Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα..

μανου καλωσηρθες και παλι!να σου ζησει ο μπομπιρας! (πες μερικα παραπανω για τη θεατρικη παρασταση, μου κινησες το ενδιαφερον.)

ισουλα να ζησετε!μην ανησυχεις μωρε για τη μικρη.αν θυμαμαι καλα ειναι κλειστος δακρυικος πορος ετσι δεν ειναι; η επεμβαση κραταει 5 λεπτακια μην ανησυχεις.)

πολυ συγκινηση επεσε στο καφε βρε!τι παθατε;και τι γινεται με το 2001!ολες τοτε γνωρισαμε τα στεφανια;

για τα καρεκλακια που λετε εγω εχω τα κατωθι (μη γελασετε..)

1.http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1768&ct=1090104&itmid=3274781 (το αγαπημενο μου αλλα εχει το ελαττωμα οτι ειναι υφασματινο και σε αυτες τις ηλικιες το κανουν συνεχεια σκατα και θελει πλυσιμο στο πλυντηριο.για ταβερνες παντως και ταξιδια ειναι ιδανικο αφου το βαζει σε μια σταλια τσαντουλα δικια του.)

2.http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh (καλο για να παιζει, αλλα στενο)

3.http://www.mothercare.com/Mothercare-Picnic-Highchair-Teddys-Wash/dp/B0010YSODA?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=42862041&sr=1-3&qid=1298492131&pf_rd_r=0E7EYWX9XESTE58MWHSX&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42862041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5 (αυτο χρησιμοποιησα πιο πολυ αλλα ειναι για πιο μετα γιατι 6 μηνων μωρο χανεται εκει μεσα)

4.http://www.mothercare.com/Bumbo-Baby-Sitter-Play-Tray/dp/B002HN2ATM?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=42862041&sr=1-7&qid=1298492131&pf_rd_r=0E7EYWX9XESTE58MWHSX&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42862041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5 (ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! Το εβαζα παντου και στηριζει απολυτα το μωρο στην αρχη)

5.http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://img141.imageshack.us/img141/5436/dsc01484nt.jpg&imgrefurl=http://parents.org.gr/forum/showthread.php%3Ft%3D44730&usg=__gdii9o3WhI0JqGwkyhrHSmegN4w=&h=320&w=240&sz=23&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=9O3uhpcFI4Sv6M:&tbnh=169&tbnw=149&ei=S2xlTYqSEqKJ4gbWlKCKBw&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B5%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%2B%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D619%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divnsfd&itbs=1&iact=rc&dur=537&oei=L2xlTdS7MMyChQewpPj4BQ&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=7&ty=53 (φτηνο, μια χαρα για το χωριο! (εκει το εχω αυτο ε δεν χωραμε πια!ειναι ασχημο ομως!!!)

6.http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://assets7.skroutz.gr/sku_pictures/0050/6092/a5415660e1f8fca67ca2e0676a551c71_medium.jpg&imgrefurl=http://www.skroutz.gr/s/268092/Chicco-%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2585%25CF%2588%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C-%25CE%259A%25CE%25AC%25CE%25B8%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25B1-Mr-Party.html&usg=__nTP9R6abwSSw_sTW3AUQZlUEZmQ=&h=155&w=152&sz=4&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=eL1A5ew3EUrEJM:&tbnh=124&tbnw=121&ei=o2xlTYWbJc6ChQf6wvn0BQ&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585%2Bfisher%2Bprice%2B%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D619%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=553&vpy=132&dur=1998&hovh=124&hovw=121&tx=83&ty=40&oei=o2xlTYWbJc6ChQf6wvn0BQ&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0 (τελευταια αποκτηση, μου το εκαναν χριστουγεννιατικο δωρο απο τη δουλεια του στεφανιου,μολις το χρησιμοποιησω θα σας πω!!!)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!

Και το αστειο ειναι οτι πιο πολυ απο ολα μου αρεσει αυτο που εχει η ιρεν! http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/inglesina_zuma_high_chair.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια.

ειρηνη ευχαριστω για απαντηση, ομως εγω ξεκινησα κρεμα sinlac nestle (υποαλλεργικη) κ δεν εχει μεζουρα.

