Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ellain τωρα ειμαι στουσ γονεις μου αλλα το σπιτι μου ειναι λιγα μετρα πιο διπλα , απλα δεν μενω μονη μ οταν φευγει για μερες ταξιδι ο γιωργης μου { μου εχει μεινει απο την διαρηξη μια φοβια } το σπιτι το βλεπω , εχω ανοιξει τα παραθυρα εχω κατεβασει σιτες αλλα τα παντζουρια ειναι κατεβασμενα :)

Καλα ολα τα παιχνιδακια αυτα τα εχει η μικρη το γυμναστηριο ειδικα το παρατησε δεν το θελει ετσι μου ερχεται να το βαλω μεσα στο παρκο να δω τι θα κανει :):):) εχει κολησει με κατι κρεμασμενα παιχνιδακια που κανουν χρατσα χρουτσα και εχει κι ενα παπακι που το τραβαει και το δαγκωνει ολα τ'αλλα τα πιανει και τα πεταει :( πιστευω ειναι μεχρι να παρουν φορα τα μικρα μας... χιχιχι αμα παρουν την βαψαμε :):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire χαχαχαχα!!

Stone τα φωτα σου: λες πρωτα θηλασμος και μετα ο,τι μου πει ο γιατρος ΑΛΛΑ η κλανιαρα μου και που θηλαζει μονο τωρα, τρωει πααααρα πολυ με αποτελεσμα μετα να βγαζει σε γουλιτσες πολυ γαλα. Αφου πινει γαλα μεχρι σκασμου (δεν εχει ΓΟΠ, απλα τρωει πααααρα πολυ) πώς μετα θα εχει διαθεση για λιγη στερεα? Θα μου την κανει εμετο πιστευω.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μη το λές Κλειώ..φυσικα και θα ξεκινησεις τα φρουτα σταδιακα αλλα να ξερεις πως η αισθηση της γευσης στα μικρα ειναι πολύ ανεπτυγμενη και αν ειναι καλοφαγού δεν θα εχεις προβλημα καθως θα εχει προτιμησεις και στα φρουτα που της αρεσουν

Εχω και φιλες βεβαια που τα παιδια τους ειναι ενός ετους και μολις βλέπουν φρουτόκρεμα κλαίνε..ειναι στο παιδι αν θα φαει και πόσο θα φαει οπως επίσης και το ωραριο των γευματων της θα το διαμορφωσει η ιδια καθως με τις στερεες θα μεγαλώσουν τα διαστηματα των γευματων

Εγω ετσι το ξεκινησα και μου εκατσε μια χαρα..κι εσεις βλέποντας και κανοντας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης θα μαθει και για τη νεα αυτη συνηθεια και θα "κραταει" ορεξη (να το πω ετσι) γιατι θα ξερει οτι ακολουθει και κρεμούλα..

http://www.thilasmos.gr/protes%20trofes.htm

κι εδω, τα λέει λεπτομερως και βοηθαει πολύ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39697

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone σε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ!!!!

Ηδη απο το πρωτο link μου λυθηκαν πολλες αποριες.

Θα διαβασω εν καιρο το θεμα που παρεθεσες στο parents!

GEXxp3.png

γυρισαμε απο γιατρο..7300 η χοντρουλα μου, τελεια αναπτυξη, αρα οιδιαρροιες δεν επηρεαζουν..απλα ειναι αλεργικο κ θα κανω αυστηρη διατροφη. με τη διατροφη που κανω εφυγαν κ σπυρακια απο προσωπο.

στις 18 ξεκιναμε υποαλεργικη κρεμα βανιλια.

ειπε το απογευμα 1 μεζουρα κ μετα θηλαζω

την επομενη 2 μεζουρες κ μετα θηλαζω

εως οτου αντικατασταθει πληρως ο θηλασμος το απογευμα

σταματαμε κ αποστηρωση

φουσκωσαν τα ουλα μας

αυτα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι η μικρη περνει κιλα απο τον αερα μου φαινεται

την περασμενη εβδομαδα που πηγαμε για το εμβολιο ειμασταν 7500κιλα και σημερα μετα το μπανιο μας ζυγιστηκαμε{με νεο τροπο κιολας ανεβαινει πρωτα η μαμα στη ζυγαρια {πικραααα} και μετα και οι δυο μαζι χιχιχι} και πηρε 1 κιλο ακομα...αχχχ καλα ειπα εγω ενα μηλο στο στομα και στο ταψι για το φουρνο αμεσως ...

