Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικα γιατρος με γιατρο εχει διαφορα

ολα αυτα μαζι Νενα???

Δεν θα πεσουν βαρυα για το στομαχακι του μωρου?

Εμας μας ξεκιναει με κρεμουλα και μολισ κλεισουμε 6 μηνων ξεκιναμε φρουτο και απλα θα προσθετουμε ενα φρουτο καθε βδομαδα για να δει λεει αν μας πειραξει καποιο φρουτο σε αλεργια.Και μετα απο ολα αυτα μπαινουμε στο μεσημεριανο μας γευμα.

Φτου φτου μια χαρουλα ειναι η ζουζουνα μας.... καλε κλεισαμε 5 μηνων???

Κλειωωωωω Νενααα χρονια μας πολλα στα ζουζουνακια μας να τα χαιρομαστε :):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλελια οταν θα ξεκινησουμε τις στερες τροφες στην αρχη δεν θα το φαει ολο το μωρο το φρουτο θα φαει μια κουταλια την επομενη θα φαει 2-3 κουταλιες μεχρι να φαει το 1/2 του φρουτου.

Μεχρι να φτασει στο σημειο ομως να φαει την φρουτοκρεμα ολοκληρη θα του δινεις και γαλα.Δεν μπορει να μεινει μονο με την μια κουταλιτσα προς θεου θα πεινασει το παιδι.

Το ημερησιο του γευμα θα κυμανθει καπως ετσι {τις ωρες τις φτιαχνει η μονο του εσυ θα του της καθορισεις}

π.χ {οπως το εχω σχεδιασει εγω }

8:00 ==> Γαλα

10:00-12:00 ==> Φρουτοκρεμα

14:00 ==> Χορτοσουπα-κοτοσουπα-κρεατοσουπα{εναλλαξ}

17:00-19:00 ==> Κρεμα

21:00-22:00 ==> Γαλα

Τωρα εμεις απλα καθε μερα προσπαθουμε να ξυπναμε νωρις γιατι μεχρι τωρα που πιναμε μονο γαλατακι ξυπναγαμε στις 11-12 το πρωι κι οχι τιποτα αλλο ξυπναγα κι εγω εκεινη την ωρα , τωρα απλα πρεπει να ξυπναμε νωριτερα και να μπουμε σ'ενα προγραμμα γιατι αμα πιασω και δουλεια την κατσαμε θα κοιμαμαι ορθια...τον υπνο τον ρυθμισαμε :) τον ξυπνιο μας να δουμε τι θα κανουμε χαχα

Πως σου φανηκε το προγραμμα δυσκολο?

Αααα καπου μπαινει και ο κροκος με τ'αυγο που παει για 3 φορες την εβδομαδα μαζι με το φρουτο αλλα αυτο οταν μαθει να τρωει ολα τα φρουτα που μας δινει

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κλειω μου!!τωρα που προλαβαινω....

οταν ελθει εκεινη η μερα με τα φαγητακια σασ,θα δινεισ στο μωρακι κανονικα τα φρουτακια του και στην αρχη συμπληρωματικα θα θηλαζεισ κιολασ(μετα τα φρουτα)....το ιδιο και για το μεσημεριανο του!!!!!θα ταιζεισ και μετα συμπληρωμα θηλασμοσ.....

οταν ομωσ πιασει το μωρο και τρωει ικανοποιητικη ποσοτητα τοτε θα δινεισ πλεον μονο το φαγακι του....και σιγα σιγα θα θηλαζεισ μονο πρωι και βραδυ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!:P

Δεμ κοιμηθήκαμε καλά σήμερα από τις 5 τα χαράματα ζόρια....

Εύα, ακούς;

Κουράγιο....

Και τώρα δεν κοιμάται...μόνο στην αγκαλιά!:P

απ τις 5 εσεις??

απο τις 5,15 εμεις,σας φαγαμε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ας αυτοσαρκαστουμε τουλαχιστον..

