Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλο και τρισαλο που λεει και το τσιπουριδιον!!

Γεια σου ρε Βικακι, σε χαιρομαι γιατι καθε φορα με τις βολτες σου φερνεις τον ηλιο στο καφε μας!!

Μαρακι κουραγιο!! περαστικα, περαστικα, περαστικα!

Το παπακι οσον αφορα τον υπνο εχει μεσα του ενα ρολογακι που μολις περασουν 4 ωρες νταν ξυπναει, τρωει και μετα απο τεσσερις ωρες παλι. Αυτο την νυχτα, γιατι η αφυπνιση την ημερα απενεργοποιειται, ζητημα αν κοιμαται μεσα στη μερα 2 ωρες συνολο. Καλο απο την μια γιατι το βραυ κοιμαμαι αλλα απο την αλλη την ημερα δεν μπορω να κανω τιποτα που να μην τον συμπεριλαμβανει, πχ. να βαψω το νυχι βρε αδερφε! Τεσπα, μην ειμαστε κι αχαριστοι...

Πηγαμε σημερα μια καροτσαδα με την λιακαδα μουρλια!!Επι τη ευκαιρια ειδαμε και προσκλητηρια και μπομπο. Τι ωραια, τι χρωματα, τι ποικιλια! Αλλα αν δεν βρουμε χωρο για το τραπεζι, ολα τα αλλα κολλανε... Και δυστυχως καποια ωραια μεζεδοπωλεια εδω τριγυρω δεν μας τα κλεινουν γιατι ειναι μικρα και τα ατομα πολλα....Ειμαι απελπισμενη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν θα εισαι καλα που απελπιζεσαι ellain τοσο νωρις! Απο μαγαζια ουουουου!! Θα κλεισεις οπου θες, με την τιμη που θες!

Και εμεις καροτσαδα το μεσημερι. Εγω η ηλιθια γιατι φορουσα πουλοβερ, εεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γεια σας κ απο μας...σημερα γυρισαμε ολη την περιοχη με καροτσι. δε δουλευε το αγορι κ μου κουβαλαγε το καροτσι πανω κατω...ωραιααα..

αλλα απο την ωρα που γυρισαμε δεν ξεκολλαει απο πανω μου τρωει κοιμαται λιγο...ξυπναει..κακα...μαμ...δεν εχω σηκωθει απο καναπε λεμε...δε θυμαμαι μηπως περνμε κανενα αλμα παλι.

την αλλη δευτερα θα παω στην γιατρο (την κακιστρω) να δει μια πάνα κ να τη ζυγισει μηπως απτις διαρροιες δεν παιρνει βαρος (χλωμο..σαν βουδας ειναι:tongue:) συν οτι εκτος απο γαλακτοκομικα αγελαδος μουκοψε κ φετα κ βουτυρα, τα παντα...στο τελος θα στουμπωσω εγω.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

vasdeli προσεξε ισως αυτο που εφαγες εχθες τον πειραξε. π.χ εγω μετα απο φακες παρατηρουσα εντονους κολικους.

ellain υπαρχουν κ τυπου αιθουσες δεξιωσεων, οχι απαραιτητα χλιδατες, ταβερνοκατασταση..στο χαιδαρι που μενω εγω εχει πολλα τετοια

κλειω εσκασες καλο μου? ειχε οντως πολυ ηλιο..:oops::oops:

φωτεινη σουπερ αναπτυσσεται η μικρουλα...αντε με το καλο τα φαγητακια σας.

μαρακι για το μωρο τι σουπε γιατρος για βηχα? σου εδωσε κατι?

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα κ απο μενα!!!

διαβαζω οτι ξεραινονται τα μωρα σας στον υπνο κ με πιανει απελπισια :confused:

μονο ο κανακαρης μου ειναι νυχτεριδας??

κοιμαται 10-1,30 το βραδυ και μετα ξυπναει 3 και 5 ξανα για φαι κ στις 6,30 ειναι ξανα ξυπνιος ετοιμος για γλεντια..

ειναι λογικο 2,5 μηνων παιδι να ξυπναει τοσο συχνα για φαι..???

μ αρεσει που ελεγα οτι με τοσο ηρεμη εγκυμοσυνη το παιδι μου θα βγει κοιμισμενο.. χα χα χα!!!

