Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello μανταμιτσες μου!! πολλη κουβεντα σημερα ολη μερα! μπραβο σας :)

Φωτεινη ολα στην ωρα τους θα ειναι καλυτερα! Θα δεις, καθε εμποδιο για καλο. Προς το παρον προεχει ο γαμος με τον Γιωργη σου (αληθεια ετσι τον φωναζουν ολοι ή μονο εσυ? γιατι μου φαινεται πολυ γλυκο...:D) Ο δικος μου συζυγος ειναι στρατου ξηρας, νομιζω και της Ελενης και της Γιωτας το ιδιο, εσενα απ' ο,τι καταλαβαμε ειναι του Ναυτικου, εχει ο στρατος τις δυσκολιες του (βλ. προισταμενο συζυγου Γιωτας :twisted:), αλλα και το καραβι πολυ ζορι....

Γιωτιτσα τι γινεται με τον φωτογραφο σου??!! Πολλη ζητηση λεμεεεεε! ειναι τοσο καλος ? γιατι αν ειναι καλος και οικονομικος θελω κι εγω! Παμε να κλεισουμε την εκκλησια αυριο για 22/05 και πρεπει σιγα σιγα να οργανωθουμε.

Αγγελικουλα τι καλα! Η ζουζουνιτσα σου κοιμηθηκε, σου ευχομαι αυτη να ηταν μονο η αρχη ;) Αλλα την επομενη φορα κοιτα να κοιμηθεις κι εσυ γιατι αλλιως σε βλεπω να χτυπας στα ντουβαρια

Τσιπ μας, ο,τι και να γινει εσυ ανηκεις εδω, στο October Power και δεν σε δινουμε αλλου, αν θες να περνας μονο για καμια αναγνωριστικη και παλι πισω, ξηγηθηκαμε??? <3<3

Ισουλα καλο ειναι και το περπατημα και το dvd, εγω "εκμεταλλευομαι" την μαμα και την πεθερα μου οσο ειμαι ΑΘηνα και πηγαινω γυμναστηριο γιατι μετα που θα γυρισουμε Βολο δυσκολο το βλεπω να συνεχιζω, οποτε θα ξαναρχισω κι εγω τα dvd μου. Οσο για το πρηξιμο, γενικα ακουω απο φιλες οτι θελει καιρο για να επανελθει το σωμα στην αρχικη του κατασταση, οποτε υπομονη

Κλειω, τι αηδια κι αυτη με τα σαλιγκαρακια! Ελπιζω τουλαχιστον να ευχαριστηθηκες τα χορταρακια μετα και να αξιζε ο κοπος. Οσο για την πεθερα σου, θα συμφωνησω με τα κοριτσια, εφοσον η κατασταση ειναι παγια και συμφωνει κι ο συζυγος νομιζω οτι μπορειτε να συζητησετε το θεμα της βαπτισης. Δεν υπαρχει περιπτωση ανακαμψης?

Δεσποιναριο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και γενικα ο,τι αλλο επιθυμεις!!!!!!

Αυριο παμε για την δευτερη δοση του infanrix σε "δανεικο" παιδιατρο, γιατι δεν παιζει να ξανανεβουμε Βολο μονο για το εμβολιο. Αγχωνομαι λιγακι γιατι γενικα δεν μου αρεσει να αλλαζω γιατρους που εμπιστευομαι, ποσω μαλλον οταν αφορα το μωρο. Ομως δεν γινεται και διαφορετικα, οποτε ιδωμεν...

Σας φιλω για καληνυχτα :-)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ναι Φωτεινή στρατιωτικός είναι αλλα και της Εllain και της Ελένης και ο δικός σου, ουαου πολλοι μαζευτηκαν μου φαίνεται. Τελικά είδες οι στρατιωτικοί θέλουν πολλά παιδιά, στο στρατό τους το μαθαίνουν άραγε;

δε το πιστευω μηπως απο octοpber να το πουμε λουφα και παραλλαγη καιγω που νομιζα οτι μονο η ellain επαθε εμπλοκη με στολαρες τελικα μαζευτηκαμε πολλες.

κατι για καφεδακια διαβαζω κοριτσια στειλτε μου καιμενα ενημερωση νανταλλαξουμε κινητα θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε με το χιονουλη μου και τον ζαχαρενιο μου απο κοντα.

