Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγκινούμαι σκ@τούλες μου!

Να ζήσουν τα μωράκια μας και τα μωρά που θα έρθουν!

Ploegisi να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Εμείς σε λίγες μέρες κλείνουμε τα 11 (3/3/2000) στα γενέθλια της τσιπουρίτσας μας!!!

Χθες όμως είχαμε άλλου είδους επέτειο, όχι καλή………

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια!!!

λοιπόν σας έχω νεα από τη ΜΑΝΟΥ!!!!!!!!

γέννησε 5/10 στο έλενα έναν παίδαρο και είναι και πολύ αλανιάρης απ' ότι κατάλαβα! μετακόμισε στην κρήτη, δεν είχε pc, αλλά είναι πολύ καλά και θα μπει όταν μπορέσει να μας πει τα νέα της!

δε σας είπα... εμείς πήγαμε τη μικρή μας στον οφθαλμίατρο σήμερα, τα ματάκια της εξακολουθούν να έχουν πολλά δάκρια. μας έδωσε άλλο κολίριο και αλοιφούλα για μασάζ στα ματάκια, θα την ξαναδεί σε 20 μέρες, αλλά εγώ έχω πάψει να έχω ελπίδες, δεν τη γλιτώνουμε την επεμβασούλα! κι αυτό ακόμα από το μπαμπάκα της το πήρε!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια!!!

λοιπόν σας έχω νεα από τη ΜΑΝΟΥ!!!!!!!!

γέννησε 5/10 στο έλενα έναν παίδαρο και είναι και πολύ αλανιάρης απ' ότι κατάλαβα! μετακόμισε στην κρήτη, δεν είχε pc, αλλά είναι πολύ καλά και θα μπει όταν μπορέσει να μας πει τα νέα της!

πολύ χάρηκα για την Μανου!!!! είχε εξαφανιστεί απότομα...

να ζήσει το μπεμπίδιον της!!!!!!

Κουμπαρούλα για τα ματάκια κάτσε και θα δεις! εγώ λεω με τη δυναμη του octoeber power θα της περάσει !!!!!!! <3

Αγγελική μου όλες τις επετείους τις κρατάμε (λυπάμαι πολύ και το ξέρεις) ... και καλές και κακές.. έτσι ειναι η ζωή .... <3

Ειρήνη περαστικά να σκορδίσω λίγο;;;;;;;;

garlic-flower.jpg

εβαλα το άνθος!!!!! τέλειο ειναι!!!

άντε περαστικά μας και γρήγορα ολα καλά μονο καλά!!!!!!!!!

Τσιπουρίτσα ευχαριστούμε για τις ευχές. Ποτε πήγε πέντε μηνών ούτε που κατάλαβα.

Ειρήνη περαστικά σου, ελπίζω να μην κολλήσουν οι μπεμπούλες σου.

Αγγελική μόνο τα καλά να θυμάσαι και μόνο τέτοια να σου έρχονται απο εδω και πέρα.

Ploegisi ελπίζω να πάει καλύτερα η μικρή τωρα με το κολύριο και την αλοιφή και να γλυτώσετε την επέμβαση.

Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις μου φαίνεται!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κοριτσάρες του October Power!!!!!!

Μα που είστε πια??? (Εγώ χάθηκα, από σας ζητάω τα ρέστα, κατάλαβες?)

Και μόνο που συνειδητοποιώ ότι την τελευταία φορά που μπήκα στο forum ήμασταν όλες φουσκούνες ενώ τώρα είμαστε μανούλες, αισθάνομαι λίγο περισσότερο γριά!!!

Και πόσα πράγματα έχασα από τις εγκυμοσύνες σας, τις γέννες σας, που για κάθε μια ξεχωριστά είναι από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μας!

