Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

.....το πόσο επικίνδυνο είναι ακόμη και όταν είναι καλυμμένα τα αυτιά και ο λαιμός του να αρπάξει πούντα, το ότι πρέπει να φοράει δύο ζευγάρια κάλτσες όταν βγαινει έξω γιατί από την πατούσα κρυώνουν τα μωρά, κλπ, την αφήνω να τα πει και μετά απαντάω : «Συγνώμη, το ξαναπέρνετε μία από την αρχή γιατί δεν πρόσεχα?»

χαχαχαχαχα!!!Καπως ετσι επρεπε να αντιδρασω κι εγω, αλλα ελα που ειμαι πολυ "καλη")δηλαδη κοτα...) και δεν αντιδρω τις περισσοτερες φορες...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλωσ ηλθεσ και παλι!!!!να σου ζησει το μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!

εμεισ κοριτσια ειμαστε λονδινο απο την δευτερα!!!!βρεχει συνεχομενα απο τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε να μου στεγνωσουν τα πληντυρια.....ηδη ξανα επλυνα το ενα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

κατερίνα καλωσήρθες στη παρέα μας!!! να σου ζήσει το μωράκι σου. και εγώ 11/10 γέννησα το ζουζούνι μου

μόλις έβγαλα τους γιους φωτο μασκαράδες θα σας τους βάλω μετα στο φβ να τους δείτε.

Πατε όλες να το τσικνίσετε έτσι????

Άντε τώρα, θα σας δείξω εγώ!!!

Εγώ έχω ντύσει το Κωστή Τσάρλι Τσάπλιν, αλλά μάλλον έπρεπε να το κάνω πριν τον ταισω την κρεμα βανίλια... (πλακα κανω..)

Αντε, καλό τσίκνισμα σε όλες σας! Εμεις θα την περάσουμε μέσα σημερα!

Κούκλες καλησπέρα χρόνια πολλά σας διαβάζω σας διαβάζω δουλεία βυζί δουλεία βυζί εμ εμ τι να προλάβω η δόλια η μανά????/

δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα τες πα θα τα καταφέρω που θα πάει μουτσσσσσσσσσσς

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη έμαθα για μια νέα εγκυμοσύνη Οκτώβριου 20011 με πτ την ιδία με την δίκια μου και χοροπηδώ από χαρά αυτά τα λίγα μουτς σε όλες

ΜΑΝΟΥ καλώς ήρθες ξανά στην παρέα πως είναι η Κρήτη ?/

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244 καθισμα και εγω αυτο εχω μουτσσσσσσσ σε αλλο χρωμα ;););)

Αχ, δεν το πιστευω, να και μια Μανούλα συνδεδεμένη!!!

Μαμαλευτερακι η Κρητη είναι μια χαρα!!! Ηρεμία. καλή μουσική, χαλαροί ρυθμοί και σουπερ προφορα!!! Αντε και να καλοκαιριασει να κατεβασετε τους μπομπιρες για μακροβουτια!!!

Σε ζηλεύω που θηλάζεις, σε ζηλεύω όμως τρελά!!! Καλή υπομονή δόλια μάνα και καλή συνέχεια!!!!

Αχ, δεν το πιστευω, να και μια Μανούλα συνδεδεμένη!!!

Μαμαλευτερακι η Κρητη είναι μια χαρα!!! Ηρεμία. καλή μουσική, χαλαροί ρυθμοί και σουπερ προφορα!!! Αντε και να καλοκαιριασει να κατεβασετε τους μπομπιρες για μακροβουτια!!!

Σε ζηλεύω που θηλάζεις, σε ζηλεύω όμως τρελά!!! Καλή υπομονή δόλια μάνα και καλή συνέχεια!!!!

Θενκς για την πρόσκληση αλά φέτος είμαστε για αλλού όσο για τον θηλασμό οι περισσότερες Οκτώβριου θηλάζουν σιγά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο

Katerinaκαλώς όρισες βρε! Να σου ζήσει το μωρό σου!

Σ ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου

katerina hello!!! καλωσηρθες στην παρεα μας!! να σου ζησει το αγορακι σου, φυσικα και κερναμε καφε διαρκειας. Να ερχεσαι να τα λεμε, τι καλα να εχουμε μια καινουρια στην ομαδα :)QUOTE]

σ ευχαριστω πολυ κ να σου ζησει το μωρακι σου!τακτικη θαμωνας θα γινω,σιγουρα:P

κατερινακι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!

σ ευχαριστω πολυ,βλεπω εχεις 2 κοριτσακια να σου ζησουν!!!

