Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα, μιλαμε η φωτογραφος της Γιωτας ειναι καταπληκτικη!!! Την πηρα προ ολιγου να κλεισουμε ραντεβου για το Σαββατο, για να δουμε την δουλεια της. Μου προτεινε μονη της αν θα ηθελα να ερθει σπιτι μου να δειγματισει και εχω μεινει ετσι :shock: !! Βεβαια επειδη την συστηνω αβερτα (οπως και η Γιωτα) εχουν ηδη τηλ διαφοροι φιλοι μου και της ζητουν προσφορα, οποτε ξερει οτι την συστηνω. Αλλα τρομερη εξυπηρετηση, δεν το συζηταμε...

Vasdeli ειναι καλουλης μωρε ο Λασκαρης (ο,τι θυμαμαι χαιρομαι , το εχουμε ξαναπει)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!! καλή εβδομάδα

χαθηκα λίγο γιατί το πσκ ειχα ανηψιο!!! δεν εχω λόγια βρε παιδιά!

φτου φτου ειναι τόσο γλυκό μωρουδέλι!

τωρα κάνει και κουκου τζα... γελάει και κρυβεται (δεν λεει κουκου τζα...)

ακουω τόσο ομορφα πραγματάκια για τις βαπτίσεις !!!!! με το καλό ευχομαι!

επίσης να σας πω ότι το χαμογελο του παιδιου εχει μπομπονιέρες, εμεις νομίζω ότι θα προσανατολιστούμε εκει για τη βαπτιση του Στεφανου

για τα δοντάκια τους νομίζω ότι σας το εχω ξαναπει υπάρχει το κολιέ από κεχριμπάρι που βοηθάει πολύ (ο στέφανος φοράει)

http://www.amber-teething-necklace.com/

σας φιλώ να εχετε μια όμορφη εβδομάδα! <3

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω κατι νευαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε μπηκα το πρωι,μετα που σασ εγραψα για το παιδοντοκτορι και σασ εγραψα ενα σεντονι ολοκληρο~!....παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πουθενα δεν το βρισκω!!!!τα νευρα μου!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κι εγώ το έχω πάθει κάποιες φορές Ειρήνη, γι' αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνω copy αυτά που γράφω στο μνμ, ώστε αν το χάσω με ένα paste να το ξαναβρω.

Λοιπόν, θυμάστε που σας έγραψα ότι με είχε ενοχλήσει ο κρύσταλλος? Είχα παραγγείλει 2 αποσμητικά (όχι κρύσταλλο) από την bce και μου ήρθαν πριν 10 μέρες, οπότε άρχισα να τα χρησιμοποιώ. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι τέλος ο ερεθισμός στην περιοχή! Τπτ, καμία σχέση!

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στην δερματολόγο μου για laser και της έδειξα τον ερεθισμό, που ήδη είχε αρχίσει να υποχωρεί. Μου είπε ότι είναι δερματίτιδα και να βάλω κάποιες αλοιφές - τις οποίες και δεν έβαλα. Όταν της είπα ότι χρησιμοποιώ κρύσταλλο-αποσμητικό μου είπε ότι ο κρύσταλλος δεν είναι τόσο αθώος, περιέχει ψήγματα αλουμινίου γι' αυτό και δεν αναγράφεται στα συστατικά και κάποια άλλα πράγματα που αναγράφονται μεν, αλλά δεν τα θυμάμαι καθώς ήξερα ότι δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά κρύσταλλο, οπότε τα έκανα delete :D (πώς με βρίσκετε?).

Απλώς το έγραψα για να είσαστε λίγο ψυλλιασμένες, το ότι ο κρύσταλλος δεν είναι τόσο αθώος μου το απέδειξε. Φανταστείτε ότι μέχρι η παλιο-vasdeli να μου επιστήσει την προσοχή στα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, έβαζα axe, ό,τι να 'ναι, με οινόπνευμα, χημικά δεν με ένοιαζε καθόλου, ήθελα να μυρίζουν όμορφα, απλά. Ποτέ δεν μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, ούτε όταν ξυριζόμουν και στο καπάκι έβαζα αποσμητικό με οινόπνευμα (λίγο έτσουζε, απλά). Τώρα χωρίς ξύρισμα, απλά με χρήση κρύσταλλου και να η δερματίτιδα. Περίμενα να γεννήσω μήπως φταίνε οι ορμόνες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αλλά πάλι τα ίδια. Και μάλιστα είχα αγοράσει 2 κρύσταλλους διαφορετικής εταιρείας: 1 roll-on και άλλον 1 που τον βρέχεις. Καμία αλλαγή, ο ερεθισμός το ίδιο και χειροτέρευε.

GEXxp3.png

σορρυ μπορει να ακουστει χαζο αλλα τι εννοεις κλελια μου με το κρυσταλλο τι ειναι αυτο γιατι πρωτη φορα τακουω

και συ βρε τσιπουρα μου για πες γιατι ταγγλικα μου ειναι και λιγο σκουριασμενα αυτο το κολιε το φορα το μωρο και μεσω του δερματος του αποροφα καποια συστατικα του αν καταλαβα δεν ειναι σα μασητικο ετσι?

