Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γυρισαμε κ μεις...φανταστικος ανοιξιατικος καιρος, φαγαμε, η μικρη κοιμοταν συνεχεια κ την ωρα που φευγαμε ηπιε το γαλατακι της, αφου το χα αντλησει. πολυ ωραια..

καλα εκτος του οτι καθεται κανονικα με ποπο στον καναπε, τωρα παταει κ ποδια για λιγα δευτπτα..σα να βιαζεται να ξετσουτσουρωσει..:tongue::tongue:

vasdeli σιδερενιοι.

φωτεινουλα τι κιαυτο με το δωματιο..χαθηκε να βγει αλλου η υγρασια???αναβε καλοριφερ, ανοιγε παραθυρα...τουλαχιστον να μην μπειτε εσεις σε εξοδα, αυτη να το φτιαξει μονη της

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόσο κουράγιο μου δώσανε τα τελευταία λόγια σου....ευχαριστώ!!! Ναι, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!

Σήμερα θήλασε κανονικά ο γελαστός! Χωρίς να κυρτώσει το κορμί του! Μόνο που ήταν ξύπνιος από τις 7.00 μέχρι τις 11.30μμ περίπου...στο τέλος αφού έκανε 3 φορές κακά κοινήθηκε στο στήθος....

Η στάση τίγρη δεν αποτελεί σύμπτωμα. Είναι η στάση όταν βάζεις το μωρό μετην κοιλίτσα του να ακουμπά πάνω στο σταυροπόδι σου και να του τρίβεις την πλατούλα...Υποτίθεται ότι ηρεμεί τα παιδιά που έχουν πονάκια....

τι καλα!! ειδες? κ μενα σημερα ηταν αστερι κ πηρα ανασα ..ψυχολογικα

αυριο θα δειξει..

για τη σταση τιγρη ναι,μου εξηγησε κ η πετρουλα

εγω εννοουσα βεβαια το εξης: οταν τον βαζω στον ωμο να ρευτει τουρλωνει το κωλαρακι του κ μαζευει τα ποδαρακια του

ειναι πολυ αστειο.. σκεφτηκα λοιπον μηπως αυτη η σταση λεγεται ετσι -μοιαζει οντως με τη σταση της τιγρης - και αποτελει κ αυτη ενδειξη της γοπ

καλο βραδυ σε ολες, ετοιμαζομαστε για μπανακιιιιι

γυρισαμε κ μεις...φανταστικος ανοιξιατικος καιρος, φαγαμε, η μικρη κοιμοταν συνεχεια κ την ωρα που φευγαμε ηπιε το γαλατακι της, αφου το χα αντλησει. πολυ ωραια..

καλα εκτος του οτι καθεται κανονικα με ποπο στον καναπε, τωρα παταει κ ποδια για λιγα δευτπτα..σα να βιαζεται να ξετσουτσουρωσει..:tongue::tongue:

vasdeli σιδερενιοι.

φωτεινουλα τι κιαυτο με το δωματιο..χαθηκε να βγει αλλου η υγρασια???αναβε καλοριφερ, ανοιγε παραθυρα...τουλαχιστον να μην μπειτε εσεις σε εξοδα, αυτη να το φτιαξει μονη της

Σ'εξοδα???

απεναντιας η ιδια μας ειπε οτι το καλοκαιρι θα μας το ξαναβαψει, πραγματικα το λεω και θα το λεω συνεχεια σαν κι αυτην σπιτονοικοκυρα δεν ξερω αν θα εβρισκα...

το νερο που ερχεται σε κοινο λογαριασμο μεχρι και τωρα δινει παραπανω απο το μισο εκεινη κι ας κανουμε εμεις καθε μερα μπανιο και οι 3 μας , καθε μερα πλυντηριο :( και καθε λιγο και λιγακι λαντζα [γιατι δεν εχω πλυντηριο και δνε θελω για την ωρα ακομα να παρω ] και πληρωνει παραπανω ... δε για το πετρελαιο ??? κοινη δεξαμενη αλλα τάναβουμε οποτε θελει ο καθενας μας... εκειη δεν το αναβει λεει καθεται με το τζακι και την ζακετα και την κουβερτουλα της για να τ'αναβουμε για την μικρη μας.... ....

