Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κ απο μας..ειναι αρρωστος ο μπαμπας μας σε καραντινα με πυρετο κ ειμαστε με μασκες.

προς το παρον υγιεις..

τρωμε όοοολη την κρεμουλα μας..ρε κοριτσια επειδη δεν εχει μεζουρα το γαλα ξερετε τα 10 γρ. πως να τα μετρησω ακριβως? μια της σουπας γεματη, κοφτη?να παρω ζυγαρια? καμια ιδεα?

με γαλα ανακατευεις την κρεμα?

Εγω με νερο το κανω και το μετραω μ'ενα μικρο μπιμπερο που εχω 120 μλ σημερα φαγαμε 50 γραμμαρια κρεμα και 150 γαλα , αυριο θα φαμε παραπανω κρεμα λιγοτερο γαλα ... τελικα δεν της αρεσε το πλαστικο κουταλακι ηθελε σιλικονης :tongue:.

Κοριτσια απο αυριο θα ειμαι στο σπιτι μ που σημαινει δεν εχω σημα και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω { :(:( αυτο το θεμα μ'εκνευριζει... ε ειναι κατι οταν δεν εχω τι να κανω να μην μπορω να μπω στο ιντερνετ να χαζεψω λιγο και να κοβω βολτα στο σπιτι :(:(:(:(:(:(}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω με νερο το κανω και το μετραω μ'ενα μικρο μπιμπερο που εχω 120 μλ σημερα φαγαμε 50 γραμμαρια κρεμα και 150 γαλα , αυριο θα φαμε παραπανω κρεμα λιγοτερο γαλα ... τελικα δεν της αρεσε το πλαστικο κουταλακι ηθελε σιλικονης :tongue:.

Κοριτσια απο αυριο θα ειμαι στο σπιτι μ που σημαινει δεν εχω σημα και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω { :(:( αυτο το θεμα μ'εκνευριζει... ε ειναι κατι οταν δεν εχω τι να κανω να μην μπορω να μπω στο ιντερνετ να χαζεψω λιγο και να κοβω βολτα στο σπιτι :(:(:(:(:(:(}

με νερο κ γω. οκ τα ml νερου με το μπιμπερο, αλλα τα 50 γραμμαρια σκονης με τι τα μετρας? 5 κουταλια σουπας γεματα?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα!

συνεχίζουμε τα ίδια πράγματα… ξυπνάμε συχνά, τρώμε, γελάμε κι εμείς με ξεκάρδισμα, έχουμε λογοδιάρροια, γκρινιάζουμε, χώνουμε δάχτυλα, ξερνάμε, γουστάρουμε τρελά να στεκόμαστε στα 2 πόδια καθώς και να ρουφάμε τη μούρη της μάνας μας….. φυσικά αγκαλιές, co-bedding και πολλά άλλα. Χρόνο δεν έχουμε……

Δοκιμάσαμε και ξένο γάλα μήπως κοιμηθούμε καθόλου, αλλά η αλεπού μου ούτε που να το δει, αηδιάζει και μόνο στη θέα του μπουκαλιού, οι γκριμάτσες της είναι απίστευτες όταν πιέζω τη θηλή και ακουμπάει το γάλα στη γλώσσα της, αρχίζει να φτύνει..... οπότε τζίφος, ζυζί και Άγιος ο Θεός. Βήμα δεν θα μπορώ να κάνω. Έπαιξα με θηλή σιλικόνης και καουτσούκ και έχασα.... πρέπει να το παραδεχτώ..........

Μαμουνάκι και Φωτεινή μεγαλώσατε μωρέ και τρώτε με κουταλάκι; τι καλά; Κάναμε χθες κι εμείς τα πρώτα μας ψώνια για στερεές, κουταλάκια, πιατάκια… Κοιτάξαμε και για αποκρ. στολή, αλλά δεν βρήκαμε για 4 μηνών, οπότε πήραμε μόνο αυτάκια! :P

Γιωτίτσα όπου ναʼ ναι ξεκινάτε κι εσείς "μαμ"! Με το καλό το εμβόλιο. Περιμένουμε νέα από τον γιατρό.

Ειρήνη, Δέσποινα, Ελένη πόσο σας καταλαβαίνω με τα ξενύχτια… Παρεμπιπτόντως Δέσποινα τέλεια τα νέα με το Δημητράκη, ξου παλιοαλλεργίες.

Clelia έχω κι εγώ τέλεια φωτογράφο, αλλά είναι ακριβή, οπότε μάλλον δεν σʼ ενδιαφέρει. Σωστά;

Όσο για την πεθερά τι να πω; Ας γίνει ότι είναι καλύτερο.

Τσιπουράκι το χάρηκες το ανιψούδι ε;

Ploegisi μια χαρά το Μητσάκι σας! Μπράβο και στο φίλο σας!

Ellain μην το ξυπνάς καλέ το παπάκι τη νύχτα για να φάει, αν ξυπνήσει μόνο του τότε του δίνεις. Εμείς πάλι είμαστε στο άκρως αντίθετο…..