και ποια η διαφορα στις πετρες η καθεμια ειναι για κατι αλοο η ειναι θεμα αισθητικης τοχει χρησιμοποιησει και καποια αλλη μανουλα να μας πει???????????

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

am13 κρύσταλλος είναι αποσμητικό που έχει σαν βάση τον κρύσταλλο (είναι ορυκτό νομίζω? Για βοηθείστε δεν ξέρω). Υποτίθεται δεν περιέχει αλουμίνιο και τα συστατικά του είναι ό,τι καλύτερο και αγνότερο για τον οργανισμό. Αλλά σε μένα έκανε κακό, γι' αυτό έγραψα και την γνώμη της δερματολόγου μου. Και εγώ νόμιζα πως είναι ό,τι αγνότερο, αλλά μου προκάλεσε δερματίτιδα μόλις το πρωτοχρησιμοποίησα και εξαφανίστηκε ο ερεθισμός μόλις το σταμάτησα

Όσο για το κολιέ που λέει η τσιπούρα, δεν μου αρέσει μωρεεεεεε. Νομίζω ότι έχει μυτερές πετρούλες... Δεν μου αρέσει, κάνω σαν μωρό τώρα...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ησυχια σημερα!!γιατι καλε?τι παθατε?κλειω??????τσιπ?????????

πολυ ξενυχτι!!!σημερα μετα απο πολλα βραδυα που ξυπναει η αγγελικη ,σημερα δεν ξυπνησε η αγγελικη!!!!!!!!!αλλα παρ ολαυτα μου αφησε αντικαταστατρια...την αδελφη τησ!!!!!ολο το βραδυ εκλαιγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ την πειραξε το prevenar που βαλαμε...

και μεσα σε ολα εγω να ψηνομαι στον πυρετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν εξηγειτε αλλιωσ αυτεσ μαλλον καθε βραδυ συνενοουνται ποια θα μεινει ξυπνη να φυλαει καραουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρήνη μην φωνάζεις καλέ, εχεις και σκοπιά να σε φυλαει καθε βραδυ!

χαχαχααααα

πραγματικά εισαι ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ βρε φιλενάδα!!!!!! <3

δειτε τί ομορφα πραγματάκια εχει εδω, έτσι για ιδεες!!!!!!

http://farmhousefive.com/store/index.php?cPath=36

(θέλω να φτιαξω κάτι για το δωμάτιο του Στεφανου και ψαχνομαι)

Κλέλια μπορείς να μου πεις ποιο ειναι το site που παραγγέλνεις τα οικολογικά αποσμητικά κλπ???? κι εγώ δεν τον αντέχω τον κρυσταλλο, νοιώθω ότι μου ξηραίνει το δερμα!

Να εχετε μια όμορφη ημέρα!

να σασ πω και εν συντωμια το χτεσινο ποστ που μου χαθηκε....

λοιπον για βαπτισουλα λεγαμε στισ 30 απριλιου ,παραμονη πρωτομαγιασ!!!!το ειχα πει του πατερ ,αλλα το αμελησε και εκλεισε αλλη βαπτιση για εκεινην την ημερα!!!!το ιδιο και για την πρωτομαγια!!!ετσι σκευτομαι να την κανω ,την αλλη μερα του πασχα ,που ναι μεν πεφτει δευτερα αλλα ειναι αργια...η Ν.Δευτερα.θα ειναι και του α.γεωργιου!θα γιορταζει κιολασ η μικρη!!!!απλα το σκευτομουν μην χαλασω το προγραμμα των ανθρωπων...αλλα δεν νομιζω ε?

τωρα περιμενω να με παρει ο παπασ μηπωσ και η βαπτιση στισ 30 ειναι νωρισ,κι ετσι να την κανουμε εμεισ αργοτερα!!αλλιωσ στισ 25/04 οπωσ σασ ειπα!!!!

ψαχνω και για την δεξιωση....σχεδον εχω καταληξει καπου!!αλλα απο το 2007 που παντρευτηκα και καναμε το τραπεζι ,εχουν πεσει πολυ οι τιμεσ!!!!τα καλα τησ κρισησ!!!!

αλλα παρολα αυτα κοιταζα σε κατι μαγαζια που ειχαν πολυ τσιμπημενεσ τιμεσ(αναλογα το τι παρεχουν...) ....και ενα τελευταιο που μου ειχε μεινει το οποιο ειναι και σκαλεσ πιο καλο περιμενα οτι θα μου λεγε υψιλη τιμη και ομωσ ηταν απο τα οικονομικοτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνδιαζει και ποιοτητα και τιμη...μαλλον σε αυτο θα καταληξω ωστε να μην το ζαλιζω το θεμα..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου με το καλό η βαπτιση!!!! μια χαρά ειναι η επομένη του πασχα!!!!!!

