Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γαμώτο δράματα είχαμε και σήμερα τη νύχτα, σπάραζε μέχρι τις 4 και κάτι. Πάλι νύχτα την έπιασε, τη μέρα καλά ήταν. Παλιοεμβόλιο………… πόσο κρατάει; Το Infanrix Hexa έκανε την 2η δόση (το 6πλό), την πρώτη φορά δεν την είχε πειράξει, μόνο όσο έκλαψε από το τρύπημα - λογικό.

Ο doctor είναι ευχαριστημένος με τη μπουμπού και πολύ καθησυχαστικός με το θηλασμό, στην αρχή την είδε αδύνατη (αλλά του είπα ότι αν δει φωτο του άντρα μου όταν ήταν μικρός θα πει την κόρη μου χοντρή…. μπουτού, πετσί και κόκκαλο ήταν ο πατέρας της μικρός και έτρωγε και ξένο γάλα) όταν τη ζύγισε όμως όλα τέλεια.

Απλά δε νομίζω να ανταποκριθεί εύκολα στη στερεά, το καμάρι μου, γιʼ αυτό θέλω να συνεχίσω θηλασμό. Όπως το έχω στο μυαλό μου θα παλεύουμε να φάει μια-δυο κουταλιές κρέμα και μετά θα το γυρίζουμε σε ζυζί για καιρόοοο. Αλλιώς αν τρώει πρώτα γάλα και μετά γυρίζουμε στη στερεά δεν πρόκειται, είναι ζυζού και δεν τολμά τις γευστικές αλλαγές… Βέβαια θα δω μέχρι τότε τι θα μας πει ο γιατρός, θα διαβάσω και τα link της Πετρούλας και βλέπουμε…, άλλωστε τα παιδιά αλλάζουν (λέμε τώρα-εγώ ακόμα το περιμένω Κλειώ)...

Φτου φτου ανάπτυξη τα ζουζουνάκια σας!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αγγελικούλα, την πείραξε το εμβόλιο μάλλον τη μπουμπού σου, Απ οτι ξέρω η ανησυχία αρχίζει 12 ώρες μετα τον εμβολιασμό και στο συγκεκριμένο εμβόλιο κρατάει 24 ώρες, οπότε ξεμπερδέψατε, αυτο ηταν.

Μην ανησυχείς απο τώρα για τις στερεές τροφές, οσο και να καθυστερήσει να τις αποδεχθεί κάποια στιγμή θα το κάνει και θα βρείς μόνη σου τον τρόπο δηλ πρώτα βυζι και μετα φαί ή το ανάποδο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Χαθήκαμε Γιωτίτσα μου!

Τι κάνει το μανάρι μου; Έστρωσε για τα καλά απ' ότι διαβάζω και ξεκουράζεται η μανούλα! Η δικιά μου είναι Τζαναμπέτα όπως τη λέει η τσιπουρίτσα...

Μακάρι να πέρασε το παλιοεμβόλιο, δεν αντέχω να την βλέπω έτσι... την πρώτη φορά δεν την πείραξε... τώρα ξεκίνησε απ' το πρώτο βράδυ...

Με το φαγητό κάπως θα τα βγάλουμε πέρα, άλλωστε ξέρω και παιδάκια που τρώνε μόνο γάλα, άντε και κανα φρούτο και είναι 1 έτους, οπότε όλα καλά. Ξέρουν αυτά και ρυθμίζονται μόνα τους, εμείς θα κάνουμε το "σωστό" και από κει και πέρα είναι και θέμα παιδιού.

Φιλάκια πολλά!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα κοριτσακια!

fire εγω τα επλυνα ολα κ οσα δεν πλενονται τα αφηνω γι τον 5ο μηνα που σταματαει αποστηρωση. τα πλαστικα με σαπουνακι προδερμ ή οινοπνευμα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Εμείς θα κάνουμε το "σωστό" και από κει και πέρα είναι και θέμα παιδιού.

Φιλάκια πολλά!

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.

Όντως χαθήκαμε αλλά τώρα που ανοίγει ο καιρός να κανονίσουμε καμιά έξοδο.

Η Εμμέλεια είναι καλά όντως εχει ηρεμήσει πολύ και με αφήνει και ξεκουράζομαι.

Φιλάκια πολλά στην τζαναμπέτα σου.

