Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινα χαρηκα ΠΑΡΑ πολυ που ο Δημητρακης δεν εχει τπτ!! Μωρε τελικα λεγε-λεγε εδω μεσα, κανουμε και κατι καλο με ολη την θετικη ενεργεια! Btw μου αρεσει η βαφτιση οπως θα την κανετε, χαιρομαι μπραβο!!

Γιωτα δεν με χτυπησε κρυο, αλλα καλα να παθω να προσεχω (ποναωωωωωωωωω).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια.

εχθες φαγαμε πρωτη φορα κρεμουλα (sinlac nestle) χωρις λακτοζη, χωρις γλουτενη κλπ. ειχε πολυ πλακα στηναρχη πιπιλαγε το κουταλι, μετα εκανε μπουρμπουληθρες στο κουταλι, στο τελος το βουτηξε το κουταλι...ελιωσα..πολυ γελιο!!

σημερα πειναγε πολυ κ εκλαιγε μεχρι να φαει μια κουταλια κ σταματουσε..

κ εφαγε πολυ λιγο απο στηθος.

ελενη πες οπωςδηποτε γιατρο για αιματακι κ αν ξανακανει να τησ πας πανα να δει..ισως ειναι σημαδι αλλεργιας(η γιατρος μου τοχει πει)

δεσποινακι για τιμωρια που βαριεσαι καθεμερα θα μπαινεις στις 8.00πμ να γραφεις" καλημερα!!!":mrgreen:

κλειω βαλε στεφανι να σου κανει μασαζακι...να κανουν κ κατι σωστο!

φωτεινη ειδα βιντεακι..τελειοοο..γελαγε!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

γειά σας κορίτσια!

την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε τηλέφωνο και έτσι σας έχασα για λίγο. Διάβασα τις τελευταίες τρεις σελίδες, δεν μπορώ άλλες προς το παρόν και δεν θυμάμαι και πολλά. Έχασα κάτι με τη tsipoura? Για ενημερώστε βρε κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά αλλά συνεχίζουμε να ξυπνάμε το βράδυ κάθε 2-3 ή το πολύ τέσσερις ώρες:? Τελικά φτάσαμε στο σημείο να τρώει πιο συχνά τη νύχτα από τη μέρα. Τη μέρα είναι πολύ καλή, τα δοντάκια δεν έχουν βγει ακόμα αλλά δε νομίζω ότι την πονάνε τόσο πολύ, έχουμε βέβαια και λίγες μυξούλες αλλά ούτε αυτό πιστεύω ότι φταίει. Και κοιμότανε αρκετές ώρες πιο πριν, ξυπνούσε μόνο μια φορά τα ξημερώματα, τώρα ούτε νεογέννητο να ήταν!

Κάναμε και το τρίτο μας εμβόλιο, δεν έκλαψε καθόλου αυτή τη φορά, μεγαλώνουμε και φτάσαμε 6μιση κιλά και 64 πόντους.

Θέλω να πάμε από εβδομάδα που θα έχει ο Γιώργος άδεια σε κανένα εμπορικό αλλά φοβάμαι πολύ βρε κορίτσια. Άντε να φτιάξει ο καιρός, να περάσουν και αυτές οι ιώσεις να βγούμε λίγο έξω.

Πολλά φιλάκια σε όλες!

μηπως περνσει αλμα αναπτυξης, το κανουν αυτο τα μωρα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Δέσπονα και Ελένη μάλλον κάποιο αλματάκι κάνουν τα μπεμπάκια σας και ξυπνάνε τόσο συχνα, θα στρώσουν πάλι.

Δέσποινα ωραίο ακούγεται το σκηνικό για τη βάφτιση και την έκλεισες και τη μέρα των γενεθλίων μου, θα θυμάμαι σίγουρα την ημερομηνία, φαντάζομαι το σκηνικό που αναφέρεις είναι κάπου στη Θεσσαλονίκη. Βάλε μας κανένα βιντεάκι με το μπεμπάκο να γελάει.

