Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουρίτσα με κατάλαβες οτι τα εχω πάρει μαζί του και ο Δημήτρης το ιδιο αλλα τι να κάνει, ούτε στο Δημητρη μπορω να πω να μην πλησιάζει τη μικρή χωρίς να εχει συμπτώματα, ασε που ηταν χθες υπηρεσία και σήμερα που θα έρθει θα την ρουφήξει κανονικά.

Να κάνεις άμεσα μετακόμιση στο καφέ Ιουνίου παρακαλώ.

εχεις 1000 δίκια... μήπως να βάλει μασκουλα; τί να πω; εξαλλη εχω γινει με τον προιστάμενο..... εξαλλη λέμε!

μετακόμιση δεν κάνω... εδω εγώ μαζί σας !!!! Μπαστακας παιδί μου!!!! :-D

μια βολτίτσα την έκανα όμως ;)

παιδάκια σήμερα εχει γεννέθλια η Δεσποινα!!!!!!

ΣαλονικοΝτοκτωρ χρονια σου πολλά!!!! γερή τυχερη χαμογελαστή!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φωτεινή εμένα πολύ βιαστικά μου φαίνονται όλα αυτά, αλλά αν το γουστάρεις πραγματικά, γιατί δεν προσπαθείς κανονικά βρε κοπελιά?

Δεν κανουμε προσπαθειες να μεινω παλι εγκυος , απλα προσεχουμε.

Αν κι εγω τις περισσοτερες φορες αγχωμενη ειμαι .... μην και δεν προλαβουμε

Φωτεινή θα συμφωνήσω με την Ploegisi: αφού θες, προχώρα το και μην το αφήνεις στην τύχη! Αλλά όντως θα σου φανούν πολλά, για ρώτα την Ειρήνη. Και από ό,τι έχω καταλάβει, η Ειρήνη έχει πολληηηηηηη υπομονή, περισσότερη από όλες μας.

Οταν ερθει η ωρα την πρωτη που θα εχω να ρωτω θα ειναι την Ειρηνη ...Ηρωιδααα να μου μεταδοσεις την ηρεμια σου γιατι εγω την εχασα.

Φωτεινή μου μην στεναχωριέσαι! !!!!!! Τωρα θα ετοιμασεις τον γαμο και τη βαπτιση και να δεις που θα έρθει το μωράκι στο τσακ μολις το αποφασίσετε!!!!

Θα το βγαλω απο το μυαλο μου και θα αφοσιωθω στον γαμο ΤΕΛΟΣ

Αντε βρε φωτεινή βαλε μπρος αφου το θέλεις!!! αλλά αυτή τη φορά χωρίς τσιγάρο ε;;;;;;; τα είπαμε.... <3

Εδω απο χτες που συνηδητοποιησα οτι εχω καθυστερηση 4 τσιγαρα ειχα κανει ολα κι ολα... μετα το τεστ το τσακισα :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια

Φωτεινη μην στεναχωριέσαι το μωρό θα έρθει στην καλύτερη φάση θα το δείς.

Απο το στομα σου και στου Θεουλη μας το αυτακι....Να μου χαρισει την ομορφη στιγμη οταν πραγματικα θα πρεπει ...

Το ειπα στον Γιωργη και με ρωταγε εγω πως ειμαι... τσαντιστηκα του λεω εσυ δεν το ηθελες το μωρακι αυτο? και μου λεει :"καρδια μου το θελω οσο τιποτα αλλο , αλλωστε στο εχω πει θελω να κανω πολλα παιδια.Αλλα οχι αυτην την στιγμη που παμε να πραγματοποιησουμε τον παραμυθενιο μας γαμο..."

Ενταξη του ειπα μολις επιστρεψεις σκουφακι θα σου βαλω και μου λεεει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ χαχαχαχαχα

Γιωτα μου στρατιωτικος ειναι και ο δικος σου συζυξ?