Διαφημίσεις

Ναι να κανονίσουμε αφού ηρεμίσουν και οι παλιοιώσεις. Για τις επόμενες 2 εβδομάδες είπε ο γιατρός να προσέξουμε πολύ, όχι κλειστούς χώρους με πολυκοσμία, να αποφύγουμε επισκέψεις και φουλ βόλτες έξω χωρίς όμως επαφές. Να περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες που είναι σε έξαρση ο Η1Ν1

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσια....

Αχχχ σημερα η μικρη ειχε κεφια πολλα το βραδυ :(

Εκει που κοιμοταν μια χαρα την πηρα να την βαλω στο κανονικο της κρεβατι μεσα στο δωματιο μαζι μου , ξαφνικα πεταει με στυλ την πιπιλα , ανοιγει το ενα ματι μισογελαει κι αρχισε μετα τα νιαου νιαου και αγκου αγκου... και αυτο ηταν στις 2:30 τα ξημερωματα παιζαμε....

την ταισα γιατι πειναγε κιολας και που να ξεραθει στον υπνο εβλεπε τηλεοραση να το ματι γαριδα...που να κλεισω κι εγω φως και τηλεοραση απο το σκοταδι θα με επιανε ο υπνος κατευθειαν κι εμενα.Κι ετσι αφου την αλλαξα και την ταισα την πηρα μαζι μου στο κρεβατι:P κι εκει ξεραθηκε για τα καλα...Αλλα ολο το βραδυ μ εσπρωχνε λιγο και θα με πεταγε απο κατω... ειπα κι εγω το παιδι το στριμωχνω μαλλον κι ολο πηγαινα πιο πισω... πιο πισω ξαφνικα νιωθω την πλατη μου στο κενο :tongue::tongue: η κυρια ηθελε ολο το κρεβατι αχχαχααχχα

περασαμε μια υπεροχη νυχτα δεν μπορω να πω .. το πρωι ομως την πηρε ο παππους την αλλαξε και την ταισε και η μαμα ξυπνησε στις 12 το μεσημερι :tongue::tongue::tongue:

Τωρα κανουμε νανι στο κρεβατακι μας...

Εμεις παντως ειμαστε μακρυα απο τον ανιψιο μου που ο πυρετος επανω στο κορμακι του εχει γινει ασανσερ... μας ειπε η παιδιατρος {εχουμε την ιδια} να μην ερθουν σ'επαφη μαζι του οσοι ερχονται σ'επαφη με την μικρη κι ετσι απο την παρασκευη δεν μπορουμε να τον δουμε... :(

το καμαρι μου σαν κοιμισμενο ειναι ζαβλακωμενο εντελως.αλλα δεν εχει τα συμπτωματα του Η1Ν1

Κοιταχτε τι βρηκε η νυφη μου και το βλεπει ο μικρος και εχει πεθανει στα γελια

http://www.youtube.com/watch?v=iZtIMmqCvyY&feature=related

και συνεχεια οταν τον περνω τηλεφωνο μου λεει δεν εχω κανει εγω κακα μου αυτο το παλιοαρκουδακι τα εκανε αχαχαχ

Οσο για την αποστειρωση εγω πηρα ενα μασιτικο {μια παλαμη που μας κανανε δωρο} και την εβαλα στον αποστειρωτη η χαζη κι αυτο εγινε σαν τον ΤΑΖ κολημενο στον τοιχο :tongue::tongue::tongue: κι απο τοτε οτι πλαστικο ειναι το βαζω σε μια κατσαρολα και το βραζω :D:D

εχω κανει την χυτρα αποστειρωτη χαχα

Κοριτσια εχω καθυστερηση 3 μερες.Απο την ημερα που ξεκινησε μετα την γεννα παλι η περιοδος δεν ειχα καμια καθυστερηση τους επομενους μηνες ηταν ακριβως την ιδια ημερομηνια καθε μηνα.... καθε 12 με 13 του μηνα...

Τωρα...???

Κι απο οσο θυμαμαι κι απο οτι ρωτησα και τον συζυγο δεν εχουμε κανει απολυτως κανενα λαθος και καμια κινηση για να μεινω εγκυος ξανα.

Και καπου διαβασα για τα πρωτα υγρα του αντρα κι ανησυχω.Ενταξη θελω και 2ο παιδακι αλλα εβαλα μπροστα για τον γαμο τωρα ...:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή!! Δεν θέλω θλιμμένες φατσούλες, δεν θέλω!! Καλώς να το δεχτούμε αν είσαι έγκυος!! Αφού βρε είχες λυσσάξει για 2ο και μάλιστα σύντομα, δεν το περίμενες? Και μένα μου έκανε εντύπωση ο γάμος τον Σεπτέμβρη, αλλά λέω σιγά, θα είσαι έγκυος νύφη (πάλι :tongue: :tongue:).

