Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σαςςςς.....

Πω πω καλα δεν ηταν τοσες μερες που ειχαμε λιγο ηλιο και βγαιναμε στο μπαλκονακι και πιναμε καφε τωρα παλι γκριζαρισε ο ουρανουλης....

Δοξα το θεο στην δουλεια θα παω στα μεσα Νοεμβριου,αλλα θελω να μαθει απο τωρα την αλλαγη του ωραριου και να συνηθισει να ξυπναει πρωι.Πιστευω πως δεν ειναι κακο να ξυπναει πρωι ουτως η αλλως η μικρη ολη μερα σχεδον κοιμαται .... οσο και να θελω να την κρατησω ξυπνια αμα θελει εκεινη να κοιμηθει και στο τραπεζι της κουζινας να την βαλω θα κλεισει τα ματια της :D:D

Εξαλλου θελω να προλαβαινει να τρωει ολο το μενου της να μην χανουμε γευματακι γιατι εγω ειμαι και ξεχασιαρα παναθεμα με σε ορισμενα πραγματα :( μπορει να ξεχασω να της δωσω καμια φρουτοκρεμα :(

Οπως πχ τωρα αυτη ξυπνησε στις 10 εφαγε το γαλα της εχει κατσει για λιγο να χωνεψει ρευτηκε επαιξε 15 λεπτα με το κρεμαστο κουκλακι της στο καροτσι και τσακωσε την κουβερτα της και τσουπππ κοιμηθηκε.... :o

Τωρα ενα αλλο θεμα που μ'απασχολει και το συζηταμε εντονα στο σπιτι μας ειναι το θεμα του παιδικου σταθμου , ο παιδικιος του δημου που θελω να την παω μαλλον εχουν κοψει τον βρεφικο λογω ελλειψης προσωπικου... και μαλλον θα την κρατησουν οι γονεις μου με λιγη προσπαθεια οσο μπορουν , δεν θελω με τιποτα να την βαλω σε ιδιωτικο και ειδικα σ'αυτα που εχει η περιοχη μου εχω ακουσει τα χειροτερα.

Αυτο πρεπει να το εχω αποφασισει μεχρι τελη απριλιου..

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημεραα!!

μπορει να μου πει καποια απ τις εμπειρες μανουλες ποια ειναι τα συμπτωματα ωτιτιδας??

απο χθες το απογευμα εχει τρελλαθει να ξυνει τ αφτακι του

πυρετο δεν εχει..

Καλημερα κοριτσια!!

Fire πυρετός και εντονος πόνος που εκφράζεται με κλάμα ειναι τα βασικα συμπτωματα της ωτιτιδας..Αν ξυνει το αυτακι του χωρις γκρινια ή κλάμα τοτε νομιζω οτι δεν ειναι κτ ανησυχητικό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας μανούλες

Απαίσια μέρα η χθεσινή, την πείραξε τρελά το εμβόλιο και έκλαιγε όσο ποτέ…… πυρετό δεν έκανε, έβλεπε τον πατέρα της και ούρλιαζε για να μην την πάρει, ήθελε μόνο μανούλα αν και εκεί έβαζε τα κλάματα αλλά τα βγάζαμε πέρα….

Πήραμε περίπου 800 γρ βάρος (παρά τις αναγωγές) και μόνο 2 εκ ύψος…

Αποστείρωση τέλος (τι αποστειρώναμε δηλαδή… τέλος πάντων)

Μου είπε ο γιατρός να της δίνω ξένο το βράδυ για να κοιμάμαι κι εγώ (του είπα που ξυπνάει ανά μισάωρο κάποιες φορές τις τελευταίες νύχτες) και είπε μήπως δεν είναι θρεπτικό το νυχτερινό μου γάλα. Πάντως συμφωνήσαμε να συνεχίσω θηλασμό, μιας και μόλις την ζύγισε είδε ότι είχε πάρει μια χαρά και αν συνεχίσει αυτή την τακτική, τότε να χώσω και μπουκάλι, να μην λέω δεν πειράζει ας φάει το παιδί μου και ας μην κοιμηθώ εγώ….

Επίσης μου είπε ότι το έκανα το καθήκον μου σαν μάνα με τον θηλασμό στο 60-70%, μιας και από τον 5ο μήνα και να μην ξαναπιεί ποτέ γάλα δεν τον πειράζει καθόλου. Θα τρώει γιαούρτια και λοιπά.

