Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια να δειτε που ειναι ,για να αργει να απαντησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ενημερωνει τον γιωργη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...μετα τουσ γονεισ....

μαρη φωτεινη περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεεε στεναχωρεθηκα τωρα...ειχα ενθουσιαστει...ειχα βγαλει και την αποφαση οπωσ βλεπεισ παραπανω!!!

δεν πειραζει ομωσ ε?ολα θα γινουν οπωσ τα εχεισ προαιτοιμασει στο μυαλουδακι σου ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βριστε με ολες μαζι .... σας το ζηταω.... :(:(:(

στεναχωρηθηκα δεν ξερω γιατι!!!! Ολο το βραδυ αυτο σκεφτομουν δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου... ειχα στο παρκο διπλα την μικρη και της ψιθυριζα :" λες μικρη μου ν'αποκτησεις αδερφακι?","Λες να κανουμε 1 γαμο και 2 βαφτισης μαζι?" "Λες να ειναι κοριτσακι και να μην χρειαστει να της παρουμε ρουχαλακια θα της δωσεις τα δικα σου?" Πω πω τωρα πρεπει να παρουμε κι αλλο κρεβατακι θα την αφησεις να κοιμαται στο δωματιακι σου?"

Μ'ειχε πιασει χτες το βραδυ κατι της.... πουφφφφ

Θελω τον αντρουλη μουυυυυυυυυυυυυ εδω και τωραααααα..........:(:(:(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η κόρη μου κοιμήθηκε 5 συνεχόμενες ώρες μετά από πολύ καιρό! Κι εγώ απʼ τη χαρά μου ξαγρύπνησα…. :mrgreen:

Φωτεινή περιμένουμε νέα!

Φιλάκια σε όλες!

καλημεραααααα!

χαχα χα αγγελικουλα εισαι τρελλη κ συ!!!:mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ειρηνη μου να σου πω την αληθεια μου ναι κι εγω στεναχωρηθηκα οπως ειπα και πιο πανω... τωρα θ'αφοσιωθω στον γαμο ...θα το πω και στον γιωργη: "κομμενο το Σεξ , δεν θα παθω καρδιακο εγω :P " {κι εγω ειμαι που τον κυνηγαω παναθεμα μεεεεεεεε...............}

Τωρα γιατι ν'αργει η περιοδος μου ομως???χμμ....................

Ειρηνη μου σ'ευχαριστω που αγωνιουσες μαζι μου ... οπςσ και τ'αλλα κοριτσια αχχχ.... αχχχχ...ειστε η πιο γλυκεια παρεουλα,πραγματικα κι ας μην σας εχω γνωρισει απο κοντα .......

9zlup2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε φωτεινουλα...μην στεναχωριεσαι!!!!στο κατω κατω ποιοσ σε εμποδιζει να τα κανεισ ολα αυτα πραγματικοτητα?εφοσον ποιανεισ και με την μια!!!στο χερι σου ειναι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βριστε με ολες μαζι .... σας το ζηταω.... :(:(:(

στεναχωρηθηκα δεν ξερω γιατι!!!! Ολο το βραδυ αυτο σκεφτομουν δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου... ειχα στο παρκο διπλα την μικρη και της ψιθυριζα :" λες μικρη μου ν'αποκτησεις αδερφακι?","Λες να κανουμε 1 γαμο και 2 βαφτισης μαζι?" "Λες να ειναι κοριτσακι και να μην χρειαστει να της παρουμε ρουχαλακια θα της δωσεις τα δικα σου?" Πω πω τωρα πρεπει να παρουμε κι αλλο κρεβατακι θα την αφησεις να κοιμαται στο δωματιακι σου?"

Μ'ειχε πιασει χτες το βραδυ κατι της.... πουφφφφ

Θελω τον αντρουλη μουυυυυυυυυυυυυ εδω και τωραααααα..........:(:(:(:(:(:(

φωτεινουλα μην στεναχωριεσαι, αν το θες πολυ θα γινει. καλυτερα ομως κοριτσαΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ μαζι..κ συντομα θα ειστε μια μεγαααλη οικογενεια.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Εχεις δικιο ... μια σφαιρα να ριξει ο Γιωργης να το σπορακι μας :tongue::tongue:

μηπως ειναι κι απο το αγχος μου για τον γαμο? Τελικα ειμαι πολυ αγχωδης τυπος.... γκρρρρρρρρ............ μονο με την μικρη ηρεμω οταν παιζουμε.....