Παντως ειμαι πολυ χαρουμενη που το ζουζουνακι μου ειναι τοσο καλοβολο μιας και εχει ξεραθει στον υπνο απο της 10 παρα {ευχομαι να μην ξυπνησει κατα της 12 } οσο παμε το προγραμμα του υπνου μας το κανουμε ολο και πιο νωρις για να χορταινει υπνο το βραδυ γιατι ξεκιναμε και ξυπναμε λιγο λιγο καθε μερα και πιο νωρις...{να το συνηθιζει και η μανουλα :tongue::tongue:]

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

Τα δικά μα νέα πολλά ας ξεκινήσω με τις αγορές μαςσ χτες έκανα μια μικρή γκαρνταρόμπα το μπομπόνι μου

μ,ε καινούργια ρουχαλάκια αν κ έχουμε περίσσια δεν μπορούσα να αντισταθώ στο -70% του βενετον :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2 μπουφάν του πήρα για τώρα ισα ΙΣΑ του ερχωντε κουκλάκι θα είναι μέσα εκεί χμμμμμμ κ ο χειμώνας τελειώνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και 3 κοτλεδακια και 3 μπλουζάκια κ 2 καζακουλεσς κ 2 ζιβαγκακια κ πάλι λέω ο χειμώνας τελειώνει αλλά μου άρεσαν πολύ :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::rolleyes::confused:

του λευτερακι δεν του πήρα τίποτα έφαγε ένα σορό ευρώ στα αμαξάκια του 1 ευρου τι κολημα κ αυτο ? το καλοκαίρι τα φοβόταν τώρα ξετρελαίνετε κ τον πίεζα να ανέβη το καλοκαίρι δεν ήξερα τι με περίμενε χαχαχαχαχ

ο μεγάλος μου με έκανε περιφανή πολύ πραχτες βράδυ ποπο πρέπει ν σταματήσω να αντλώ αυριο θα γράψω για τον ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ μου κουκουβαουυυυυυυυυυ ειμαι μια κουκουβαγια

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ποπό μεγάλωσαν κ ξεκινάμε στερεές με το καλό καλη εισαγωγή στο πρώτα μας ζουζούνια

κλελια μου όπως σςτα έγραψε η πετρούλα φυσικά καθέ παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς κ της ξεχωριστεσς του γευστικές επιλογές

FwTeiNi αρε κούκλα μια από τα ιδία μου φαίνετε θα βάλω εγώ μήλο στο στόμα μου κ στο φούρνο αλλά ποιος φούρνοσς ν με χωρέσει οεοοο? χαχαχαχ

Καλέ ούτε εγώ πετώ βυζί παντού έξω

κάπου χώνομαι κάπου βρίσκω ν καλυφτώ ειδικά με τον μπέμπη που είναι μπροσς πισςω πρώτη φορά δήμοσςιαι το έκανα στην συνάντηση χωρίσ σεντόνι κ με τον Λευτέρακι που είναι εξηκιομενος αν έβαζα τον μπέμπη αχου μάνα μου θα παίρνε κοσμάκης μάτι………………………………

πετρουλα με καλυψες απόλυτα..μονο κ μονο φανταζομαι τα βλεμματα ολων στην ταβερνα ενος χωριου εξω απο αθηνα την ωρα που θα τη θηλαζα...θα μου κοβοταν το γαλα απτη ντροπη μου..αφου στην ελλαδα ο θηλασμος ειναι ταμπου...αν ζουσα αλλου θα το κανα.

με το μπιμπερο ενιωσα πολυ καλυτερα.

το αυτοκίνητο όμως θα μπορούσες ανετααααααααα να θηλάσεισς το μωράκι σου

:tongue::tongue:

καλημέρα τσούπρες!

πωπωω πως μεγαλώσαν έτσι τα μωράκια μας δόντια κρεμούλες μια χαρά. τώρα για το πρόγραμμα θα μπει σιγά σιγά μην αγχώνεστε.

σήμερα θα κάνουμε και το εμβόλιο μιας και είμαστε καλά πλέον.

χτες κλείσαμε και φωτογράφο για τη βάφτιση να τελειώνουμε μια μια τις δουλειές γιατί έχουμε μόνο 3 μήνες μπροστά μας

α και από σαββάτο ξεκινάω επισήμως δίαιτα θα έρθει η διαιτολόγος σπίτι γιατί έχω κολλήσει στα κιλά 80 λέει μονίμως η ζυγαριά και παρόλο που δεν τρώω πλέον πολύ δεν λέει να κατέβει η ρουφιάνα:confused:

ο μικρός πάλι από παιχνίδια ακόμα δεν έχει εξοικιωθεί με κάποιο συγκεκριμένα αλλά και το πάρκο που άνοιξα να τον βάζω μέσα μπαίνει τελικά ο μεγάλος. δεν έμπαινε μικρός και μπαινει τώρα ανάποδο αυτό το παιδί:tongue:

