Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

διαβασα οτι το εμβολιο πρεβεναρ 13-ή καπως ετσι, εβγαλε μια ελλατωματικη παρτιδα..

προς ενημερωση!

fire μου εμαθεσ κατι τελικα?εμεισ βαλαμε τον δεκεμβριο την πρωτη δοση και τωρα τον φλεβαρη θα βαλουμε την δευτερη,αλλα ανησυχησα πολυ τωρα....

για να ξερετε οι πρωτομανουλεσ (οι δευτερο-τριτο μανουλεσ λογικα το ξερουν...) το πρεβεναρ κανονικα μπενει 6 μηνων!!!!κι εμασ ο παιδιατροσ τωρα μασ το ειχε σημειωσει για 6 μηνων...απλα επειδη εσκασε παλι μυτη η H1N1 (ξουτ ξουτ μακρυα..) καθωσ και η εποχικη γριπη που προσβαλουν και οι δυο το αναπνευστικο ,μασ ειπε να μπει οπωσδηποτε μεσα στισ γιορτεσ!!!!ενω στισ αρχεσ που τον ρωτουσα μου ελεγε<οχι ,θα το καθυστερησουμε κτλ..>.

και στην αγγελικη μου ,μωρο ,περσυ δηλαδη το καλοκαιρι το βαλαμε 2 μηνων καθωσ τοτε παλι ειχαμε τον H1N1...

ο μικρος εχει αρχισει να δυσανασχετει στο ριλαξ γιατι θελει να καθεται σε ορθια σταση

κι εμενα ετσι θελει εδω κι ενα μηνα!!!!!!!!!μολισ την ακουμπησω ριλαξ τσιριζει!!!!!προχτεσ την καθησα στο καθισματακι φαγητου τησ αγγελικησ και ηταν μια χαρα!!εχω αυτο που μασ ειχε δειξει η πλοηγησουλα...
Πυρετο δεν εχει, κακακια κανει κανονικα, δεν ξερω τι τον ενοχλει και ειμαι να σκασω... Τον παιρνω αγκαλια και αναστεναζει. Λεω να παρω την παιδιατρο. Εγω σκεφτηκα μηπως ειναι απο τα δοντια (ειπε η γιατρος οτι εχει ηδη φουσκωμενα ουλα), ενταξει η γκρινια δικαιολογειται αλλα αυτη η γενικη ατονια?? Καμια ιδεα??

και ομωσ ελενακι μου ολα αυτα καθωσ και η ατονια δικαιολογουνται απο τα δοντια!!!!!στο λεω εγω που με τα δοντια τησ αγγελικουλασ τα ειδα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ ειστε σημερα τσουπριτσεσ μου?ειστε καλυτερα?περαστικουλια σε ολεσ σασ!!!τσιπουριτσα .μαρακι στα αγορακια σου ,δεσποινακι ,μαμουνακι και γενικα σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι χιλια μπραβο και ειναι λιγα!!!(τριτομανουλα ελενακι),με τρια παιδακια και καταφερνεισ να κανεισ τοσο ωραια πραγματα!!!και φωτογραφοσ παρακαλω!!!και την κυριακη παρολο που σε διαβασα πεσμενη (ομολογω οτι πρωτη φορα σε διαβασα ετσι)τελικα τα καταφερεσ!!!χιλια μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!

ελενακι βολιωτισσα πολυ χαρηκα με το παππι που ολα ειναι μια χαρα!!οσο για τα δρομολογια...μπραβο σασ!!!!!!δεν ρουτινιαζετε κιολασ ε????:P

βικακυ μια χαρα ο γελαστουλησ!!!!φτου φτου σκορδα!!!!!!!κι εγω οταν σε διαβασα τοτε με τα κακακια εκει πηγε το μυαλο μου...μια χαρα παντωσ!!!!

φωτεινη και εισοδοσ και στησιμο στην ουρα για τον παυλιδη και με ενα μωρο δεν λεει!!!!!αχ τι θυμηθηκα τωρα.....τρελαινομαι για του παυλιδη την σοκολατα με το λικερ κερασι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ και πειναω κιολασ....και προσεχω παρακαλω!!χα χα!!!!οσο για το γαλατακι το πηραμε και το δικο σασ αλλα η γοπ ,γοπ....τωρα κατι παει να γινει με το aptamil ar 1 ...φτου φτου μην την ματιασω...