βυζι κ αγκαλια οοοοοολη μερα κ γκρινια γκρινια γκρινια

θα την παθω την τενοντιτιδα.. αυτο ειναι σιγουρο!!

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Καλή εβδομαδα και χρόνια πολλά!!

Εγω με 3 αντρες σπίτι , ειμαι πολύυυυυ ερωτευμενη!!

Αγγελικάκι δεν βαζετε ποπο κατω ε;;Ολο ορθιες θετε να'στε???Κι ο δικος μου μη τον ξαπλώσεις αν δε νυσταζει...Στο μπρουμυτο κατι γινεται αλλα ανασκελα πετιεται και ψαχνει να πιαστεί!

Μαρακι ευτυχως ειστε καλύτερα!Μακρια απο τα παιδακια μας οι παλιοαρρωστιες...

Βικυ και Ευα υπομονή, μερα με τη μερα τα συμπτωματα θα υποχωρούν..

Αλήθεια Βικυ τα αλλα παιδακια σου πως ηταν απο βρεφακια;;

Εγω εκανα καλή εξασκηση με τον μεγαλο μου και τωρα τα ξενυχτια και οι γκρινιες του μικρού μου φαίνονται πταισματα..

Αυτη την περίοδο εχουμε μυξουλες που μας ενοχλούν στον υπνο και ξυπναμε περισσοτερες φορες..μολις μυριζει μανουλα το μωρο μου ησυχαζει..Πολύ μαμακιας μου βγηκε αυτός!

Ploegisi μια χαρα το εντερακι σας!!Βρηκε τους ρυθμους του και η μικρη την ησυχια της..Καλή συνεχεια!

Νενα καλή αρχη και καλοριζικα τα δοντακια σας!!

Φωτεινή καλή αρχη με τις κρεμουλες σας..Το προγραμμα αυτο που αναφερεις, εμεις το καναμε μετα το χρόνο..Για οσες θελουν να συνεχισουν το θηλασμό, 2 γευματα δεν αρκούν..

Κλειω εγω πριν απο ολα τα γευματα εδινα να θηλάσει και μετα απο μια ωριτσα την κρεμα ή το φαγητό..Η παιδιατρος μου ελεγε να δινω πρωτα φρουτα και μετα γαλα..Αλλ'αντι αλλων!!Επίσης μου ειπε να δινω ενα φρουτο για 3 μερες και μετα αλλο ξεχωριστα κ.ο.κ (για λόγος αλλεργίας).Οταν το εκανα αυτο για 2-3 μερες το μωρο εκλαιγε, ηθελε κι αλλο και ετσι απο την 4 μερα ετρωγε 3 φρουτα μαζεμενα σε μια μοσχοβολιστη φρουτοκρεμα!!!

Καπως ετσι ηταν το προγραμμα μας απο 6 μηνων μεχρι ενος ετους

9 πμ:θηλασμός

10 πμ:φρουτοκρεμα

1 μμ: θηλασμός

2-3 μμ: χορτοσουπα-κρεατοσουπα

6μμ-9μμ-12πμ-3πμ-6πμ: θηλασμός και για απογευμα: γιαουρτακι βιολογικό/χυμους φρουτων με κανενα κουκουρακι/ ψωμακι με τυρακι/λίγο απο το μεσημεριανό/τραχανουλη σπιτικό/ κεϊκακι σπιτικό και αυγό μετα τον 8ο μηνα

Προσωπικά ρυζαλευρο και φαριν λακτε δεν εδωσα ποτε γιατι ο μικρος ετρωγε απ'όλα οποτε αυτη θα ηταν η εσχατη λύση στην περιπτωση που δεν ετρωγε κτ απ'όλα αυτα που ανεφερα..

Αν ο παιδιατρος σας υποστηριζει το θηλασμό (οπως το κανει αν θυμαμαι καλά) θα ακολουθησεις τις οδηγίες του και θα τα πάτε μια χαρα!!!

