Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ αναρωτήθηκα μήπως είναι νωρίς, αλλά επειδή κάνει τα κακάκια της κάθε δυο μέρες (στις 11 το πρωί κάθε φορά), θα της δίνω λίγο χυμό φρούτων και όχι φρουτόκρεμα, μήπως και ενεργοποιηθεί το εντεράκι της! όχι ότι είναι κακό αυτό με τα κακάκια της, αλλά καλά θα είναι να κάνει κάθε μέρα και όχι κάθε δυο.

για την κρεμούλα, μάλλον δε θα της τη δώσουμε τώρα σύντομα, για τον άλλο μήνα μας κόβω. από άλλους γνωστούς που έχουμε και πηγαίνουν στον ίδιο γιατρό, δίνει ριζάλευρο στον 5ο μαζί με φρούτα. απλά το ανέφερε πριν δει τις καμπύλες της. πιθανότατα να μην της δώσει, μιας και μου είπε ότι ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά (για το βάρος). είδωμεν... τώρα είναι 5300 και 62 εκ

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα

ειπα να ξεπορτισω και αποφασισα να βγαλω γαλα με το swing.. και?

και το βαζω στο βυζι κ μου βγαλε σε 5 λεπτα 25 ml και μετα το βυζι σταματησε να βγαζει..

μετα απο 2-3 λεπτα ξαναρχισε να βγαζει γαλα..

ειναι φυσιολογικο αυτο? να μη βγαζει συνεχομενα?

βρε μπας κ δεν εχω γαλα κ παιδευω τοσο καιρο το μικρο μου??:confused:

Fire, είναι καιρός να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση με το γάλα σου! Αμα δεν είχες γάλα (αδύνατο αφού έχεις μεμέ) το μωρό σου θα πείναγε. Κατά συνέπεια θα έκλαιγε σπαρακτικά και συνέχεια!! Δεν είναι ευγενικά τα μωρά μας όταν πεινάνε. Άσε που βάζει βάρος το μπεμπέ, οπότε ποια η απορία σου?

Δεν ανταποκρίνονται όλα τα στήθη στα θήλαστρα. Υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν τα παιδιά τους μια χαρά αλλά δεν βγάζουν ουτε σταγόνα με τα θήλαστρα. Ούτε μπορείς να βγάζεις όσα ml θες, όταν και όπου θέλεις. Και εγώ στην αρχή παιδευόμουν και έβγαζα 25-40 ml και από τα 2 στήθη και προσπαθούσα 1 ώρα.

Για να μπορέσω να βγάζω τώρα 100-150ml από το ένα στήθος μέσα σε 5', ακολούθησα συγκεκριμένες οδηγίες.

Θα αντλείς πρωινές ώρες, αν την στιγμή που αντλείς θηλάζεις από το άλλο, τόσο το καλύτερο.

Εγώ πλέον αντλώ τα πρωινά, όοοοοταν νιώθω το στήθος πρησμένο. Είναι το στήθος που έχει πιο πολύ καιρό να χρησιμοποιηθεί από το μωρό, οπότε έχει αρκετό γάλα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μακαρι να ειναι οπως τα λες κλειω μου

δυστυχως το στηθος μου δεν προλαβαινει να πρηστει γιατι τον θηλαζω ανα 1,5-2 ωρες

γι αυτο προφανως πειναει τοσο συχνα

γιατι δεν βρισκει οσο γαλα θελει

αν εβρισκε 120 μλ μπορει να πεινουσε κ ανα 3,5 ωρες

ΜΑΛΛΟΝ δεν βρισκει

Διαφημίσεις

fire μην περιμένεις από την πρώτη φορά να δώσει το στήθος με το θήλαστρο! ακόμη κι εγώ που θήλασα με το ζόρι 71 μέρες, το ξέρω αυτό! προσπάθησε και μην απογοητεύεσαι!

και άκου κι αυτές που το κάνουν συνέχεια!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Fire για να ξερεις: οταν βγαζεις με το θηλαστρο χ ποσοτητα, δεν σημαινει οτι τοση θα εβρισκε το μωρο!