Στο καραβι που ειναι ο Γιωργης μου παντως ηταν περσυ ενας που 3 μηνες τον ειχαν εκτος υπηρεσιας οταν ειχε το Η1Ν1 ενα μηνα στο νοσοκομειο και 2 μηνες σπιτι του....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ναι Φωτεινή στρατιωτικός είναι αλλα και της Εllain και της Ελένης και ο δικός σου, ουαου πολλοι μαζευτηκαν μου φαίνεται. Τελικά είδες οι στρατιωτικοί θέλουν πολλά παιδιά, στο στρατό τους το μαθαίνουν άραγε;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Βρε τσιπουρίτσα να του πω να βάλει μάσκα χωρις να εχει συμπτώματα, τον λυπάμαι θα νιώθει κάπως πιστευω. Τελος παντων ελπίζω να την γλυτώσουμε γιατι την αλλη εβδομάδα εχουμε και εμβόλιο.

Ναι Φωτεινή στρατιωτικός είναι αλλα και της Εllain και της Ελένης και ο δικός σου, ουαου πολλοι μαζευτηκαν μου φαίνεται. Τελικά είδες οι στρατιωτικοί θέλουν πολλά παιδιά, στο στρατό τους το μαθαίνουν άραγε;

Της ξηρας , της θαλασσας ή του αερα?

βρε λετε να ειναι του ιδιου σωματος και να γνωριζονται?

χαχαχα

Εγω παντως στην δουλεια μου , με μια συναδελφο εκει που μιλαγαμε λιγο μετα τον γαμο της {και λιγο μετα που γνωρισα τον γιωργο} συζηταγαμε για τον γιωργο και τον αντρα της.. αποτελεσμα?

Ηταν φιλοι :tongue::tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Γιώτα, είπα στον σύζυγο την προσφορά του φωτογράφου και έμεινε έτσι :shock:. Να δούμε πότε θα βρούμε χρόνο να πάμε Καλλιθέα! Όσο για τον άντρα σου, μην βάλετε μάσκα προληπτικά μωρέεεεε. Η Εμμέλεια θηλάζει, έτσι δεν είναι? Είναι πολύ καλυμένη από αντισώματα, όχι πως κάνουν θαύματα... Στην τελική ο Η1Ν1 γρίπη είναι, εσείς με καθησυχάσατε όταν την προηγούμενη εβδομάδα με τρόμαξε ο μπαμπάς μου... Δεν πρόκειται να κολλήσει ούτε ο άντρας σου, θα το δεις!

Κορίτσια καθάρισα πριν και τώρα αλλάζω νερά στα χόρτα και είναι γεμάτα σαλιγκαράκια και μου 'ρχεται να βγάλω τ' άντερά μου! Μπλιάαααξ!! Γενοκτονία έχω κάνει, στα σκουπίδια τα πετάω! Μπλιαααααξ!

Τσιπούρα ευτυχώς που μας το θύμησες:

Δέσποινα

2418638akfnnma0su.gif

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βρε κοριτσια πειτε και σε μενα για φωτογραφο :(

Ειναι το μονο που μας εχει μεινει και δεν μπορω να βγαλω ακρη καμια

Δεποινακιιιιιιιιι πολυχρονη να σε χαιρεται η οικογενεια σου και το Octomber Power φυσικα

9zlup2.png

Βρε τσιπουρίτσα να του πω να βάλει μάσκα χωρις να εχει συμπτώματα, τον λυπάμαι θα νιώθει κάπως πιστευω. Τελος παντων ελπίζω να την γλυτώσουμε γιατι την αλλη εβδομάδα εχουμε και εμβόλιο.

να μωρέ όντως ειναι κριμα... τί να πω;;;; νευρα εχω!

θέλω κι εγώ φωτογράφο για την βαφτιση του στέφανου! να πηγαίνει κι εκτος έδρας ομως (θα κάνουμε τη βάπτιση στο χωριο του πατέρα μου) .... ο κουκος αηδόνι μου φαίνεται θα πάει ο φωτογραφος ...

φωτεινη μου από πριν να το κόψεις το τσιγάρο για να μην υποφέρεις στην εγκυμοσύνη ακου με υπέφερα που το έκοψα τοτε υπέφερα η θεριακλου.. αλλά κιΟΥρία με τα όλα μου και τότε και τωρα, τέρμα για πάντα!