Τωρα που φυγαμε ανοιξαμε απλα τα τζαμια... οσο ειμασταν εκει αναβαμε το καλοριφερ και τα a/c συνεχεια... απλα οταν παμε το αλλο σκ στο σπιτι μας παλι θα βγαλω την μικρη απο εκει και θα την βαλω μαλλον στο σαλονακι ... τι να κανουμε ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα ομορφεσς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

διαβαζω κ αντλω το ΠΟΛΥΤΙΜΟ ...................:D

εοσο για το πεδίο του Αρεως έχει και καφεδάκι ειναι πολύ όμορφα το μονο που με στεναχώρησε ειναι ότι ήταν σχεδόν αποκλειστικά μόνοι ξένοι με τα παιδάκια τους (οικογενειακες καταστάσεις μην φανταστείτε...) Αναρωτήθηκα μονο οι ξένοι πάνε τα παιδάκια τους στο πάρκο; οι ελληνες που τα πάνε; τα κλεινουν σε παιδοτόπους ή μήπως δεν κάνουμε πλεον τοσα παιδια;;;;;;;

εμείς το παίζουμε μάγκες κ μασ έχει φαι η καγκουροδιξια να πάμε σε παιδότοπους γιατί μόνο η Μαρίκα να πάει τα παιδία τής ?

μόνο αυτήν έχει λεφτά τι είμαστε εμείς αλλοδαποί φτωχαδάκια? να πάμε σε παιδικές χαρές κ σε πάρκα ?

οχι οχι έχουμε και εμείς λεφτά να φυλακίσουμε τα παιδία μας κ να ξυθούμε όσο παίζουν μόνα τουσ μέσα τον παιδότοπο έχουμε κ εμείς την χαζομάρα να το παίξουμε άνετες

κ να νομίζουμε ότι προφέρουμε κ το καλύτερο ………….. γρρρρρρρρρρρρρρ

.

αντλω γαλατακι για αυριο, να παμε μια μικρη εκδρομουλα. πρεπει να βρω ενα ψυγειακι με παγοκυστες..δεν εχω:(:(αλλα στην αναγκη θα πεταξω βζκι οξω..στην εξοχη θαμαι..;);)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: με προβληματισες πρωι πρωι

vasdeli υπομονη..

:tongue::tongue:

καλημέρα και καλή βδομάδα!! πως τα περάσατε σ/κ; εμείς ευτυχώς αναρρώσαμε εντελώς και βγήκαμε εχτές και καροτσάδα στο πάρκο τρίτση μια και είχε καλή μέρα το ευχαριστήθηκε και ο μεγάλος μου με το ποδήλατο γιατί μαθαίνουμε τώρα να κάνουμε. ήταν πολύ ωραία.

κλείσαμε και ημερομηνία για βάφτιση 14/5, στις 7, στην εκκλησία που θέλαμε να πάμε γινότανε χαμός δεν βρίσκαμε για ιούνιο με τίποτα.

φωτεινή καλό αερισμό το δωμάτιο αλλά και η σπιτονοικοκυρά σας είναι πολύ καλή δύσκολα βρίσκεις τέτοιους σήμερα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Βαλεντίνες Χρόνια μας Πολλά και να μας ζήσουν τα μωράκια μας. Καλή Εβδομάδα.

Χάθηκα λίγο αλλά τρέχαμε να αλλάξουμε κάποια δώρα από τη βάφτιση και λόγω του καλού καιρού βολτάραμε αρκετά. Η Εμμέλεια είναι πολύ ήσυχη και έχει βρει το πρόγραμμα της και αυτό με ξεκουράζει και εμένα πάρα πολύ.

Μαράκι επιτέλους ξεμπερδέψατε απο τις παλιοιώσεις και κάνετε και ωραίες βολτίτσες οικογενειακώς. Με το καλό να βαφτίσεις το αντράκι σου το Μάιο.