πηρα κατι δειγματα φακελακια 25γρ που μουχαν στειλει κ γεμιζα κουταλια μπας κ καταλαβω..μωρε μη το σκασω το παιδι, οχι τιποτα αλλο..δεν βαζω γαλα μεσα μονο νερακι. λεει 40 γρ σε 125 μλ νερο, αλλα γινεται πολυ νερουλη..μαλλον μετραω λαθος τα 40γρ

αγγελικουλα υπομονη

γιωτιτσα να χαιρεσαι τη μικρουλα σου

λιγες μερες τωρα οταν νυσταζει κανει κατι σαν μουγκρισμα..(χλιμιντρισμα:mrgreen:) κ αν δεν την κουνισω στην αγγαλια μου δεν κοιμαται..καινουριο παλι αυτο. αυτες τις μερες την κοιμιζω δωματιο της αλλα δεν κοιμαμαι, γιατι φοβαμαι κ παω συνεχεια να την κοιταω

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

βρε δεσποινακι πολυκαταστημα βρεφικων εχεις???:-D:grin::-D

εγω εχω της fisher price που ομως δεν κλεινει κ πολυ,ειτε το κλεινω είτε οχι πάλι μαουνα ειναι.

α εγω εχω επετειο γνωριμιας το 1999.την περασαμε τη 10ετια!!

αμα σου πω οτι εγω δεν εχω αγορασει ουτε ενα!!!!

Manou πολυ καλο το σχετικο με τις πανες μεγαλου μεγεθους, δεν ειμαι σιγουρη ομως αν η τρελη συγκινηση θα πεσει οταν θα φαει το παπι μου με κουταλι ή οταν θα με πει...μαμα! Μαλλον εκει θα λιωσω!

Κλειω και Γιωτιτσα ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση περι καρεκλας, με ψησατε, νομιζω οτι θα παρω κι εγω ενα τετοιο, και αντι για τραπεζακι ας μας δωρισουν το παρκο, αυτο θα χρειαστει σιγουρα! Οσο για την Δεσποινα, τι να πω???? Παιδι μου, εχετε βγει εσεις απο το σπιτι για να χωρεσουν τα καρεκλακια?!!!!!!!! Θα τρελαθω τελειως λεμε!!!

Γκρινια ακουω????? Κι εμεις, κι εμεις, μην χασουμε. Το παπι κανει και το αλλο εδω και μια εβδομαδα, τσιριζει, με μια τσιριδα διαπεραστικη σαν σειρηνα. Αλλο να σας το λεω κι αλλο να το ζειτε. Χθες ξυπνησε πριν απο μενα και φαινεται βαρεθηκε να κοιταει γυρω γυρω και παταει μια τσιριδα ακριβως διπλα στο αυτι μου (τα καλα του co bedding ....:rolleyes:), εχασα τον κοσμο μιλαμε. Και μετα μου γελαγε το παλιοπαπο.... :mrgreen:

Γιωτιτσα θα παρω κι εγω τηλ την φωτογραφαρα που λεει κι η Κλειω, μονο λιγο μετα γιατι ανακινησαμε το θεμε της επεμβασης, λεμε να την κανουμε νωριτερα πριν την βαπτιση κι ετσι θα μιλησουμε πρωτα με τον γιατρο και μετα θα κλεισουμε ημερομηνια. Πολυ αγχος λεμε....αντε να γινει να τελειωνουμε...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Manou πολυ καλο το σχετικο με τις πανες μεγαλου μεγεθους, δεν ειμαι σιγουρη ομως αν η τρελη συγκινηση θα πεσει οταν θα φαει το παπι μου με κουταλι ή οταν θα με πει...μαμα! Μαλλον εκει θα λιωσω!

Κλειω και Γιωτιτσα ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση περι καρεκλας, με ψησατε, νομιζω οτι θα παρω κι εγω ενα τετοιο, και αντι για τραπεζακι ας μας δωρισουν το παρκο, αυτο θα χρειαστει σιγουρα! Οσο για την Δεσποινα, τι να πω???? Παιδι μου, εχετε βγει εσεις απο το σπιτι για να χωρεσουν τα καρεκλακια?!!!!!!!! Θα τρελαθω τελειως λεμε!!!

Γκρινια ακουω????? Κι εμεις, κι εμεις, μην χασουμε. Το παπι κανει και το αλλο εδω και μια εβδομαδα, τσιριζει, με μια τσιριδα διαπεραστικη σαν σειρηνα. Αλλο να σας το λεω κι αλλο να το ζειτε. Χθες ξυπνησε πριν απο μενα και φαινεται βαρεθηκε να κοιταει γυρω γυρω και παταει μια τσιριδα ακριβως διπλα στο αυτι μου (τα καλα του co bedding ....:rolleyes:), εχασα τον κοσμο μιλαμε. Και μετα μου γελαγε το παλιοπαπο.... :mrgreen:

Γιωτιτσα θα παρω κι εγω τηλ την φωτογραφαρα που λεει κι η Κλειω, μονο λιγο μετα γιατι ανακινησαμε το θεμε της επεμβασης, λεμε να την κανουμε νωριτερα πριν την βαπτιση κι ετσι θα μιλησουμε πρωτα με τον γιατρο και μετα θα κλεισουμε ημερομηνια. Πολυ αγχος λεμε....αντε να γινει να τελειωνουμε...

