Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια απο Αθηνα!ειμαι εδω απο χθες με τον συζυγο και τον γελαστο πρινσελινο!πηγα στον γιατρο σημερα(με τον γελαστο μαζι),ολα καλα,μαλλον θα δω περιοδο σε λιγο,μου το ειπε,οπως ειχα υποψιαστει μιας και καταλαβα την ωορρηξια μου λιγες μερες πριν.Ετσι και στα αλλα 2 παιδια,με το που τελειωνα τα λοχεια να σου και η περιοδος... :(.Μετα πηγαμε για ψωνια με τον πεπελινο-πρινσελινο στο σλινγκ!Ηταν νιρβανα ο καλος μου και ετσι η μανουλα χτυπησε 1 παλτο,1 φορεμα και 2 μπλουζοφορεματα!και μετα στα τζαμπο!τον εκανα πορτογιουρη απο τα γεννοφασκια του!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσουπρομανουλες.....

Vasdelaki μια χαρα τα πας....φτου φτου μην τον ματιασω....Τα ξεσηκωσατε ολα δηλαδη εεε? :P

κοριτσια δεν αντεξα πηρα την γυναικολογο μου τηλεφωνο... της ειπα πως εχουν τα πραγματα και μου ειπε: 1. δεν συζηταμε για καθυστερηση 5 ημερων στην περιδοο παμε 5 μερες πριν και 5 μερες μετα... οποτε κατσε να περιμενουμε μια βδομαδα ακομα και βλεπουμε.Ισως ειναι λιγο απο αγχος , λιγο το κρυο , λιγο να κρυωσες και να μην το πηρες χαμπαρι πολλα παιζουν ρολο ...και μου λεει μετα...Λες να κανουμε και 2ο??? της λεω να κανουμε δεν εχω προβλημα αλλα τον σεπτεμβρη ειναι ο γαμος μην ειναι βιαστικο κι αυτο και θελει να βγει νωριτερα φοβαμαι και γελαγε...κατσε να δουμε μου λεει ηρεμησε.

ααα της ειπα και οτι με τον Γιωργη δεν εχουμε κανει κατι στραβο και της αναφερα για τα "πρωτα" και μου λεει ναι ισχυει αυτο οτι μπορει και καλα να πιασω κι ετσι ....Της ειπα οτι εκανα και τεστ και το εβγαλε αρνητικο.

Τωρα αυτη περιμενει εγω να ηρεμησω????Γελαστηκε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπέρα! και καλό σαββατοκύριακο!!!

ένα μόνο να σχολιάσω... κι εγώ δεν ήθελα στράπλες νυφικό, αλλά σχεδόν σε όλα όσα είδα που ήταν στράπλες, είχε και διάφορα κολπάκια για αλλάζουν ύφος! είχε μανικάκια, τιράντες, μπερτάκι, και άλλα διάφορα που συνόδευαν το κάθε κομμάτι. το βασικό είναι να ξέρεις τι θέλεις... εγώ ήθελα μονοκόμματο, Α γραμμή και δαντέλα. από κει και πέρα ήταν εύκολη υπόθεση! τέσσερα φόρεσα, ένα πήρα τελικά, και δε φαίνεται για στράπλες. έχω και φωτός στο προφίλ μου στο fb, το τελικό αποτέλεσμα. βέβαια, από τις φωτός που έχω στο σπίτι από τις πρόβες, τελικά ήταν και τέλειο και σαν στράπλες...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

vasdeli καλωσόρισες!! Καλούλης ο αδυναμίας μου, αφήνει την μανούλα να αδειάζει τα μαγαζάκια κι αυτός κοιμάαααται... I like it lot-a lot-a lot!! Όσο για την περίοδο, το έχω ξαναπεί ότι εσύ θα κάνεις 8 παιδιά. Εγώ ακόμη να την δώ, πέρα από 2 false alarms που είχα στο δίμηνο, πάνε 5+ μήνες και ακόμα... Πιστεύω πως όταν μου έρθει, θα μου κάνει τρομερή εντύπωση, έχω καλομάθει τόσο καιρό!