χθες δεν κοιμηθηκε ουτε το 10-1,30 ΓΑΡΙΔΑΑΑΑ το ματι

βρε καλο μου βρε χρυσο μου... τιποτα

την ημερα ζητημα να κοιμαται 4 ωρες

ουφ ουφ ουφ

Βικουλα κουραγιο,πραγματικα θα περασει..

Μαρακι περαστικα σας και οπως λεει κ η κλειω τα επομενα 5 να μην ξερετε τι θα πει αρρωστια

αρχισε να μουρμουραει παλι παω να τον δω..

γμτ σαν γκομενα κανει ο μιρλας

βλεπω τα ιδια ωραρια υπνου κανουν οι αντρες μας.γιαυτο καιγω εχω εδραιωσει το co-sleeping γιατι δε πηγαινε αλλιως.καπως επρεπε να κοιμαμαι καιγω .εχει πλακα κοριτσια βεβαια για κλαματα ειμαι αλλα με το που τον αφηνω απτην αγκαλια μου αμεσως ξυπναει αφου για να σιδερωσω καμια φορα η να μαγειρεψω μεχει σωσει το sling

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Οχι καλε!!

Μεχρι 2-3 μηνων φοβομαστε απο 37,5 και πανω, ανεξαρτητου ωρας. Μεγαλωνοντας ειναι λιγοτερο αυστηρα τα πραγματα.

Ο μπεμπης σου εχει φυσιολογικη θερμοκρασια

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αλο και τρισαλο που λεει και το τσιπουριδιον!!

Γεια σου ρε Βικακι, σε χαιρομαι γιατι καθε φορα με τις βολτες σου φερνεις τον ηλιο στο καφε μας!!

Μαρακι κουραγιο!! περαστικα, περαστικα, περαστικα!

Το παπακι οσον αφορα τον υπνο εχει μεσα του ενα ρολογακι που μολις περασουν 4 ωρες νταν ξυπναει, τρωει και μετα απο τεσσερις ωρες παλι. Αυτο την νυχτα, γιατι η αφυπνιση την ημερα απενεργοποιειται, ζητημα αν κοιμαται μεσα στη μερα 2 ωρες συνολο. Καλο απο την μια γιατι το βραυ κοιμαμαι αλλα απο την αλλη την ημερα δεν μπορω να κανω τιποτα που να μην τον συμπεριλαμβανει, πχ. να βαψω το νυχι βρε αδερφε! Τεσπα, μην ειμαστε κι αχαριστοι...

Πηγαμε σημερα μια καροτσαδα με την λιακαδα μουρλια!!Επι τη ευκαιρια ειδαμε και προσκλητηρια και μπομπο. Τι ωραια, τι χρωματα, τι ποικιλια! Αλλα αν δεν βρουμε χωρο για το τραπεζι, ολα τα αλλα κολλανε... Και δυστυχως καποια ωραια μεζεδοπωλεια εδω τριγυρω δεν μας τα κλεινουν γιατι ειναι μικρα και τα ατομα πολλα....Ειμαι απελπισμενη...

Ελενα για κοιτα αυτο..εκει εκανα τη βαφτιση της μελινας

http://www.litharitsia.gr/

Γειά σας και χαρά σας και φιλάκια στα μωρά σας!!!!!

βικυ κουραζζζζζζ περνάνε οι κολικοι το ξέρεις! μπράβο για τη βολτίτσα!

μαράκι κουραζζζζζζζζ χ4 για σένα! είσαι ηρωίδα δεν το συζητώ!!!

Φωτεινή μεγαλώνει η μπουμπου σου :)

Μαράκι και Κλελια βολτίτσες στην λιακάδα;;; έτσι μπράβο, τουλάχιστον μεσα σε όλη τη μιζέρια της χωρας μας εχουμε και μια λιακάδα να μας ανεβάζει!!!!!!!

Ελενα από μέρη να η γειτόνιά μας βρε!!!!!

τι λες για τα διαφορα στην πλατεία προσκόπων??? Αφροδίτη και Κουτσούμπο;;;;

βγάζουν τραπεζάκια στην πλατεία και ειναι σούπερ! Επίσης εγώ λατρεύω και τον Βυρίνη στο Μετς!

