Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια !!!!!

Χαθηκα λιγο...Ειχε χαλασει και το πσ για ενα μηνα περιπου....

ΑΠο οτι διαβασα στα πεταχτα ειστε καλα !!Ειδα κ τα ζουζουνακια σας στο face..κουκλακια ολα !!!

Κ μεις μια χαρα ειμαστε,μγαλωνουμε!!!

Σας φιλω προς το παρον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!

Ομορφη λιακάδα ευτυχώς έχω αναρρώσει σχετικά και με ευχαριστηση βρίσκομαι στο γραφείο :)

Ειναι τόσο σχετικά όλα με τα μωράκια ειδικά όταν θηλάζουν! Ο ανηψιος μου με αποκλειστικό θηλασμό εκανε κακά τους το πολύ 1 φορά την εβδομάδα!!!!!! Η αδελφή μου πανικόβλητη στην αρχή ... κάποιοι άρχισαν να της λένε διαφορα.... για το γάλα της κλπ.... αλλά γιατροι και συμβουλοι θηλασμού ήταν κατηγορηματικοι! Να μην του βάζει υπόθετα κλπ αν δεν ξεπερνάει την εβδομάδα, ειχε να κάνει με τον θηλασμο αλλά δεν ήταν κακό... εφόσον δεν ειχε πονους ούτε δυσφορία, όταν έκανε κακα του γινόταν βεβαια χαμος...... Σας το λέω γιατί το έψαξε πάρα πολύ κι εκει (ελβετία) κι ελλάδα. Αρχικά ειχε αρχισει να πιστεύει τα χαζά που της έλεγαν για το γάλα...... ευτυχώς ακουσε τους γνώστες κι όχι αντε μην πω....

Αυτό συνέβαινε μέχρι που ξεκίνησε τις στερεες (καρότο πατάτα φοινόκιο και μετά φρουτα και κρεας) στον 6ο μήνα. Τωρα κάθε μέρα ρολοι!

Kαλημερα κοριτσια !!!!!

Χαθηκα λιγο...Ειχε χαλασει και το πσ για ενα μηνα περιπου....

ΑΠο οτι διαβασα στα πεταχτα ειστε καλα !!Ειδα κ τα ζουζουνακια σας στο face..κουκλακια ολα !!!

Κ μεις μια χαρα ειμαστε,μγαλωνουμε!!!

Σας φιλω προς το παρον.

μην χάνεσαι Ροκου μου!

βικυ λες να τον κατουρήσει τον γιατρο;;;;; τέλειες οι φωτογραφίες σας!!!

Ελενα το παπί ειναι για δάγκωμα!!!!!

Κλειώ σε μετρητά θα πλΕρώσεις ή με επιταγή;;;;; δεχομαι και 3μηνη ειναι trendy!

Κουμπαρούλα μου μεγαλώνει η Πεπελάρα σας!!!!!!

Μαμουνιον θέλουμε φωτο !

σας φιλώ ΟΥΛΕΣ να εχετε μια υπέροχη μωρουδομέρα!!!!!!

λοιπον!

βαλαμε 600 γρ σε 19 μερες:shock:

η παιδιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη

να τι μου ειπε ομως για τον θηλασμο:εγω του δινω ενα στηθος σε καθε γευμα και τον ταιζω καθε 2 ωρες περιπου

μου ειπε οτι πιθανον δεν χορταινει απο το ενα βυζι και οτι μετα απο 15 λεπτα το εχει αδειασει και ειναι ανουσιο που τον κραταω 25-30 λεπτα στο ενα βυζι κ οτι θα πρεπε να τον βαλω και στο αλλο εστω για 5 λεπτα και ισως ετσι καταφερουμε ν ανοιξουμε τις ωρες θηλασμου και να χορτασει περισσοτερο και να κοιμηθει κιολας!

αυτα,

μπερδευτηκα παλι

νομιζα οτι εκανα καλα δινοντας του ενα βυζι :roll:

Εύα, άμα νιώθεις ότι αδειάζει το ένα σου στήθος, βάζε τον μετά και στο άλλο. Θα αυξηθεί έτσι και η παραγωγή σου!

Για τα κακάκια που λέγατε....Ο παύλος έκανε 1 φορά στις 15 μέρες όταν θήλαζε!:roll::mrgreen: Και η παιδίατρος μας έλεγε ότι δεν έπρεπε να ανησηχούμε.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εύα, άμα νιώθεις ότι αδειάζει το ένα σου στήθος, βάζε τον μετά και στο άλλο. Θα αυξηθεί έτσι και η παραγωγή σου!