τα εχω μοιρασει στα χωρια παιδι μου!!στο σπιτι εχω μονο τα 3! (το ενα παντα στο αμαξι για τις εξοδους!) ολοι καρεκλακια μου παιρνουν δωρα πια! ενα η μανα, ενα η πεθερα επειδη μου πηρε η μανα και αυτη οχι (γκουχου γκουχου), δυο στη βαφτιση και ενα τωρα τα χριστουγεννα για το μπομπο...

ε τι να κανω! να τα πεταξω;;κατσε να δω σε ποιο θα βολευτει ο μπεμπης και τα αλλα θα πανε στο παιδικο χωριο sos της σαλονικας μαζι με κατι εκατομμυρια παιχνιδια που εχω (μιλαμε μου εχουν παρει το 90% του καταλογου της fischer price για τη μελινα! ελεος!!! )

παντως εχω εμπειρια επι του θεματος δεν μπορεις να πεις!!!

Η Δέσποινα δειγματίζει καρεκλάκια φαγητού :lol:. Δεν ξέρω αν είδατε τις τιμές, εμένα εκεί πήγαινε το μάτι μου. Περιττό να σας πω ότι σε amazon και άλλα e-shops του εξωτερικού τα ίδια μα ακριβώς τα ίδια καρεκλάκια καινούρια είναι στο 1/3 της τιμής τους, έτσι? Όσο για το τελευταίο της Ιρέν: 220 ευρώ, καλά θυμάμαι?? Παναγιά μου!!

ellain μην νομίζεις ότι και στο πάρκο θα καθίσει... Άπαξ και αρχίσουν το μπουσούλημα, θέλουν κυνηγητό. Έτσι μου είπε ο παιδίατρος τουλάχιστον. Εγώ έχω πάρκο που μου έδωσε η ξαδέλφη μου... Κορίτσιααααα: μάθετε να αγοράζετε από e-shops του εξωτερικού, για ό,τι χρειαστείτε εδώ είμαι! Αμαρτία τα λεφτάκια σας να τα πετάτε στους έξυπνους Έλληνες εμπόρους που έχουν καπέλο 300%!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέραα!

μανού καλωσήρθες και πάλι. να σου ζήσει ο μπέμπαρος

πραγματικά πέρσι τέτοιο καιρό μπαίναμε μια μια και ανακοινώναμε την εγκυμοσύνη μας εδώ και τώρα έχουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά.:P

ρε δέσποινα είμαι απαράδεκτη χρόνια πολλά πολύχρονη έστω και καθυστερημένα. να τα χιλιάσεις κοριτσάρα.

καλά όσο για τα καρεκλάκια τι να πω:D

εμείς πάντως βολευτήκαμε της fisher-price σαν της κλέλιας το παίρναμε παντού. κλείνει κιόλας και δεν πίανει καθόλου χώρο αφού πρόπερσι στις διακοπές όποτε πηγαίναμε για φαγητό το κρέμαγα και στο καρότσι σαν τσάντα. άψογο.

και το πάρκο αφού ο μεγάλος μου δεν έκατσε ποτέ να παίξει το χρησιμοποιούσα για κρεβάτι στις διακοπές και όποτε φεύγαμε διήμερα.

και τώρα που το έχω ανοικτό και να θέλω να τον βάλω δεν μπορώ γιατί μπαίνει ο μεγάλος και θα μου τον ποδοπατήσει

όσο για γκρίνια τι να πω εμένα ο μικρός είναι ήσυχος και ο μεγάλος δίνει τα ρέστα του. αφού ξυπνάει μες τη νύχτα και ζητάει γάλα και ο μικρός κοιμάται του καλού καιρού

Καλημέρα κοριτσάκια, η μικρή μετά απο πολύ γκρίνια κοιμήθηκε στις 11μμ στο στήθος εννοείτε αλλα ευτυχώς ξύπνησε το πρωί στις 8:20 με καλή διάθεση.

Mamounaki σε καταλαβαίνω κι εγω οταν την πήγα στο δωμάτιο της έβαλα τα κλάματα λες και την πήγαινα στο εξωτερικό, εν τω μεταξύ τα δωμάτια είναι κολλητά και ακούω και την ανάσα της, το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με το ενα μάτι ανοιχτό.

Ellain είναι ενα άγχος μεχρι να γίνει η επέμβαση και να ξεμπερδέψετε αλλά σαν επέμβαση μην σε ανησυχεί καθόλου, είναι πολύ εύκολη για τους παιδοορθοπεδικούς.

