Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!

Βικακι ωραια η βολτιτσα με την μηχαναρα! Γουσταρω χειμωνιατικες λιακαδες :) Εμεις πηγαμε Αιγλη στο Ζαππειο για οσες γνωριζουν απο Αθηνα, και ειχε υπεροχο ηλιο και πολυ παιδομανι, το καταευχαριστηθηκαμε! Βεβαια μετα σου βγηκε λιγο ξινο με τον εμετουλη, Βικακι, αλλα δεν πειραζει, αφου ανακουφιστηκε ο γελαστουλης ας ειναι κι ετσι!

Γιωτιτσα, το εχουμε ηδη αυτο το προγραμμα με την wind, αλλα ειναι μεγαλη ιστορια. Εγω απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω κινητο εχω τον ιδιο αριθμο στην vodafone, ομως επειδη ημουν ανηλικη το πηραμε στο ονομα της μαμας μου. Παω λοιπον τον Σεπτεμβρη να μεταφερω τον αριθμο στην wind και δεν μπορουν οι 2 εταιρειες να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια της μαμας μου (δηλαδη καποιο στοχειο εχει αλλαξει και δεν μπορουν να βρουν ποιο). Να μην τα πολυλογω ταλαιπωρηθηκα με αυτην την ιστορια περιπου 2 μηνες και εντελει αποφασισα να παρω νεο νουμερο wind κ να κρατησω και το vodafone μετα απο μια σουπερ προσφορα που μου εκαναν. Οποτε βρεθηκα με 2 νουμερα και 2 συσκευες, που μου κανουν την ζωη πατινι γιατι μια ξεχναω την μια, μια δεν εχει μπαταρια η αλλη κτλ.Οποτε μια τετοια συσκευουλα με διπλη σιμ θα μου λυσει τα χερια. Τελικα το αποφασισα, θα παρω την αλκατελ, εψαξα στο διαδικτυο, φτιαχνουν μεχρι δορυφορους, τα κινητα τους δεν θα ειναι καλα?

μαρακι τι ταλαιπωρια κι αυτη βρε κοριτσι μου, κανε υπομονη, το επομενο ΣΚ που θα εχουν συνελθει ολα τα αγορια σου, θα κανει ο συζυγος baby sitting κι εσυ κουρα ομορφιας και υπνοθεραπεια!

μαμουνακι διαρροια 10η μερα? υπομονη και σε εσας... περαστικουλια!

στην ερευνα μου για τραπεζι βαπτισης, επεσα πανω σε αυτο το site που μου φανηκε καλο κι ενημερωμενο, ριξτε μια ματια αν ενδιαφερεστε γενικα για ο,τι εχει να κανει με το φαγητο στην Αττικη http://www.ask4food.gr/evretirio-estiatoria-Athina-Attiki

φιλακια προς το παρον, παω να ψαξω κι αλλο

υ.γ. τι λετε για αυτες τις μπομπο?? http://www.vaptisishop.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=24&option=com_virtuemart&Itemid=56 το γαλαζιο φορμακι δεν ειναι τρελα??? μου αρεσουν και καποιες ξυλινες βεβαια, θα δουμε οταν ερθει η ωρα...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή ηλιολουστη εβδομάδα !!!!!

σας διαβασα αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω... γμτ!!!

στα γρήγορα να πω και πάλι περαστικά στο μαράκι ελπίζω γρήγορα να αναρρώσετε βρε κούκλα!

μαμουνάκι περαστικά της μαμουνως σου!!!!

κλελια το τραγουδάκι όλα τα λεφτά!!!!!

επίσης να πω στην Ειρήνη ότι μου είχε λειψει πολύ!!!!!

το μελίνα μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!

με το καλό οι βαπίτσεις! ετοιμαζόμαστε για μεγάλες στιγμές!!!!

<3 <3 <3

καλησπερα. αλκιονιδες μερες...κ πηγαμε βολτα με το μαρσιπο, αφου την εντησα με τη στολη του αστροναυτη. κοιταγε δεντρα, σπιτια, τα παντα...κ αφου ξεμεσιαστηκα(7 κιλα δεν ειν λιγα) ανεβηκα κ 3 σκαλες (δεν παιζει ασανσερ) γυρισαμε για μαμ.

ellain ειναι φοβερες οι μπομπο, πολυ γλυκες κ απο τι βλεπω εχει καλες τιμες, αλλα ειναι στην κρητη:-(:-(

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Οπως παντα μπηκα για λιγο {ποσπ υπομονη θα κανω με τον παλιοοτε και τις συνδεσεις τους :mad:}

Ο γαμος ειναι 10/9/2011 ωρα 6:30

αχ σε λιγο θα φυγουμε να παμε παιδιατρο μιας και την πεμπτη δεν καναμε το εμβολιο γιατι ειχε μπλανταξει στο κλαμα και δνε μπορουσε η γιατρος να την συνεφερει με τιποτα..... οποτε σημερα ειναι μια χαρα θα την ταισω εδω πριν φυγουμε για να μην την πιασει πεινα εκει και εχουμε αλλα οπως προχτες ...