ασχετο καλε η μικρη μου μου μοιαζει στην τρελα και την χαζομαρα ή καποιος στον υπνο της παραβιαζει τ'ονειρα της.Στα ξαφνικα αρχισε να κλαιει....πεταξε την πιπιλα και εκλαιγε περισσοτερο ...της την εβαλα και τελος ,κουμπακι εχει ??? :D:D

Σας το εχουν κανει τα δικα σας??

9zlup2.png

φωτεινουλα μην στεναχωριεσαι, αν το θες πολυ θα γινει. καλυτερα ομως κοριτσαΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ μαζι..κ συντομα θα ειστε μια μεγαααλη οικογενεια.

Χαχαχα αυτο το σκεφτομουν τωρα που ερχομουν απο το φαρμακειο ... οτι θα κανω ανταλλαγη αυτοκινητων με τον πατερα μου χιχι θα του δωσω το δικο μου που ειναι μικροτερο και θα του παρω το δικο του που ειναι καθαρα οικογενειακο αμαξι... αν και μονος του μου εχει πει να το παρω απο τωρα αλλα μεχρι τωρα βολευομαστε με την μικρη , αμα παμε διακοπεσ θα του το παρουμε ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ γιατι το καλοκαιρι θα εχουμε και παιχνιδια μαζι μας χαχαχα και σωσιβιο και μπρατσακια και βαρκουλα ... βρε τι λεω σταματηστε με καλε:D:D:D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

τι γράψατε πάλι... λίγα θυμάμαι!

κουμπαρούλα αν είναι κολλητικό το καφέ της ειρήνης, όχι να πας, αλλά μπας και εγκατασταθείς??? λεω εγώ τώρα... :tongue:

κλέλια μου τι να πω... περαστικούλια στην πεθερά, κρίμα να μη μπορεί να χαρεί και το όνομα...

ελενάκι σε ζηλεύω! εγώ ακόμα γυμναστήριο δεν ξεκίνησα, αλλά κάνω χιλιόμετρα τη μέρα, με ή χωρίς το μωρό, και κάνω και γιόγκα με dvd... ξέρεις!!! (τα πρηξίματα παραμένουν βέβαια, αλλά ευελπιστώ μέχρι το πάσχα - καλοκαιράκι να είμαι οκ)

μαράκι επιτέλους αναρρώσατε! τι τραβήξατε κι εσείς! η κουμπαρα μου τα ίδια, με 3 παιδιά άρρωστοι και οι 5 τους εδώ και ένα μήνα, και η γιαγιά φυσικά!

φωτεινή εμένα πολύ βιαστικά μου φαίνονται όλα αυτά, αλλά αν το γουστάρεις πραγματικά, γιατί δεν προσπαθείς κανονικά βρε κοπελιά?

αγγελικούλα πολύ χάρηκα με τη μικρούλα σου! είδες που σου τα λέγαμε? όλα στρώνουν σιγά σιγά!!! (μωρέ μήπως τελικά σε τρώει το πολύ άγχος?)

μαμουνάκι καλή προετοιμασία για τη δουλειά... θα δεις όλα θα πάνε καλά με τα γεύματα του μωρού, κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός

ποια ρώτησε αν πλένονται τα παιχνίδια? εγώ τα έπλυνα όλα! η θεία μου που έχει 30 χρόνια παιχνιδάδικο μου είπε να τα βάζω μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και να τα πλένω στους 30 στο ελαφρύ! κι έτσι κάνω και όλα καλά! φυσικά τα λούτρινα από τον άλλο μήνα! αυτά που έχουν ηλεκτρική συσκευή που βγαίνει, πάλι τα πλένουμε! και τα πλαστικά με σαπουνάκι πράσινο ή με κλινέξ 3 σε 1 και μετά πέρασμα με μωρομάντηλο.