πηρα ενα βιβλιο για την εισαγωγη των στερεων τροφων το

my child wont eat thw llli toy carlow gonzales παρα πολυ διαφωτιστικο στην ουσια λεει τρικ που μπορεις να κανεις και πως να προσεγγισεις στο παιδι το θεμα του φαγητου. πολυ καλο και συμβατο κυριως για τις μαμαδες που θηλαζουν μα οχι μονο.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλα αμα κολησει ο διακομιστης κολαει για τα καλα μου φαινεταιιι

ellain μου εγω τον φωναζει Γιωργη χαιδευτικα αμα θελω να τον πειραξω....το παω σε στυλ κρητικο που μ'αρεσει η διαλεκτος τους :tongue::tongue::tongue: του λεω ωρες ωρες :" Γιωργη ιντα καμεις εκει περα?" και τετοια....

Παντως αυτο που περναει ο αντρας της Γιωτας με τον προισταμενο του , στο καραβι οπως ειπα υπηρχε ενας με τον ιο και του δωσανε αδεια ηθελε δεν ηθελε μεχρι να γινει καλα :D, εγινε καλα και τελικα βγηκε και στην ξηρα.... {ειναι κολοφαρδος κιολας}{αχχχ ποτε θα παει στην ξηρα και το μωρακι μου, σημερα ηταν καταστεναχωρημενο , ο παλιοκυβερνητης τους ειναι γκρρρρρρρρρρρρρ}

Αααααα δεν σας εχω πει το καλυτερο για τον γαμο :D:D:D

Του εχω μαζι με τους συναδελφους του μια ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗ εκπληξη χαχαχα

κανονικα αμα θελει μπορει να κανει τον γαμο με την επισημη στολη τους,αλλα δεν θελει την ομορφη αυτη στιγμη να την συνδιασει με την δουλεια του.Οταν ομως παντρευονται με την στολαρα που λεω εγω :tongue::tongue: τους κανουν και καψονια τοσα οσοι ειναι οι συναδελφοι του:tongue::tongue::tongue::tongue:...

Αυτος νομιζει οως θα τ'αποφυγει.... ελα μ'ντε... ακομα θα νομιζει... βγαινοντας απο την εκκλησια τι τον περιμενει αραγε? οεοοο????

καψονακιαααααααα πολλαααααααα

ομορφα καψονια ομως ειναι παντα... το πολυ πολυ να του πουν τραβα στην Ποσειδωνος στην παραλιακη και μοιραζε μπομπονιερες χιχιχ να το δω κι αυτο .... η να παει και να λεει οτι μ'αγαπαει...

αυτα τα "ακραια" τα εχω δει σε βιντεακια ,ελπιζω οι δικοι μας να μην του κανουν τετοια και να του κανουν τπτ ψιλα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα!!

ellain μπαααα! Ποια ανάκαμψη, από το αλτσχάιμερ? Ξέρεις ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Όσο για την παρούσα κατάστασή της, όταν στο νοσοκομείο λύνουν ένα πρόβλημα οργανικό που της εμφανίζεται, αμέσως εμφανίζονται άλλα 2 κοκ. Δεν θα βγει από το νοσοκομείο, δεν το νομίζω...

Τα χορταράκια τα φοβάμαι!! Και άμα μου έχει ξεφύγει κανα σαλιγκαράκι και κάνει κρακ στο στόμα μου και κάνω μπλιααααξ??

Φωτεινή νυφικό έχεις βρει? Δες εδώ τα ψιλά γράμματα http://www.tsoonami.gr/deal/9e-gia-tin-agora-ekptwtikoy-koyponioy-ekptwsis-60pc-gia-enoikiasi-nyfikoy--apo-to-ergastiri-nyfikwn-/179?utm_source=tsoonami_GR&utm_campaign=32c497db13-GR_ATH_2011_02_18_ERGASTIRIKONSTANTINA&utm_medium=email.

am13 Κοιτάω για το βιβλίο που πρότεινες.

Αγόρασα κάποια πραγματάκια από το amazon για την έναρξη των στερεών. Να μου έρθουν πρώτα να σας πω αν είναι όμορφα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Κλειω μου ανακαμψη οργανικη εννοω βρε, οχι απο το Αλτσι, αυτο δεν γινεται, το ποταμι δεν γυριζει πισω, αλλα εχεις δικιο, συνηθως σ' αυτες τις περιπτωσεις διορθωνεις ενα προβλημα εμφανιζονται δυο μετα... Τι να πεις, βρε παιδι μου, υπομονη....