Για πάρε κανά τεστάκι, καθώς η διακεκομμένη συνουσία (κοινώς, το τράβηγμα) δεν είναι αντισύλληψη, λόττο την λένε οι γυναικολόγοι.

Αγγελική μου η γλωσσού μου ταλαιπωρείται... Μήπως είναι δοντάκι? Αυτό το εμβόλιο δεν το έχουμε κάνει. Σκ@τοεμβόλιο!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βρε ναι λεγαμε να κανουμε στο καπακι και το 2ο δεν εχω καμια αντιρρηση αλλα μετα τα βαλαμε κατω και σκεφτηκαμε να βαλουμε μπροστα για τον γαμο να τελειωνουμε μ'αυτο να παω για κανα 6μηνο για δουλεια και στο διαστημα αυτο να κανω και το 2ο.

αμα η μικρη που ειχε ΠΗΤ 12/10/10 και μ'ενα γρηγορα τεστ που εκανα αυτο εχει ΠΗΤ 27/10/11 και θελει κι αυτο να βγει γρηγορα οπως η μικρη τι θα γινει θα μου σπασουν τα νερα στο γαμο??? :D:D:D:D χαχαχα

Θα παω αυριο το πρωι να παρω ενα τεστακι που θα βγω κι εξω για να μου φυγει και η αγωνια... η να τ'αφησω για το Σαββατο που ερχεται και ο γιωργης μου???Μηπως και μου ερθει κιολας ξερω κι εγω τι να πω... Εντωμεταξυ εχω χασει και τους πονους που με προειδιποιουσε η περιοδος οτι μου ερχεται.Μετα την γεννα τα χασα κι αυτα θα το πω στην Νικολουλη :D:D:D

9zlup2.png

Ναι να κανονίσουμε αφού ηρεμίσουν και οι παλιοιώσεις. Για τις επόμενες 2 εβδομάδες είπε ο γιατρός να προσέξουμε πολύ, όχι κλειστούς χώρους με πολυκοσμία, να αποφύγουμε επισκέψεις και φουλ βόλτες έξω. Να περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες που είναι σε έξαρση ο Η1Ν1

Ναι γαμώτο με τις ιώσεις και στην δουλειά του άντρα μου ο προϊστάμενος του εχει τον H1N1 και ο κακομοίρης οσο μπορεί τον αποφεύγει αλλά πόσο οταν πρέπει να συνεργαστούν, τρέμω μην μας τον κουβαλήσει.

Φωτεινή λες;;;; Αν είναι πας το γαμο του χρόνου και κάνεις δυο βαφτίσεις μην στεναχωριέσαι.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

fire εγω τα επλυνα ολα κ οσα δεν πλενονται τα αφηνω γι τον 5ο μηνα που σταματαει αποστηρωση. τα πλαστικα με σαπουνακι προδερμ ή οινοπνευμα.

και γω τα πλαστικα ετσι,με προδερμ

ομως μας φερανε τον φωτεινουλη πχ και ειναι τοσο γλυκα κ θελω να του τον δωσω αλλα γμτ αν το βαλω στο πληντυριο θα χαλασει...:rolleyes:

Μπορει και να κανω και τον γαμο αστραπη πριν το καλοκαιρι :tongue::tongue: κι αυτο μια λυση ειναι εεε??

και ηθελα το 2ο να βγει χριστουγεννιατικο πουφφφφφ πολλα θελω μου φαινεται χαχαχα

9zlup2.png

Αχαχαχα!! Φωτεινή παιδί μου είπαμε: να οργανώνουμε κάποια πράγματα, αλλά το παιδί δεν οργανώνεται λέμεεεεεε :D. Πάρε ένα τεστάκι και κάνε το αύριο!! Αν είσαι έγκυος θα σου πούμε ιδέες πώς θα το φέρεις στον άντρα σου! Τα υπόλοιπα τα συζητάμε εν καιρώ (για γάμους κλπ).

Εγώ που λέτε τσούπρες έπλυνα μόνο τα παιχνίδια που μου τα χάρισαν (πχ η αδελφή μου, η ξαδέλφη μου κλπ). Δεν είχα τπτ λούτρινο, μόνο κάτι γυμναστήρια κλπ. Αλλά και πάλι, ξέρετε τον τρόπο ζωής μου...