ειρηνάκι μου αρέσει που αγωνιάς με την αγωνία της φωτεινής! χιχιχιιχ

ρε συ γιώτα... αυτός δεν είναι προϊστάμενος... σκοτώστρα είναι...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φωτεινή θα συμφωνήσω με την Ploegisi: αφού θες, προχώρα το και μην το αφήνεις στην τύχη! Αλλά όντως θα σου φανούν πολλά, για ρώτα την Ειρήνη. Και από ό,τι έχω καταλάβει, η Ειρήνη έχει πολληηηηηηη υπομονή, περισσότερη από όλες μας.

Ίσι μου, ποιο όνομα λες... Εδώ δεν καταλαβαίνει τπτ. Ούτε στον γάμο ήρθε. Δεν περπατάει, δεν καταλαβαίνει, είναι φυτό με όλη την έννοια. Και λέω εγώ: αν φύγει, 3 μήνες δεν είναι αρκετοί για να κάνουμε την βάφτιση? Δεν είναι να πεις ότι στην βάφτιση ή στο τραπέζι θα υπάρχει μελαγχολία επειδή θα λείπει ο άνθρωπος αυτός, αφού λείπει εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει, ζει μόνο επειδή λειτουργούν τα ζωτικά της όργανα! Δεν μιλάω σκληρά ή υπερβολικά, μιλάω με ακρίβεια εξηγώντας την κατάσταση. Να δούμε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Φωτεινή μου μην στεναχωριέσαι! !!!!!! Τωρα θα ετοιμασεις τον γαμο και τη βαπτιση και να δεις που θα έρθει το μωράκι στο τσακ μολις το αποφασίσετε!!!!

<3

Ειρήνη θα έρθω και οτι ειναι να γίνει ας γίνει!!!!!!!

(και θέλω και φοβάμαι τα ξέρετε φαντάζομαι πως πάνε αυτά... αλλά ειπαμε october power.... )

κουμπαρούλα αν είναι κολλητικό το καφέ της ειρήνης, όχι να πας, αλλά μπας και εγκατασταθείς??? λεω εγώ τώρα... :tongue:

καλέ θα κατσικωθώ για τα καλά μην το συζητάς!!!! τώρα που ανοιξα το μαγαζάκι μου... θα κάνω και εγκαινια! χαχαχαααααααα

κλελια λυπάμαι πολυ για την πεθερά σου, νομίζω καλύτερα να το συζητήσεις με το συζητάτο σου το θέμα του χρόνου βαπτισης κλπ.... ειναι δύσκολες πράγματα αυτα...

Αντε βρε φωτεινή βαλε μπρος αφου το θέλεις!!! αλλά αυτή τη φορά χωρίς τσιγάρο ε;;;;;;; τα είπαμε.... <3

Καλημέρα κοριτσάκια

Τσιπουρίτσα με κατάλαβες οτι τα εχω πάρει μαζί του και ο Δημήτρης το ιδιο αλλα τι να κάνει, ούτε στο Δημητρη μπορω να πω να μην πλησιάζει τη μικρή χωρίς να εχει συμπτώματα, ασε που ηταν χθες υπηρεσία και σήμερα που θα έρθει θα την ρουφήξει κανονικά.

Να κάνεις άμεσα μετακόμιση στο καφέ Ιουνίου παρακαλώ.

Clelia χαίρομαι που σου έκανε καλή προσφορά ο φωτογράφος και η δουλειά του είναι πολύ καλή αλλα θα το δείς και μόνη σου.

Λυπάμαι πολυ για την πεθερα σου, αν και ο συζυγός σου δεν εχει πρόβλημα για την βάφτιση τρείς μήνες είναι καλο διάστημα για να γίνει η βάφτιση.

Αγγελική σήμερα έχεις πάρτυ μου φαίνεται, ετσι θα είναι απο δω και πέρα θα δείς, αλλα τι να πω γι αυτο το άγχος σου βρε παιδί μου, η κορή σου σου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί κι εσυ έκατσες άυπνη.

Μαράκι ο μεγάλος σου ολα τα λεφτά, αφου δίψαγε το παιδί τι να κάνει;

Φωτεινη μην στεναχωριέσαι το μωρό θα έρθει στην καλύτερη φάση θα το δείς.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...