Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πάλι απόψε...

Ο γελαστός ήταν ξύπνιος από τις 6 και μέχρι τις 10 το βράδυ με εξάντλησε κανονικοτατα....

Να μην μπορεί πουθενά να βρει ησυχία το μανάρι μου...να με γδέρνει στο στέρνο, να τρίβεται, να κλαίει στον ώμο, τα ίδια στην στάση τίγρη , να κάνει αεράκια, να ρεύεται, να σφίγγεται, να κοκκινίζει....μια ομορφιά δηλαδή....Αλλά εκεί που δεν άντεξα πια και έβαλα τα κλάματα ήταν όταν τον έβαλα στο στήθος και ναι μεν το ήθελε αλλα από την άλλη κύρτωνε και την πλάτη προς τα πίσω κλαίγοντας....Η παιδίατρος που με είδε να τον θηλάζω και να κάνει έτσι είπε ότι ίσως είναι μια ήπια μορφή παλινδρόμησης αλλά όσο παίρνει κανονικά βάρος δεν μας απασχολεί(ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ;:-().

Μετά, αφού βγήκα off τον πήρε ο vasdelos και τον κρατούσε και ηρέμησε. Εκεί δε που κοιμήθηκε ήταν όταν τον ακουμπήσαμε πάνω στην Ηλέκτρα(στο στέρνο της) και αποκοιμήθηκε ενώ του έλεγε την προπαίδεια!!!:cool: Και μετά ξαναξύπνησε σε 10 λεπτά...Τώρα κοιμάται στην αγκαλιά του παππού και εγώ τα βλέπω όλα μαύρα....:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι στεναχωρημενη, γιατι ο αντρας μου ειναι αρρωστος και θα μεινει στην μαμα του αποψε, εχω διαλυθει ρε κοριτσια με το περα δωθε, εμ δεν τον εχω εμ δεν ειμαστε σπιτι μας να μπορω να τον φροντισω εγω... Περιμενα πώς και πώς να ερθει η Παρασκευη να ειμαστε μαζι και να τα μας.... Αλλα απο το να κολλησει και το μωρο αφου υπαρχει τροπος να προφυλαχθουμε, θα κανω υπομονη...

μαμουνακι δεν ξερω να σου πω για τον ρατοιο. Θα σου πω το πιο τετριμμενο αλλα και πιο ασφαλες, ρωτα την-τον παιδιατρο σας.

Τσιπουρακι εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει, μηπως εχεις παει προσφατα στον Βυρινη? Πισω απο το Καλλιμαρμαρο? Ειδα πως ανακαινιστηκε και εχει γινει αρκετα συμπαθητικο. Εχεις καθολου αποψη? Το Πεδιο του Αρεως αξιζε για βολτιτσα? Εχει κανενα καφε μεσα?

Κοριτσακια μου πολλα φιλακια και καλο ΣΚ!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελα βρε Βικακι, εχεις δικιο, απο την μια να το βλεπεις να βασανιζεται και απο την αλλη να μην μπορεις να το βοηθησεις. Αλλα προφανως ως παλια μαμα και μαλιστα αγοριου, θα ξερεις οτι λιγος καιρος ακομα και θα περασουν αυτα. Κανε υπομονη, δες το αισιοδοξα γιατι αλλιως πραγματικα θα βγεις οφ. Καλο κουραγιο :):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελα βρε Βικακι, εχεις δικιο, απο την μια να το βλεπεις να βασανιζεται και απο την αλλη να μην μπορεις να το βοηθησεις. Αλλα προφανως ως παλια μαμα και μαλιστα αγοριου, θα ξερεις οτι λιγος καιρος ακομα και θα περασουν αυτα. Κανε υπομονη, δες το αισιοδοξα γιατι αλλιως πραγματικα θα βγεις οφ. Καλο κουραγιο :):)

Τι να πω ρε Ελενούσκαγια...

Μάλλον τα ξέχασα ό,τι είχα περάσει...

Σ΄ευχαριστώ πάντως...κι εσείς περαστικά στον αντρούλη σου...

qwlrp3.png

καλημερααααα

Βικυ,σε καταλαβαινω απολυτα μια και μαλλον περναμε τα ιδια συμπτωματα παλινδρομησης

αυτο με τη σταση τιγρη που εγραψες,ειναι οταν τουρλωνει το κωλαρακι του??

και μενα το κανει αυτο.δεν ηξερα οτι αποτελει και αυτο συμπτωμα!!!