Γιώτα, ο προϊστάμενος έχει γρίπη και πηγαίνει στο γραφείο?? Μας δουλεύει?? Θέλει να κολλήσει όλος τον ντουνιά για να ηρεμήσει? Έτσι καταλήξαμε να έχουμε επιδημία: α) επειδή είμαστε ξερόλες και δεν πηγαίνουμε γιατρό καθώς "δεν έχουμε Η1Ν1, απλά κρυολογήσαμε" :evil: και β) επειδή κάνουμε του κεφαλιού μας και δεν προστατεύουμε τον συνάνθρωπό μας!!

Νευρίασα τώρα!!

(στενοχωρήθηκα κιόλας επειδή μια φίλη μου έμαθε ότι παλινδρόμησε η εγκυμοσύνη της... Έχει παιδάκι, αλλά όσο να 'ναι, η απώλεια είναι η ίδια)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

παιδάκια σας διαβασα αλλά δεν τα θυμάμαι όλα!

Κλέλια ξέρεις ότι λυπάμαι για τη φίλη σου, ευχομαι να βρει το κουράγιο να σταθεί γρήγορα στα πόδια της, αν και με σένα φίλη.... δεν θα δυσκολευτεί πολύ <3

Φωτεινή μου αν ειναι μωράκι εντος με το καλό βρε συ θα το δεχτούμε!!!!!

κανεις τον γαμο αστραπή κι αυριο που λενε! σιγά!

(η διεκομένη συνουσία ειναι μπαλαντερ για εγκυμοσύνη.... καλά σου ειπε η κλελια)

μαράκι χαρηκα που αναρωσατε επιτέλους!!!!! :)

αγγελική για το γαλα καλά κάνεις και επιμένεις αλλά όπως ειπε κι ο γιατρος πρέπει και η μαμά να ειναι ήρεμη και χαρούμενη κι όχι ρακος κλπ.... οποτε και λίγο ξένο αν χρειαστεί δεν χάλασε κι ο κοσμος! :)

γιωτα αυτος που νοσεί να κατσει σπίτι του να μην μολύνει τον κόσμο! ελεος!!!!!!!!!

fire καποιο θα του τραβήξει το ενδιαφέρον ...που ξέρεις μπορείς να εχεις τον νεο αινσταιν!!!!!!

σε ολες ολες πολλά φιλιά και ακομα πιο πολλά παγωτα!!!!!!!

Καλησπερα στα κοριτσακια!!!

Φωτεινη τι καλα νεα ειναι αυτα!;) Αντε βρε ας εισαι εγκυος και τον κανεις τον γαμο του χρονου, αυτα δεν τα υπολογιζεις. Θα ειναι γαμος και διπλη βαφτιση, ολα σε ενα και συμφερει! :) κανε τεστακι και πες μας τα αποτελεσματα

Αγγελικουλα τι κακο κι αυτο με τα εμβολια, θα κανουμε κι εμεις την δευτερη δοση του infanrix την Παρασκευη και περιμενω πολλη γκρινια μεσα στο ΣΚ (εμβολιο+δοντια= εγγυημενη διασκεδαση!). Ασε που με την πρωτη δοση ειχε κανει πυρετο, ελπιζω να μην ξανακανει τωρα...

Ευα, προσωπικα τα παιχνιδια που γραφει "μονο επιφανειακο πλυσιμο", τα περασα με νωπο πανακι με σκετο νερο, τουλαχιστον να φυγει η σκονη. Αλλωστε τωρα βαζουν διαφορα στο στομα, η παιδιατρος μου ειπε χαρακτηριστικα πως δεν θα αποφυγουμε την στοματιτιδα 1-2 φορες μεχρι να βγαλει δοντια.

Κλελακι, μπραβο με την καροτσαδα σου! Οταν εχει καλο καιρο, ειναι τελεια λυση για ασκηση και διασκεδαση για τα μπεμπεδακια. Αντε τωρα με το καλο να παμε ολεεεες μαζι, εγω με την Γιωτα κανονιστηκαμε για Ζαππειο με την πρωτη λιακαδα.

Λοιπον, ειμαι ενθουσιασμενη με τον καινουριο μας υπνοσακο. Κοιμηθηκε εχθες με εσωρουχακι και βαμβακερο φορμακι και τον υπνοσακο και ηταν ζεστουλης ολο το βραδυ. Δεν μπορουσε να ξεσκεσπαστει αφου ηταν σαν τυλιγμενο λουκουμαδακι και κοιμηθηκε σουπερ!!

Σας αφηνω, παω να γυμνασω την κορμαρα μου (και μετα να σερνομαι...χιχιχιχιχι!)

φιλακιαααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...