Από τον επόμενο μήνα ξεκινάμε στερεές και το γάλα θα έρχεται σε 2η μοίρα. Βέβαια αυτό έρχεται σε αντίθεση με ότι γράψατε παραπάνω ότι η στ. τροφή είναι συμπληρωματική και όχι το γάλα. Πάντως όσο μπορώ θα συνεχίσω το θηλασμό γιατί δεν μου φτάνει το 60-70%, θέλω να φτάσω το 100% (αν υπάρχει). Αισιόδοξη με βρίσκω….

Κατά τ’ άλλα ψυχοκινητικά είναι τέλεια, γυρίζει, σηκώνεται (με βοήθεια) όλα καλά.

Φιλιά σε όλες, λογικά σε λίγο θα μου ξυπνήσει.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdeli μπράβο που παρέλαβες!! Σε είχα ένα άγχος διότι ο πωλητής που αγόρασες δεν έχει κάνει αρκετές πωλήσεις και πλήρωσες και με πιστωτική πανάθεμά σε! Λοιπόν τώρα θα πας στο My e-bay και θα του αφήσεις feedback. Πρόσεξε όμως: θα είναι positive και θα του βάλεις 5 αστέρια παντού. Αν του βάλεις σε ένα έστω 4 αστέρια, είναι κακό feedback και τέτοιο αφήνουμε μόνο σε απατεώνες, μόνο 5 αστέρια παντού. Λογικά και εκείνος σου έχει αφήσει 5 αστέρια (έχεις και εσύ feedback και μπορείς να το δεις). Όταν βρεις χρόνο, άνοιξε paypal. Με τις οδηγίες που σου έχω στείλει, σε 10' θα έχεις τελειώσει! Την στολή την παρέλαβα όταν σας έγραψα και παρέθεσα το Link. Από Αγγλία κάνουν μία εβδομάδα να έρθουν πράγματα, εκτός αν είναι από κανένα χωριό απομακρυσμένο και μπορεί να κάνουν μέχρι 30 ημέρες! Καλοφόρετη η στολή!!

μαμαλευτεράκι με 'γειά τα πραγματάκια!! Όσο για τον βύζο, ούτη η παλιο-vasdeli είδε βυζάκι μου όταν θήλαζα, ρωτήστε την. Ααααααα! Όλα κι όλα!! Το βυζάκι είναι ΙΧ :tongue:.

Ναι θα μπω να του δωσω τα αστέρια του...Η αλήθεια είναι ότι πήρα κι εγώ το feedback!!!:P Ti πλάκα!

Όσο για το κλειωβυζάκι πιστοποιώ ότι δεν είδα τίποτα....αλήθεια...όταν θήλαζε το Λιζάκι!!!:P

Ο γελαστός χτύπησε πάλι 4ωρο σήμερα το βράδυ το πουλάκι μου!!!:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα σούπερ η μικρή πήρε αρκετό βάρος αλλα πονεσε το μαναράκι μου απο το εμβόλιο. Φυσικά και να συνεχίσεις το θηλασμό δεν το συζητάμε απλώς επειδη οταν η μικρή θα τρώει απ ολα, φυσικα και το γάλα ερχεται σε δευτερη μοίρα. Φαντάζομαι οτι εννοούσε ο παιδίατρος να μην σε αγχώνει τόσο το θέμα θηλασμού δηλ. οτι δεν φτάνει το γάλα σου και τέτοια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γυρισα κ γω..3 ωριτσες ελλειψα κ η μικρη κοιμοταν...τωρα φαγαμε..

μαμαλευτερακι μεγια τα ρουχαλακια. καλοφορετα!!! εχεις δικιο για το αυτοκινητο, πολυ καλη λυση!

αγγελικουλα πονεσε μωλε η γλυκουλα μου? μπραβο πηρε σχεδον κιλο..φιλακια στα πονεμενα μπουτακια

μαρακι γελασα με το μεγαλο που μπαινει παρκο..απο ζηλεια κ μονο κ σε καλαθουνα θα μπαινε:P:p

fire νομιζω οτι αν εχει ωττιτιδα, πιεζοντας ελαφρα πισω απτο αυτακι, θα πονεσει κ θα κλαψει. ελεγχεις κ πυρετο.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

λοιπόν είμαστε 7100 και 66 εκ ύψος από την ιωσούλα είμαστε μια χαρά και από τον άλλο μήνα ξεκινάμε και εμείς στερεές. μεγαλώνει ο μικρούλης μου.