νυσταξα αλλά εχω μέλλον εδω και μετά διαιτολογΑ και μετά γονεις...

φιλιά σας

Λοιπόν Γιώτα, είπα στον σύζυγο την προσφορά του φωτογράφου και έμεινε έτσι :shock:. Να δούμε πότε θα βρούμε χρόνο να πάμε Καλλιθέα! Όσο για τον άντρα σου, μην βάλετε μάσκα προληπτικά μωρέεεεε. Η Εμμέλεια θηλάζει, έτσι δεν είναι? Είναι πολύ καλυμένη από αντισώματα, όχι πως κάνουν θαύματα... Στην τελική ο Η1Ν1 γρίπη είναι, εσείς με καθησυχάσατε όταν την προηγούμενη εβδομάδα με τρόμαξε ο μπαμπάς μου... Δεν πρόκειται να κολλήσει ούτε ο άντρας σου, θα το δεις!

Μπράβο μπράβο για το φωτογράφο, οτι γλυτώνεις καλό είναι. Ναι η Εμμέλεια θηλάζει οπότε υποτίθεται οτι εχει αντισώματα, κι εγω ετσι πιστεύω οτι δεν θα κολλήσει, ευτυχώς αύριο έχει ρεπό. Αχ τυχερη θα φας χόρτα εγω λόγω κολικών δεν ετρωγα τιποτα απο αυτα και προχθές που έφαγα λαχανικά η μικρή είχε ενόχληση και χεστ... μέχρι το λαιμό μιλάμε.

Φωτεινη αν θέλεις για τον φωτογράφο πες μου να σου στείλω π.μ.

Διαφημίσεις

Οκ το ελαβα :D:D:D:D

Ευχαριστω Κλελια μ.....

Γιωτα μου ευχαριστω κι εσενα , ειναι και διπλα μου , κοντα μου .....

Βρε κλελια αφου τα ειδες τα παλιοσαλιγκαρα γιατι δεν τα πεταγες απο την αρχη ?

9zlup2.png

καλημέρα!

ποια ρώτησε αν πλένονται τα παιχνίδια? εγώ τα έπλυνα όλα! η θεία μου που έχει 30 χρόνια παιχνιδάδικο μου είπε να τα βάζω μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και να τα πλένω στους 30 στο ελαφρύ! κι έτσι κάνω και όλα καλά! φυσικά τα λούτρινα από τον άλλο μήνα! αυτά που έχουν ηλεκτρική συσκευή που βγαίνει, πάλι τα πλένουμε! και τα πλαστικά με σαπουνάκι πράσινο ή με κλινέξ 3 σε 1 και μετά πέρασμα με μωρομάντηλο.

.

εγω.οχι ομως αν πλενονται,αλλα πως πλενονται..

Ωραια ιδεα αυτη με τη μαξιλαροθηκη!!

εγγυος ειναι κ η κουνιαδα μου η οποια γεννησε πριν 5 μηνες με καισαρικη κ ειναι πανικοβλημενη γιατι ο γιατρος της ειπε μετα τον Ιουνη αν θελει κι αλλο..

ομως what to do..

H Δεσποινα κ η Βικυ που ειναι????

Φωτεινή σιγά μην πέταγα τα χορταράκια!! Απλά τα έπλυνα! Δεν είχαν κατσαρίδες ή κάτι άλλο σιχαμένο! Άλλωστε σαλιγκάρια τρώω, δεν τα σιχαίνομαι αυτά καθεαυτά! Απλά σιχαινόμουν που πέταγα ζωντανά σαλιγκάρια! Μπλιααααξ!

Fire με το καλό να δεχτείτε το μπεμπέ της κουνιάδας! Οκ, οι γιατροί σου λένε αυτό που κρίνουν καλύτερο για την περίπτωσή της κάθε μίας. Δεν σημαίνει όμως ότι αν κάποια μείνει έγκυος νωρίτερα, αυτόματα θα είναι καταστροφικό. Απλά θα είναι μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Εμένα πχ που είπε όχι νωρίτερα από 12 μήνες, σε άλλες λένε μετά από 6 μήνες... Ανάλογα τον γιατρό και το περιστατικό που αντιμετωπίζει

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...