αντλω γαλατακι για αυριο, να παμε μια μικρη εκδρομουλα. πρεπει να βρω ενα ψυγειακι με παγοκυστες..δεν εχωαλλα στην αναγκη θα πεταξω βζκι οξω..στην εξοχη θαμαι.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: με προβληματισες πρωι πρωι

Ηλιανα μην προβληματιζεσαι..Κι εγω ειμαι υπερ του δημοσιου θηλασμού ωστοσο πολύ σπάνια εχω θηλάσει εξω σε δημοσιο χωρο.Πάντα ψαχνω και σχεδον πάντα βρισκω καποιο χωρο να το κανω..ειτε αυτο ειναι αυτοκινητο, ειτε καποιος χωρος σε καποιο καταστημα ή εστιατοριο και μονο 2-3 φορες οταν δεν καταφερα να απομονωθω κπ , εριξα σεντονι και σχεδον κουκουλώθηκα και εγω..Για να μην παρεξηγηθω δεν το θεωρω κακό..καθε άλλο!!Ειναι η τροφή του παιδιου μας και πρεπει να την προσφερουμε ανεμπόδιστα και χωρις δευτερη σκεψη..η περιεργεια όμως και τα βλέματα των αλλων δεν με αφηνουν να το ευχαριστηθω και να το κανω με ηρεμια και χωρις βιασυνη..

Σε καμποσα χρονια ίσως να εξελιχθουμε και σε αυτο το κομματι.....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον την κοπανησα παλι σημερα, για να πιεσω καταστασεις...ηρθε πεθερα να την κρατησει να μαθει να ταιζει, να αλλαζει...κανω προβες απουσιας απο το μωρακι μου για να συνηθιζω..λιγες μερες μεινανε μεχρι να παω δουλεια.

θα αρχισω να φτιαχνω καταψυξη γαλατακια, δεν βρηκα σακουλακια meleda κ πηρα 3 πλαστικα μπουκαλια meleda εχω κ αλλα 3 να οργανωνομαι..εχω αγχωθει θελω να θηλασω μεχρι 18 μαρτιου που θαναι 6μηνων. αλλα με μονο 2 θηλασμους οπως λετε δεν νομιζω να τα καταφερω..εκει που δουλευω ειναι αδυνατο να κανω αντλησεις

σημερα κ μεις εχουμε γιατρο..θα της παω τουρτα-πανες μπεμπας:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ψωνισα κ το 1ο κουταλακι μας κ ποτηρο-μπιμπερο (εχει θηλη σιλικονης) για νερακι..να μαζευουμε λιγα λιγα μη μας πεσουν μαζεμενα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Ειναι η τροφή του παιδιου μας και πρεπει να την προσφερουμε ανεμπόδιστα και χωρις δευτερη σκεψη..η περιεργεια όμως και τα βλέματα των αλλων δεν με αφηνουν να το ευχαριστηθω και να το κανω με ηρεμια και χωρις βιασυνη..

Σε καμποσα χρονια ίσως να εξελιχθουμε και σε αυτο το κομματι.....

πετρουλα με καλυψες απόλυτα..μονο κ μονο φανταζομαι τα βλεμματα ολων στην ταβερνα ενος χωριου εξω απο αθηνα την ωρα που θα τη θηλαζα...θα μου κοβοταν το γαλα απτη ντροπη μου..αφου στην ελλαδα ο θηλασμος ειναι ταμπου...αν ζουσα αλλου θα το κανα.

με το μπιμπερο ενιωσα πολυ καλυτερα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσια εχετε παρει καποιο παιχνιδακι στο μωρο σας που βλεπετε πως το φχαριστιεται ιδιαιτερα/?

ο δικος μου καθε 20 λεπτα θελει να του αλλαζω παιχνιδι,πιστευω βαριεται

προτεινετε μου καποιο μια κ αυριο θα παμε να του ψωνισουμε

Καλησπερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!!