αμ13 τωρα που το λες, νομιζω κι εσυ στολοπληκτη ετσι?? δωσε πληροφοριες. Οσο για το καφεδακι να κοπασει λιγο η Η1Ν1 και φυγαμεεεεεεεεεε!!!

Φωτεινη, εγω παντως που εκανα στρατιωτικο γαμο δεν το μετανιωσα στιγμη. Φοβερη φαση με την ασπιδα και τα σπαθακια, κι εγω που φοβομουν "ακραια"καψονια το ειχα ξεκαθαρισει απο πριν σε ολους τους φιλους και το σεβαστηκαν! Θα προσπαθησω να σου βαλω φωτο να δεις

Παμε να παρουμε το εμβολιο μας απο το φαρμακειο και επισης κρεμα για τα ουλα. Η γκρινια εχει αρχισει πριν καν το κανουμε, λετε να το μυριστηκε οτι παιζει τσιμημα το απογευμα και να αρχισε την μιρλα απο τωρα? ωχχχχχχ :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δεν εχω βγει ακομα στην αγορα για νυφικο , αν και απο την εκθεση που πηγα στο περιστερι εκλεισα ενα ραντεβου στον οικο ΝΙΚΟΣ-ΤΑΚΗΣ , να παρω μια ιδεα...

Αλλα απο οτι βλεπω ρε κοριτσια ωραιο το στραπλες αλλα οσες δεν διαθετουν το σωμα για να το βαλουν τι αλλο μπορουν να φορεσουν? Οπου κι αν εχω κοιταξει ολο στραπλες παιζει :(:(:(...Με κελεμπια θα παω καθηστε και θα το δειτε , με κανενα φορεμα σαν την Αρχαια θα ειμαι.....

Πουφφφφφφ...

clelia τι εννοεια ψιλα γραμματα?

Εγω μια ομορφη προσφορα ειδα :D κι γραφτηκα κιολας....

Παντως σε βλεπω κι ολο μαγαζια απο την περιοχη μου γυρω γυρω γνωριζεις....:P :p κοσμογυρισμενη σε βρισκω χαχα

μηπως καλε μενεις κι εδω κοντα?

ellain ο Γιωργης μου δεν ειναι απο σχολη δεν ειναι αξιωματικος κ δεν τον υποχρεωνουν να φορεσειτην στολη.

Εγω του το ειπα 2-3 φορες να κανουμε στρατιωτικο γαμο για να βγει παραμυθενιο εντελως με την ασπρη στολη που θα ειναι εκεινη την περιοδο να το βλεπει μετα απο χρονια η μικρη και να το χαιρεται οπως θα το χαιρομαστε κι εμεις αλλωστε.

Αλλα δεν θελει , πρωτον μου λεει πρεπει να ψαξω να βρω ατομα απο την σειρα μου και πανε 9 χρονια που να τους βρω εχουν σκορπιστει εδω κι εκει... και στην τελικη θελω την στιγμη αυτη να μην ανακατεψω την δουλεια μου.

Κι εγω το σεβαστηκα αυτο κι ετσι του το αφησα εκτος εντελως το θεμα αυτο.

Αλλα ενα μικρο χουνερακι θα του το κανουμε :D:D:D

Αντε να ερθει ο Μαρτης να παω στο παλιογυμναστηριο δεν παει αλλο... ψαχνω να βρω κι εναν καλο αλλα οχι σφαχτη στο χρηματικο διαιτολογο μπας και πεσω κανα κιλακι για τον γαμο και για να βαλω μαγιο φετος γιατι.... γιατι... δεν με βλεπω καλα...

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!

Κλειω μου ανακαμψη οργανικη εννοω βρε, οχι απο το Αλτσι, αυτο δεν γινεται, το ποταμι δεν γυριζει πισω, αλλα εχεις δικιο, συνηθως σ' αυτες τις περιπτωσεις διορθωνεις ενα προβλημα εμφανιζονται δυο μετα... Τι να πεις, βρε παιδι μου, υπομονη....

αμ13 τωρα που το λες, νομιζω κι εσυ στολοπληκτη ετσι?? δωσε πληροφοριες. Οσο για το καφεδακι να κοπασει λιγο η Η1Ν1 και φυγαμεεεεεεεεεε!!!

