Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!

Παρασκευή σήμερα! Τι καλά!

Εμείς τελικά μάλλον βγάζουμε δοντάκια και για αυτό όλη η ανησυχία το βράδυ. Στα κάτω ούλα διακρίνονται δυο άσπρα σημαδάκια. Αν ξεκινήσαμε έτσι τώρα μάλλον δε θα έχουμε καλή συνέχεια...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ελένη με το καλό και καλοριζικα!!Μπορεί στα υπόλοιπα δοντακια να ειναι πιο ηρεμη..Καλή αρχη!

Βικυ μια χαρα ο μπεμπούλης!!Τελειες οι μετρησεις σας και ο μικρος εξελίσσεται σε μεγαλο γόη..Το γαλανο ματι πως μπορουν και το καταλαβαίνουν απο τωρα;;Εισαι κι εσυ γαλανοματα αλλα μπορούν οι παιδιατροι να το τσεκαρουν οτι δεν θα αλλάξει;;Ο μεγαλος μου μεχρι ενος ετους ειχε γαλαζοπρασινα ματια και μετα αλλαξαν..Τωρα ειναι καστανοπρασινα

Ο μικρος εχει γαλανο αλλα πιο σκουρο, οχι τοσο θαμπό...

Το εμβολιο κι εμεις δεν θα το κανουμε, αν και ο συζυγος ερχεται σε επαφη με πολύ κοσμο η παιδιατρος ειπε οτι δεν ειναι απαραίτητο..

Κλελια για την παρασκευη και συντηρηση του φαγητου σου ειπα ν τα κοριτσια και με βρισκουν απολυτα συμφωνη..

Μαμουνακι τι αφρατόπαιδο ειναι αυτο;;;Κι εσυ παιδι μου συλφιδα!!!Φτου σας!

Μαρια ειναι καλύτερα τα παιδια;;;Πήγες στη δουλεια σημερα;;

Καλημερα και καλό ΠΣΚ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλημερα!!!

Ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσια μου!!

vasdeli φυλλικο παιρνω οπως και στην εγκυμοσυνη, στις αποθηκες ειχα θεμα, οχι στον σιδηρο καθεαυτο. Χρειαζονται βιταμινες στον θηλασμο, γι' αυτο παιρνω και ασβεστιο.

Παμε καροτσαδα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεν παίρνω κανένα συμπλήρωμα αν και ο γιατρός μου είχε πει για σίδηρο και ασβέστιο όσο θηλάζω αλλά οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά!

Καλή καροτσάδα! Έχει ωραία μέρα! Ελπίζω και το σαββατοκύριακο να έχει ωραίες μέρες μήπως πάμε και εμείς καμιά βόλτα.

Πετρούλα θα πάει ο "μεγάλος" παιδικό; Καλή αρχή! Τι συγκίνηση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!

Πετρούλα, ναι δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα παραμείνουν γαλανά. Απλά επειδή την προηγούμενη φορά ήταν πολύ πιο σκούρα και τώρα όσο πάνε ανοίγουν γι' αυτό και το συζητάμε...Αλλά εννοείται ότι μπορεί και να αλλάξουνε! Γερός να είναι και ό,τι μάτια θέλει ας έχει...Αλλάαν έχει και ανοιχτά σα της μανούλας ακόμη καλύτερα....Να λέω κι εγώ ότι σε κάποιον τα έδωσα τελος πάντων!:)

Χρειαζονται βιταμινες στον θηλασμο, γι' αυτο παιρνω και ασβεστιο.

Τι σχέση έχουν οι βιταμίνες με το ασβέστιο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Fire ακου τις βετερανες του θηλασμου του καφε μας!! Εγω αν και θηλασα λιγο, 2,5 μηνες, ακομα και τις καλες στιγμες που το γαλα πεταγοταν μεχρι απεναντι, στο θηλαστρο δεν καταφερα να βγαλω ποτε πανω απο 25 ml δηλαδη ενα δαχτυλο στο μπουκαλι.

ε οπωσ κι εγω αν θυμαστε!!ποτε δεν εβγαλα πανω απο 25 μλ,παρολο που ειχα το swing!!αν θυμαστε αντλουσα συνεχεια μηπωσ και κατεβασω το γαλα,επαιρνα και συμπληρωματα αλλα τελικα μαλλον ειχα γαλα(αφου η μπουρμπουληθρα ετρωγε )απλα το στηθοσ δεν ανταποκρινοταν στο θηλαστρο...
κοβω καφέ και σίδηρο...διάβασα στο πάρεντς....για να δούμε...

λοιπον βικακυ μου....η μπουρμπουληθρα μου γυρω στουσ 2-3 μηνεσ μου εμφανισε κ αυτη δυσκοιλιωτητα!!!!πολυ αγχοσ τοτε αφου την εβλεπα που ζοριζοταν!!!εκοψα απο μονη μου το φιλικο (filicine )και απο τοτε ρολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βασικα πριν τα κοψω ,τσεκαρα διαφορα αλλα πραγματα στην διατροφη μου ,αλλα τελικα εφταιγαν αυτα...

έχω πολύ ευχάριστα νέα από το φιλαράκο μας που σας είχα πει ότι είχε πάθει εγκεφαλικό... μου έστειλε μνμ χθες!!!