οταν σε θηλαζει κ κανει υπερεκταση προς τα πισω κλαιει κανονικα ή κανει ενα μικρο κλαψουρισμα κ συνεχιζει??

κ μενα η παιδιατρος μου πε να μην ανησυχω οταν της ειπα οτι φοβαμαι μην παθει καμμια οισοφαγιτιδα κ οτι εφοσον παιρνει βαρος ειμαστε καλα...

ελα ομως που εχω διαβασει οτι ενα μωρο μπορει να εχει κρυφη παλινδρομηση δηλ χωρις αναγωγες γουλιες κτλ και να την παθει τη ζημια..

anyway για να σου δωσω κουραγιο σου λεω το εξης: εχεις ενα παππου κ μια γιαγια να τ αφησεις για λιγουλακι και να ξαναφορτωσεις μπαταριες..

εγω το περναω μονη μου κ χω παθει μεγαλη φρικη

καθε μερα πολεμαω με τον εαυτο μου να κρατηθω!!!

Σημερα λοιπον ειναι μια καινουρια ημερα κ ποιος ξερει?? μπορει το μωρακι μου να φαει κ να κοιμηθει φυσιολογικα!

το ιδιο ευχομαι κ για το δικο σου

σμουτς :D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Βικακι ευχομαι πολύ συντομα να ηρεμησει ο μικρός..είναι θέμα ημερων κα εφοσον τρώει και βαζει βάρος οπως σου ειπε η παιδιατρος, μην ανησυχείς!

Ελενα περαστικα στον συζυγο..Καλύτερα που παίρνετε τα μετρα σας γιατι πλέον αυτες οι παλιοϊώσεις μεταταδιδονται για την πλάκα...

Εύα και σε εσας ευχομαι συντομα να το ξεπερασετε..Αυτη η σταση του τιγρη που ανεφερε η Βικυ δεν ειναι συμπτωμα παλλινδρόμησης αλλα τρόπος ανακουφισης για το παιδι απο τα πονάκια..το κρατας δλδ μπρουμυτα με τα χερια σου κατω απο την κοιλίτσα του και το παιδι μοιαζει με τιγρη που καθεται στο δεντρο..ωρες ατελειωτες εμεις καναμε την κρεμασμενη τιγρη με τον μεγαλο μου..Ο μικρος δεν εχει ιδεα,πάλι καλά!

Βοηθάει πάντως...

Ευχαριστουμε και για τις ευχες σας για το μαθητουδι μου..

Πάμε να ετοιμαστουμε για βολτιτσες σημερα..δεν πήγε στη δουλεια ο μπαμπας μας και εχουμε εξόρμηση!!

Καλό Σαββατοκυριακο και καλά να περασετε οτι κι αν κανετε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα Πεπελάρες με τα όμορφα μωρά!!!!!

Βικυ μου κουράγιο κοπέλα μου!!!!! κουράγιο!!!!!

Πετρούλα καλές βολτούλες!!!!!

Fire περαστικά σας κι ευχομαι να ειναι κάτι το τιποτένιο!!!!!!

Μαμουνι σας θαυμασα!!! Σκορδα!!!!!!

Ελενα υπομονη ....

Τσιπουρακι εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει, μηπως εχεις παει προσφατα στον Βυρινη? Πισω απο το Καλλιμαρμαρο? Ειδα πως ανακαινιστηκε και εχει γινει αρκετα συμπαθητικο. Εχεις καθολου αποψη? Το Πεδιο του Αρεως αξιζε για βολτιτσα? Εχει κανενα καφε μεσα?

Αχ μαρή το ξανθυνες πάλι το μαλλι!!!! χαχαχαχαχααα

Ελενα από μέρη να η γειτόνιά μας βρε!!!!!

τι λες για τα διαφορα στην πλατεία προσκόπων??? Αφροδίτη και Κουτσούμπο;;;;

βγάζουν τραπεζάκια στην πλατεία και ειναι σούπερ! Επίσης εγώ λατρεύω και τον Βυρίνη στο Μετς!

είναι τέλειος ο Βυρίνης σταθερή αξία!!!! τον συστηνω ανεπιφύλακτα ειδικά για καλοκαίρι με την υπέροχη αυτή του! Πολύ όμορφο ειναι και το Επ' αυλής που λίγο πριν τον Βυρίνη με τέλεια ταράτσα που δεν βολεύει καθόλου για τα μωράκια με τα καρότσια.....