Το έχω κάνει σύστημα και κάθε μέρα περπατάω 4-5χλμ με την μπουμπου

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καναμε την πρωτη μας δοκιμη στην στερεα τροφη ρυζαλευρο....:tongue::tongue::tongue:

1 κουταλια μεσα , ολο εξω χαχαχαχα καναμε παντως την προσπαθεια πολυ καλα , καθολου γκρινια και δεν μου εδειξε να μην της αρεσει {μονο την σαλιαριτσα την καναμε χαλια χιχιχιχι} :D:D:D αυριο θα δοκιμασουμε να φαμε λιγο περισσοτερο ....καλη μας αρχη ...

Υπαρχει ενα μικρο βιντεο στο ΦΒ αλλα εχουμε και για μουσικη απο πισω την γιαγια με το μιξερ να μας φτιαχνει κεικ :D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

hello κορες!!!

vasdelidion ηρθες Αθηνα και τα σηκωσες ολα??? και ειχες και την καλυτερη παρεα, τον γελαστουλη!

Φωτεινη καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου και κοιταξε να τον χαρεις μεχρι να ξαναφυγει και καλη αρχη με το φαγητακι σας :)

Κλειω θα ρεψεις παιδι μου με 5 χλμ την ημερα! χιχιχιχι παντως θα γινεις και fit και η ελισσαβετ θα ευχαριστιεται τον καθαρο αερα. Μακαρι να μεναμε πιο κοντα να πηγαιναμε μαζι, ειναι μοδα λεει στην Αμερικη, φορανε οι μανουλες τα κολαν τους, παιρνουν τα καροτσακια και πανε για τρεξιμο με σπρωξιμο!

Λοιπον, εμεις πηγαμε στον γιατρο χθες, ολα καλα αλλα τελειως διαφορετικος απο την δικη μας παιδιατρο. Το παπακι εφτασε τους 64 ποντους και τα 6750 και καναμε και το εμβολιο. Ρωτωντας τον ομως για τα δοντια τι μου ειπε ρε παιδια?Οτι περναει το στοματικο σταδιο (για οσες ξερετε απο Φρουντ) και ανακαλυπτει τον κοσμο του μεσα απο το στομα και φυσικα απο εκει αντλει ηδονη (ναι ναι και ακολουθουν το πρωκτικο και το φαλλικο σταδιο αργοτερα). Ηξερα βεβαια τις αντιστοιχες θεωριες αλλα φανταζομουν το απλο, οτι τα πολλα σαλια ειναι απο την επικειμενη οδοντοφυια... Επισης μας ειπε να βγαλουμε επειγοντως την κουνια απο το δωματιο για να ανεξαρτητοποιηθει (που να του ελεγα οτι τον παιρνω και στο κρεββατι μαζι μου οταν ο αντρας μου κοιμαται στην πεθερα μου!!) και το κυριοτερο απο ολα, να μην του ξαναδωσω γαλα το βραδυ!!! Μα ρε παιδια δεν ειναι μικρουλης για να κοψει το βραδυνο γαλα? Δηλαδη να του δινω το τελευταιο γευμα κατα τις 12 και μετα ακομα και στις 7 ή 8 το πρωι. Δεν ξερω τι να πω.... Μαλλον καλυτερα να ακολουθησουμε τις οδηγιες της δικης μας παιδιατρου γιατι αλλιως δεν βγαζεις ακρη.

Φιλια σε ολες κ καλα να περασετε το Σαββατοβραδο σας οσες βγειτε (εμεις θα μεινουμε μεσα γιατι ο μπαμπας εχει διαβασμα και επισης οι παππουδογιαγιαδες αμφοτεροι βγαινουν αποψε, ελπιζουμε σε λιακαδα αυριο το πρωι!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ελενάκι εμείς εδώ και 20 περίπου μέρες δεν της δίνουμε γαλατάκι το βράδυ. όταν θα ξυπνήσεις κατά τις 6 το πρωί, (που δεν ξυπνάει κανονικά αλλά λίγο μόνο ανησυχεί) της βάζω την πιπίλα και κοιμάται για καμιά δυο ώρες ακόμα και τότε της δίνω το πρωινό της. συνολικά δίνω 5 γεύματα τη μέρα και τρώει περίπου ένα λίτρο γάλα. και έτσι είναι και αυτή και εγώ ξεκούραστη όλη μέρα και παίζουμε. βέβαια, έτσι την ημέρα συνολικά ζήτημα να κοιμάται δύο ώρες.