Το στηθος ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν αδειαζει, δεν στερευει! Την στιγμη που το μωρο θηλαζει, αυτοματα παραγει γαλα το βυζι, ετσι λειτουργει. Αλλιως γυναικες με πολυ μικρο στηθος δεν θα θηλαζαν, αφου το στηθος τους αμεσως θα αδειαζε!

Οταν λεω "το στηθος που εχει καιρο να χρησιμοποιηθει" εννοω: πχ με το δεξι μολις θηλασες? Ε, απο το αριστερο θα αντλησεις...

Για να καταλαβεις: ενα μωρο που πηρε 1 κιλο σε 1 μηνα, ετρωγε κατα προσεγγιση 1 λιτρο την ημερα (στον μηνα που περασε).

Εσενα ποσο βαρος πηρε ο μπεμπης σου τον μηνα αυτο? Εξακολουθεις να πιστευεις οτι το στηθος σου δεν εχει γαλα?

GEXxp3.png

Γεια σας και χαίρετε!

Η ψυχολογία έχει ανέβει , λόγω βόλτας; Λόγω του ότι ηρέμησε ο γελαστός πεπελίνος; Ποιος ξέρει!!!

Βγήκαμε την πρώτη καροτσάδα μας σήμερα στην λιακάδα!! Ήταν τόσο όμορφα!!! Ήπιαμε και καφεδάκι και ο πεπελίνος κοιμόόότανε....

Κορίτσια, άρχισα τις αντλήσεις και βγάζω 200 ml και σταματάω(αν και έχει και άλλο)...:? γιατί φοβάμαι ότι θα δημιουργήσω πρόβλημα... Έλεος! Εδώ η καλή αγελάδα!:eek:

Σας είπα ότι ο γελαστός γελάει συνέχεια στην γιαγιά του αλλά κάνει το σκληρό καρύδι σε μένα; Όχι; Ε, σας το λέω τώρα!

Αύριο έχουμε παιδίατρο στις 17.30

Ellain, μην απελπίζεσαι...κάτι θα βρεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα

ειπα να ξεπορτισω και αποφασισα να βγαλω γαλα με το swing.. και?

και το βαζω στο βυζι κ μου βγαλε σε 5 λεπτα 25 ml και μετα το βυζι σταματησε να βγαζει..

μετα απο 2-3 λεπτα ξαναρχισε να βγαζει γαλα..

ειναι φυσιολογικο αυτο? να μη βγαζει συνεχομενα?

βρε μπας κ δεν εχω γαλα κ παιδευω τοσο καιρο το μικρο μου??:confused:

εγω δεν εχω καταφερει ποτε ΠΟΤΕ να βγαλω πανω απο 50 ml γαλα με το θηλαστρο...οποτε μη φρικαρεις...ειμαστε απο τις ατυχες που δεν μπορουν να ξεπορτισουν χωρις τα μικρα..:? και μην μου πεις οτι δεν εχω γαλα και δεν χορταινει..7200 εφτασε ο λουκουμας...χαλαρωσε βρε...

κι εγώ αναρωτήθηκα μήπως είναι νωρίς, αλλά επειδή κάνει τα κακάκια της κάθε δυο μέρες (στις 11 το πρωί κάθε φορά), θα της δίνω λίγο χυμό φρούτων και όχι φρουτόκρεμα, μήπως και ενεργοποιηθεί το εντεράκι της! όχι ότι είναι κακό αυτό με τα κακάκια της, αλλά καλά θα είναι να κάνει κάθε μέρα και όχι κάθε δυο.

για την κρεμούλα, μάλλον δε θα της τη δώσουμε τώρα σύντομα, για τον άλλο μήνα μας κόβω. από άλλους γνωστούς που έχουμε και πηγαίνουν στον ίδιο γιατρό, δίνει ριζάλευρο στον 5ο μαζί με φρούτα. απλά το ανέφερε πριν δει τις καμπύλες της. πιθανότατα να μην της δώσει, μιας και μου είπε ότι ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά (για το βάρος). είδωμεν... τώρα είναι 5300 και 62 εκ

που εισαι εσυ βρε; και ηθελα να σε παρω τηλ σημερα αλλα με πηξαν τα μαμουνια...