Φωτεινη, εγω παντως που εκανα στρατιωτικο γαμο δεν το μετανιωσα στιγμη. Φοβερη φαση με την ασπιδα και τα σπαθακια, κι εγω που φοβομουν "ακραια"καψονια το ειχα ξεκαθαρισει απο πριν σε ολους τους φιλους και το σεβαστηκαν! Θα προσπαθησω να σου βαλω φωτο να δεις

Παμε να παρουμε το εμβολιο μας απο το φαρμακειο και επισης κρεμα για τα ουλα. Η γκρινια εχει αρχισει πριν καν το κανουμε, λετε να το μυριστηκε οτι παιζει τσιμημα το απογευμα και να αρχισε την μιρλα απο τωρα? ωχχχχχχ :)

φωτεινη εμεις καναμε στρατιωτικο γαμο. ελα ομωςπου την πατησα εγω και το τελευταιο σπαθι για να το περασουμε εκαναν ολοι καψονι σεμενα

μουχαν πει προηγουμενος να φιλησω ολους τος συναδερφους του και να του πω να μη ζηλευει και με το που παμε να περασουμε το τελευταιο σπαθι χτυπαει τα δαχτυλα ο αντρας μου και μου λεει μωρο μου δε ζηλευω γιατι εγω ενα κλικ να κανω ..... και τοτε μαζευονται καμια εικοσαΡΙΑ ΚΟΠΕΛΙΕς γυρω του και τον πλακωνουν στα φιλια. πραγματικα σαστυσα και ταχασα τι γινεται εδω σκεφτηκα.... μιλαμε επεσε το γελιο της αρκουδας

μετα τον ειχαν βαλει νανεβει στο καμπαναριο και να φωναξει το κλασικο αγαπω τη πεθερα μου πιο πολυ απτη μαμα μου και ο μπουλης μου με το που κατεβηκε κατω φωναζε τη μαμακα του...

τον εβαλαν να κανει πους απςγια να μαθει να συκωνει τα οικογενειακα βαρη

τον εβαλαν να μου δωσει το να του παπουτσι γιατι λεει δε θα το χρειαστει γιατι θα του εβαζα και τα δυο ποδια σενα παπουτσι... και καναδυο αλλα δε τα θυμαμαι πρεπει να δω το dvd.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

φωτεινη εμεις καναμε στρατιωτικο γαμο. ελα ομωςπου την πατησα εγω και το τελευταιο σπαθι για να το περασουμε εκαναν ολοι καψονι σεμενα

μουχαν πει προηγουμενος να φιλησω ολους τος συναδερφους του και να του πω να μη ζηλευει και με το που παμε να περασουμε το τελευταιο σπαθι χτυπαει τα δαχτυλα ο αντρας μου και μου λεει μωρο μου δε ζηλευω γιατι εγω ενα κλικ να κανω ..... και τοτε μαζευονται καμια εικοσαΡΙΑ ΚΟΠΕΛΙΕς γυρω του και τον πλακωνουν στα φιλια. πραγματικα σαστυσα και ταχασα τι γινεται εδω σκεφτηκα.... μιλαμε επεσε το γελιο της αρκουδας

μετα τον ειχαν βαλει νανεβει στο καμπαναριο και να φωναξει το κλασικο αγαπω τη πεθερα μου πιο πολυ απτη μαμα μου και ο μπουλης μου με το που κατεβηκε κατω φωναζε τη μαμακα του...

τον εβαλαν να κανει πους απςγια να μαθει να συκωνει τα οικογενειακα βαρη

τον εβαλαν να μου δωσει το να του παπουτσι γιατι λεει δε θα το χρειαστει γιατι θα του εβαζα και τα δυο ποδια σενα παπουτσι... και καναδυο αλλα δε τα θυμαμαι πρεπει να δω το dvd.

ΕΕ τετοια θελω κι εγω να το διασκεδασουμε αλλα.....:(:(:(:(

δεν πειραζει μπορει να μην ειναι με σπαθια κ στολες ...τα καψονια θα πω στους συναδελφους του να του τα κανουν :tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινη ειμαι γραμμενη σε sites που στελνουν προσφορες, δεν ψαχνω εγω. Τα ψιλα γραμματα να κοιτας αν ειναι να αγορασεις καποια υπηρεσια, καθως εγω μπορει να δω κατι σχετικο με νυφικα και θα σου το στειλω, δεν θα κοιταξω ομως τις λεπτομερειες της αγορας.