Ellain περαστικά στον αντρούλη σου, καλα το παπάκι μεγάλωσε πάρα πολύ και εχει και κάτι μαγουλάκια για δάγκωμα.

Ο Βυρίνης είναι δίπλα στο σπίτι μου και είναι όντως πολύ ωραίο μαγαζί και με ωραία αυλή αλλα είναι σχετικά μικρή δεν ξέρω πόσο κόσμο χωράει, αλλα είναι πολύ όμορφα.

Vasdeli σιδερένιοι να είστε, ο Λασκαράκος είναι σούπερ, όσο για τους κολικούς υπομονή περνάει γρήγορα ο καιρός και θα περάσουν κι αυτοί.

Μαμουνάκι το μικρό μαμουνάκι είναι μια γλύκα και φαινεται μεγαλύτερο απο την ηλικία του, φτου φτου εχει πολυ καλή ανάπτυξη.

Fire μην σε πέρνει απο κάτω όσο περνάει ο καιρός θα βλέπεις ενα διαφορετικό παιδί, εγω αν με ρωτήσεις πριν απο δυο μήνες θα σου έλεγα οτι η μικρή δεν προκειται να σταματήσει ποτέ να κλαίει, λοιπόν τώρα σε πληροφορώ είναι πολύ ήσυχη, ολο γελάει και εξω μας αφήνει ανετα να πίνουμε το καφεδάκι μας και αυτη κάθεται στο καρότσι. Ερχονται καλύτερες μέρες θα το δείς.

Τσιπουρίτσα καλημέρα καλή μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!:P

Δεμ κοιμηθήκαμε καλά σήμερα από τις 5 τα χαράματα ζόρια....

Εύα, ακούς;

Κουράγιο....

Και τώρα δεν κοιμάται...μόνο στην αγκαλιά!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα και καλή βδομάδα!

άντε και χρόνια πολλά σ' αυτούς που γιορτάζουν σήμερα, εμείς γιορτάζουμε τον έρωτα καθημερινά!!!

'ηρθαμε κι εμείς στη γιαγιά και στον παππού σήμερα μιας και ο μπαμπάς λείπει πάλι για δουλειές... να φάμε και γεμιστά!

λοιπόν με τους χυμούς η γκουγκουφκίτσα κάνει κακάκια 2 φορές τη μέρα! λύθηκε το εντεράκι της! λίγο ζόρι παραπάνω με το καθάρισμα του αποχυμωτή, αλλά χαλάλι της! και της αρέσουν πολύ οι χυμοί! τους νοστιμεύεται απίστευτα!

αργότερα θα τη βγάλω καροτσάδα, ευκαιρία ακόμα σήμερα, μιας και άκουσα ότι από αυριο μεθάυριο χαλάει ο καιρός!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Καλημεεερα!!

Γιωτα μιλησα με τον φωτογραφο σου, περιμενω προσφορα!!

ellain με εχεις παρει πρεφα οτι προτιμω να οργανωνομαι με τον χρονο μου, εεε? Εχω και αλλα να ρωτησω για την εισαγνγη στερεων, αλλα τωρα νυσταζει και εχει γκρινια.

vasdeli το λεγαμε καιρο: ετουτος ειναι βασανιαρης! Παλι καλα που τα αδελφια του ειναι μεγαλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σήμερα έχουμε εμβολιάκι. Χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν μηνογενέθλια αυτές τις μέρες, εμείς σήμερα κλείνουμε τους 4!

Κλειούλα μια χαρά τα λες, ξέρεις εσύ…

Σας διαβάζω καθημερινά, να με τεστάρετε αν θέλετε.

Συνεχίζουμε co-bedding και τις τελευταίες νύχτες ξυπνάμε και ανά μισάωρο, ω ναι, ακούτε μανούλες (vasdeli – fire μη μασάτε), συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό – το παλεύουμε ακόμα, παρ’ όλες τις αντίξοες νυχτερινές συνθήκες.