Ελένη μπραβο που βρήκατε νονούς, όνομα της μικρής έχετε διαλέξει δεν θυμάμαι, αλλα μακριά πάτε κι εσείς για τη βάφτιση αλλα δεν πειράζει θα μας βάζετε βιντεάκια να βλέπουμε. Όσο για βόλτα εμείς πηγαίνουμε συχνά στο καινούριο Mall στον Αγ. Δημήτριο, μου αρέσει πολύ και εχει πολλά παιχνίδια και για τα παιδιά.

Clelia το νου σου γιατί αν λούζεσαι και μετα σε χτυπάει το κρύο μπορεί να κάνεις πολύ εύκολα ιγμορίτιδα και μετα θα σε ταλαιπωρεί συνέχεια.

Σήμερα λείπετε όλες μάλλον βολτάρετε και καλά κάνετε.

ελπιζω να ειναι κατι παροδικο (γρηγορα παροδικο) γιατι δεν την παλευω αλλο...εντωμεταξυ ενω εως τωρα τον εβαζα στην κουνια του και κοιμοταν με το μομπιλε, τωρα κοιμαται μονο με βυζι και μονο στην αγκαλια μου! μολις τον ακουμπαω στο ριλαξ το ματι γαριδα! δεν κλαιει αλλα δεν κοιμαται! ενω στην αγκαλια μου μονο που δεν ροχαλιζει!:?:?:?πτωμα η μανα! και εχω και την αλλη να μουρμουραει γιατι βαριεται που δεν παιζω μαζι της (και της βγηκε και μια ελαφρια ζηλεια παλι και ολο αγκαλιες θελει....τα εχω φτυσει λεμε..ολη μερα αγκαλια και τα δυο τα εχω...:confused:)

τη βαφτιση δεν θα την κανω στη θεσσαλονικη αλλα στο χωριο μου οπως σας ελεγα,απλα αλλαξα το σκηνικο τραπεζι στη θαλασσα και το εκανα τραπεζι στο βουνο! ειναι πολυ ομορφα παντως εκει, ελπιζω να γινουν οπως τα εχω φανταστει. το τριημερο της καθαρας δευτερας θα παω να κανονισω με εκκλησιες και τον ταβερνιαρη που θα στησει τα πραγματα...ειδωμεν...

ρε γμτ! για αυτο το mall που ανοιξε ξερετε τι δουλεια ειχα ριξει ολα αυτα τα χρονια που φτιαχνοταν; και μολις ανοιξε εγω εφυγα! φτου! (εμ και αυτο!!δεκαετια κοντεψε να κλεισει για να φτιαχτει!).και θα ανοιξει και το μετρο στο ελληνικο σε λιγο!α στα διαλα!τωρα που εφυγα εγω φτιαχτηκαν ολα!:evil:

Γιωτα μου της το βγαζω γιατι βαζει μεσα 4 δακτυλακια και βγαζει γουλιτσες μετα.Για αυτο και την εχω καποιες ωρες με τα γαντακια της.

Μαμουνακι ασε σημερα την τραβηξα με τον μπαμπα της να την ταιζει και του εκανε προυτς συνεχεια :tongue::tongue::tongue:σημερα εχει πρωι πρωι εγερητριο στις 4 να παω τον μπαμπα μας στο καραβι :(παλι μας φευγει ακομα δεν ηρθε...και θα ειναι η πρωτη φορα που θα κοιμηθει εκεινη στην γιαγια και εμεις σπιτι μας εστω για λιγες ωρες:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

κοπελιες κλεισαμε και μεις για εικοσιεννια μαιου στη ν. μακρη σενα παρεκκλησι πανω στη παραλια την αγ.κυριακη και μετα σε κεντρο πανω στο χωριο. μπομπονιερες θα κανω οτι και στου ζαχαρενιου μου τη βαπτιση μια ωραιοτατη δωρεα στο χαμογελο του παιδιου και θα φτιαξω σε παπυρακι ενα ευχαριστηριο ποιηματακι που θα συνοδευεται με κουφετακια κατι τετοιο .αρχες απριλιου εχει εκθεση με βαπτιση και οχι μονο στη helexpo ανασυνταχτηται να παμε τσουρμο.

