Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπηκα λιγο κλεφτα,ενω γινεται πανικ εδω.......

κλελια μου!!!!!!!!!οχι τρισαγιο καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε συ αυτο μην σου πω που και σε ποιουσ το κανουν.....

γιωτα μου κοντευω να τελειωσω ενα μπουκαλι χλωρινη

ευχαριστω για σκορδοβροχη

,

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη συγνώμηηηηη!! Είμαι ελεεινή και τρισάθλια!! Εγώ κατάλαβα πού γίνονται έτσι όπως το έγραψες, εσύ κατάλαβες ότι είμαι άσχετη?

Τεσπα, για την βασκανία να έρθει ο παπούλης, ξέχνα το προηγούμενο :D:tongue::tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μάλλον ευχέλαιο ήθελα να γράψω, που και πάλι δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει, αλλά όχι τρισάγιο δεν ήθελα να γράψω, δεν το 'θελα, δεν το 'θελα, είμαι χαζηηηηηηηηηηηηη

GEXxp3.png

ξανα μπενω μονο και μονογια την δρ.κλε!!!!

βρε συ πλακα σου εκανα!ακου εκει να ζητασ συγνωμη!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:εννοειται οτι απο την αρχη ειχα καταλαβει τι ηθελεσ να πεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γι αυτο και σου εκανα πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ντοντ γουορι μαι ντιαρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενταξει????????????μουτσσσσσ!!

αχ βρε τσιπ μου πρεπει να παω να βρω αυτο το στεφανι!!!!πλακα θα χω!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε την καταλαβα την διαθεση σου, εγω ομως ειμαι ασυγχωρητη με την κοτσαναρα μου.

Παω να κανω εντιτ να το σβησω. Μπρρρρρρρρρ μακαβριο!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κλελια ευχελαιο το λενε!!! χιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχι τρελουτσικο, δεν πηγες βολτα σημερα να παρεις αερα και τρελαθηκες ετσι?? :):)

Εγω αφησα το μωρο στην γιαγια και πηγα εφορια, μεσα στην βροχη. Στον δρομο πηγαινοντας μου λεει μια κυρια "Καλε που το πας μεσα στην βροχη, αυτο ειναι ανεπιτρεπτο!!!" Ειχα μια λαχταρα πρωι πρωι να παρω το παιδι να το βγαλω στην βροχη, τι λες κυρα μου?? Της λεω "Να σας δωσω τα χαρτια να πατε στην εφορια εσεις για μενα?" Ηλιθια, πρωινιατικα.... Φτανω στην εφορια, ειχα ενα πολυπλοκο θεμα τελοσπαντων, μια ταλαιπωρια, απο τον ενα στον αλλο και ακρη να μην βγαζουν, ο κακος χαμος. Και στο τελος παω στο ταμειο να μου κοψουν ενα διπλοτυπο, μου λεει ο υπαλληλος "ΑΦΜ?" (του αντρα μου) λεω μισο λεπτο, νομιζα οτι το ειχα σημειωμενο στο κινητο, βγαζω το ενα κινητο τιποτα, βγαζω το αλλο τιποτα, μου λεει "μην μου πεις οτι θα βγαλεις και τριτο, εχουμε και δουλειες" :mad::mad: (στο μεταξυ ο συγκεκριμενος επινε καφε, ουτε υπηρχε αλλος να περιμενει πισω μου!!) και αφου στελνω μηνυμα στον αντρα μου, μου λεει "πες μου την διευθυνση" του λεω, και τι μου απανταει? "Ασε το βρηκα" :shock::shock::shock::shock::shock: Και γιατι με παιδευεις ρε ηλιθιε??!! Το εχει η μερα σημερα παιδια!! Παω μετα τα χαρτια στον δικηγορο και μου λεει οτι ειναι να πληρωσουμε αλλα 200 ευρω. Ε αι στο καλο!!!! Αν δεν παρουμε τα λεφτα στο τελος μετα την προσφυγη, θα μαδησω τις κοτσιδες μου τριχα τριχα!

Κατα τα αλλα σας ευχαριστω για τα τραπεζοκαρεκλα, Τσιπουριδιον η αδερφη σου δεν εχει αδικο με τα stokke, ειναι ωραια τα ατιμα αλλα ακριβουτσικα!! Ωραιο ειναι και το concord (εχουμε παρει και το καροτσι και δεν παιζεται μιλαμε, χαλαλι τα 700 ευρωπουλα του), δεν ειναι κομψο αλλα διπλωνει τοσο οσο κανενα αλλο http://www.youtube.com/watch?v=nEHYO_aVYCE&NR=1 Θα δουμε...