Οποτε θα σας πω νεα μετα τον γιατρο γιατι κατι μας ειπε οτι θα ξεκινησουμε στερεα τροφουλα ... το μονο που προλαβε να κανει ειναι να την ζυγισει οσο μπορουσε γιατι κουνιοταν ολοκληρη ηταν 7,500 κιλακια και 63 ποντους ελπιζω σημερα να την μετρησει κανονικα :P:p

Φιλακια για την ωρα τα λεμε αργοτεραααααααα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

φωτεινη η ώρα η καλή!!!!!!

ενα ένα τα ονειρά σου αρχιζουν να πραγματοποιουνται!!!! με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!!

μαμουνακι extreme sport η εξοδος!!!!!! αχαχαχαχαχαχαα

παιδάκια καλό σας απογευμα!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ τσιπουρακι μου!!!

λοιπον 7.550 κιλακια

63 ποντους

και καναμε το εμβολιο μας με γελια και χαρες...:P

στις 20/2 ξεκιναμε κρεμουλα με βανιλια μας εδωσε δειγματακια και συμπληρωμα με γαλατακι ,στις 10/3 μετα απο μια βδομαδα ξεκιναμε το αχλαδακι μας και στις 10/3 ξεκιναμε χορτοσουπιτσα ...και με τα δυο επομενα εμβολια που θα κανουμε στις 7/3 θ'αλλαξουμε και το γαλα μας ....

Αχχχ μεγαλωσε κιολασ και αρχιζει το μαμ της :P:p:p:p

Η γιαγια μας χτες ειδε και ενα καρεκλακι για να καθεται να τρωει η μικρη και μολις παρει λεει την συνταξη αυτον τον μηνα θα της το παρει :P:p:pη χαζογιαγια μας...

κοριτσια δεν ξερω αλλα νιωθω τοσο ομορφα που βλεπω την ζουζουνιτσα μου να μεγαλωνει αχχχ.....αχχ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Kορίτσια είμαι ψυχολογικά σκατά (πιο κομψά δεν θα μπορούσα να το πω).

Ο γελαστός σήμερα όλο το απόγευμα έχει τρελαθεί από τους κολικούς. Ησυχία πουθενά...πολλές φορές ούτε και στο στήθος...μόλις πήγαινε να θηλάσει ακουγόταν τα εντεράκια του και μάζευε τα ποδαράκια του...κλάμα....τελικά κοιμήθηκε πάνω στο στέρνο μου....

Νιώθω απαίσια που δεν μπορώ να τον βοηθήσω, τσούζει η πλάτη μου και έχω βγει off!. :-(

Δεν έχω κουράγιο ούτε για μπάνιο.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικακι κουραγιο και υπομονη... Ελα βρε εσυ εισαι βετερανα μανα, μην χανεις την δυναμη σου. Που ειναι ο vasdelohusband να τον ταχταρισει λιγο να ξεκουραστεις εσυ? Αλλωστε εσυ το ξερεις καλυτερα απο εμας, λιγος καιρος ειναι με τους κολικους, μετα περνανε και ησυχαζουν κι αυτα κι εμεις. Αντε μην αποθαρρυνεσαι! Κουραγιο μανα!

Φωτεινη ολα κυλανε μια χαρα, αντε με το καλο να μπειτε στις στερεες, τι βημα κι αυτο!

καλο βραδυ στα κοριτσακια κι αγορακια του καφε :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα.

vasdeli υπομονή είναι όντως ζόρι να υποφέρει το παιδάκι σου και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. βλέπω και εγώ το δικό μου που βήχει ρε κορίτσια και στεναχωριέμαι αφάνταστα. πότε θα περάσει ο κολόβηχας και από τα δύο μου παιδάκια; εγώ απ' την άλλη είμαι κομμάτια δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ και συν τις άλλοις με περιτρυγυρίζει και ένα μπούκωμα και εμένα. δεν αντέχω με τις αρρώστιες από την αρχή του χρόνου μονίμως κάποιος είναι άρρωστος :( τελοσπαντων μην σας πρήζω και εσάς

φωτεινούλα μεγαλώσατε εσείς ξεκινάτε και κρεμούλες μια χαρά

Ωχ βρε Βίκυ...

35 ημερών είναι, λογικά μετράτε αντίστροφα μέχρι να φύγουν παντελώς οι κολικοι... Υπομονή βρε κοριτσάκι...

Maraki να μας τα λες, να ξεσκάς! Πολύ ζορι αυτό που τραβάτε, σας εύχομαι να είναι οι ιώσεις που σας αναλογούν για τα επόμενα 5 χρόνια, και να μην αρρωστήσετε καθόλου μα καθόλου μα καθόλου!

