Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nτεν ξυριζομαι καρντια μου (αλλα οντως ο ερεθισμος ειναι σαν αυτος του ξυρισματος)!

Κανω laser χροοοοονια τωρα και ειμαι σχεδον σπανη. Παω 1 φορα στους 18 μηνες πια για να παρει κατι ψιλα ξανθα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια φιλια σολες χαθηκα αλλα εχω αλλοθι.

α. ταβαλα με τη cosmote που υποτιθετε πληρωνω ιντερνετ unlimited και μονο απεριοριστο δεν ειναι .ξεπερασα τα 30 γιγα καιι για αυτο στο κοβουν λεει για δικο σου καλο μην τυχον και στο υποκλεβουν .

β. εβαλα καινουργιο antiviruw και μαλλον ειναι πολυ δυνατο με αποτελεσμα να μην αποδεχεται το στικακι του ιντερνετ παντα.

κοινως κλαφτε τα με τη τεχνολογια.

κατα ταλα ειμαστε δοξα το θεο υγειης. ο μικρος μου βγαζει πολλα σαλακια μπουρμπουληθρες για την ακριβεια τις τελευταιες τρεις μερες και δυο τρεις φορες ενιωσα πονο οταν με θηλαζε. λετε ναναι κανα δοντακι? δε θυμαμαι ποτε βγαινουν

αχ πρεπει καιγω να αρχισω να κοιταω το θεμα βαπτιση ξερτε αν θα γινει καμια αλλη εκθεση μεσα στους επομενους μηνες για βαπτιστικα που θελω να δω και του ζαχαρενιου μου απο εκθεση τα εκλεισα και τα πηρα ολα 250 ευρω και ηταν και μαρκα αλλα ολα μεσα η νονα μου κανε ταματα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Κλειώ...

Δεν ξέρω αν θυμάσαι το Νικάκι από τις παλίνδρομες....

Γέννησε σήμερα!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=841117#post841117

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kλειώ....

Βοήθεια και πάλι...

Μπήκα στο summary στο e-bay αλλά μου βγάζει αυτό:

You are not watching any items.

To add items you're interested in and want to track, click Watch this item from the item page. You can watch an item for up to 60 days or until you delete it.

Δεν μπορώ ρε γμτ να βρω το item pageια να επιλέξω Watch this item.

Πολύ ασχετίλα ρε παιδάκι μου....

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

am13, πολύ νωρίς για να βγάζει δόντι μου φαίνεται... Τα σάλια κλπ όντως είναι σαν προετοιμασία για δοντάκι, ή απλά μπορεί να είναι σαλιάρης :D. Να έχει βγάλει δόντι και να σε πονέσει το στήθος, μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Η cosmote πολύ ξεφτέρι, αντί να επικοινωνήσει μαζί σας, απλά σας ακύρωσε το ίντερνετ? Τι καλά!

vasdeli, στο summary έπρεπε να σου εμφανίζει το προϊόν που έχεις αγοράσει. Αν δεν στο εμφανίζει αμέσως, στο summary σου εμφανίζει αριστερά μια στήλη και ξεκινάει: Buy, All Buying, Bids/Offers κλπ. Πήγαινε στο Won/Purchased να δεις αν όντως έχεις αγοράσει την στολή. Μήπως δεν έκανες το τελευταίο βήμα της αγοράς και απλά νόμισες ότι την αγόρασες? Για δες! Και όταν βρεις χρόνο, όταν κοιμάται το μωρό μας, κάνε αυτό που σου είπα με το paypal, σου έχω δώσει αναλυτικές οδηγίες. Αν έχεις απορία πες μου, αλλά ενεργοποίησε το paypal σου...

Ευχήθηκα στο ΝΙΚΑΚΙ! Να μας ζήσει!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Τσαααα να μαι κι εγωωωωω

τι κανετε κοριτσαρες....?

εγω σορρυ χαθηκα γιατι δεν εχω σημα απο πουθενα να κλεψω :(:( κι ετσι δεν μπορω να μπω... τωρα ομως ηρθαμε στην μανουλα μου για αυτον τον λογο για να κανουμε δουλεια στο ιντερνετ ....