Και πόσα δεν μοιράστηκα (την τελευταία μου θεατρική παράσταση στην Κόρινθο με την κοιλούμπα στο στόμα να κάνω την αλανιάρα ταβερνιάρισσα και να νομίζει το κοινό ότι ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ, ενώ εγώ ήμουν στον 8ο. Την απόπειρα να κάνω ελεύθερο κάμπινγκ τον Αύγουστο, με όλη την παραλία να απορεί πως γίνεται να καρφώνεις πασσάλους με την κοιλιά να χαιδεύει την άμμο ενώ είσαι όρθια. Το ότι σπάσαν τα νερά 20 μέρες πριν την ΠΗΤ και από τον πανικό τους, πατέρας και πεθερά πήραν τσάντες μαιευτηρίου, ατζέντες και κόντεψαν να ξεχάσουν εμένα σπίτι. Την πάλη στο μαιευτήριο 12 ώρες να μην βγάζω κιχ, και η μάνα μου απ’εξω να ακουει την διπλανή που φώναζε και να νομίζει ότι είμαι εγώ και να θέλει να μπει μέσα. Τη στιγμή που ο μπόμπιρας έπεσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του πατέρα του, ο οποίος έπαιζε το ρόλο της μαίας γιατί δεν υπήρχε μαία διαθέσιμη 4 το πρωι, αλλά και την έκφραση στο πρόσωπό του όταν πρωτοέκλαψε ο μικρός. Την πάλη την άλλη μέρα να αναγνωρισθεί το παιδί με το επώνυμο του πατέρα του, κάτι που τελικά δεν έγινε και τρέχαμε άλλες 10 μέρες να βγάλουμε ακρη με τα ληξιαρχεία, χωρίς βέβαια να έχουμε ενημερώσει τον πεθερό μου για το συμβαν, γιατί αν το μάθαινε, θα είχαμε μία γέννα και ένα εγκεφαλικό. Τις πρώτες μέρες στο σπίτι, όπου παρ’ολο που ήμασταν εγώ, η μάνα μου, ο σύντροφός μου, η μητέρα του συντρόφου μου, η κολλητή μου και ο σκύλος μου στο σπίτι πάλι τρεχαμε και δεν φταναμε…), και πόσα άλλα…. μέχρι σήμερα…. που βρίσκομαι στην Κρήτη…χαλαρή…με το γιο μου και το συντροφό μου να κοιμουνται σε διπλανά δωμάτια.

Αλήθεια, είναι γεγονότα που μόνο μια μανούλα μπορεί να τα συλλάβει..

Κοινώς μου λείψατε!!!! (Ε, πες το ετσι, Χριστιανή μου μας αφήνεις και διαβάζουμε ολόκληρο λογύδριο!!!)

Από πού να αρχίσω να γράφω λοιπόν???

Μπερδεύτηκα!!! Σας διαβάζω όλες σας καλά να προετοιμάζετε γάμους και βαφτίσεις και συγκινούμαι (γιατί είπαμε, είναι διήμερο συγκίνησης!).Μήπως να αρχίσω κι εγώ να το σκέφτομαι??

Ploegisi μην αγχώνεσαι, ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού και την αγωγή και όλα θα πάνε καλά!

Σας αφήνω for now, διαβάζω και άλλα μηνύματα παλιότερα και επανέρχομαι!!!!

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα ευχαριστούμε για τις ευχές. Ποτε πήγε πέντε μηνών ούτε που κατάλαβα.

Ειρήνη περαστικά σου, ελπίζω να μην κολλήσουν οι μπεμπούλες σου.

Αγγελική μόνο τα καλά να θυμάσαι και μόνο τέτοια να σου έρχονται απο εδω και πέρα.

Ploegisi ελπίζω να πάει καλύτερα η μικρή τωρα με το κολύριο και την αλοιφή και να γλυτώσετε την επέμβαση.

Aυτα!!!Οπως ακριβως τα ειπε η Γιωτα, μα ακριβως λεμε!!

Ερωτηση για τις δευτερο-τριτομανουλες ή οσες εχουν αρχισει ηδη στερεες τροφες. Θελουν να μας δωρισουν ενα καρεκλακι για ταισμα (το οποιο ειναι πανακριβο) και δεν κλεινει ευκολα για αποθηκευση (δεν εχουμε πολυ χωρο ελευθερο στο σπιτι και δεδομενου οτι οταν παμε Βολο θα στησουμε και παρκο δεν θα χωραμε να περασουμε). Και αναρωτιεμαι ποσο απαραιτητο ειναι αυτο το καρεκλακι? Και αν ειναι, εχει καμια καποιο μοντελο που να κλεινει ευκολα και να αποθηκευεται??

Ισουλα, κι εγω ακριβως εχθες σκεφτομουν πως κλεινουμε εναν χρονο φιλιας. Εκανα κι εγω αναδρομη στα παλια, στην Κυπρο, στους φιλους εκει, στην αρχη της εγκυμοσυνης.... Μου φαινεται πως περασε μια αιωνιοτητα και πως σας γνωριζω απο παντα... Κι απο μενα ενα ευχαριστω για ολες εσας!

ΜΑΝΟΥ γραφαμε μαζι! καλως ηρθες και παλι στην παρεα!! Να σου ζησει κι εσενα ο μπομπιρακος σου και να ειναι παντα γερος και χαρουμενος!! Τελικα ειναι μερες συγκινησης, μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο με την περιγραφη του τοκετου... Φαινεσαι κι εσυ ευτυχισμενη και παντα να εισαι ετσι, ευτυχισμενη οικογενειακως!

Σας φιλω πολυ γλυκα και στοργικα :D:D:D:tongue:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ellain κι εμάς μας πήραν καρεκλάκι το οποίο τελικά ήταν πολύ στενό (συμβουλή : μακρυά απο τα ξύλινα καρεκλάκια της Mothercare!)

και δεν το χρησιμοποιούμε... Ο μικρός τρώει μια χαρά και στο ριλάξ του, και το καρότσι του, και στον καναπέ φίλων.