εδω και δυο μερες ο καημενουλης μου τον πονανε μαλλον τα ουλα του βαζει ολη τη γροθια μεσα και εχει τρομερη ανησυχια αφου ουτε το βυζι δε τον καλενει καλα. ωρες ωρες λεω ευτυχως που τον θηλαζω ακομα τουλαχιστον μετα απο λιγο καλμαρει και ξερενεται στον υπνο.αλλλα πρωτη φορα τον βλεπω γκρινιαρουλη.ρωτησα το γιατρο και μουπε μπορω να του βαλω mundisal αλλα μηπς ξερετε κατι καλυτερο και πιο φυσικο?

της veleda κλελια ειναι καλη?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Kαλημέρα κοριτσάκια

Φωτείνη αμα βγάζει γουλίτσες φυσικά και να της τα βγάζεις απο το στόμα, αλλα κι αυτη βρε παιδί μου μέχρι μέσα τα βάζει; Με το καλό να υποδεχθείς τον αντρούλη σου ξανά.

Μαμουνάκι τέλεια αρχίσατε και εσείς κρεμούλες και της αρέσει κιόλας, αχ θελω κι εγω μαλλον την Πέμπτη που θα πάμε παιδίατρο θα μας πεί να αρχίσουμε.

Δέσποινα το νεο Mall είναι σούπερ, μπραβο που βοήθησες κι εσυ σ αυτο, οταν κατέβετε Αθήνα να πας να το δείς αξίζει τον κόπο.

Αυτα που περιγράφεις μου τα έκανε και μενα η μικρή πριν απο δυο εβδομάδες για λίγες μέρες, τώρα κοιμάται πάλι στην κούνια της με το Mobile της και με την κουβέρτα της στα μούτρα(καινούριο χουι αυτό).

Clelia αν συνεχίζεις να πονάς βάλε ζεστές κομπρέσες γιατι δεν ξέρω αν κάνει να βάλεις θερμαντική λόγω θηλασμου, μάλλον δεν κάνει, θα σε ανακουφίσει πολύ. Κι οπως είπε και το Μαμουνάκι βάλε το αμόρε να σου κάνει μασαζ.

Am13 με το καλό η βάφτιση. Αρχίσατε κι εσείς την γκρίνια με τα δόντια.

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ηλθε το παιδοντοκτορι!!!!!!!!!!!!!!!66 εκ και 6900 κιλακια!!μια χαρα μασ ειπε!!!

με το καλο κοριτσια οι βαπτισουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!

am13 της weleda ειναι σιγουρα γευστικη. Της βαζω μια φορα/ημερα (δεν ρωτησα τον γιατρο ποσες πρεπει και φοβαμαι παραπανω) αααααν γκρινιαζει, η κυρια πιπιλαει και μετα παιρνει το χερι μου και το βαζει στο στομα της, θελει κι αλλο!

Ουρλιαζε πριν λιγο, χτυπιοταν στην αγκαλια μου απαρηγορητη. Την θηλαζω, αλλα πειναει ή ποναει απο δοντακια και θα τα βγαλει? Εεεεεε?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από το νησί και πάλι!

Μια χαρά συμπεριφέρθηκε ο γελαστός στο αεροπλάνο και πάλι! Θήλαζε ακατάπαυστα όλη την ώρα!!! Στο μάρσιππο, στο αεροδρόμιο κοιμόταν συνεχώς.... :)

Παραμένει βασανιάρης τα πρωινά(θέλει κούνημα στο ριλάξ) αλλά τα βράδυα είναι κύριος!!!!