Επισης Χρονια Πολλα σε οσες γιορταζουν (εγω γιορταζω πρωτα απο ολα τον νεο μου και παντοτινο ερωτα που ειναι το παπακι μου!!)

Τσιπουρακι ειμαι παντελως χαζοξανθια!!χαχαχα! Πηγα παντως στον Βυρινη να παρω μια προσφορα αλλα δεν μπορει λεει να μας κανει της ωρας, μονο μαγειρευτα, κι αυτο με ψιλοχαλασε, αν και η συγκεκριμενη ταβερνα φημιζεται για την κατσαρολα της. Τελοσπαντων, κοιταω και καποιες αλλες Ζωγραφου και Βυρωνα και θα επανελθω για αποριες. (Ασε που ωρες ωρες σκεφτομαι να μην κανω τιποτα και να παω καμια μερα για ψωνια και να τιναξω την μπανκα στον αερα! χιχι!)

Βικακι, Ευα, Αγγελικακι υπομονη με τα αγγελουδια σας, η καθεμια για τον λογο της νομιζω οτι ολες ζοριζομαστε με τα μαναρακια μας. :D χαμογελατε γιατι χανομαστε

Φωτεινη τι κακο κι αυτο με την υγρασια, κι εμας βγηκε στο δωματιο του παπιου επισης! Κι εμας το χειροτερο ειναι οτι αφου δεν ειμαστε εκει αναγκαστικα κλεινουμε κι ασφαλιζουμε το σπιτι με αποτελεσμα να μην αεριζεται καθολου... Περιμενω την αλλη εβδομαδα που θα παμε Βολο να δω τι θα εχει γινει (ελπιζω να μην βρω τον τοιχο μαυρο...). Παντως αεριζε το δωματιο οσο μπορεις και αναβε και καλοριφερ ή aircondition να στεγνωνει.

Νενα τι καλα που μπηκατε στις στερεες, πληθαινουν τα πιτσιποπια που μεγαλωνουν και αρχιζουν να τρωνε με κουταλι!

Γιωτιτσα οταν βολταρετε κι εχετε ορεξη για παρεα, παρε μας τηλ να παμε καμια καροτσαδα προς Ζαππειο. Θα ειναι τελεια!!

Κλειω ψαξε ολα τα gadgetακια σχετικα με το φαγητο τους στις καλυτερες τιμες του διαδικτυου και ενημερωσε μας!

Σημερα πηγαμε καροτσαδα και αγορασαμε υπνοσακο, γιατι το παπι τα πεταει ολα την νυχτα απο πανω του και μενει ξεσκεπαστο. Παω να τον πλυνω, για να δουμε..... σας φιλω

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Φωτεινή να τα χιλιάσουν σε χρόνια τα κοριτσάκια μας!! Να μας ζήσουν!!

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Όπως τα λέει η Stone θα κάνω. Θα με βοηθήσει και ο γιατρός ελπίζω.

Μαμαλευτεράκι δεν είναι ότι σνομπάρουν τις παιδικές χαρές, δες το και από την άλλη σκοπιά: δεν ξέρω πώς είναι στην πόλη σου, στην Αθήνα όμως οι παιδικές χαρές είναι στρωμμένες με χαλίκια πράγμα πάρα πολύ επικίνδυνο, δεν προσφέρουν καμία χρησιμότητα, παρά τραυματισμούς. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα των ειδημόνων να αρχίσουν να στρώνουν τις παιδικές χαρές με άμμο σαν την θαλλάσσης, αλλά φευ... Επίσης αν βρεις παιδική χαρά σε καλή κατάσταση και ρισκάρεις να παίζει και να τρέχει το μωρό σου σε χαλίκια, εδώ έχουν αγριέψει τα πράγματα. Προσωπικά έχω αποκτήσει τέτοιες φοβίες που όποτε βγάζω καροτσάδα την μπουμπού έχω σπρέυ πιπεριού στην τσέπη του καροτσιού αλλά ΚΑΙ στην τσέπη του μπουφάν μου. Δεν είναι πάντα απλή η εξήγηση σε ό,τι βλέπουμε...

