Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιώτα, ο προϊστάμενος έχει γρίπη και πηγαίνει στο γραφείο?? Μας δουλεύει?? Θέλει να κολλήσει όλος τον ντουνιά για να ηρεμήσει? Έτσι καταλήξαμε να έχουμε επιδημία: α) επειδή είμαστε ξερόλες και δεν πηγαίνουμε γιατρό καθώς "δεν έχουμε Η1Ν1, απλά κρυολογήσαμε" :evil: και β) επειδή κάνουμε του κεφαλιού μας και δεν προστατεύουμε τον συνάνθρωπό μας!!

Νευρίασα τώρα!!

(στενοχωρήθηκα κιόλας επειδή μια φίλη μου έμαθε ότι παλινδρόμησε η εγκυμοσύνη της... Έχει παιδάκι, αλλά όσο να 'ναι, η απώλεια είναι η ίδια)

Clelia πολυ λυπάμαι για τη φίλη σου, αλλα οσο μπορείς να της σταθείς και να μην το βάλει κάτω.

Οσο για τον π@π@ρα τον προιστάμενο οπως ξέρετε οι στρατιωτικοί είναι πατρίς, θρησκεία , οικογένεια συνεπως πάνω απ ολα βάζει το καθήκον και δεν μπορεί να λείψει απο τη δουλειά, ας κολλήσουν όλοι χεστ...:mrgreen:

Ellain μεγειά τον υπνόσακο, τώρα θα κάνει τους καλύτερους ύπνους το παπάκι.

Φωτεινή περιμένουμε νέα.

Φιλάκια πολλά σε όλες, καλό βράδυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρααα

φωτεινούλα τι έγινε; κάνε ένα τεστ να μας φύγει η αγωνία.

παρεμπιμπτόντως εμείς τον μικρούλη τον πίασαμε με την μέθοδο τράβηγμα είμασταν και σίγουροι ότι προσέχαμε αλλά άπ' ότι μας είπε η γιατρός και με τα πρώτα υγρά του άντρα μπορείς άνετα να πίασεις παιδί.

τώρα όσον αφορά την αποστείρωση αυτά στο πρώτο παιδί μετά στο δεύτερο είμαστε πιο άνετα αλλά και με ένα μεγαλύτερο παιδί άστα να πάνε. προχτές ο μεγάλος μου είχε ένα άδειο κεσεδάκι από γιαούρτι και πριν τον προλάβω το είχε βάλει στο στόμα του μικρού και καλά για να του δώσει να πιει νερό:confused:

ο μικρούλης μου κορίτσια από προχτές μόλις τον βάλεις μπρούμητα κάνει την κίνηση να συρθεί για να μπουσουλήσει αφού η γιατρός που τον ειδε μου πε θα φύγει γρήγορα αυτός. ο μεγάλος μου περπάτησε 10 μηνών. βιάζονται τα παιδάκια μου να περπατήσουν:D

Καλημέρα κορίτσια!

Η κόρη μου κοιμήθηκε 5 συνεχόμενες ώρες μετά από πολύ καιρό! Κι εγώ απ’ τη χαρά μου ξαγρύπνησα…. :mrgreen:

Φωτεινή περιμένουμε νέα!

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Σήμερα που μπήκα εγώ δεν είναι καμιά σας; Πάω στην κόρη μου κι εγώ :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα πηγεσ για τεστακι?περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μασ κρατασ σε αγωνια!!!!!!!!!στο καφε ιουνιου εν τω μεταξυ εχει πεσει ιωση γκαστριασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω χασει το μετρημα πλεον 7?και περιμενουμε και αλλεσ 2 με αστατη περιοδο!!!οι 3 εγκυμοσυνεσ απο αυτεσ θα ειναι οκτωβριου,μολισ τωρα το εμαθαν τα κοριτσια!!!!

ειναι πλεον κολλητικο!!οποια θελει να μεινει ,ασ μασ κανει καμια επισκεψη και θα κολλησει σιγουρα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες στις πανεμορφες και πανέξυπνες πεπέλες !!!!!!

Φωτεινή τί εγινε καλέ;;;; πες μας!!!!!!!!

Οσο για τον π@π@ρα τον προιστάμενο οπως ξέρετε οι στρατιωτικοί είναι πατρίς, θρησκεία , οικογένεια συνεπως πάνω απ ολα βάζει το καθήκον και δεν μπορεί να λείψει απο τη δουλειά, ας κολλήσουν όλοι χεστ...:mrgreen:

περίεργη αίσθηση του καθήκοντος!!! ειλικρινά για να μιλάς εσύ έτσι φαντάζομαι το άγχος σου !!!!!!!

.... αντε βε γιωτίτσα ειλικρινά θέλω να πάω να τον χαστουκίσω!!!!!!!

Κ

Λοιπον, ειμαι ενθουσιασμενη με τον καινουριο μας υπνοσακο. Κοιμηθηκε εχθες με εσωρουχακι και βαμβακερο φορμακι και τον υπνοσακο και ηταν ζεστουλης ολο το βραδυ. Δεν μπορουσε να ξεσκεσπαστει αφου ηταν σαν τυλιγμενο λουκουμαδακι και κοιμηθηκε σουπερ!!