Τι ομορφο που μεγαλωσαν τα μπεμπίδια και λέμε για βαπτίσεις τωρα!!!

<3

καλέ να σκορδισω!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!

Γιωτα εχεις δικιο, μαλλον η δικη μου ανασφαλεια ειναι σε σχεση με το βραδυνο γαλα. Παντως σημερα ξυπνησε μετα απο 5 ωρες απο το τελευταιο γαλα, προσπαθησε να τον κοιμησω αλλα ηταν αδυνατο, εκλαιγε το μαναρακι, τι να εκανα? Τον ταισα. Μαλλον θελει υπομονη και επιμονη το θεμα αυτο.

Οσο για την φωτογραφο σου, θα μπορουσες να μου στειλεις με π.μ. τα στοιχεια?

Το site του e-shop πολυ καλο! Ειναι το μονο που βρηκα διαφορα σχεδια μουρανο για μπομπονιερα που μου αρεσουν πολυ.

Κλελια, τελικα τιποτα δεν ειναι εντελως αθωο. Απο τον κρυσταλλο λες να ηταν η ζημια? Εγω παντως δεν μπορω με τιποτα να κοψω το παλιοσπρευ. Εχω δοκιμασει ολα τα roll on και κρυσταλλους (στεγνο και που τον βρεχεις) και δεν τα αντεχω στην μασχαλη μου. Μονο το dove σε μορφη κρεμας ειναι καπως καλο κι αυτο μονο τον χειμωνα. Τουλαχιστον προτιμω αυτα χωρις προωθητικο αεριο, να βλαπτω μονο το δερμα μου οχι και το περιβαλλον :D:D

Ειρηνη καλο αυτο με τις κορες σου, να μην ησυχαζεις ποτε λεμε :mrgreen:! Κανε υπομονη και περαστικα σου. Πες μας τα μαγαζια για το τραπεζι που βρηκες!

Τσιπουριδιον πολυ ωραιο το site, ειναι απο Αγγλια? εχει ωραια φωτιστικα

σας χαιρετω προς το παρον, εχω απο πανω μου τον κερβερο την μανουλα μου που καραδοκει να μου κλεψει το pc για να παιξει adventure!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Hello!!

Απο το πρωι πηγα καροτσαδα στην μανουλα και τον πατερουλη μου και γυρισαμε τωρα με την βροχα. Ηρθα με τολεωφορειο,δεν ηθελα να ψαχνει parking ο μπαμπας μου. Και που ριχνει καρεκλες, 2 τετραγωνα περπατησα απο την σταση. Το μωρο πανυζεστο και πανστεγνο.

Ειρηνη και την επομενη του Πασχα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Λενε καο το "Χριστος Ανεστη", πολυ μου αρεσει σε μυστηρια. Απλα δεν με βολευει η εποχη, δεν ξερω τι να βαλω: καλοκαιρινα ή χειμερινα? Με το καλο!!

Τσιπουρα απο το www.bce-europe.com ψωνιζω και εχει γενικα πραγματα οικολογικα κλπ

GEXxp3.png

ελενακι μου τα μαγαζια και να στα πω δεν θα σε βοηθησουν στο ψαξιμο σου ...μα καθολου!!!!χε χε!!!θυμησου που μενω...

ντεν ειμαι αθηναια αγαπη μου!!!

οσο για το προγραμματακι σασ ,ισωσ να μπορουσεσ λιγο να του το φτιαξεισ....

φτανει βεβαια να σου κοιμαται ενα 7ωρο -8ωρο...

λοιπον εγω την ταιζω 09.00-12.30-16.30-20.00-24.00!!αυτα τα ωραρια δεν ειναι και απολυτα ,παντα εχουμε αποκλισεισ....

απλα μετα τισ 20.00 που εχουμε το προτελευταιο γευμα ,κοιμαται αργοτερα και εγω περιμενω ξυπνη εωσ τισ 24.00-01.00(αναλογα το προτελευταιο γευμα),την σηκωνω κοιμισμενη και τισ το δινω,ρευεται και μετα συνεχιζει εωσ τισ 08.00...μην αυτοματιαχτουμε ,ειναι αρκετα καλο...

και στην αγγελικη ετσι εκανα..

στην μικρη δεν ηξερα αν το ακολουθουσα αυτο αλλα θυμαμαι που με προετρεψε και η πετρουλα κ αλλα κοριτσια εδω(οχι τωρα,παλαιοτερα)και τελικα πιανει!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

γεια σας κ απο μας..ειναι αρρωστος ο μπαμπας μας σε καραντινα με πυρετο κ ειμαστε με μασκες.

προς το παρον υγιεις..

τρωμε όοοολη την κρεμουλα μας..ρε κοριτσια επειδη δεν εχει μεζουρα το γαλα ξερετε τα 10 γρ. πως να τα μετρησω ακριβως? μια της σουπας γεματη, κοφτη?να παρω ζυγαρια? καμια ιδεα?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...