οσο για το πεδίο του Αρεως έχει και καφεδάκι ειναι πολύ όμορφα το μονο που με στεναχώρησε ειναι ότι ήταν σχεδόν αποκλειστικά μόνοι ξένοι με τα παιδάκια τους (οικογενειακες καταστάσεις μην φανταστείτε...) Αναρωτήθηκα μονο οι ξένοι πάνε τα παιδάκια τους στο πάρκο; οι ελληνες που τα πάνε; τα κλεινουν σε παιδοτόπους ή μήπως δεν κάνουμε πλεον τοσα παιδια;;;;;;; :(

Γενικά προτιμώ το κοντινό μας Ζαππειο καθώς και το αλσος των Ιλισσίων που ειναι δίπλα στο σπίτι μου, τώρα που θα ανοιξει ο καιρός θα αρχίσω δειλά δειλά να τις περπατάδες μου :) (καφέ δεν εχει)

Να εχετε μια υπέροχη μωρομέρα!!!!! σας φιλώ

<3 <3 <3

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου εισαι καλυτερα????ο μπουσουλητοσ στεφανακοσ τι κανει???

αχ βρε βικακυ μου ποσο μα ποσο σε καταλαβενω............καρμπον ιδια συμπεριφορα!!!κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ ενω ειχαμε καλυτερεψει ,τωρα παλι γκρινια..πολυ γκρινια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλό σαββατοκύριακοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

(η αγγελικούλα που έχει χαθεί??? ε???)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Kαλησπερα!

vasdeli τι αγγουρι και αυτο... Υπομονη πουλακι μου...

Τσιπουρα μου αρεσε αυτο το θερμος! Δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχουν και τετοια για μπολακια! Θα το βρω και τσαμπα ιντερνετικα!! Δεν θελω να παρω ατμομαγειρα. Συμφωνα με την βετερανα-vasdeli, η χυτρα που εχω και εχει καλαθακι για μαγειρεμα στον ατμο ειναι μια χαρα. Οσο για το μουλινεξ, το εχω ηδη και δεν το πολυχρησιμοποιω! Θα του δωσω να καταλαβει! Μπραβο βρε μου ανοιξες τα ματια!!

ellain και εσυ παιδεμα με τον συζυγο, δεν ηρεμησες απο εγκυος που ησουν... Τι να πω... Ευχομαι να ειναι μαζεμενες οι δυσκολιες και να ηρεμησετε συντομα απο ολα αυτα.

Η Αγγελικη πασχει απο Αγγαλιτιδα, μας διαβαζει αλλα δεν γραφει. Σωστα τα λεω Angelique?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

hellooo τι κάνετε; εμείς ευτυχώς πλέον είμαστε καλά και ελπίζω να είναι οι τελευταίες ιώσεις που περνάμε τουλάχιστον για φέτος. εγώ μόνο έχω ένα ψιλομπουκωματάκι αλλά μπροστά σε αυτά που περάσαμε 2 βδομάδες τώρα αυτό δεν είναι τίποτα

σήμερα έχουμε και έξοδο με τον άντρα μου οι γονείς μου θα κρατήσουν τα παιδιά και θα το ρίξουμε έξω. :)

αυτά τα θερμός είναι πολύ βολικά όντως εγώ είχα πάρει ένα φτηνό απ'τα jumbo και το έπερνα παντού. και το μουλινέξ δεν το συζητώ χρυσές δουλειές έκανε

vasdeli υπομονη...χτυπηματακια πλατουλα, χαδακια κοιλιτσα κ πολυ αγαπη κ θα περασει γρηγορα...

μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρουλια μας.

ellain περαστικα στον αντρουλη σου.

μαρακι καλα να περασετε.

αντλω γαλατακι για αυριο, να παμε μια μικρη εκδρομουλα. πρεπει να βρω ενα ψυγειακι με παγοκυστες..δεν εχω:(:(αλλα στην αναγκη θα πεταξω βζκι οξω..στην εξοχη θαμαι..;);)

δευτερα γιατρο ανυπομονω..

καλο βραδυ να εχουμε κ μεις κ τα μωρακια μας

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα...Πήγαμε στον παππούλη μας και μετά βολτίτσες!

καλημερααααα

Βικυ,σε καταλαβαινω απολυτα μια και μαλλον περναμε τα ιδια συμπτωματα παλινδρομησης

αυτο με τη σταση τιγρη που εγραψες,ειναι οταν τουρλωνει το κωλαρακι του??