Ειρηνη, αντε ρε παιδι μου να συνελθεις απο την παλιογαστρεντεριτιδα, πώς θα τσικνισεις αποψε? ;)

Γιωτιτσα σε εμπιστευομαι που μου λες για την επεμβαση οτι δεν ειναι τιποτα, γιατι εσυ εισαι του χωρου και ξερεις, αλλα το αγχος της μανας ειναι αγχος, εδω δοντι βγαζει και δεν θελεις να το βλεπεις να ταλαιπωρειται. Αντε να τελειωσει τις εξετασεις ο αντρας μου να παμε την αλλη εβδομαδα στο νοσοκομειο να ξαναβρουμε τον γιατρο να κανονισουμε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain ειπαμε ειμαι χαζηηηηηηηηηη...

Οσο για την κυρια που σου ειπε ποσο ανεπιτρεπτο ειναι αυτο που κανεις με το παιδι ΣΟΥ, δεν την εστελνες βολτα στο δι@ολο, αφου εχει χρονο και διαθεση??

GEXxp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!Ειμαι νεα στην παρεα σας ειπα να ερθω να πιω καφεδακι μαζι σας,κερνατε?

ειμαι νεα μαμα,ο γιοκαρης μου ηρθε στις 11/10 κ μενουμε Λονδινο.Θα χαρω πολυ να τα λεμε απο εδω,μια που δυστυχως οι επαφες μου εδω με ελληνιδες μαμαδες,ειναι σχεδον ανυπαρκτες!

φιλια πολλα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κερνάμε κερνάμε. Γεια σου Κατερίνα καλώς ήρθες, να σου ζήσει ο γιόκας σου και θα χαρούμε να μάθουμε κι αλλα πράγματα για σένα.

Αχ κι εμεις Λονδίνο είμαστε σήμερα με τόση βροχή.

Ellain η κυρία και ο υπάλληλος σου κάνανε τα νεύρα τσατάλια, ελπίζω τουλάχιστον να δικαιωθείτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γεια σου Κατερινα!!

Να σου ζησει ο παιδαρος!!

Θα τα λεμε απο εδω!!

Το βρεφος μου εχει παθει υστερια, μια δεινοσαυρουλα χτυπιεται στην αγκαλια μου!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κατερινακι καλως ήρθες!!!να σου ζησει ο μπεμπης. απο ποιο μερος της ελλαδος εισαι?

κλελια εριξα πολυ γελιο με ευχελεα κ τρισαγια..αν δεν ασχολεισαι ολα ιδια ειναι..χεχε

τσιπουρα τα σκορδο-μπικουτι όλα τα λεφτα!!!

ο γιατρος ειπε στον αντρα μου οτι εχει ιωση (λες κ δεν το ξεραμε)..οτι κολλαει κ να προσεχουμε μωρο..σαν τον dr. House κυκλοφορει μες το σπιτι...ποιο σπιτι δηλαδη..δεν τον αφηνω να βγει απο το δωματιο..αμα καταφερουμε να κανουμε αυτο το εμβολιο τη δευτερα καλα θαναι.το χασαμε 1 φορα, μην το χασουμε παλι.

γκρινια γκκρρρρρρ...αγκαλιτιδα που λεει κ clelia.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κερνάμε κερνάμε. Γεια σου Κατερίνα καλώς ήρθες, να σου ζήσει ο γιόκας σου και θα χαρούμε να μάθουμε κι αλλα πράγματα για σένα.

Αχ κι εμεις Λονδίνο είμαστε σήμερα με τόση βροχή

Σ ευχαριστω πολυ,κ εσενα να σου ζησει το μπεμπεκουλινι σου.Εμεις παλι σημερα ημασταν Ελλαδα χεχεχε,ειχε κ εχει ακομα πολυ ομορφο καιρο.να δω μονο ποσο θα κρατησει

Γεια σου Κατερινα!!

Να σου ζησει ο παιδαρος!!

Θα τα λεμε απο εδω!!

Το βρεφος μου εχει παθει υστερια, μια δεινοσαυρουλα χτυπιεται στην αγκαλια μου!!

Σ ευχαριστω πολυ!βλεπω τσαουσα η κορακλα σου.μια απ τα ιδια κ εδω ο μπεμπης δοκιμαζει τα φωνητικα του αυτες τις μερες για το x factor μαλλον

κατερινακι καλως ήρθες!!!να σου ζησει ο μπεμπης. απο ποιο μερος της ελλαδος εισαι?