Vasdelaki μεγειά τα καλούδια. Και ο γελαστούλης κύριος δεν το συζητώ!

Νενάκι μεγειά τα δοντάκια! 2-2 τα βγάζει η ζουζούνα σου ε; Βιάζεται να φάει παϊδάκια μου φαίνεται!

Stone, Μαράκι και σε όλα τα κοριτσάκια φιλάκια πολλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!!!

τι μου κάνετε;;

χτες πήγαμε και πήραμε αποκριάτικες στολές ο μεγάλος μου θα ντυθεί μπομπ ο μάστορας και ο μικρούλης λαγουδάκι. θα βγούμε και φωτογραφίες να μας δείτε στο φβ.

Καλημέρες από την απεργιακή Αθήνα

επικρατεί απίστευτη νέκρα Οξω.... τι να πω...

Αγγελική μου κουρααααζζζζζζζζζζζζ θα χαλαρώσει το θέμα θα δεις και δεν θα το πιστεύεις!!!! :tongue:

Μαράκι με γεια οι στολές, περιμένουμε φωτογραφίες :)

Κλέλια μερσί μπιεν για το σαιτ θα το ξεψαχνίσω!!!!!! ;)

Μαμουνι και Φωτεινη μπράβο με τις κρεμες!!!!! :cool:

Ελενα γελασε με τη σαιμπερ μαμα σου!!!! χαχαχαααα :eek:

Ειρήνη στο 3ο μωρό δεν θα χαμπαριάζεις μια..... :mrgreen:

Σας φιλώ ΟΥΛΕΣ!

Διαφημίσεις

Καλημέεερα!!

Mamounaki ιδέα δεν έχω γι' αυτό που ρωτάς. Έχω και ζυγαριά κουζίνας, οπότε δεν έχω ούτε την εμπειρική γνώση να σου πω για τα 50γραμ.

Αγγελικούλα!! Την παλεύεις βλέπω, υπομονή κοριτσάκι μου!! Βασανιάρικο το σκατουλίνι σας!! Αχ αυτά τα βασανιάρικα!!

Τσιπούρα νέκρα έξω, αλήθεια?? Έκατσε σπίτι του ο κόσμος, πού να πάει για δουλειά με τις απεργίες.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κοριτσάκια, εμείς έχουμε γκρίνια και αγκαλίτιδα τις δυο τελευταίες ημέρες και αύριο κάνουμε και το Prevenar και θα απογειωθεί η γκρίνια, έχει πιαστεί η μέση μου να σηκώνω τη χοντρούλα.

Αγγελική βλέπω συνεχίζεται η γκρίνια, γι αυτο σε χάσαμε εντελώς. Αχ ναι μάλλον θα ξεκινήσουμε και ανυπομονώ, εχω πάρει διάφορα κουταλάκια και πιατάκια.

Μαράκι μεγεια οι καινούριες στολές, είμαι σίγουρη οτι θα είναι κουκλιά τα αγοράκια σου.

Καλημέρα Τσιπουρίτσα και Clelia.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

χθες κλείσαμε δέκα χρόνια σχέσης με τον άντρα μου... δέκα χρόνια... 22 φεβρουαρίου 2001

πέρσυ σαν χθες... 22 φεβρουαρίου 2010...

Καλή βδομάδα και από μένα! μόλις ανακάλυψα το καφέ του site! είμαι κι εγώ μητέρα του οκτωβρίου, πιθανότατα γύρω στις 13...

λοιπόν παρόλο που τα 'χετε πει και θα 'μαι εκτός θέματος, απλά ενημερωτικά και καθαρά για να μπω στην παρέα (που μου άρεσε πολύ!), είμαι σήμερα 6 εβδομάδων και 5 ημερών, έκανα το δεύτερο υπέρηχο το πρωί, ακούσαμε την καρδούλα του μωρού μας και χαρήκαμε αφάνταστα!!! ήρθε σαν το καλύτερο δώρο αφού σήμερα έχουμε και την επέτειο γνωριμίας μας!!!

όσο για μένα, είμαι πολύ καλά, ενοχλήσεις δεν έχω καθόλου, μόνο πολλές μυρωδιές και μια περίεργη υπνηλία... πολύ δύσκολο για μένα να θέλω να κοιμάμαι κάθε ώρα της ημέρας!

θα ξαναπάω για υπέρηχο τέλη μαρτίου και γύρω στις 15 θα πάω για τις εξετάσεις κύησης. πάντως βρε κορίτσια, ο γιατρός μου μου είναι πολύ καθυσηχαστικός και ήρεμος, εκτός από ακλοόλ και τσιγάρο δε μου έχει αποκλείσει κάτι άλλο (μαλλιά δε βάφω, κρέμες δε χρησιμοποιώ είμαι πολύ νέα ακόμη) και μου επιτρέπει και τα ταξίδια και το σεξ. εννοείται όλα με τη δέουσα προσοχή!