κατερίνα καλωσήρθες στη παρέα μας!!! να σου ζήσει το μωράκι σου. και εγώ 11/10 γέννησα το ζουζούνι μου

καλως σας βρηκα.11/10 κ εσυ!?τελειο!να τα χαιρεσαι κ τα δυο σου μωρακια αγορομανουλα

σας ευχαριστω πολυ κ θα τα λεμε συχνα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Πάλι δεν πρόλαβα να μπω σήμερα....

Κλειώ, σε πήρα μετά αλλά προφανώς ήσουν κι εσύ απασχολημένη....

Βροχη εδώ...διάθεση σκατά....

(τα παίρνω στο κρανίο όταν μου λένε τι να κάνω με τα παιδιά μου...)

Κατερίνα καλωσήρθες...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

σημερα της εδωσα να πιει λιγονερακι (βρασμενο) μετα την κρεμα κ περιμενα να αηδιασει...βουτηξε το μπιμπερο κ ηπιε ανεκφραστη..λες κ ειχε ξαναπιει κ χθες..:shock::shock:

.μα καλα χαμπαρι δεν παιρνει??:P:p:p

πειραζει που της εδωσα νερακι?μονη μου το σκεφτηκα,ειχε μπουκωσει με κρεμες κ δεν ηθελα να τη θηλασω κ απο πανω γιατι θα γινει τουμπανο!μηπως βιαζομαι:confused::confused::confused:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Παλιοσκατούλες με κοροϊδεύετε με την κοτσανάρα μου, σα δεν ντρέπεστε φτου σας!!

Γυρίσαμε από το τσίκνισμα, εμείς φώτο αύριο θα ανεβάσουμε στο φβ.

Vasdeli ποιος σου την έσπασε καρδιά μου?? Θα σου τηλ αύριο λογικά, δεν χανόμαστε εμείς!!

ΜΑΝΟΥ η δικιά μου γκρινιάζει επειδή είναι βασανιάρα, όταν την πάρεις αγκαλιά με μιας της περνάει. Δεν της δίνω τπτ άλλο παρά βυζί, οπότε το νερό όταν έρθει η ώρα του και μας πει ο ιατρός. Αλήθεια, τα μπεμπέ πότε αρχίζουν να πίνουν νερό?? Πήρα και εκπαιδευτικά ποτηράκια!! Όσο για τις αγορές απ' εξω, ενδεικτικά να σου πω ότι συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών, πάλι έχω κέρδος 30-50%. Στα ψιλολόγια (καλλυντικά, βρεφικά είδη, ρούχα κλπ) είναι συνήθως 10 ευρά τα μεταφορικά και στα βαριά πράγματα (καρότσια κλπ) είναι περίπου 40 ευρά, αλλά και πάλι είναι τόσο μειωμένες οι τιμές από το εξωτερικό, πάλι κερδισμένη είμαι κατά πολύ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους ενοχλητικούς ξερόλες που ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να σκεφτούν και θίγουν μανούλες.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Παλιοσκατούλες με κοροϊδεύετε με την κοτσανάρα μου, σα δεν ντρέπεστε φτου σας!!

Γυρίσαμε από το τσίκνισμα, εμείς φώτο αύριο θα ανεβάσουμε στο φβ.

Vasdeli ποιος σου την έσπασε καρδιά μου?? Θα σου τηλ αύριο λογικά, δεν χανόμαστε εμείς!!

ΜΑΝΟΥ η δικιά μου γκρινιάζει επειδή είναι βασανιάρα, όταν την πάρεις αγκαλιά με μιας της περνάει. Δεν της δίνω τπτ άλλο παρά βυζί, οπότε το νερό όταν έρθει η ώρα του και μας πει ο ιατρός. Αλήθεια, τα μπεμπέ πότε αρχίζουν να πίνουν νερό?? Πήρα και εκπαιδευτικά ποτηράκια!! Όσο για τις αγορές απ' εξω, ενδεικτικά να σου πω ότι συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών, πάλι έχω κέρδος 30-50%. Στα ψιλολόγια (καλλυντικά, βρεφικά είδη, ρούχα κλπ) είναι συνήθως 10 ευρά τα μεταφορικά και στα βαριά πράγματα (καρότσια κλπ) είναι περίπου 40 ευρά, αλλά και πάλι είναι τόσο μειωμένες οι τιμές από το εξωτερικό, πάλι κερδισμένη είμαι κατά πολύ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους ενοχλητικούς ξερόλες που ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να σκεφτούν και θίγουν μανούλες.