Παρόλο που θα αγοράσουμε καινουριο καρεκλάκι για να το έχουμε στην κουζίνα, απο τη στιγμή που έχεις πρόβλημα χώρου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται, αφου σου λέω ότι εμάς τρώει οπουδήποτε!!

Πάνες μεγάλου μεγέθους μόνο να προμηθευτείς γιατι...ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ!!!!!!!

Βρε ΜΑΝΟΥ!! Καλώς ήρθες και να σου ζήσει το μωρό σου!! Ό,τι επιθυμείς!! Περιττό να σου πω ότι μας κοψοχόλιασες, το μυαλό μας μόνο σε κακό πήγε και κάναμε τους ντετέκτιβ να σε ψάχνουμε στο parents και στο parentscafe. Αφού όμως όλα καλά με τον παίδαρο που λογικό να είναι αλανιάρης, να 'χε μάνα να 'μοιαζε, σου τα συγχωρούμε όλα!!

Ploegisi ιδέα δεν είχα ότι συνέχιζε η ιστορία με το ματάκι της μικρής... Εύχομαι να μην χρειαστείτε κανένα χειρουργείο!

Αγγελική :(, εύχομαι ποτέ να μην ζήσετε τέτοια πράγματα ξανά... Μόνο καλά, αρχής γενομένης της κορούλας της γλωσσούς της βασανιάρας!!

ellain εμένα μου έφεραν δώρο αυτό http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B0000DEW8N, και γενικότερα μόνο καλά διαβάζω και ακούω γι' αυτό το καρεκλάκι, μεταφέρεται κιόλας. Επίσης έχω άλλο ένα πάνινο, περίπου σαν αυτό http://www.amazon.com/Chicco-Caddy-Hook-Chair-Red/dp/B000A7V1EM/ref=sr_1_5?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1298478996&sr=1-5.

Γιώτα να τα χιλιάσει σε χρόνια η Εμμέλεια (πρώτη φορά νομίζω που το έγραψα σωστά)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

http://http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

Ellain αυτο εχουν πάρει πολλοί γνωστοί μου και είναι πολύ ευχρηστο, το πέρνεις μαζί σου όπου πάς( σε αλλο σπίτι, ταβέρνα κ.λ.π)

Μανού που είσαι βρε ψυχή, να σου ζήσει ο μπόμπιρας. Τέλεια η περιγραφη. Ελπίζω να μην χαθείς ξανά.

Διαφημίσεις

Μανού να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Και welcome back!

Γιωτίτσα να τα 100000 η Εμμέλεια η γλυκούλα μας! Με το καλό αύριο και να μην πονέσει καθόλου η μικρούλα!

Κοριτσάκια μου και σ’ εσάς όλα τα καλά του κόσμου εύχομαι!

Και να είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελικούλα.

Clelia τωρα είδα οτι βάλαμε το ίδιο καρεκλάκι. Εμείς το κάναμε περσι δώρο στον ανηψιό μου και εμας μας το έφερε δώρο η πεθερά μου με το που γεννήθηκε η μικρή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ

Μια απ' τα ίδια Γιώτα μου.... και κλάμα μαζί - ξαφνικά - και από το πουθενα... :(

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γκρίνια? Κλάμα? ΧΑ! Η Ελισάβετ κάνει τώρα τελευταία (τις τελευταίες 5 ημέρες περίπου) ένα καινούριο: αντί να ψιλογκρινιάζει λίγο πριν κοιμηθεί, σπαράζει, χτυπιέται, γκαγκανιάζει!! Μέχρι να καταλάβω ότι είναι η γνωστή 5λεπτη γκρίνια της νύστας νόμιζα ότι κάτι πάθαινε το παιδί, ότι έμπαινε ο Βελζεβούλης μέσα της, τι να πω με την παλιοκλανιαρίτσα!!

Γιώτα είπαμε: η Fisher Price είναι εγγύηση και θέλουμε ποσοστά! Επιπλέον θέλουμε ποσοστά από τον φωτογράφο σου επειδή και εμείς κλείσαμε εκεί!! Παιδιά όποια θέλει φωτογράφο εκεί θα πηγαίνει!! Τιμή για πακέτο με Ψηφιακό άλμπουμ κλπ 800 ευρά + 11% η επιβάρυνση του ΦΠΑ. Όλοι οι άλλοι οι μάγκες ζητούν 23% στην τιμή προσφοράς τους για ΦΠΑ. Και δεν μιλάμε για τιμή: πάνω από 1200 ευρά χωρίς τον ΦΠΑ.

Η δουλειά της που μας έφερε δείγμα είναι τέλεια! Ψιλοανησυχούσα μήπως λόγω τιμής κάνει πολύ απλά πράγματα, αλλά τελικά υπερπαραγωγή κάνει η ρουφιαναφωτογράφα!! Βουρ εκεί όλες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...