και μενα το κανει αυτο.δεν ηξερα οτι αποτελει και αυτο συμπτωμα!!!

οταν σε θηλαζει κ κανει υπερεκταση προς τα πισω κλαιει κανονικα ή κανει ενα μικρο κλαψουρισμα κ συνεχιζει??

κ μενα η παιδιατρος μου πε να μην ανησυχω οταν της ειπα οτι φοβαμαι μην παθει καμμια οισοφαγιτιδα κ οτι εφοσον παιρνει βαρος ειμαστε καλα...

ελα ομως που εχω διαβασει οτι ενα μωρο μπορει να εχει κρυφη παλινδρομηση δηλ χωρις αναγωγες γουλιες κτλ και να την παθει τη ζημια..

anyway για να σου δωσω κουραγιο σου λεω το εξης: εχεις ενα παππου κ μια γιαγια να τ αφησεις για λιγουλακι και να ξαναφορτωσεις μπαταριες..

εγω το περναω μονη μου κ χω παθει μεγαλη φρικη

καθε μερα πολεμαω με τον εαυτο μου να κρατηθω!!!

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια....Για να δούμε τι θα γίνει όταν φύγουν ....

Σημερα λοιπον ειναι μια καινουρια ημερα κ ποιος ξερει?? μπορει το μωρακι μου να φαει κ να κοιμηθει φυσιολογικα!

το ιδιο ευχομαι κ για το δικο σου

σμουτς :D

Πόσο κουράγιο μου δώσανε τα τελευταία λόγια σου....ευχαριστώ!!! Ναι, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!

Σήμερα θήλασε κανονικά ο γελαστός! Χωρίς να κυρτώσει το κορμί του! Μόνο που ήταν ξύπνιος από τις 7.00 μέχρι τις 11.30μμ περίπου...στο τέλος αφού έκανε 3 φορές κακά κοινήθηκε στο στήθος....

Η στάση τίγρη δεν αποτελεί σύμπτωμα. Είναι η στάση όταν βάζεις το μωρό μετην κοιλίτσα του να ακουμπά πάνω στο σταυροπόδι σου και να του τρίβεις την πλατούλα...Υποτίθεται ότι ηρεμεί τα παιδιά που έχουν πονάκια....

qwlrp3.png

Καλημέεεερα!!

Μαμουνάκι, αντλείς γάλα για να βγεις έξω με το μωρό σου?? Αφού ντρέπεσαι να πετάξεις τον βύζο όξω :lol:, βάλε σεντονάκι!! Αυτό κάνω και δεν φαίνεται τπτ!! Ρώτα και την Αγγελική που δεν το πίστευε και θήλασε στο ΟΣΤΡΙΑ και δεν είδα βυζί παρόλο που καθόμουν δίπλα της...

Vasdeli σιδερένιοι!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Vasdelaki αντε βρε καλες βολταρες οχι βολτουλες :P

Κοριτσακια μου καλησπερα σας .. εμεις απο σημερα και για 6 μερουλες θα μας ψιλοξενησει η γιαγια μας κι ο παππους μας μιας κι εφυγε παλι ταξιδακι ο μπαμπας μας....

:( αχχ παθαμε μεγαλη ζημια κια η ζημια βγηκε στο δωματιο της μικρης ...

σπασανε οι σωληνες τις σπιτονοικοκυρας μας και γεμισε υγρασια το δωματιο της μικρης .. μ'αποτελεσμα στις αρχες του επομενου μηνα θ'αρχιζουμε να σκαλιζουμε το ταβανι να αρχιζει να φευγει η πουδρα της υγρασιας που βγαζει και το καλοκαιρι να το βαψουμε... Τωρα πρεπει να δουμε τι θα γινει κι αν ειναι προβλημα θα πρεπει μα βγαλω την μικρη απο εκει και να κοιμαται η στο σαλονακι η μαζι μας στο δωματιο ξανα ... τωρα που φυγαμε αφησαμε τα παραθυρα ανοιχτα για να μην μυρισει κλεισουρα και υγρασια μαζι ..

Γενικοτερα ειμαστε μια χαρα... δοξα το θεουλη μας προσεχει , ειμαστε μακρυα απο τον ξαδερφο μας που εχει 39 πυρετο και ετσι δεν μπορουμε να παιξουμε μαζι του....

Δεν προλαβα να σας διαβασω θα κατσω πιο μετα να σας διαβασω...:D

Για την ωρα φιλακια πολλα τσουπρες μου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...