Φωτεινή μπράααβο που μεγαλώνετε!! Τα πρώην λεχούδια σε λίγο θα τρώνε με μαχαιροπήρουνο πλαστικό!!

Θα ρωτήσω τον παιδίατρο που θα έρθει αυτή την εβδομάδα με τι θα ξεκινήσουμε τις στερεές. Βανίλια δεν θέλω και για το ριζάλευρο είμαι επιφυλακτική! Δεν πιστεύω ότι προσφέρουν κάτι στο μωρό. Να μου πει άλλα πραγματάκια πιο θρεπτικά να τρώει η μπουμπού! Και όσο για ό,τι τρώει η Ελισάβετ, θα τα μαγειρεύω μόνη μου, σιγά, μόνη είμαι στο σπίτι όλη την ημέρα.

Η Ελισάβετ κοιμάται μέσα. Αφού ξύπνησε 5.50 και τραγούδαγε όλα τα φωνήεντα, ξεράθηκε 6.30 και κοιμάαααται. Βρε ξύπνα να σε πάω καροτσάδα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

διαβαζω οτι ξεραινονται τα μωρα σας στον υπνο κ με πιανει απελπισια :confused:

μονο ο κανακαρης μου ειναι νυχτεριδας??

κοιμαται 10-1,30 το βραδυ και μετα ξυπναει 3 και 5 ξανα για φαι κ στις 6,30 ειναι ξανα ξυπνιος ετοιμος για γλεντια..

ειναι λογικο 2,5 μηνων παιδι να ξυπναει τοσο συχνα για φαι..???

μ αρεσει που ελεγα οτι με τοσο ηρεμη εγκυμοσυνη το παιδι μου θα βγει κοιμισμενο.. χα χα χα!!!

χθες δεν κοιμηθηκε ουτε το 10-1,30 ΓΑΡΙΔΑΑΑΑ το ματι

βρε καλο μου βρε χρυσο μου... τιποτα

την ημερα ζητημα να κοιμαται 4 ωρες

ουφ ουφ ουφ

Βικουλα κουραγιο,πραγματικα θα περασει..

Μαρακι περαστικα σας και οπως λεει κ η κλειω τα επομενα 5 να μην ξερετε τι θα πει αρρωστια

αρχισε να μουρμουραει παλι παω να τον δω..

γμτ σαν γκομενα κανει ο μιρλας

αχαχαχα!! Η τελευταία σου φράση Fire, όλα τα λεφτά!!

Δεν κατάλαβες, η Ελισάβετ ξεραίνεται δίπλα μου στο κρεβάτι! Κάνουμε co-bedding και με αυτό τον τρόπο τα μωρά κοιμούνται πιο βαριά, αφού έχουν την μαμά τους δίπλα ηρεμούν. Και όταν πεινάσει απλά γυρνάω πλευρό και μετά κοιμάμαι. Το co-bedding εμένα με έχει σώσει, σε άλλη περίπτωση και εγώ κάπως έτσι άυπνη θα ήμουν.

GEXxp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Η χθεσινή βραδιά δεν ξέρω πως πέρασε......Στις 12 τον πήρα να τον θηλάσω και ξυπνήσαμε μαζί στις 3.30.Μετά θηλασμός ανά 2ωρο, μέχρι τις 8 το πρωί...Ε'ιπα να του κάνω ένα μπανάκι να κοιμηθεί μετά αλλά τίποτα...τον παίρνει ο ύπνος και ξυπνάει και τινάζεται....Κακά δεν έχει κάνει, αυτό τον ενοχλεί....δεν ξέρω...

Έχει μια καταπληκτική μέρα....σήμερα καβάλησα το μηχανάκι μου για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες και ένιωσα ωραία....έχει και μια λακάδα....

Αν δεν έκανα και co-bedding θα είχα ψοφήσει... :(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

πολυ θα θελα να κανα κ γω co-b αλλα αν θηλασει κ μετα δεν ρευτει ή δεν τον κρατησω λιγο ορθιο εχουμε θεμα με αναγωγες κ γκλου γκλου

ασε που μια δυο φορες που τον θηλασα ξαπλωμενη μαλλον δεν το κανα σωστα γιατι ημουν σαν βαλσαμωμενη κ οταν σηκωθηκα ημουν να με κλαιν οι ρεγγες..:tongue::tongue::tongue:

η μεση μου ηταν χαλιααααααα

Fire ενας απο τους βασικους κανονες του θηλασμου: πρωτα βολευεται η μαμα οπως θελει, με την ανεση της, καθιστη, ξαπλα ορθια, και μετα το μωρο προσαρμοζεται (ωσαν το χελι) στην αγκαλια της.

Vasdeli περαστικα στο μαναρακι... Αμαζονα μου εσυ με το μηχανακι!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...