τώρα περιμένω τον άντρα μου να έρθει να πάμε στην εκκλησία να αλλάξουμε την ημερομηνία της βάφτισης γιατί παντρεύεται και ένας 1ος ξάδερφος του άντρα μου την ίδια μέρα:confused:

fire εμείς που περάσαμε την ωτίτιδα τώρα είχαμε πυρετό και η κύρια αιτία που δημιουργείται η ωτίτιδα απ΄ότι μας είπε η γιατρός μας είναι οι πράσινες μύξες που εμείς είχα παρα πολλές.

Γυρίσαμε!! 45' έκανα με το καρότσι κιόλας! Μια χαρά για την αγύμναστη μαμά που θέλει να χάσει κιλά! Θα το κάνω πιο συχνά!! Θα πηγαίνω στο άλσος Βεΐκου που είναι 15' από το σπίτι με καροτσάδα!! Ενθουσιάστηκα!

Αγγελική μου κρίμα η γλωσσού μου μωρέεεεεεε!! Νομίζω ότι έκανε το κακό το εμβόλιο το Prevenar 13 που πονάει, ναι?? Όσο για τον θηλασμό, καλά δεν σημαίνει ότι μετά τον 5ο δεν πίνει σωστό γαλατάκι από την μαμά του. Απλά όντως ήθελε να σε καθησυχάσει και να μην αγχώνεσαι! Θα θηλάζεις όσο θέλεις, αν νιώσεις κουρασμένη κορίτσι μου σταματάς σιγά-σιγά! Και στον 2ο μήνα αν κουραζόσουν, δικαίωμά σου είναι! Είπαμε: καλός ο θηλασμός, αλλά η μαμά να είναι πάνω από όλα καλά και ας δίνει φόρμουλα στο μωρό της, δεν θα πάθει κάτι. Η μαμά όμως να νιώθει καλά!!

Η Ελισάβετ είναι 6950 γραμ. και 65 ύψος στην τελευταία μέτρηση, είχα καιρό να σας ενημερώσω. Σε έναν μήνα είχε πάρει 0,5 πόντο και τον τελευταίο μήνα πήρε μαζεμένους 4. Απλά αυτές οι μετρήσεις δεν με απασχολούν. Αγχωνόμουν όσο είχε κολλήσει στην ζυγαριά. Τώρα σαν παιχνίδι βλέπω κάθε ζύγισμά της.

Φωτεινή αλήθεια, έχετε πρόβλημα με τους ιδιωτικούς σταθμούς? Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει, δλδ να μην υπάρχουν καλοί δημόσιοι, αλλά στο Ελλαδιστάν ο καθείς ό,τι γουστάρει κάνει τελικά!

Κάντε προσευχούλα στο νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα να ψηφίσουν ευνοϊκά πράγματα και να πάρουμε μετάταξη για καλύτερη υπηρεσία... Θέλω October Power!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γυρίσαμε!! 45' έκανα με το καρότσι κιόλας! Μια χαρά για την αγύμναστη μαμά που θέλει να χάσει κιλά! Θα το κάνω πιο συχνά!! Θα πηγαίνω στο άλσος Βεΐκου που είναι 15' από το σπίτι με καροτσάδα!! Ενθουσιάστηκα!

Αγγελική μου κρίμα η γλωσσού μου μωρέεεεεεε!! Νομίζω ότι έκανε το κακό το εμβόλιο το Prevenar 13 που πονάει, ναι?? Όσο για τον θηλασμό, καλά δεν σημαίνει ότι μετά τον 5ο δεν πίνει σωστό γαλατάκι από την μαμά του. Απλά όντως ήθελε να σε καθησυχάσει και να μην αγχώνεσαι! Θα θηλάζεις όσο θέλεις, αν νιώσεις κουρασμένη κορίτσι μου σταματάς σιγά-σιγά! Και στον 2ο μήνα αν κουραζόσουν, δικαίωμά σου είναι! Είπαμε: καλός ο θηλασμός, αλλά η μαμά να είναι πάνω από όλα καλά και ας δίνει φόρμουλα στο μωρό της, δεν θα πάθει κάτι. Η μαμά όμως να νιώθει καλά!!