επίσης από τις 4 του μήνα, μόλις αλλάξαμε μήνα δηλαδή, πήγε στο δωμάτιό της και κοιμάται σαν πουλάκι! ενδοεπικοινωνία και άγιος ο θεός! μια χαρά! αλλά και πάλι το ξαναλέω, η μικρή είναι πολύ συνεργάσιμη και δε μου δημιοιυργεί προβλήματα. εσύ θα κρίνεις αν μπορείς να ακολουθήσεις τέοιου είδους πρόγραμμα. πρώτα θα κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς σωστό.

βέβαια, μίλα και με το δικό σου παιδίατρο για μια ακόμη γνώμη. ο δικός μου μας είχε πει αυτού του είδους το ενδεχόμενο, να κοιμάται δηλαδή όλο το βράδυ, αλλά δεν συνεργάζονται όλα τα παιδιά. όσο για την ανεξαρτητοποίηση, ήταν δικό μου καθαρά θέμα και με τη σύμφωνη φνώμη του μπαμπά τι άναμε. άλλοι ούτε που να το ακούσουν, και καλά κάνουν. ο καθένας ξέρει τον τρόπο που θέλει να μεγαλώσει το παιδί του.

ετοιμάζομαι για έξοδο σε πιάνο μπάρ...! φιλιά σε όλες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα .. ειπα να μπω λιγο στα γρηγορα και να σας πω οτι .... αδιαθετησα....

Τρεχω γιατι η μικρη αυτες τις μερες ειναι πολυ σκανδαλιαρα και το χερι μου ειναι συνεχεια στα χερια της να της τα βγαζω απο το στομα ...τα λεμε αργοτερα φιλακια

9zlup2.png

Καλημέρα!!

ellain τι σου είπε καλέ ο παιδίατρος :confused: ?? Να σου πω: το πολύ ψάξιμο προκαλεί μαλάκυνση εγκεφάλου πες του! Τα μωρά ανεξαρτητοποιούνται όταν αυτά θέλουν, όταν εσύ τους επιβάλεις ανεξαρτητοποίηση χωρίς να το θέλουν πολύ απλά θα γκαγκανιάσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται: αύξηση της κορτιζόλης στον οργανισμό του, ψυχοσυναισθηματικά κενά κλπ. Πες του να παρακολουθεί λιγότερο nova3 τις μεταμεσονύχτιες ώρες! Αν είναι δυνατόν, είπαμε και τα μωρά έχουν σεξουαλικότητα, μην τα γυρίσουμε όλα στην ηδονή!! Και εννοειται θα ακολουθησεις τις διατροφικες οδηγιες της παιδιατρου που γνωριζει το μωρο και το παρακολουθει, οχι του παιδιατρου-κομητη με τις φροϋντικες ανησυχιες!

Συγχιστηκα, ακου τι ειπε για το μωρο

GEXxp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Am13 πολύ γέλασα με το Λούφα και Παραλλαγή Καφέ. Όντως η στολή εχει πολύ θεωρία οταν τη φοράνε, ετσι με έριξε και μένα ο Δημήτρης, (πλάκα κάνω) αλλά όλα τα αλλά του στρατού άστα να πάνε.

Ellain ισχύουν ολα αυτα με τα στάδια που ανέφερε η παιδίατρος αλλά το πότε θα αναξαρτητοποιήθεί ενα παιδι ή ποτε θα αρχισει τροφές ή ακόμα και ο θηλασμός ειναι κάτι αυστηρά προσωπικό μεταξυ παδιού και οικογένειας και κανένας δεν εχει δικαίωμα να επεμβαίνει και δεν το συζητάμε αφου σου αρέσει καλύτερα ο άλλος παιδίατρος εκείνες τις συμβουλές να ακολουθήσεις.

Για το φωτογράφο που ρώτησες είναι πολυ καλός και πολύ οικονομικός.

Φωτεινη γιατι να της βγάζεις τα χέρια απο το στόμα; Εμας ο παιδίατρος μας είπε να μην της τα βγάζουμε, ασε που φανταζομαι αν το κάναμε θα εκνευριζόταν.

Clelia πολυ μου αρεσε η επιστημονική σου τεκμηρίωση, αντε γιατι η Δέσποινα δεν μας ενημερώνει πλέον.

