον χρονο.good luck στις εξετασεις σας.

Ειρηνη,περαστικα σου.πως επαθες γασ/δα?

vasdeli μου κανει εντυπωση με 3 παιδακια κ σου λενε τι να κανεις?

Κλελια απο ποιο σαιτ ψωνιζεις?κ εγω κανω πολλες ιντερνετικες αγορες.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Λοιπόν Κατερίνα μου, χθες είχε πολύ πλάκα, η μικρή ήταν μια δεινοσαυρούλα που χαχάνιζε στον κόσμο! Πήγαμε σε ένα μαγαζάκι της γειτονιάς με ψητά της ώρας και η εξυπηρέτηση όπως και το φαγητό ήταν πολύ καλά ΑΛΛΑ στο Ελλάντα είμαστε μάγκες και καπνίζουμε όπου γουστάρουμε και ας απαγορεύετε, αφού μας το επιτρέπει ο μαγαζάτορας! Με αποτέλεσμα όταν ήταν η ώρα να φύγουμε, τα ματάκια μου ήδη πονούσαν. Τι να πεις...

Λοιπόν Κατερίνα εγώ γενικότερα ψωνίζω πολλά από αγγλικό amazon και αγγλικό e-bay, καλλυντικά βιολογικά, υποαλλεργικά κλπ από το www.bce-europe.com, διάφορα με φωτογραφίες, photobooks Κλπ από το www.foto.com, την maclaren καροτσάρα μας την πήρα από το www.pramworld.com. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο πρόχειρο, σου ανέφερα τα sites που πιο πολύ επισκέπτομαι και ψωνίζω, με σημαντικότατη διαφορά από τα παλιομάγαζα εδώ.

GEXxp3.png

Λοιπόν Κατερίνα μου, χθες είχε πολύ πλάκα, η μικρή ήταν μια δεινοσαυρούλα που χαχάνιζε στον κόσμο! Πήγαμε σε ένα μαγαζάκι της γειτονιάς με ψητά της ώρας και η εξυπηρέτηση όπως και το φαγητό ήταν πολύ καλά ΑΛΛΑ στο Ελλάντα είμαστε μάγκες και καπνίζουμε όπου γουστάρουμε και ας απαγορεύετε, αφού μας το επιτρέπει ο μαγαζάτορας! Με αποτέλεσμα όταν ήταν η ώρα να φύγουμε, τα ματάκια μου ήδη πονούσαν. Τι να πεις...

Λοιπόν Κατερίνα εγώ γενικότερα ψωνίζω πολλά από αγγλικό amazon και αγγλικό e-bay, καλλυντικά βιολογικά, υποαλλεργικά κλπ από το www.bce-europe.com, διάφορα με φωτογραφίες, photobooks Κλπ από το www.foto.com, την maclaren καροτσάρα μας την πήρα από το www.pramworld.com. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο πρόχειρο, σου ανέφερα τα sites που πιο πολύ επισκέπτομαι και ψωνίζω, με σημαντικότατη διαφορά από τα παλιομάγαζα εδώ.

Μια κουκλα θα ηταν στοιχηματιζω!!

Πωπω...κοψιδια σλουρπ σλουρπ!καθε φορα που ερχομαι ελλαδα με ρωταει η μαμα μου,τι να σου φτιαξω?τιποτα,λεω,θα σουβλακοθιοκιωμεν!

Απο ebay amazon κ εγω ψωνιζω.Ο συζυγος νεοτερος πουλαγε κ ολας. cd dvd βιβλια.Ειχα ρουχα που δεν τα ηθελα,κ σκεφτομουν να τα πουλησω ebay.ολο τ αφηνα,τ αφηνα,ηρθε η μητερα μου,τα βουτηξε.

Επισης αγοραζω απο τα σαιτς των μαγαζιων,κυριως οταν εχουν εκπτωσεις.

Εκανα δωρο σε μαμα,πεθερα,αδερφο,πεθερο στις γιορτες,ημερολογιο με φωτογραφιες του μπεμπη απ το vistaprint.

Θα κοιταξω τα σαιτς που μου εδωσες....μμμμ....shopping therapy!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

γεια σας και απο μενα.

εμείς εχτες ψησαμε στη μαμα μου οικογενειακα δηλαδη αλλα ήταν ωραια.

τωρα προσπαθω να κανω καμια δουλεια οσο με αφηνει ο μικρος δηλαδη ευτυχως ο μεγαλος κοιμαται ακομη. εντωμεταξυ ρε κοριτσια οτι βρει στο στομα για δοντια νωρις δεν είναι ακομα; στο θεμα ειμαι λιγο ασχετη αν και δευτερομανα γιατι ο μεγαλος μου το 1ο του δοντακι το εβγαλε 11 μηνών και δεν πήραμε ποτε χαμπαρι ποτε εβγαζε δοντι γιατι δεν παραπονεθηκε ποτε.

ειρηνακι περαστικουλια.

maraki και του χρόνου!!

Δεν είναι νωρίς για τα δόντια, τώρα ξεκινούν οι ψιλοενοχλήσεις! Από 3-4 μηνών ξεκινούν τα σάλια, δεν σημαίνει ότι θα βγάλει δόντι άμεσα, μπορεί να γίνει, μπορεί όχι! Τα σάλια πάντως προετοιμάζουν για τα δόντια...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...