το εχω ξανακουσει αυτο σε παιδακι που δεν εκανε κακα του καθε μερα.Εξαλλου νομιζω σε πολλες ευρωπαικες χωρες ξεκινουν στον τεταρτο κανονικα τις στερεες.(εγω ζηλευω τωρα που τα κανετε καθε 2 μερες γιατι εμενα τα κανει ακομα 7-8 φορες τη μερα και εχω βαρεθει να τον αλλαζω..:?και ο ατιμος τα κανει μεχρι το σβερκο!εχω πηξει στο πλυντηριο!:?

αυριο παμε και εμεις ντοκτορι για εμβολιο γιατι με την ιωση πηγαμε πισω.

Διαφημίσεις

Hello κοριτσουδια!!

Fire ακου τις βετερανες του θηλασμου του καφε μας!! Εγω αν και θηλασα λιγο, 2,5 μηνες, ακομα και τις καλες στιγμες που το γαλα πεταγοταν μεχρι απεναντι, στο θηλαστρο δεν καταφερα να βγαλω ποτε πανω απο 25 ml δηλαδη ενα δαχτυλο στο μπουκαλι. Και πηρα και το καλο θηλαστρο της medela, πεταμενα 180 ευρω, γιατι ναι ημουν τοσο σιγουρη για το γαλα μου που πηρα και εξτρα μπουκαλια για να το αποθηκευω δηθεν. Οποτε μην απελπιζεσαι με τι-πο-τα!!

Κοριτσακια σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας περι τραπεζιου, προς το παρον μελετω και αν ποτε καταληξω θα σας το ανακοινωσω!

αμ 13 συμφωνω με τα περι πατρος, διοτι και αυτοι παιζουν καθοριστικοτατο ρολο, αλλα μανα μια φορα δεν ειναι.... :)

Ισουλα, μπαινετε κιολας στις στερεες?? Αντε με το καλο, σιγα σιγα να παιρνουμε σειρα κι εμεις. Εχει κι εσενα δυσκοιλιοτητα η γκουγκουφκιτσα? Κι εμενα το παπακι απαξ καθε μερα,ακομα κι οταν θηλαζε εκανε μονο 1 φορα. Ειναι οικονομικο στις πανες το παιδακι μου :) αλλα να δεις πώς ταλαιπωρειται το καημενο οταν εχει αερια, αστα να πανε... Κι οσο για τον υπνο, κιουρια η μικρη σου! Αυτο ειναι παιδι με κατανοηση.

Βικακι, τελειος ο γελαστος σου, αφου βγαινετε και βολτουλες μια χαρα τα παει για νεογεννητουλι!

Ρε κοριτσια το παπι μου εχει λυσσαξει με τα δαχτυλα, μιλαμε βαζει 3 μεσα στο στομα και τα ρουφαει με τρελα. Οταν του τα κατεβαζω κλαει. Του δινω το μασητικο και κουναει το κεφαλι περα δωθε και τριβει τα ουλα του πανω. Μπορει να τον τρωνε τα ουλα τοσο πολυ για δοντια απο τωρα? Θα παρω την παιδιατρο αυριο, εσας σας εχει δωσει καποια κρεμα που ηρεμει την φαγουρα και ανακουφιζει?

Σας αφηνω, παω για νανακια φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γελαδερο vasdelίνι μου, δεν προκειται να δημιουργησεις κανενα προβλημα με την αντληση μια στο τοσο. Απλα μην φτασεις να "στραγγιξεις" το βυζι, αν ανετα βγαινει γαλα, βγαλτο. Ακομα και 500 μλ να ειναι δεν δημιουργει προβλημα.