Vasdeli μεγειά τα ρουχαλάκια, ωραια τα ψώνια με το Λασκαράκο.

Εύχομαι να εχουμε μια καλή Κυριακη, καντε καμια βόλτα και για μας γιατι ο μπαμπάς μας είναι υπηρεσία.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Πιαστηκα η αναπηρη, ο λαιμος μουουουου!!

Καλα να παθω που λουζομαι και κυκλοφορω με τη μαλλουρα να ανεμιζει στο αγιαζι - λεμε τωρα, λουσμενη στο σπιτι κυκλοφορω...

Ουτε και εγω της βγαζω τα χερια απο το στομα, αφου την τρωνε τα ουλα της.

Της πηρα τζελ για ουλα της weleda, ο παιδιατρος ειναι συμφωνος να το χρησιμοποιω αν το μωρο ποναει, διοτι της μουδιαζει την περιοχη. Προς το παρον οοοοοταν εχει γκρινια της βαζω μια φορα την μερα. Σιγα την γκρινια, τεσπα, καλοβολο ειναι το κλανιαρικο

GEXxp3.png

γειά σας κορίτσια!

την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε τηλέφωνο και έτσι σας έχασα για λίγο. Διάβασα τις τελευταίες τρεις σελίδες, δεν μπορώ άλλες προς το παρόν και δεν θυμάμαι και πολλά. Έχασα κάτι με τη tsipoura? Για ενημερώστε βρε κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά αλλά συνεχίζουμε να ξυπνάμε το βράδυ κάθε 2-3 ή το πολύ τέσσερις ώρες:? Τελικά φτάσαμε στο σημείο να τρώει πιο συχνά τη νύχτα από τη μέρα. Τη μέρα είναι πολύ καλή, τα δοντάκια δεν έχουν βγει ακόμα αλλά δε νομίζω ότι την πονάνε τόσο πολύ, έχουμε βέβαια και λίγες μυξούλες αλλά ούτε αυτό πιστεύω ότι φταίει. Και κοιμότανε αρκετές ώρες πιο πριν, ξυπνούσε μόνο μια φορά τα ξημερώματα, τώρα ούτε νεογέννητο να ήταν!

Κάναμε και το τρίτο μας εμβόλιο, δεν έκλαψε καθόλου αυτή τη φορά, μεγαλώνουμε και φτάσαμε 6μιση κιλά και 64 πόντους.

Θέλω να πάμε από εβδομάδα που θα έχει ο Γιώργος άδεια σε κανένα εμπορικό αλλά φοβάμαι πολύ βρε κορίτσια. Άντε να φτιάξει ο καιρός, να περάσουν και αυτές οι ιώσεις να βγούμε λίγο έξω.

Πολλά φιλάκια σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

γειααααααα.....εδω ειμαι....

ευχαριστω πολυ για τις ευχες! τριανταπενταρισα η πουρογρια...:evil::evil:

σας διαβαζω σχεδον καθε μερα αλλα να πω τη μαυρη αληθεια ...βαριεμαι να γραφω...με εχει πιασει γενικη βαρεμαριαση:?

πηγαμε και εμεις παιδιατρο (πριν 15 μερες βεβαια αλλα τωρα με επιασε η προκοπη να το γραψω...ο λουκουμας εφτασε τα 7500 κιλα:confused: και 63 πόντους. μου εχει φυγει η μεση λεμε...

κατα τα αλλα περναμε κατασταση ελενης...απο εκει που κλειναμε 10ωρα το βραδυ τωρα ξυπναει 2-3 φορες για βυζι...και την ημερα συνεχεια εκει κολλημενος...θαυμασια!!! σερνομαι απο τη νυστα λεμε!

το καλο ειναι ομως πως και επισημα πλεον..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ! εξαφανιστηκαν τα παντα! πρασινα κακα βλεννες κτλ=παρελθον. πλεον χεζουμε μουσταρδι με κοκκους μονο αλλα και παλι 8 φορες τη μερα (ελεος πια!)

κινητικα εχει αλλαξει πολυ. πιανει ποδια και κανει τη μπαλιτσα γυρνωντας γυρω γυρω, γυρναει και μπορει και καθεται και κανα πενταλεπτο χωρις υποστηριξη..καλα δηλαδη..

αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι που γελαει σαν αυτα τα μωρα που βλεπουμε στο youtube και ξεκαρδιζονται; ετσι ακριβως!:mrgreen: εχει πολυ πλακα ο μουργος...:mrgreen:

επισης κλελουκω να δηλωσω πως εχασα και 3 κιλακια με τη διαιτα (αλλα μαλλον φταει οτι αδιαθετησα και οχι η διαιτα).

κλεισαμε και τη βαφτιση για 9 ιουλιου σε ξωκλησι πανω στο βουνο με θεα θαλασσα απιστευτη και το τραπεζι θα γινει εκει πανω εξω απο την εκκλησια μεσα στο πρασινο...νομιζω θα ειναι ωραια!

οσο για την επιστημονικη υποστηριξη (γεια σου ρε γιωτα:mrgreen:) συμφωνω με ολα οσα ειπε ο γιατρος για τα σταδια αλλα τα περι ανεξαρτητοποιησης ειναι μεγαλες μπουρδες...ας ερθει να γνωρισει τη μελινα που κοιμοταν μεχρι πριν 2 μηνες μαζι μας να δει τι σημαινει ανεξαρτησια...

.....

Δέσποινα χρόνια σου πολλά!!!! Ξέχασα να σου ευχηθώ:oops:

Μήπως περνάνε κάποιο στάδιο ανάπτυξης τα μωρά μας; Θα διορθωθεί η κατάσταση;;; Δώσε μου ελπίδες!!!! Εγώ κοιμάμαι κάθε βράδυ τελευταία κατά τις 10 για να αντέξω!

Χαίρομαι που δεν έχετε αλλεργίες!!! Πάει και αυτό! Μια φορά είδα και μια βλένα στα κακάκια μας αλλά η παιδίατρός μας είπε ότι ήταν άνευ σημασίας. Εμείς δεν ενεργούμαστε τόσο συχνά όσο εσείς. Συνήθως μια φορά τη μέρα αλλά κάποιες φορές αν κάνει 2-3 ή ακόμα και 4 φορές κακά την ίδια μέρα όσο πάει και πρασινίζουν. Μια τέτοια μέρα είδα την τελευταία φορά λίγο αιματάκι.

Α τι ωραία όλες κανονίζετε για βαπτίσεις!!! Που θα την κάνετε; Αθήνα; Το σκηνικό ακούγεται τέλειο!!!

Βάλε καλέ κανένα βιντεάκι του μικρού!!! Λατρεύω τα μωρά όταν γελάνε!!!:tongue:

Εμείς προς το παρόν βρήκαμε νονούς!!! Θα τη βαπτίσουμε πάνω (Αλεξ/πολη) ή κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ή μέσα στο Σεπτέμβρη. Θα δούμε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Δέσπονα και Ελένη μάλλον κάποιο αλματάκι κάνουν τα μπεμπάκια σας και ξυπνάνε τόσο συχνα, θα στρώσουν πάλι.

Δέσποινα ωραίο ακούγεται το σκηνικό για τη βάφτιση και την έκλεισες και τη μέρα των γενεθλίων μου, θα θυμάμαι σίγουρα την ημερομηνία, φαντάζομαι το σκηνικό που αναφέρεις είναι κάπου στη Θεσσαλονίκη. Βάλε μας κανένα βιντεάκι με το μπεμπάκο να γελάει.

Ελένη μπραβο που βρήκατε νονούς, όνομα της μικρής έχετε διαλέξει δεν θυμάμαι, αλλα μακριά πάτε κι εσείς για τη βάφτιση αλλα δεν πειράζει θα μας βάζετε βιντεάκια να βλέπουμε. Όσο για βόλτα εμείς πηγαίνουμε συχνά στο καινούριο Mall στον Αγ. Δημήτριο, μου αρέσει πολύ και εχει πολλά παιχνίδια και για τα παιδιά.

Clelia το νου σου γιατί αν λούζεσαι και μετα σε χτυπάει το κρύο μπορεί να κάνεις πολύ εύκολα ιγμορίτιδα και μετα θα σε ταλαιπωρεί συνέχεια.

Σήμερα λείπετε όλες μάλλον βολτάρετε και καλά κάνετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...