μολις κλεισαμε και το κεντρο :tongue::tongue::tongue:

Μακρυα μεν αλλα πολυ καλα και μαλιστα σε σχεση με κατι αλλα που ειδα πολυ οικονομικα και με πολλα δωρακια

κι ολα αυτα τα ειδα απο την εκθεση ... τωρα αυτην την εβδομαδα ξεκιναει ο ποδαροδρομος για τα ψιλολογια που λενε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

να μαστε κι εμεις!

αποφασισαμε το ονομα μας επιτελους!

ΜΕΛΙΝΑ

πως σας φαινεται?της παει παντως και αρεσει σε ολους μας.

ρε κοριτσια τρωω απιστευτες ποσοτητες φαγητου και πολλα γλυκα.πω πωωω...ποτε δεν ημουν λιγοφαγη αλλα οχι και αυτο το πραγμα...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα,αλλα φυσικα δεν εχω χασει και τα 10 που μου περισευουν απο πριν την εγκυμοσυνη.θα μαζευτω απο αυριο...

ποσες ωρες κοιμουνται συνολικα στο 24ωρο τα μπεμπακια σας?εμενα 10-11 το πολυ!

φιλακια!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα!!!

βικακι ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου περι παπιου :) θελουμε φωτο απο γελαστουλη-δεινοσαυρουλη!

κλειω με το καλο η βαφτιση σας! μια χαρα ο Ιουνιος! Οσο για την μασχαλη, μια και σου ερεθιστηκε μονο η μια, μηπως δεν φταιει ο καημενος ο κρυσταλλακος??

Βασω πολυ καλο το ονομα που διαλεξατε, προσωπικα μου αρεσει πολυ, μου φαινεται πολυ γλυκο ισως απο το μελι-να!

αμ13 γεια σου κι εσενα κοριτσακι!

Ειρηνακι μαλλον απο τα δοντακια ηταν η ατονια, τωρα το παπι επανηλθε, ειναι μια χαρα! Αλλα τα σαλακια εχουν αυξηθει τοσο που του βαζω σαλιαρα συνεχεια για να μην βρεχει το στερνο του και δαγκωνει με λυσσα το μασητικο παιχνιδακι του, μα με λυσσα λεμε!!!

Θελω να αγορασω τηλεφωνο κινητο (το οποιο σημειωτεον χρησιμοποιω μονο για κληση και μηνυματα, ολα τα υπολοιπα μου ειναι περιττα) που να παιρνει διπλη καρτα sim για να απαλλαγω απο το κουβαλημα 2 συσκευων. Ειδα λοιπον ενα alcatel που μου αρεσε και ειναι και οικονομικουλι. Τι λετε ομως για την συγκεκριμενη μαρκα? Εχει καμια εμπειρια??

Σας αφηνω, εχετε γεια ομορφουλες, καλο βραδυ :D

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Mamounaki, πόσο σου λένε τιμές για catering? Μήπως να το έκανες σε ταβέρνα, νομίζω ίδια θα σου πάει και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για το αν θα βρέξει ή θα χιονίσει ή ο,τιδήποτε... Επίσης, να σου πω το τραγουδάκι που λέω στην Ελισάβετ: ένα μαμουνάκι-μο@νάκι-μο@νάκι σε ένα παπουτσάκι-πο@τσάκι-πο@τσάκι :tongue:. Και βάζει τα χέρια στο στόμα της, γελάει και σφίγγει το κορμάκι της, έχει πολύ πλάκα. Όταν σε διαβάζω, αυτή την φάση σκέφτομαι!!

χαχαχα καλοοοο...σουπερ στιχος!!!:-P:P:p:p\

για την ταβερνα που λες δε θελει το στεφανι.εγω κ σε χασαποταβερνα πηγαινα.εχει μουλαρωσει.στο γαμο καναμε δεξιωση (παλι ειχε μουλαρωσει). ηθελε μονο εκκλησια κ τιποτα αλλο κ ταχα παρει κ συμβιβαστηκαμε στο catering... για θα τον σκοτωσω..ααα....αν κανουμε βαφτιση 3 ιουλιου ελπιζω να εχει καλοκαιρινο καιρο.