Για τα κακάκια που λέγατε....Ο παύλος έκανε 1 φορά στις 15 μέρες όταν θήλαζε!:roll::mrgreen: Και η παιδίατρος μας έλεγε ότι δεν έπρεπε να ανησηχούμε.

αυτό ακριβώς

αλλά κάνουν 7-8 φορες την μέρα κι αλλα 1 στις 10 μέρες...

:roll:

βικάκι μου τι κάνεις; ειναι όμορφη η ζωή;;;;;;; <3

Καλημέεεερα!!

Σε λίγο θα έρθει και εδώ ο παιδίατρος για το εμβόλιο το καθιερωμένο του μήνα. Στα μηνογενέθλιά της, σήμερα είναι 5 μηνών :D :D :D!!

Ήρθαν 3 φίλες μου νωρίτερα (η κουμπάρα μου και 2 συναδέλφισσες) και ήταν πολύ όμορφα. Τώρα είναι εδώ οι γονείς μου.

Fire, με κάλυψαν οι προλαλήσασες. Είδες όμως, 600 γραμ. σε 19 μέρες σημαίνει ότι το μωρό παίρνει 31 γραμ την ημέρα, ενώ ο μέσος όρος των μωρών που θηλάζει είναι 25 γραμ την ημέρα. Είπες κάτι για το γάλα σου κοπελιά :tongue:;)?

Αχ Τσιπούρα, λεφτά θα δώσω για να σκάσουν οι κακοί (παλιο-ellain και παλιο-stone). Δεν υπάρχει άνθρωπος να δει το μωρό και να μην πει ότι είναι φτυστό εγώ. Σε λίγο θα βάλω φώτο μου στο φβ πώς ήμουν μπέμπα να μου πείτε και εκεί. Αααααα!! Όλα κι όλα!! Το παρήγγειλα ίδιο με μένα και έτσι βγήκε, δεν θέλω αλλά!!! Δαγκάνω!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαμουνάκι το γάλα από την κατάψυξη ζεσταίνεται σε 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Γυρνάς τον άλλο μήνα δουλειά? Γμτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοβω καφέ και σίδηρο...διάβασα στο πάρεντς....για να δούμε...

Δε μου λες...σου ήρθε η στολή;σε πόσες μέρες να περιμένω;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα!!

Σε λίγο θα έρθει και εδώ ο παιδίατρος για το εμβόλιο το καθιερωμένο του μήνα. Στα μηνογενέθλιά της, σήμερα είναι 5 μηνών :D :D :D!!

Ήρθαν 3 φίλες μου νωρίτερα (η κουμπάρα μου και 2 συναδέλφισσες) και ήταν πολύ όμορφα. Τώρα είναι εδώ οι γονείς μου.

!

Χρονια σας πολλά!!!!!! Σαν τα ψηλά βουνά !!!!!!!!! <3 <3 <3

Η ζωή είναι ωραία με τον γελαστό παρέα!!!:D

δεν το συζητώ!!!! εκανες και ριμα!!!!! τί μάνα μαμάτη εισαι εσύ!!!! <3

κοβω καφέ και σίδηρο...διάβασα στο πάρεντς....για να δούμε...

;

γιατί; με ενδιαφέρει γιατί κι εγώ κατά καιρους σιδηρώνομαι φουλ καθώς και ξαφεδιάζομαι φουλ! ή μήπως εχει να κάνει με τον θηλασμο μονο;

vasdeli κανονικά από Αγγλία δεν αργούν. Θέλουν περίπου 1 εβδομάδα. Δίνεις όμως περιθώριο 30 ημέρες για να αρχίσεις τα μηνύματα στον πωλητή.

Τσιπούρα για σίδηρο ξέρω ότι για να χορηγήσουν στο μωρό πρέπει να έχουν γίνει εξετάσεις και να έχει διαπιστωθεί αναιμία. Αλλιώς δεν πρέπει να χορηγείται, χωρίς εξέταση. Διότι άμα δεν χρειάζεται το μωρό τον σίδηρο, ο επιπλέον που του χορηγείται στην ουσία εμποδίζει το ασβέστιο να απορροφηθεί απο τον οργανισμό μου.

Μου φωνάζει ο μπαμπάς μου που όλο γράφω στον η/υ. Ανέβασα φώτο δική μου και του συζύγου στο φβ που ήμαστε μωρά, θέλετε να μου πείτε κάτι παλιο-κοπέλες που είδατε ομοιότητα με τον παλιο-σύζυγο?? Φτου σας! Φτου :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...