χαίρομαι που βρήκα μια πολύ μεγάλη παρέα με κοινές εμπειρίες και ελπίζω να είμαστε όλες εδώ μέχρι τέλους και γερές, και εμείς και τα μωράκια μας!

πολύ συγκινήθηκα τώρα...

θα σας σχολιάσω αργότερα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γιωτίτσα, υπομονή και εσύ!!

Όντως τώρα που τα μωρά μας είναι 7κιλα, όταν παθαίνουν αγκαλίτιδα μας πέφτει η μέση μας!

Ploegisi να ζήσετε!! Πάντα χαρές να έχετε!! Όντως πολύ συγκινητική η αναδρομή σου στα περσυνά!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

ε όχι.................

τα χω πάρει άσχημα τώρα...................

ένα κατεβατό έγραψα κ χάθηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....................

δεν έχω κουράγιο ξανά... μπορεί αργότερα..................

θκαταααααααααααααααααααααααααααααααααααααά

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Τσιπουρίτσα και εμείς σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στη ζωή μας ενα χρόνο τώρα.

Αλλα και σε όλα τα κορίτσια ενα ευχαριστώ γιατι έχουμε μοιραστεί μαζί τόσα πράγματα ενα χρόνο τωρα, που δεν εχω μοιραστεί με φίλες μου χρόνια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

χθες κλείσαμε δέκα χρόνια σχέσης με τον άντρα μου... δέκα χρόνια... 22 φεβρουαρίου 2001

πέρσυ σαν χθες... 22 φεβρουαρίου 2010...

.

Χρονια σας πολλά!!! να ειστε πάντα αγαπημενοι και με πολλά μωρά!!!!

Τσιπουρίτσα και εμείς σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στη ζωή μας ενα χρόνο τώρα.

Αλλα και σε όλα τα κορίτσια ενα ευχαριστώ γιατι έχουμε μοιραστεί μαζί τόσα πράγματα ενα χρόνο τωρα, που δεν εχω μοιραστεί με φίλες μου χρόνια.

<3

σήμερα κλεινει τους 5 μήνες η μικρή σου!!!! τωρα το ειδα! χρονια σας πολλά!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επειτα απο τον πυρετο που ειχα προχτεσ,απο χτεσ και ακομα δηλαδη εχω γαστρεντεριτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χω δει ολα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα το κυριοτερο ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ για τα μωρα!!!!!!αλλα τι να κανω...

και να δειτε που μου την κουβαλησε το παιδοντοκτορι την δευτερα που ηλθε!!!!εχτοσ και αν μου βγηκε απο ψυχολογικο...τα χω αυτα!!:rolleyes:

με νερο κ γω. οκ τα ml νερου με το μπιμπερο, αλλα τα 50 γραμμαρια σκονης με τι τα μετρας? 5 κουταλια σουπας γεματα?

λοιπον θα απαντησω μαζεμμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακουτε πρωτομανουλεσ...:)

η κρεμα <βανιλια-ριζαλευρο>τησ νουνου (ειναι ενα κιτρινο κουτι)ειναι η μοναδικη που εχει μεσα μεζουρα!!!!!!!!λογικα με κρεμα βανιλια θα σασ ειπε ο ντοκτορ να αρχισετε ε?

κοιταξα στην συσκευασια και γραφειοτι μια μεζουρα(τησ συγκεκριμενησ ομωσ κρεμασ) αντιστοιχει σε 7,2 γρ.

συνηθωσ εγω βαζω στα 150μλ 5μεζουρεσ!!αλλα στην αρχη γραφει οτι πρεπει να ειναι πιο αραιη!!(απο πισω τα γραφει αναλυτικα!!!!)

επισησ οι κρεμουλεσ δεν φτιαχνονται με γαλα εχτοσ απο το σκετο ρυζαλευρο....αν την φτιαξετε με γαλα ,εσεισ θα τα μαζευετε απο κατω:rolleyes::rolleyes::tongue:επειδη περιεχουν ηδη γαλα αν βαλετε και αλλο θα γινει πολυ βαρια!!!!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο,τι θετε ρωτατε!!:roll:

εχουμε κλεισει ενα χρόνο φιλιας....... σας ευχαριστώ για ολα!

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΦΙΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!)

ελενακι χρονια σασ πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεισ απο το 2001....14/01/01

DnfMp3.pngqTarp3.png

Παλιοσκατούλες!!

Η μέρα του κλαψ-κλαψ είναι???

Τσιπούρα συμφωνώ με την Γιώτα και επαυξάνω!! Τελικά εδώ που μαζευτήκαμε εκμυστηρευτήκαμε πράγματα που ούτε φίλες ή αδελφές δεν τα ξέρουν...

Και μετά λένε ότι το ίντερνετ βλάπτει τις διαπροσωπικές σχέσεις... Τι να πεις... Όπως το χρησιμοποιήσει κανείς!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...