Σ ευχαριστω πολυ!να σου ζησει κ εσενα η κορουλα σου.μ αρεσει το νικ σου!

Ειμαι απο Πειραια,τα τελευταια 6 χρονια ζω κ εργαζομαι εδω,σπουδες Ελλαδα.

Κοριτσια σας ευχαριστω για την υποδοχη,σιγουρα θα τα λεμε συχνα.απο τα λιγα που διαβασα,πανω κατω στα ιδια σταδια ειμαστε με τα μπεμπε νινι.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Katerina καλώς όρισες βρε! Να σου ζήσει το μωρό σου!

Clelia και mamounaki Δοκίμασες να της δώσεις λίγο νεράκι πριν κοιμηθεί όταν γκρινιάζει? Εμείς το κάναμε το μεσημέρι όταν γκρίνιαζε και βρήκαμε την υγειά μας!!! 3 ώρες σερί κοιμάται το σκατό!

Mamounaki περαστικά στο σύζυγο!! Μακρυά και από σένα καλύτερα γιατι ποτέ δεν ξέρεις…

Επίσης, βρε Clelia δεν σε τσακίζουν στα μεταφορικά οι αγορές απ’εξω? Δεν έχω ιδέα για αυτό΄ρωτάω. Αγοράζω μεν από internet αλλα local καταστηματα πραμα!

Despoina είσαι απίστευτη με τις προτάσεις σου, τις οποίες βέβαια εξετάσαμε με το σύντροφό μου διεξοδικά και σήμερα που πήγαμε να πάρουμε καρεκλάκι καταλήξαμε στο… πλέον άσχετο!!!! Σταθερό για την κουζίνα της jumbo… όσο για τη θεατρική παράσταση…άστα! Η συγκεκριμένη είναι το «παραμύθι χωρίς όνομα». Ερασιτεχνικά μη φανταστεις, αλλά από τότε που γέννησα και μετακομίσαμε το σταμάτησα το θέατρο και μου λείπει πολύ (κλαψ!)… Αλλά είπαμε με το σύντροφο να ξαναρχίσουμε εδώ μόλις τακτοποιηθούμε.. Θα σας ενημερώσω αναλόγως!!!!!!!

Irini83, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Καλό πλύσιμο χεριών που λέει και η Γιωτίτσα και μπιφτέκια στεγνα!!!

ο μικρός τρελαίνεται για βόλτα στη βροχή. Καρότσι, κάλυμμα καροτσιού, πεζοδρόμιο (όπου το βρεις και είναι βατό) και έξω από το σπιτι. Κι όποια κυρία τολμήσει να εκφέρει και γνώμη για το πότε θα βγάζω εγώ βόλτα το παιδί μου, την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ζεστό περιβάλλον, το πόσο επικίνδυνο είναι ακόμη και όταν είναι καλυμμένα τα αυτιά και ο λαιμός του να αρπάξει πούντα, το ότι πρέπει να φοράει δύο ζευγάρια κάλτσες όταν βγαινει έξω γιατί από την πατούσα κρυώνουν τα μωρά, κλπ, την αφήνω να τα πει και μετά απαντάω : «Συγνώμη, το ξαναπέρνετε μία από την αρχή γιατί δεν πρόσεχα?»

katerina hello!!! καλωσηρθες στην παρεα μας!! να σου ζησει το αγορακι σου, φυσικα και κερναμε καφε διαρκειας. Να ερχεσαι να τα λεμε, τι καλα να εχουμε μια καινουρια στην ομαδα :)

μαμουνακι παντως ο θειος μου που ειναι ακτινολογος και συναναστρεφεται ολη μερα με κοσμο και δη αρρωστους, οταν ερχεται για επισκεψη και εχει υπονοια γριπης ή κρυολογηματος, φοραει μασκα και παιζει μαζι του κανονικα. Οποτε μην τον εχεις τον ανθρωπο σε καραντινα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Βρε την καταλαβα την διαθεση σου, εγω ομως ειμαι ασυγχωρητη με την κοτσαναρα μου.

Παω να κανω εντιτ να το σβησω. Μπρρρρρρρρρ μακαβριο!!

καλε μην το σβησεισ ,δεν πειραζει!!!!!!!

καλα μετα απο αυτο ,πηγα και ετοιμαζα το φαγητο....και οπωσ μαγειρευα ,γελουσα μονη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:μεχρι και ο αντρασ μου με ρωτησε τι σκευτομαι και γελαω ,αλλα του ειπα τιποτα!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...