Αγγελική θα μιλήσουμε τηλεφωνικά για το άλμπουμ. Με το δικό μου είμαι ενθουσιασμένη πάντως από το αποτέλεσμα!

Γκρίνιααααα στο γυμναστήριο... Θέλει αγκαλίτσα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Eυα εμεις εχουμε αυτο http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgtoys&pid=51846, δεν ειναι βεβαια παιχνιδι με το οποιο ασχολειται το ιδιο, απλα χαζευει, αλλα εχει μουσικη και προβαλλει τις εικονες στο ταβανι

Επισης, εχουμε αυτο http://www.fisher-price.com/gr/products/product.asp?id=33101

Παντως νομιζω οτι αν πας σε ενα μεγαλο καταστημα με παιχνιδια θα βρεις διαφορα να ανταποκρινονται στην ηλικια του. Καλο ψαξιμο!

Εγω παντως νομιζω οτι χρειαζεται λιγη ψυχραιμια για οσους μενουν στην Αθηνα ή σε αλλες μεγαλες πολεις. Να μην βγαζεις το παιδι σου στον καθαρο αερα και να κλεινεσαι στον παιδοτοπο που υπαρχουν σε μικρους συνηθως χωρους τοσα παιδακια, προσωπικα πιστευω πως δεν ειναι λυση. Απλα επιλεγεις τον χωρο που θα πας το παιδακι σου να παιξει, να ειναι ασφαλης τοσο απο αποψη τεχνικων προδιαγραφων οσο και απο τον κοσμο που μαζευει. Εγω παντως δεν αλλαζω με τιποτα τον υπεροχο χειμωνιατικο ηλιο και τον καθαρο αερα :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Fire η Fisher price ειναι αυθεντια!!Οτι παιχνιδακι και να τους πήρα επαιξαν με ολα και τα ευχαριστηθηκαν

Σημερα οσο σιδερωνα, ο μπέμπης κοιμηθηκε πάνω στο χταποδακι της fp, ειχε ενθουσιαστει τοσο που αν και μπρουμυτα το παρατηρουσε ωρα μεχρι που βαρυνε το κεφαλι και αποκοιμηθηκε ετσι....

Ρίξε μια ματια κι εδω:http://www.fisher-price.com/gr/products/thumbnail.asp?age=0&catid=Rattle&from=ToysByAge&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=.50

μαμουνακι και stone: σεντονακι για να σκεπαζετε το βυζακι! Οσες φορες το κανω, δεν παιρνει χαμπαρι ουτε ο διπλανος μου οτι θηλαζω.

Fire η δικια μου απο 2 μηνων καθεται σε κουνιες και της αρεσουν, οπως αυτες http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=swings&ppage=&ppagesize=&pcat=bgsw&selCat=bgsw&ccat=bgsw&ctype=article. Επισης καθεται απο 3,5 μηνων σε γυμναστηριο οπως αυτο http://www.amazon.com/gp/product/B000JIJPZY/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000FFL58Q&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0VGFA2Y50X54YX4VBG4E.

Επισης κολλαει σε διαφορα μικρα που της εχουμε, οπως εδω, δες και κατω-κατω ψιλο-παιχνιδακια http://www.amazon.com/Hasbro-6552-Playskool-Lullaby-Gloworm/dp/B00008X35E/ref=sr_1_25?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1297694275&sr=1-25

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχ ρε Κλειω τι μου θυμισες με το Φωτεινούλη...ηταν ο κολλητος του μεχρι 18 μηνων

Στην κουνια και στο παρκο ο μεγαλος μου δεν εκατσε καθολου, καθολου ομως!!Αυτην εχουμε http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=39950&selcat=bgsw

Τωρα ο μικρος καθεται που κ' που αλλα και να θελει δεν το ευχαριστιεται, τον σκαλίζει ο Αναστασης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...