Καλημέρα να καλωσορίσω κ εγω την ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Κλελια μου νεράκι μετά το μοσχάρι είχα ξεκινήσει στον μεγάλο

νεράκι του έδινα με καλαμάκι απευθείας στιν αρχη ρουφούσα το νερό από την μια μεριά εγώ κ του το άφηνα να τρέξει λιγο λιγο από την άλλη μέσα στο στόμα του σαν παιχνίδι σε μια δυο μέρες είχα καταλάβει τι παιζόταν κ ρουφούσε μόνος του

να θυμάσαι ότι τα μωρά που θηλάζουν έχουν πολύ γυμνασμένους μύες στο πρόσωπο κ μπορούν κ ρουφάνε πολύ καλά

η από ένα μικρό ποτηράκι το γέμιζα εως το χείλος κ το έβαζα κοντά στο στόμα του ισα ισα ν γλιστρήσει λιγο μεσα στο στομα μου

ΟΛΟ ΑΥΤΟ με γλύτωσε από το ν κουβαλώ μπιμπερό- μπουκάλι νερού μιας κ έμαθα ΝΑ πίνει με αυτό τον τρόπο κ όπου κ αν βρισκόμασταν ζητούσα ένα καλαμάκι κ δροσιζόταν αξίζει ν το προσπαθήσετε τρόπος της ξαδέρφης μου ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

ο μικρός τρελαίνεται για βόλτα στη βροχή. Καρότσι, κάλυμμα καροτσιού, πεζοδρόμιο (όπου το βρεις και είναι βατό) και έξω από το σπιτι. Κι όποια κυρία τολμήσει να εκφέρει και γνώμη για το πότε θα βγάζω εγώ βόλτα το παιδί μου, την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ζεστό περιβάλλον, το πόσο επικίνδυνο είναι ακόμη και όταν είναι καλυμμένα τα αυτιά και ο λαιμός του να αρπάξει πούντα, το ότι πρέπει να φοράει δύο ζευγάρια κάλτσες όταν βγαινει έξω γιατί από την πατούσα κρυώνουν τα μωρά, κλπ, την αφήνω να τα πει και μετά απαντάω : «Συγνώμη, το ξαναπέρνετε μία από την αρχή γιατί δεν πρόσεχα?»

ΧΑΧΑΧ δικια μου είσαι εσυ ………. Εγω ΛΕΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ? Κ ΜΕ ΥΦΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:βεβαία η περισσότερες σηκώνουν το κεφάλι γιατί είμαι κ δυο μετρά κ τους κόβω τον αέρα χαχαχα

Σε πάω μανού δίκια μουκ εσύ

Καλημέρα κοριτσάκια, χθες είχαμε παιδίατρο και εμβολιάκι, η μικρή είναι μια χαρά , έφτασε τα 7.600 η χοντρούλα μου (γι αυτο με πονάει η μέση μου) και τα 65 εκ υψος. Μου λέει ο γιατρός μπράβο σφαίρα πάει στο βάρος. Και μας είπε να αρχίσουμε φρούτα, τα οποία θα αρχίσουμε απο αύριο γιατί σήμερα ο μπαμπάς μας είναι υπηρεσία και πρέπει τις πρώτες κουταλιές να τις βιντεοσκοπήσουμε. Και μετά απο μια εβδομάδα θα αρχίσουμε και ρυζάλευρο βανίλια.

Για το νερό που ρωτούσατε μου είπε οταν τρώει κανονικά δηλ. ολη την κρέμα μετά να δίνω νεράκι, οχι βρασμένο απο τη βρύση σε θερμοκρασία δωματίου, όταν τις πρώτες μέρες θα τρώει λιγότερο απο 15-20 κουταλάκια, μετά θα την θηλάζω γι αυτό δεν θα χρειάζεται το νερό.

Μανου και Μαμαλευτεράκι μια χαρα σας βρίσκω στις απαντήσεις σας, εγω είμαι κότα, συνήθως δεν απαντάω καθόλου οταν μου λένε τέτοια.

Μαμουνάκι μάλλον δίψαγε η μικρή και αν σκεφτείς και οτι το νερό δεν εχει γεύση, σου λέει καλό είναι αυτό που δίνει η μαμά. Αν σου τρώει όλη την κρέμα δεν χρειάζεται να την θηλάζεις μετά.

Clelia περιμένουμε φωτο απο την δεινοσαυρίτσα που τσίκνισε.

Vasdeli μην ακούς κανέναν, εσυ ξέρεις καλύτερα.

Μαράκι περιμένουμε φωτο απο τους μασκαράδες σου.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...