οπωσ βλεπετε ,δεν εγραφα αλλα σασ διαβαζα ολεσ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειω μου ,παραγγειλα κι εγω απο το foto.com ,μολισ χτεσ τα παρελαβα!!!!περιπου 500 φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια επαθα την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εαν τισ εκτυπωνα εδω ,σε καποιο καταστημα (δεν το ειχα κανει εωσ τωρα επειδη δεν εχω κατεβει καθολου στην πολη....)θα εδινα 175 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και στο φοτο εδωσα μολισ 40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ!!!!!!!!!!λυπαμαι τα τοσα χρηματα που εδινα τοσα χρονια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνη μαζι γραφαμε

διαβασε το ποστ μου

ναι μαζι γραφαμε!!!το διαβασα απο πριν αλλα ειχα ηδη δημοσιευσει...

αλλα τι σημαινει δεν βγηκε ανακοινωση????πω πω ρε παιδι μου!!!!δηλαδη υπαρχει περιπτωση να το κανουμε σαν εμβολιο και οταν πια η παρτιδα εχει ξεπουλησει να βγει ανακοινωση??

μα δεν σκευτονται?με την υγεια των μωρων παιζουν???

συγνωμη αλλα τα πηρα..

(ειμαι και λιγακι φορτωμενη αυτεσ τισ μερεσ...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εύα, τον κοιμίζω στο πορτ μπεμπέ ακόμη. Έχει ένα σύστημα από κάτω σαν στρόφιγγα που όταν την γυρνάς ανεβαίνει ο πάτος και ανασηκώνεται λίγο το κεφαλάκι του. Στο ριλάξ τον βάζω το πρωί(καλή ώρα) και αποκοιμιέται εκεί μετά τον θηλασμό.

Τώρα γι'αυτό που σου είπε ο παιδιατρος....τι να πω...καλά λένε αυτοί αλλά στην πράξη τι γίνεται!!!

Εμείς χθες βράδυ μέχρι τις 4.30 τα είχαμε όλα ρολόι(θηλασμός ανα 2ωρο περίπου και μετά αμέσως ύπνος!!!). Τόσο καλά που δεν το πίστευα...Αλλά από τις 4.30 και μετά ρε κορίτσια.....τι ζόρι ήταν αυτό!!! Να μην βολεύεται πουθενά, ούτε στο στήθος, ούτε στο γυμνό στέρνο, ούτε όρθιος, ούτε στον ώμο....και ένα σφίξιμο τα ποδαράκια του στην κοιλιά, κοκκίνισμα και γκμ,γκμ συνέχεια!

Κατά τις 7 κοιμήθηκε πάνω μου(αφού με καταγρατσούνισε και με κατακλώτσησε) και ξυπνήσαμε στις 10!!!!

Και τώρα τον πήρε ο ύπνος στο ριλάξ, αφού θήλασε!!!

Κλειώ, θησαυρέ μου, σ' ευχαριστώ, θα το δω....

Μήπως αυτό που έπαθες, ρε συ είναι παράτριμμα;(μυκητίαση). Εγώ έβγαλα ανάμεσα στο στήθος επειδή η περιοχή καθοταν συνεχώς υγρή με τον θηλασμό(ίδρωνα) αλλά με κατάλλαλη κρέμα υποχώρησε.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Κλεισαμε για βαφτιση 25/6, στις 19.00!!!!

vasdeli γιατρος δεν ειμαι, μου φαινονται ομως για τα γνωστα ψυχοσωματικολαλα μου! Θα παω δερματολογο για laser εντος του μηνα ελπιζω και θα τα δει και αυτα. Εχει πονακια η αδυναμια μου?? Υπομονη, οσονουπω θα εξαφανιστουν.

Ειρηνακι μου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γειτόνισσα! Καλημέρα!

καλημερα βασδελακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν εχετε ξενυχτια ,καλη ωρα οπωσ χτεσ ,τα αλλα δυο ζουζουνια ξυπνουν απο το κλαμα?ευχομαι οχι...

αληθεια κατα τα αλλα πωσ τα πασ και με τα 3?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...