Κοριτσια μου για να αντλησετε γαλα πολυ παντως θελει εκπαιδευση. Δεν σημαινει οτι ειτε μπορεις να αντλησεις, ειτε καθολου. Θελει προσπαθεια και αμα οντως μετα απο αυτην εξακολουθει να μην βγαινει γαλα με θηλαστρο, τοτε οντως λεμε οτι το βυζι δεν ανταποκρινεται στο θηλαστρο. Σας υπενθυμιζω οτι εβγαζα 25-40μλ ΚΑΙ απο τα 2 στηθη με 1 ωρα παιδεμα. Τωρα οοοοοοοταν το κανω (δεν πρεπει πολυ συχνα με το medela swing, δεν ενδεικνυται για συστηματικη αντληση) βγαζω 100-150 απο το ενα, αβιαστα.

ellain η Eλισαβετ απο 3,5 μηνων κανει ο,τι γραφεις με τα δοντια. Οκ, δεν τριζει τα ουλα της, αλλα δαγκανει ο,τι βρει, βαζει την γροθια, τα δαχτυλα στο στομα κλπ. Μαλλον προετοιμασια για δοντακια ειναι. Αυτο δεν σημαινει οτι θα σκασουν αμεσα, παντως

GEXxp3.png

thanx girls

οπως τα λες δεσποινακι

ακομη και μ αυτο το τροπο θελει να μ εχει δεμενη

να ξεπορτισεις θες μαμακααα? θελω κ γω..ουααααααααα

και γω ετσι ελενη

το καλυτερο πηρα,το swing μαζι κ μπουκαλακια κ φακελακια αποστειρωμενα

για να αποθηκευσω τα απειρα ml γαλατος που θα αντλουσα

χαχαχα γελασαμε κ σημερα

καλημεραααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

στις 10,30 θα ρθει η παιδιατρος να μας τσεκαρει

θα μπω αργοτερα να σας γραψω τα νεα μας..

μακια

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε;;

Περαστικα και στα αρρωστουλικα μας..είμαι κι εγω με καταρροή κι ελπίζω να την πηδηξουν τα πιτσιρικια μου

Θα σας διαβασω καλύτερα το μεσημερι γιατι τωρα ειμαι η Τζεην κι εγω δυο ταρζανακια!!χαχα

Fire με το θηλαστρο οπως στα λέει η Κλέλια..κι εγω την πρωτα φορα 20 μλ εβγαλα..θα κρατας οση ποσοτητα βγαζεις μεχρι να συμπληρωσεις γευμα..Με την πρωτη φορα μη περιμενεις θαυματα!!!Το στηθος δεν ανταποκρινεται τοσο ευκολα στο θηλαστρο..Θελει υπομονη κι επιμονη!Εγω που θηλασα τον πρωτο μου για 14 μηνες και τωρα τον δευετρο ποτε δεν καταφερα να βγαλω στην αντληση ποσοτητα πάνω απο 80-90 μλ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερααααα...επεσα πανω στη συζητηση για αντληση..τωρα αντλω για να παω σουπερ μαρκετ...

η καλυτερη ωρα για να αντλησω ειναι πρωι πρωι αφου την εχω ταισει απο το ενα, το αλλο εχει μπολικο μετα απο τοσες ωρες υπνου, γεμιζω ενα μπουκαλακι κ σταματαω (γιατι μου τη σπαει σαν διαδικασια).

δεν εχω αποθηκευσει ποτε σε καταψυξη, γιατι αν λειπω κ πεινασει, μεχρι να ξεπαγωσει θαχει λυσσαξει στην πεινα..τον αλλο μηνα λεω να σταματησω το θηλασμο ή να το ρυθμισω ετσι ωστε να δινω μονο το βραδυ αν γινεται..ξεκιναω δουλεια μαρτιο:(:(εχω να παω ακριβως 1 χρονο!

κ μενα με ουλα απο 3 μηνων ειχε σαλια, εβαζε δαχτυλα, τωρα τριβει ουλα στο χερι μου, αλλα γιατρος λεει ακομα αργουμε...εγω της δινω κρικους σιλικονης αποστειρωνονται

θα βαλω κ φωτο απο χθεσινο καφε...ηταν κυρια.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...