ειναι τρέλα με τον υπνόσακο, τοσο μωρουδέλια! μου θυμιζουν το μωράκι του Ποπαι.... αν το θυμάστε! χιχιχιχιχιχ

ο μικρούλης μου κορίτσια από προχτές μόλις τον βάλεις μπρούμητα κάνει την κίνηση να συρθεί για να μπουσουλήσει αφού η γιατρός που τον ειδε μου πε θα φύγει γρήγορα αυτός. ο μεγάλος μου περπάτησε 10 μηνών. βιάζονται τα παιδάκια μου να περπατήσουν:D

γέλασα πολύ με το κεσεδάκι... χαχαχαχααααα

τρεχαλητοί οι γιοι σου :)

Καλημέρα κορίτσια!

Η κόρη μου κοιμήθηκε 5 συνεχόμενες ώρες μετά από πολύ καιρό! Κι εγώ απʼ τη χαρά μου ξαγρύπνησα…. :mrgreen:

μπράβο !!!!! σκόρδα!!!!! ευχομαι να συνεχιστεί αυτο κάθε βραδυ!!!!!!!!

να μου φιλήσεις τη μικρή γλωσσού!!!!!

σας φιλώ ματσα μουτσα

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα πηγεσ για τεστακι?περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μασ κρατασ σε αγωνια!!!!!!!!!στο καφε ιουνιου εν τω μεταξυ εχει πεσει ιωση γκαστριασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω χασει το μετρημα πλεον 7?και περιμενουμε και αλλεσ 2 με αστατη περιοδο!!!οι 3 εγκυμοσυνεσ απο αυτεσ θα ειναι οκτωβριου,μολισ τωρα το εμαθαν τα κοριτσια!!!!

ειναι πλεον κολλητικο!!οποια θελει να μεινει ,ασ μασ κανει καμια επισκεψη και θα κολλησει σιγουρα!!!!

καλέ θα μπουκάρω δεν το συζητώ!!! τόσα σκόρδα σας εχω φέρει!!!!!

χιχχιιχιχιχι

γειά σου βρε φιλενάδα με τις ωραίες κόρες!!!!!!

<3

καλέ θα μπουκάρω δεν το συζητώ!!! τόσα σκόρδα σας εχω φέρει!!!!!

χιχχιιχιχιχι

γειά σου βρε φιλενάδα με τις ωραίες κόρες!!!!!!

<3

φιλεναδα μπουκαρε μπουκαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσενα σκευτομουν οταν τα εγραφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!

Χαχαχαχα!! Η Αγγελικη ενθουσιαστηκε! Σου το ειπα, ειναι το φραγμα των 4 μηνων, και εμενα ετσι ελεγαν και επιβεβαιωθηκαν. Σιγα-σιγα θα ηρεμησει.

Η Ελισαβετ ενω ξυπνησε και εκανε χαρουλες και γλουτσου-γλουτσου επινε γαλατακι (ενω ηταν χορτατη), εκανε εμετο, πνιγηκε κιολας, τα χρειαστηκα... Πυρετο δεν εχει, ειναι μια χαρα τωρα, αλλα ετοιμη ημουν να την γυρισω αναποδα.

Γιωτα μου εδωσε τελεια προσφορα ο φωτογραφος. Θα παμε απο κοντα να δουμε την δουλεια του και θα κλεισουμε!

Αλλα η πεθερα μου δεν ειναι καλα. Εχει 15 χρονια περιπου αλτσχάιμερ, πλεον δεν αναγνωριζει κοσμο, δεν μιλαει, ειναι πραγματικα σαν φυτο τα τελευταια 7 χρονια. Εδω και 15 μερες ειναι νοσοκομειο και ολο και κατι της βρισκουν και ολο πυρετους ανεβαζει και απο ο,τι εμπειρια εχω σε μεγαλους ανθρωπους, ετσι μας αποχαιρετουν συνηθως. Δεν νομιζω να βγει απ' το νοσοκομειο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...........

Λοιπον πηγα πηρα ενα clear blue ακριβως το ιδιο που ειχα παρει και στην μικρη που δειχνει αμεσως και τις εβδομαδες.

Του εκανα τσισακια και το εκρυψα σε μια τσεπη της τσαντας της μικρης γιατι δεν θελω να με δουν οι γονεις μου τι κανω :( {αλλο που δεν μου ειπαν μην μεινεις τωρα κοντα εγκυος ακομα καλα καλα δεν εχεις χασει τα κιλα της μικρης,εχεις και την ετοιμασια του γαμου} πουφφφφ αλλο αγχος κι αυτο παλι...

Πιστευω να εχουν περασει τα 3 λεπτα που λεει το κουτι επανω.....φοβαμαι να παω να δω

Καλεεεεεε ειναι καμια εδωωωωωωωω??????????????τρεμωωωωωωωωωωωωωωωωω και λειπει και ο Γιωργης μου :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ωχ βρε κλειω μου....τι να πω...

πολλα πολλα περαστικα ευχομαι τησ γυναικασ!!και σε εσασ καλη δυναμη !!ευχομαι να πανε ολα καλα και να βγει απο το νοσοκομειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...