Οσο για τα στραπλες, εμενα δεν μου αρεσουν γι΄αυτο οπου πηγα ζητησα και μου εδειξαν νυφικα που δεν ηταν στραπλες.

Παντως εμενα μου αρεσουν ΠΟΛΥ οι ενστολοι, κυριως οταν φορανε τα "καλα" τους. Στρατιωτικο αντρα δεν εχω, απο φωτος που κοιταω φαινονται πολυ κομψοι και παιδαραδες με την στολη τους.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

χαχαα κλελια εγω που ελεγα δεν θελω ενστολο γιατι εχει πολυ περιποιηση η στολη και τετοια να που ετυχε και τον καμαρωνω κιολας παναθεμα με και με κοροιδευει.....

Οκ οκ βλεπω βλεπω αν και δεν εχω καρτα για να κανω την κρατηση αυτη μου ειναι ευκολο ομως να παω απο εκει και να χαζεψω τιποτα :D:D

Κοριτσια ηρθε το μωρο μου παω να τον παρω απο τον Σκαραμγκα τα λεμε αν οχι σημερα σιγουρα αυριο που εχει υπηρεσια {ακομα δεν ηρθανε υπηρεσια τον χωσανε και την δευτερα παλι ταξιδι γκρρρρρρρρρρρ} παω παω τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

9zlup2.png

Φωτεινη ειναι ωραια φαση τα σπαθακια, βεβαια στο οτι τους παιδευουν που τους παιδευουν στην δουλεια, γιατι να το μεταφεορυν και στον γαμο τους δεν εχουν αδικο, αλλα τελοσπαντων αφου αυτο το παλιοεπαγγελμα προσφερει τουλαχιστον ενα ομορφο θεαμα ας εχουμε εστω αυτο...

αντε με το καλο να υποδεχτεις τον αντρα σου :):)

Κλειω συμφωνω για το στραπλες, ουτε εμενα μου πολυαρεσει ασχετα που τελικα το δικο μου νυφικο ηταν τετοιο. Παντως με ωμο θεωρω οτι ειναι πολυ κομψο αλλα οταν εψαχνα εγω, δεν βρηκα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανηκω κι εγω (δηλαδη ο συζηγοσ)στην κατηγορια ενστολοι....πυροσβεστησ αλλα με συμβαση....μια φορα ,στολη εχουμε!!χε χε!!!

και στον γαμο μασ ,αν και κατακαλοκαιρο το νυφικο αυτοκινητο το συνοδεψε ενα πυροσβεστικο οχημα!!!!!!!!!!!!!!!!!(νομιζαν οτι ειχε πιασει καπου φωτια!!!!)

γιωτα απαραδεκτοσ ο κυριοσ (λεμε τωρα)προϊσταμενοσ!!!!να χαμε ω μη γενητω κανενα πολεμο ,να το σεβαστο το τοσο κολλημα με την υπηρεσια και ολα αυτα...αλλα εν καιρω ειρηνησ να ρισκαρει την υγεια ολων των αλλων για να μην παρει απουσια????????????

δεσποινακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γυναικες ενστολων ενωθειτε αχαχχαχαχχαα:tongue::tongue::tongue:

Παει μολις ηρθε κατσαμε να φαμε και μ'αφησε μομνη μου:(

Εσενα σε ειδα στην διαδρομη μου λεει ωρα να παω στην γυναικαρα μου τωρα...

εεε λογικο τωρα μεχρι αυριο το πρωι θα ειναι μαζι , μετα παλι σε μενα και μετα παλι την κυριακη παλι για λιγες ωρες μαζι του γιατι τα ξημερωματα Δευτερας παλι φευγει :(:(:(:(

am13 του διαβασα το σκηνικο σου και μου λεει κατι τετοια κανουν και χειροτερα και επειδη ηταν και η μητερα μου μπροστα του λεει .. : ναι ναι αυτο μου ελειπε να φωναζεις πως μ'αγαπας πιο πολυ εμενα απο την μανα σου ...και της λεει: δεν καταλαβες θα σε σηκωσω αγκαλια και θα το φωναζω κιολας χιχιχι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...