παρα πολυ ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρηκα πολυ ελενακι!!!πολυ καλα τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι απο τισ 4 ξυπνη!!!και επεσα στισ 1!!!!!!!!ξυπνησε η αγγελικη ,δεν ηξερε τι ηθελε ,μετα την πηρα στο κρεβατι μασ αλλα μεχρι τισ 07.00 ακομα ντουρασελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ μιλουσε δυνατα ,κουτουλουσε το κεφαλι τησ στο κρεβατι και ειχα αγχοσ μην ξυπνησει και το μωρο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γυριιισαμεεε!

vasdeli για να μην σε μπερδευω: βιταμινες, συμπληρωματα κλπ τα εχω ως ενα στο μυαλο μου, δεν τα διαχωριζω, δεν ειμαι γιατρος αλλα τουριστρια :tongue::tongue: (= τει τουριστικων επιχειρησεων).

Παντως και ο δικος μου παιδιατρος απο 35 ημερων πιστευε οτι θα εχει ανοιχτα ματια η Ελισαβετ, καθως τα ματια της δεν ειχαν τρο ξεβαμμενο γαλαζιο που εχουν ολα τα νεογεννητα. Δεν εσκιζε το πτυχιο του βεβαια, βασει της εμπειριας του αυτο πιστευε και τελικα επιβεβαιωθηκε.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

κλειω ο κουμπαρος μου που ειναι γενικος παθολογος πολυ ψαγμενος κ τον εμπιστευομαι καργα -πραγμα σπανιο για μενα-

μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος εμβολιασμου θηλαζουσας μητερας παρα μονο προσοχη στα τυπικα κ οχι πολλες αγκαλιες απο ανθρωπους που δεν ξερουμε τι κουβαλαν λογω του οτι καποιος μπορει να εχει τον ιο αλλα να μην του εχει εκδηλωθει..

πετρουλα καλη αρχη!!!

Γειά σας!!!! τι καλά νεα από τους γιατρους σας!

μεγαλώνουν κι ανταρεύουν τα μωράκια σας!!!

εγώ καλύτερα ευχαριστώ για τις ευχες σας!!!!

Κουμπαρούλα ποσο χάρηκα με τα νέα του φίλου σου!!!! Σιδερένιος!!!!!!

από ότι εχω δει από γυρω μου βολεύει πάρα πολύ το αυτό

http://www.moulinex.com/Products/Hand-Blenders/turbomix.aspx

δεν ξέρω πως το λένε, βλέπω ότι το εχουν όλες οι μαμάδες

επίσης αυτό που ειπε η Am της chicco το δοχειο τα διατηρεί μια χαρά

http://www.betterbabydeals.com.au/index.php?main_page=product_info&products_id=1287

ααα από το τελευταίο μου απόκτημα ειναι ένας ατμομάγειρας της brown και με εχει βολέψει πάρα πολύ πιστεύω ότι θα ειναι βολικό και για την προετοιμασία των μωρουδιακών γευμάτων (γρήγορος και καθαρος)

σας φιλώ ματσα μούτσα!

Γεια σας κι απο μενα!!

Μια χαρα τα νεα απο παιδιατρους για ολα τα μπουμπουκακια μας! Εμεις αγορασαμε το αντιγριπικο εμβολιο αλλα τελικα δεν το καναμε! Καλο, ε? Κι ουτε θα το κανουμε, επισης δεν καναμε το ροταριξ κατα του ρατοιου για τις γαστρεντεριτιδες γιατι το θεωρουμε περιττο. Το καλυτερο ειναι να προσεχουμε τους κλειστους χωρους και την επαφη με ασθενεις και γεινκα πολυ κοσμο ετσι ωστε να μην κολλησουμε, καλυτερη η προληψη. Αντε να ανοιξει ο καιρος να παμε καροτσαδες ολες μαζι χωρις φοβο για τις παλιοιωσεις!!

Κλειω βλεπω ετοιμαζεσαι για τις στερεες, παντα προνοητικη η Κλω κλω!! Χρησιμες οι πληροφοριες σας βετερανες μανες. Ευχαριστουμε!

Ελενη με το καλο τα δοντακια και υπομονη, κατι που βεβαια θα χρειαστουμε ολες αργα ή γρηγορα

Ισουλα σιδερενιος ο φιλαρακος σας, αυτα ειναι πραγματικα καλα νεα!

Εμεις μια χαρα, πηγαμε καροτσαδα με αυτον τον υπεροχο καιρο και μαζεψαμε ηλιο. Ειδα μαλιστα κι ενα ρεπορταζ και διαβασα ενα αρθρο για το αναμορφωμενο Πεδιο του Αρεως και δειχνει πολυ ομορφο. Το εχει επισκεφτει καμια??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

εγω παλι πηγα μονη μου για καφε κ απο εκεινη τη ν ωρα εχω κοσμο σπιτι. τωρα περιμενω 2 φιλους κ η μπεμπουλα τρωει..

vasdeli μεγαλωσε κ ο μπεμπαρος..πωπω..αντε με το καλο αυριο!

τσιπουρα ευχαριστουμε..τελεια!

ακομα διαρρ το μωρακι ρε γμτ..μονο 2 φορες βεβαια...τι αλλο να κοψω πια? μονο κοτοπουλα κ μακαρονια-ρυζι τρωω...πως να μη γινω σιλφιδα μετα?

λες να εχει ρατοιο καπως ετσι λεγεται??θα φαινοταν απο καλλιεργεια??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...