Άρχισα και σκέφτομαι για την βάφτιση....βλέπω ότι πολλές έχετε κανονίσει ήδη! Με το καλό!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα και απο μας και καλη εβδομαδα!

Κλελια καλε μην τα παιρνεις τοσο με τον παιδιατρο!! χιχιχιχιχι! κοιτα δικιο εχει ως προς τα σταδια αναπτυξης αλλα οχι οτι δεν ειναι τα δοντια που τον πονανε. Τελοσπαντων, οπως ειπες κι εσυ κομητης ειναι, εμεις συνεχιζουμε με τις οδηγιες της δικης μας παιδιατρου. Οσο για το μαλλι, στεγνωνε το, μην το αφηνεις ετσι. Χειμωνας ειναι, μην παθεις καμια ζημια.

Δεσποινακι καλως την και παλι!! Η βαρεμαρα ειναι κολλητικη τελικα ετσι? Μια χαρα ο μπεμπουλινος σου και παο κιλακια και απο υψος και απο αλλεργιες. Μου αρεσει πολυ το σκηνικο της βαφτισης σας, στο βουνο. Πιστευω θα περασετε σουπερ (υ.γ. το χωριο σου ειναι καπου στην Ηπειρο ειχαμε πει ή τα εχω μπερδεψει??)

Ισουλα αυτο το βραδυνο που δεν ξυπνατε καθολου ειναι φυσιολογικο?? Εγω αποψε τον ταισα στις 10.30 το βραδυ και τον ξυπνησα η ιδια στις 5.30 γιατι δεν αντεχα αλλο να ειναι νηστικο τοσες ωρες. Μαλλον το προβλημα ειναι δικο μου κι οχι του παιδιου, αλλα δεν ειναι πολυ μικρουλια για να μην τα ξυπναμε ενα 8ωρο συνεχομενο???

am πολυ ωραια η Αγ. Κυριακη στην Νεα Μακρη, κι εμεις εκει λεγαμε να κανουμε την βαφτιση αρχκα αλλα επειδη τελικα θα εχουμε αρκετους καλεσμενους και δεν χωρανε μεσα, το απορριψαμε. Παντως ειναι πολυ γραφικα, με το καλο. Οσο για κρεμα για τα ουλα, η παιδιατρος μας ειπε την pansoral με χαμομηλι και αλοη ως πιο φυσικη απο την mundisal, ομως και σ'αυτην δεν λειπουν τα paraben οποτε την αφηνω για τις πολυ δυσκολες στιγμες.

Φωτεινη κι εμενα το κανει το παπι αυτο με τα δαχτυλα, βαζει 4 δαχτυλα τοσο βαθια που βγαζει γουλιες (ειναι τρελα η φατσα του απο την αηδια που του ερχεται!! :D ) . Ποτε ξαναρχεται ο αντρας σου? Μια και μιλαμε για καραβια, ο κουμπαρος μας που ειναι αξιωματικος του ΠΝ ειναι σε ταξιδι, παντρευεται το Σαββατο και γυρναει Παρασκευη!!! Καλο ε???? (και η γυναικα του εγκυος οταν θα γενναει τον Απριλιο αυτος θα ειναι παλι σε ταξιδι στο εξωτερικο... εκει να δεις πικρες....)

μαμουνακι αρχισατε κι εσεις τις κρεμουλες? Πρεπει να εχει πολλη φαση το ταισμα, ειδικα στην αρχη που ακομα δεν ξερουν τι να κανουν το κουταλι!

Υπαρχει βεβαια ολοκληρο θεμα για βαφτισεις στο parents αλλα επειδη ειδα και το site για μπομπο και μου αρεσε ειπα να σας το παραθεσω, μερικες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλες λιγοτερο, http://www.parisisshop.gr/gallery.php?eid=ba παντως εχει και υλικα για οσες θελουν να τις φτιαξουν μονες τους

Αυτα, παω να καθαρισω μαρουλια, ροκα και σπανακι για την σαλατα της διαιτας μου (και σκεφτομαι και τα σαλιγκαρια της Κλελιας....ελπιζω να μηνανακαλυψω τετοια δωρακια μεσα στα μαρουλια μου). Αρχιζω σημερα και πρεπει να χασω 4 κιλα που μου εμειναν. Τσιπουριδιον μαζι στον αγωνααααααααααααααααα!!!!!

φιλακιααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα καλημερα....

Ευχαριστω πολυ Γιωτα μου ....Αχχχ ειναι πολυ βασανιστικο αυτο γμτ... :cry:αλλα τι να κανουμε....

ειμαι ξυπνια απο της 4:30 το πρωι... ισα που ηρθα στους δικους μου ξαπλωσα μια ωρα και μετα το ματι γαριδα.....

Τ'απογευμα θα παω μονη μου στην παιδιατρο να μας γραψει ολα τα εμβολια που εχει κανει η μικρη , γιατι η παλιογραφειοκρατια του ναυτικου μας εκανε 2 μηνες να μας δωσουν το βιβλιαριο.....και θα τα γραψουμε ολα μαζι τωρα....

την πηρα χτες τηλεφωνο και την ρωτησα αν ειναι ν'αλλαξουμε γαλα κ μου ειπε οταν κλεισουμε τον 6ο μηνα θ'αλλαξουμε , σημερα θα την ρωτησω τι γαλα θα πιουμε τοτε για να ξερω :P.

Θα της πω και για μια κρεμουλα που βαζουν στα ουλα γιατι την μικρη χτες την ειχα στο καροτσι και της εβγαζα τα δακτυλακια και της εδινα το μασητικο και ηταν ετοιμη να το χωνεψει κιολας :P:p:pκι αμα της εμπαινε στο χερι σαν βραχιολακι εκλαιγε :D.

Οσο για την βαφτηση να παμε καλε ολες μαζι να πουμε τις γνωμες μας .....

Ellain μου ασε πικρα ειναι αυτο που λες .. εδω εγω οταν γεννησα την ημερα που ηταν να βγω τον πηραν την προηγουμενη τηλεφωνο να μπει στο καραβι για ασκηση...κι εγω περιμενα σαν ... να ερθει να υπογραψει , να πληρωσει και να μας παρει ...

αααα σ'αυτοτ ο σαιτ κοβαμε βολτα χτες με τον Γιωργη :) πηραμε παλι ιδεες...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ellain μην το ξυπνάς καλέ το παπάκι, αν πεινάσει θα ξυπνήσει μόνος του, δεν είναι νωρίς για να μην ξυπνάνε, μαλλόν η δική σου ανασφάλεια είναι.

Για μπομπονιέρες για δες κι εδω αν θες να τις κάνεις μόνη σου, εχουν καλές τιμές και τέλεια εξυπηρέτηση.http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis.html

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Τσα!! Θα σχολιασω πιο παλια γραφομενα σας, επειδη τωρα τα θυμηθηκα (κι οταν θυμαμαι χαιρομαι):

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για το λαιμουδάκι μου, σήμερα είμαι καλύτερα, μάλλον χθες ήταν η χειρότερή μου μέρα... Ναι, είμαι λίγο αμελής με το λούσιμο, πρέπει να το φτιάξω αυτό, εεεε?

ellain φανταζεσαι τρεξιμο με καροτσι? Βεβαια υπαρχουν καροτσια ειδικα γι' αυτο τον λογο (με κατι πισω ροδες τεραστιες που δεν ειναι ισιες) και στο εξωτερικο τα χρησιμοποιουν κατα κορον, αλλά στο Ελλαδιστάν τσακώνεσαι με τα πεζοδρόμια και τις λακούβες, δεν λέει...

Η Ελισάβετ έχει πολύ γκρίνια λέμε, της σταματάει όταν τρώει: είτε αλματάκι περνάει, είτε δοντάκια που βρίσκει παρηγοριά - πού αλλού - στο βυζί της μανούλας

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...