Σας φιλώ να έχετε μια ήρεμη μωρουδονύχτα!

μαρακι για το μωρο τι σουπε γιατρος για βηχα? σου εδωσε κατι?[/quote

mamounaki με ξεκίνησε με aerolin απ' την πέμπτη εισπνοές επειδή όμως ο βήχας δεν υποχωρούσε μου έδωσε και κορτιζόνη για 2 μέρες.

Διαφημίσεις

μαρακι για το μωρο τι σουπε γιατρος για βηχα? σου εδωσε κατι?[/quote

mamounaki με ξεκίνησε με aerolin απ' την πέμπτη εισπνοές επειδή όμως ο βήχας δεν υποχωρούσε μου έδωσε και κορτιζόνη για 2 μέρες.

αχ περαστικα το μωρουλινι μου. ..θα ηρεμησει ομως!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Μια αστραπιαια καλημερα σε ολα τα ομορφοκοριτσα του καφε!!

Ειδα πως οι καλες μου φιλεναδες μου γραψατε διαφορες λυσεις, θα τις μελετησω ολες το βραδακι που θα επιστρεψω απο την ξαδερφη μου και νονα του παπιου που εγχειριστηκε και ειναι απιτι και αναρρωνει. Παπι μαζι αυτοκολλητο! Επισης βραδακι λοιπος σχολιασμος.

Μπηκα μονο για να σας γραψω ενα ωραιο, συγκινητικο, γλυκο που διαβασα. Βουαλα:

"Το παιδι στα πρωτα αποφασιστικα χρονια της ζωης τουεχει την εμπειρια "Μητερα", σαν μια περικλειουσα τα παντα, προστατευτικη, τροφοδοτικη δυναμη. Μητερα ειναι φαγητο, ειναι αγαπη, ειναι ζεστασια, ειναι γη. Το να εχεις την αγαπη της σημαινει να εισαι ζωντανος, να εχεις ριζες, να εισαι σπιτι σου". Καλο?? Ξανασυγκινηθηκα....

Καλημερουδιαααααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ελλαιν εγω θα τονισω ταλλο στα δυσκολα τι λεμε παντα

ωχ μανα μου!!!

δε λεμε ποτε αχ πατερουλι μου . κατι σημαινει αυτο

ναι η μανα ειναι πολαα και μας συμαδευει για ολη μας τη ζωη.....

(αυτο δε σημαινει πως ο ρολος του μπαμπα δεν ειναι συμαντικος)ας μη ξεχναμε τοσους και τοσους μπαμπαδες που για διαφορους λογους παιζουν καιτη μανα και το πατερα μαζι......

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλημέρα!!!

μόλις γυρίσαμε από το γιατρό που κάναμε 2 εμβόλια, η μικρή μια χαρά γελούσε και έπαιζε με το γιατρό και του δινε και ξεγυρισμένες κλωτσιές! μόνο στο τσιμ έκλαψε κανα λεπτάκι κι αυτό ήταν! τον άλλο μήνα τώρα!

μας είπε να ξεκινήσουμε χυμούς φρούτων, 2 κουταλιές πριν από κάθε γεύμα, και να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα μηπως βάλουμε και κρεμούλα, αλλά λεπτομέρειες δε μου είπε!

η γκουγκουφκίτσα κοιμάται εδώ και 4 μέρες στο δωμάτιό της! μια χαρά! όλη νύχτα, από τις 11 το βράδυ περίπου μέχρι τις 8 το πρωί περίπου! ξυπνάω μια φορά με την ενδοεπικοινωνία κατά τις 5 για να της βάλω την πιπίλα, και ξαναησυχάζει! το πουλάκι μου! είναι τόσο συνεργάσιμη! έχω χορτάσει ύπνο!

δε μπαίνω συχνά για να απαντήσω, αλλά σας διαβάζω όποτε μπορώ. έχω κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, ίσως σας τα πω κάποια στιγμή και λίγο αναλυτικά, αλλά όχι εδώ εννοείται... έχουμε ανακατατάξεις!

φιλάκια σε όλες σας, μια μια, και καραμέλες για να σας γλυκάνω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...