Σας φιλώ όλες και χαίρομαι που είναι καλύτερα οι παθούσες!

Είδα και τα νινιά στα φβ, κουκλίνια όλα, θα σχολιάσω αναλυτικά τις φωτογραφίες όταν βρω χρόνο……

Με το καλό οι βαφτίσεις! Και vasdeli σιδερένιοι για τον σαραντισμό.

Υπομονή στις μανούλες που τραβάνε ζόρια… Ειρήνη, ellain κλπ η καθεμία για το δικό της λόγο.

Μάκια μάκια πολλά, το νινί είναι 15 λεπτά στην κούνια της με τα μουσικοπαιχνίδια της, σπάσαμε το φράγμα των 10 λεπτών, την ακούω όμως που αρχίζει να τσιτώνει….

Και ένα τελευταίο, για πείτε εντυπώσεις από τα ψηφιακά album Κλειώ-Ειρήνη, είναι καλά; Ποια επιλέξατε, σχήμα και πόσες φωτο ανά σελίδα; Το σκέφτομαι κι εγώ, αλλά είναι και το θέμα με την παραγγελία….. θα δούμε πως θα γίνει…. (Κλειώ θυμήθηκα τα λεφτά για το ημερολόγιο που λέγαμε) ξεχασιάρες και οι 2, τι να λέμε……

Φεύγω, τρέχω, το νινίιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αχχχ ο παπους θα μας χαλασει παει ....

Κοιμαται αυτος στον καναπε και εχει το χερι του πανω στο καροτσι και η μικρη του κραταει το χερι του κι αν κανει πως το παιρνει ξυπναει....

Στο τελος θα του κοψω το χερι να το εχουμε παντα μαζι χαχαχα

Πλοηγησουλα ξεκινησατε φρουτοκρεμα εσεις? ρυζαλευρο το περασατε?

εγω περιμενω την κυριακη πως και πως εχω και την καμερα ετοιμη φορτισμενη για να τραβηξουμε το πρωτο μας γευματακι :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσιαααααααααααααααααα

δε προλαβαινω να σας διαβασω (συγχωρεστε με) απλα μπηκα να γραψω τα νεακια μας γιατι σημερα το πρωι ειχαμε παιδιατρο.

ξεκιναμε σημερα ενα φρουτο το πρωι και καθε μερα θα βαζουμε και απο ενα καινουργιο.το μεσημερι θα τρωμε λαχανικα (διαφορα χωρις περιορισμο) με μια κουταλια λαδι κ λιγο λεμονακι.και το απογευμα θα τρωμε βανιλια-ρυζαλευρο!!!!πω πω μενου που εχει να πεσει!!!εξοπλιστηκαμε κ με τα κουταλακια μας.σαλιαρες θα παω το απογευμα να παρω!!!επισης απο βαρος ειμαστε 6500 κιλα (μινιον) κ 68 υψος!!το καλυτερο ειναι οτι σκασανετο πρωι και τα δυο κατω δοντακια μαζι!!!!θα μας φαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

εφυγααααααααααααααααααααααααααα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλέ τι διαβάζω??

Δοντάκια?? Φρουτάκια?? Λαχανικά??

Ααααααααα, εσείς είστε πολύ προχώ μιλάμεεεεεε!!

Μπράβο κοπέλες μεγαλώνετε!!

Ερώτηση τώρα που μπορώ να γράψω. Όπως η am13 το είχε αναφέρει (και κάποια άλλη νομίζω) όταν θα ξεκινήσουμε στερεές, αυτές θα είναι συμπληρωματικές του θηλασμού. Δλδ όταν το παιδί πεινάει θα το θηλάζω και μετά θα του δίνω πχ φρούτο ή ό,τι μου πει και όσο φάει? Ή πχ θα μου πει να δίνω 1 φρούτο το πρωί, οπότε εγώ πρώτα θα την θηλάζω και μετά το φρούτο?

Δλδ όταν ξεκινούν οι στερεές έχει ωράριο το παιδί κάθε πότε τρώει?? Για πείτε στο κορίτσι με τις απορίες.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...