Καλημέρα!!

maraki χαίρομαι που σε διαβάζω και είστε όλοι καλά!! Εγώ τώρα που πήρα πιο σοβαρά τα πράγματα και κατεβάζω μόνο λίγη σοκολάτα την ημέρα, αρχίζω και χάνω και χαίρομαι!! Τουλάχιστον βλέπω το πρώτο ψηφίο της ζυγαριάς να είναι 6 και χαίρομαι. Καλά, εσύ είσαι και ψηλό παιδί πάντως, λίγα θέλεις.

vasdeli μπράβο που παρέλαβες!! Σε είχα ένα άγχος διότι ο πωλητής που αγόρασες δεν έχει κάνει αρκετές πωλήσεις και πλήρωσες και με πιστωτική πανάθεμά σε! Λοιπόν τώρα θα πας στο My e-bay και θα του αφήσεις feedback. Πρόσεξε όμως: θα είναι positive και θα του βάλεις 5 αστέρια παντού. Αν του βάλεις σε ένα έστω 4 αστέρια, είναι κακό feedback και τέτοιο αφήνουμε μόνο σε απατεώνες, μόνο 5 αστέρια παντού. Λογικά και εκείνος σου έχει αφήσει 5 αστέρια (έχεις και εσύ feedback και μπορείς να το δεις). Όταν βρεις χρόνο, άνοιξε paypal. Με τις οδηγίες που σου έχω στείλει, σε 10' θα έχεις τελειώσει! Την στολή την παρέλαβα όταν σας έγραψα και παρέθεσα το Link. Από Αγγλία κάνουν μία εβδομάδα να έρθουν πράγματα, εκτός αν είναι από κανένα χωριό απομακρυσμένο και μπορεί να κάνουν μέχρι 30 ημέρες! Καλοφόρετη η στολή!!

μαμαλευτεράκι με 'γειά τα πραγματάκια!! Όσο για τον βύζο, ούτη η παλιο-vasdeli είδε βυζάκι μου όταν θήλαζα, ρωτήστε την. Ααααααα! Όλα κι όλα!! Το βυζάκι είναι ΙΧ :tongue:.

Φωτεινή γιατί θέλεις να ρυθμίσεις πρόγραμμα από τόσο νωρίς? Αύγουστο-Σεπτέμβρη δεν επιστρέφεις δουλειά? Εμένα δεν με νοιάζει. Όοοοοοταν θα ξεκινήσω θα ξυπνάει το μωρό από τα άγρια χαράματα, οπότε θέλει-δεν θέλει θα συνηθίσει το ωράριο. Άσε που είναι υπναρού και αμέσως φτιάχνει το ρολογάκι της ανάλογα με τις καταστάσεις.

Σκέφτομαι να πάμε καροτσάδα μέχρι το πατρικό μου με τα πόδια (απεργία ΜΜΜ). Λέω να το δοκιμάσω, 3 χλμ είναι. Και οι δικοί μου με έχουν πρήξει να δουν την Ελισάβετ.

GEXxp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Cleliaωραία που μίλησες με το φωτογράφο. ελπίζω να σου κάνει πολύ καλή προσφορά. Αν πάτε καροτσάδα καλά να περάσετε.

Ellain με το που ανοίξει ξανα ο καιρός θα κανονίσουμε καροτσάδα, στο Ζάππειο θα είναι τέλεια αυτή την εποχή.

Nenaki με το καλό να αρχίσετε τις τροφούλες. Βγαλατε κιόλας δοντάκια, μπραβο στη ζουζούνα.

Αγγελική περιμένουμε να μας πεις νεα απο τον παιδίατρο που είχατε χθές. Η μικρή σου ειναι είναι ξενύχτισα σαν τη μαμά της.

Μαμουνακι αρχίζεις τράπεζα γάλακτος βλέπω και προετοιμάζεσαι για τη δουλειά. Πω πω πως θα αποχωριστούμε τα ζουζούνια μας οταν αρχίσει η δουλειά, εγω πάω τον Ιουλιο.

Καλά δεν το συζητάω οτι όλοι έχουμε κάνει πλούσια την Fisher Price, αλλά εχει πολύ ωραία παιχνίδια και γενικά αξεσουάρ για το παιδί.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

καλε καλη αρχη στισ στερεεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ μεγαλωνουν τα μωρουλια μασ ε?!!!!!!

βικακυ με γεια η στολη!!!!!

ηλιαννα μεγεια τα ρουχαλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε συ επρεπε να παρεισ πιο μεγαλο νουμερο ,να τα βαλετε και του χρονου!!η το εκανεσ ετσι?καλοριζικα παντωσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...