Η Ελισάβετ είναι 6950 γραμ. και 65 ύψος στην τελευταία μέτρηση, είχα καιρό να σας ενημερώσω. Σε έναν μήνα είχε πάρει 0,5 πόντο και τον τελευταίο μήνα πήρε μαζεμένους 4.

Clelia ωραία η καροτσάδα ε; Είναι σούπερ άμα εχει και καλό καιρό, εμείς με την πρώτη ευκαιρία θα κανονίσουμε με την Ellain για Ζάππειο.

Καλα η Ελισάβετ πήρε τρελή φόρα μιλάμε με το βάρος και το ύψος, μπράβο σας.

Η μικρή της Αγγελικής πρέπει να έκανε τη δεύτερη δόση του Infarix Hexa μιας και τώρα έκλεισε τον τέταρτο μήνα, κι αυτό πονάει το άτιμο.

Καλά η Εμμέλεια κοιμήθηκε μέσα σε πέντε λεπτά απο την ώρα που την έβαλα στην κούνια της, Δόξα το Θεό έχει φτιάξει πολύ το θέμα του ύπνου.

Καλό βράδυ Φιλάκια Πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Αχχχχ τωρα ηρεμια - ησυχια , εκανα κι ενα μπανακι και τωρα χαλαρωσηηηηη.....

δοξα το θεο η μικρη κοιμαται ηδη απο τις 10 ,ποσο χαιρομαι για την μικρη μου μολις την βαζω στο παρκοκρεβατο και της βαζω μουσικουλα και της ακουμπαω την κουβερτουλα στο μαγουλο λες κι εχει διακοπτη κοιμαται :D:D

Κλελια εδω εχουμε αν θυμαμαι 3 η 4 ιδιωτικους.Στους 2 εχουν πεθανει μωρα απο αναροφησεις...δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα το προσωπικο μου φαινεται πολυ ανειδικευτο πανω στο θεμα...και σαν παιδικοι σταθμοι ειναι παλια αναπαλαιωμενα σπιτια εδω κι αν δεν τους εχω εμπιστοσυνη.Ενω οι παιδικοι του δημου μας ειναι σε καινουργια κτηρια με πολυ καλο και εκπαιδευμενο προσωπικο.Τα ξερω γιατι τα εζησα με τον ανιψιο μου που παει εκει απο 2 χρονων και εκτος αυτου εχει λυθει και η γλωσσα του και εχει γινει πιο επικοινωνιακος.

Αυτο με την βοτλα με το καροτσακι την κανω κι εγω 2 φορες την εβδομαδα παμε για τις εξωτερικες δουλειες με το καροτσακι ετσι ξεπιανομαι κι εγω και εκεινη περνει αερα :D:Dαν και κοιμαται σ'ολη την διαδρομη:tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μια γρήγορη καλημέρα αν και σας διάβασα δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τελείωσα μ την άντληση καλημεραααααααααα όμορφες μανούλες

:tongue::tongue:

Καλημερα κ απο μενα!

εμεις τελικα δεν ειχαμε ωτιτιδα παρα ανακαλυψαμε το αφτακι μας και παιζουμε!!!

επισης πηγαμε χθες στα μαγαζια και σηκωσαμε οτι παιχνιδι υπηρχε κ ελπιζουμε οτι με καποιο θα ..κολλησει!!

αυτο που με προβληματιζει ειναι πως να καθαρισω αυτα που γραφουν surface wash only δλδ ακουδακια κτλ

εγω θα θελα να τα βαλω ολα πλυντηριο αλλα θα χαλασουν..

να τα περασω μ ενα wetex φτανει?? τα βαζει πλεον ολα στο στομα του:rolleyes:

Καλημέρα!!

Καλέεεεεε!! Καροτσάδα πηγαίνουμε καθημερινά 10 μέρες, από 20 ημερών λεχούδι την πηγαίνω βόλτα αλλά με sling. Τι με περάσατε, καμιά σάπια?? Εεεεεεεε?

Απλά 3 χλμ σερι δεν είχα ξανακάνει με το καρότσι!

Fire εγώ ποτέ μου δεν έπλυνα αρκουδάκι, λούτρινο κλπ που έφεραν στην Ελισάβετ. Αλλά έχω ξαναπεί: εγώ ήμουν πολύ άνετη με το θέμα αποστείρωση. Με έναν σκύλο να κυκλοφορεί σε κρεβάτια κλπ, καταλαβαίνεις ότι ήμουν λίγο ζαμάν φου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...