Δέσποινα εχει δίκιο η Clelia δειγματίζεις καθισματάκια, υπερπαραγωγή μιλάμε.

Clelia εχεις πολυ δίκιο για τις αγορές απο το εξωτερικό κι εμείς τα περισσότερα απο εκει τα παίρνουμε, φαντάσου ο Δημήτρης έχει αρχίσει να ψάχνει για καθισματάκι αυτοκινήτου για αργότερα, που θα εχει μεγαλώσει η μικρή, θέλει το καλύτερο και συνήθως το βρίσκει αρκετά φθηνά γιατι το ψάχνει πολύ.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ εχουμε αυτο

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

με βολεψε παρα πολυ στην αγγελικη,το χρησιμοποιω ακομα και ειναι ο,τι πρεπει μιασ και η αγγελικη ειναι πολυ δυσκολη στο φαγητο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

εν τω μεταξυ ακομα συνεχιζω με την γαστρεντεριτιδα...το μονο που ευχομαι να ειναι απο κρυωμα ή απο ψυχολογικο...ξερω γω...

τα μωρα τρεμω μην κολλησω...

με το οινοπνευμα αγκαλια ειμαι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι περαστικά σου, το οινοπνευμα καλή μου δεν κάνει τίποτα, πάρε απο το φαρμακείο ενα Sterilium για τα χέρια και ρίχνε χλωρίνη στη λεκάνη μετα που θα εχεις πάει τουαλέτα, αλλα κυρίως καλό πλυσιμό των χεριών. Μακάρι να σου περάσει γρήγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Πεπελάρες μου γειά σας και χαρά σας και φιλάκια σας μωρά σας!!!!!

Μανου χάρηκα πάρα πολύ, σε ψαχναμε!!!!!!! Μην χάνεσαι τώρα!!!!

Καλά τρομερή νεροποντή!!!!

Χαμος με τα καρεκλάκια δεν το συζητώ!!!!! Η ΚαρεκλοΔοκτωρ σας εβαλε τα γυαλιά!!!!!!! χαχαχαχααααα

Η αδερφή μου εχει βολευτει και πάλι με αυτό της stokke...(ποσοστά πρέπει να της δίνουν) καθώς και 2 φιλες μου διοτι αφενος θεωρειτε πιο εργονομικό από φυσικο υλικο (ξύλινο) για τα μωράκια αφετέρου γιατί εχει την φιλοσοφία συμμετέχω .... δεν εχει δισκο μπροστά και το βαζεις στο τραπέζι με ολη την οικογένεια.

Εννοειτε δεν ειναι για βολτες γιατί ειναι βαρυ και ξύλινο. Ο βασικός λογος που την βολεψε όμως ποιος ειναι;;;;; Οτι ειναι στενο και μπορεί να το πηγαίνει μεσα στο σπίτι όπου θέλει. π.χ. στο μπανιο όταν πλενεται εκεινη για τον έχε μαζί κλπ. Επίσης εχει τη λογική ότι θα το χρησιμοποιει το παιδί και μεγαλώντοντας

http://www.stokke.com/en-us/highchair.aspx

Οσο για το κατουρημα που λετε και τις πάνες... εμεις εχουμε κατουρηθει οικογενειακώς που μας δινει φιλιά.... αχχχχχχχ

εν τω μεταξυ ακομα συνεχιζω με την γαστρεντεριτιδα...το μονο που ευχομαι να ειναι απο κρυωμα ή απο ψυχολογικο...ξερω γω...

τα μωρα τρεμω μην κολλησω...

με το οινοπνευμα αγκαλια ειμαι!!!!

περαστικά σου!!!!!!!! μαζί με αυτά που σου ειπα η Γιώτα μας εγώ να στείλω και μια σκορδοβροχή!!!!!!!!!

μα καλά δεν εχουμε πει ότι μονο ετσι πρέπει να εισαι;;;;;;;;;;

fashion-garlic-360.jpg

Καλημέρα!!

Πω βροχήηηηη!! Και ήθελα να πάω καροτσάδα κατά τις 4 στους γονείς μου. Μάλλον όμως θα έρθει ο μπαμπάς μου να μας πάρει... Θα την ντύσω σαυρούλα-δεινοσαυρούλα!!!

Ειρήνη, μάνα-κουράγιο!! Περαστικά καλή μου... Υπομονή και φέρε παπά να σας κάνει (το εσβησα το μακαβριο κατοπιν εορτης, ειμαι χαζη, ελεεινη και τρισαθλια), πολλά μαζεμένα σας πέφτουν γμτ!!

Τσιπούρα, μου έχεις προκαλέσει έρωτα με την stokke, αλλά πανάκριβη πανάθεμά την!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...