ειρηνη πολυ καλες τιμεες φωτογραφιων. μπραβο!

αμ μεχρι φθινοπωρο δε θα γινει αλλη εκθεση. ειχε μια τωρα μαρουσι αλλα ματαιωθηκε..η κριση χτυπησε κ τις εκθεσεις:-(:-(

βασω πολυ ωραιο ονομα θα εχουμε και δευτερο μελινακι. τελεια!! εμενα κοιμαται 12-15 ωρες περιπου.

φωτεινη τελεια με το καλο.τι ημερομηνια κλεισατε? δε θυμαμαι.

εμεις εχουμε συναχι αλλα λιγοτερο, διαρροια 10η ημερα σημερα, αυριο θα μιλησω με γιατρο. μουχε πει οτι κανουν 10 μερες να επανελθουν στο φυσιολογικο.

α κ για δοντακια που ρωτησα μουπε πως ειναι πολυ νωρις ακομα..θα φουσκωσουν πολυ τα ουλα κ θα το καταλαβω οταν ειναι να βγουνε..

αντε καληνυχτα σε σας κ τα μωρακια σας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα κι από εμάς!

Ελπίζω να είστε όλοι καλύτερα.

Φιλάκια σε όλες και όλους!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα, είχαμε πάει στη γιαγιά μας για ΣΚ και τωρα τα κεφάλια μέσα για να βρούμε τους ρυθμούς μας.

Ειρηνάκι σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Ακόμα παιδευεται η μικρούλα σου με την ΓΟΠ, υπόμονη τα πιο δύσκολα τα πέρασες.

Μαράκι περαστικά στα παλληκάρια σου, μικρα και μεγάλα και ευχομαι εσυ να την σκαπουλάρεις.

clelia μου με μπράβο κλείσατε ημερομηνία, με το καλό εύχομαι να βαφτιστεί και η Ελισαβετ και τον Ιούνιο εχει σούπερ καιρό.

Φωτείνη ωραία που βρηκατε κάπου οικονομικά και όμορφα, με το καλό ευχομαι.

Βάσω τέλειο όνομα το Μελίνα, είναι πολύ εύηχο.

Ellain νομίζω οτι τα Alkatel είναι αρκετα καλά κινητά, αλλα ηθελα να σου πω αν ξέρεις οτι η Wind εχει ενα πρόγραμμα για στρατιωτικούς και δίνει τρείς γραμμές που μιλάνε απεριόριστα μεταξύ τους και με όλους όσους εχουν αυτό το πρόγραμμα, είναι πολύ οικονομικό και επείδη κι εγω είχα δυο κινητά, εκανα φορητότητα το νουμερό που είχα στη Vodafone σε αυτο τό πρόγραμμα κι εχουμε σωθεί σου λέω.

Φιλάκια και καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα

τι κάνετε; εμείς είμαστε λίγο καλύτερα αν και ο βήχας επιμένει ακόμα αλλά συνεχίζουμε την αντιβίωση και το αερολίν για όλη τη βδομάδα. ευτυχώς εγώ δεν αρρώστησα αλλά είμαι κομμάτια όλο το σ/κ δεν κοιμήθηκα καθόλου για να έχω το νου μου το βράδυ που βήχανε, την έβγαλα και στον καναπέ για να μην είμαι κοντά στον άντρα μου και κολλήσω. ταλαιπωρία σκέτη

γιωτίτσα γι ' αυτό το πρόγραμμα που λες στους στρατιωτικούς νομίζω όλες οι εταιρείες το κανουν ο κουνιάδος μου είναι στην κοσμοτε. ellain όντως δες το δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα και μιλάνε απεριόριστα

και εμείς από βδομάδα λέμε να πάμε να δούμε για εκκλησία να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά

βάσω79 το όνομα που διαλέξατε είναι πολύ ωραίο

κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα

τι κάνετε; εμείς είμαστε λίγο καλύτερα αν και ο βήχας επιμένει ακόμα αλλά συνεχίζουμε την αντιβίωση και το αερολίν για όλη τη βδομάδα. ευτυχώς εγώ δεν αρρώστησα αλλά είμαι κομμάτια όλο το σ/κ δεν κοιμήθηκα καθόλου για να έχω το νου μου το βράδυ που βήχανε, την έβγαλα και στον καναπέ για να μην είμαι κοντά στον άντρα μου και κολλήσω. ταλαιπωρία σκέτη

γιωτίτσα γι ' αυτό το πρόγραμμα που λες στους στρατιωτικούς νομίζω όλες οι εταιρείες το κανουν ο κουνιάδος μου είναι στην κοσμοτε. ellain όντως δες το δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα και μιλάνε απεριόριστα

Ευτυχώς που είναι καλύτερα τα αντράκια σου, και ελπίζω να καταφέρεις να ξεκουραστείς και εσυ επιτέλους.

Δεν ήξερα οτι το είχαν και οι άλλες εταιρίες αυτο το πρόγραμμα, πάντως είναι πολύ σουπερ, εγω πλήρωνα γυρω στα εκατο ευρώ μόνη μου και ο δημήτρης περίπου αλλα τόσα σε λογαριασμούς κινητών και τώρα πληρώνουμε τρία ατομα γύρω στα εξήντα ευρώ οταν εχουμε κάνει πολύ χρήση και με ιντερνετ στο κινητό και οι δυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Βασω πολυ ομορφο το ονομα!! Πολυ γλυκο!! I like !!

ellain ετσι εμφανιζονται σε μενα οι δερματικες ενοχλησεις (και νομιζω σε ολους τους ανθρωπους). Μην περιμενεις δλδ οπου ακουμπαει η ουσια που με ενοχλει να αφησει "αποτυπωμα" δερματικο. Οι ενοχλησεις εμνφανιστηκαν την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα κρυσταλλο και να φανταστεις δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που ιδρωνουν, ειμαι στο αλλο ακρο.

Μαμουνακι τι τζαναμπετηδες οι αντρες μας, αμαν!! Ο ξυπνιος ο δικος μου ηθελε πολιτικο γαμο και κατι βλακειες που εννοειται του ειπα οτι ετσι εγω 27 χρονων δεν παντρευομαι πολιτικα, δεν υπηρχε λογος πχ εγκυμοσυνη, οποτε τον αφησα να τραγουδαει. Για την βαφτιση δεν κουνιεται, αφορα το παιδι μου και θα το γλεντησω. Ακομα διαρροια γμτ!! Περαστικα...

Μαρακι μου, τι περνας βρε με τις ιωσεις! Περαστικα, αντε οι τελευταιες να ειναι στο σπιτι σας!

Αγγελικη!! Αγκαλιτιδα? Υπομονη βρε παιδι!

GEXxp3.png

Βάσω, ωραίο το Μελίνα! Με το καλό!

Κορίτσια, χθες με πήγε ο καλός μου βόλτα με την μηχανή μέσα στην υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα....Παραλιακά, έτσι όπως λαμπύριζε η αντανάκλαση του ήλιου μέσα στην θάλασσα ήταν μια μαγεία...Πιο πριν είχαμε πάει για φαγητό έξω οικογενειακώς με τον μπέμπη στο ριλάξ. μετά πήραμε την μηχανή οι 2 μας....είχα βγάλει και γάλα και τον τάισε η μάνα μου....Ήπιαμε και το καφεδάκι μας στην επιστροφή...ήταν τόσο καλά...

Το βράδυ ο γελαστός με ξεπάτωσε λίγο....ξύπνημα κάθε 2 ώρες και κατά τις 4 έκανε έναν εμετό πάνω στο γυμνό μου στέρνο...μα έναν εμετό.....το πουλάκι μου...και μετά κοιμήθηκε...

Κλειώ...πάω να δω την παραγγελία....σε φιλώ, η άσχετη!:-(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...