Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα που θα με αφηναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ που προλαβα να ευχηθω στην γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να ειστε ολεσ σασ πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τα μπεμπακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειπετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και περαστικά σε όλες και σε όλους!!! τι κακό... να προσέχετε μωρέ, δύσκολα τα πράγματα...

κουμπαρούλα ρίξε καμιά βροχούλα να περάσουν οι ιωσούλες!!! (πρώτα σε σένα φυσικά, μην κολλήσεις!)

εμείς είμαστε πολύ καλά, σήμερα η μικρή μου έγινε 4 μηνών!!! και της ελένης! να μας ζήσουν! (δεσποινάκι και ο μπουμπούκος χθες, να σου ζήσει κι εσένα). ειρηνάκι κι εμας μας έλειψες πολύ μωρέ!

τη δευτέρα θα κάνουμε και το 3-4ο εμβόλιο μαζί, το ένα πόσιμο. άντε να δούμε τι θα δούμε!!! ελπίζω να το πάρει καλά όπως και τις περασμένες φορές.

να σας ρωτήσω (κυρίως τις πιο παλιές) αν ξέρετε: το καθισματάκι αυτοκινήτου το βάλαμε στο πίσω κάθισμα δεξιά με φορά προς τα μπροστά. είδα όμως άλλους που το 'χουν στο πίσω κάθισμα με φορά προς τα πίσω, και ρώτησα κανα 2 και μου είπαν ότι έτσι λένε οι προδιαγραφές. το δικό μας είναι mothercare και οι προδιαγραφές του λένε να κοιτάει μπροστά όταν τοποθετηθεί στο πίσω κάθισμα... τι ξέρετε γι αυτό το θέμα? που μπορώ να μάθω λεπτομέρειες?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Χρόνια μας πολλά!!!!

Εμείς το εμβόλιο μας θα το κάνουμε στις 15 Φεβρουαρίου.

Για το καθισματάκι δεν ξέρω τι να σου πω. Συνήθως τα καρεκλάκια που είναι για μωρά κοιτάνε προς τα πίσω. Ξέρω γενικά ότι για να γυρίσει μπροστά πρέπει να γίνει 10 κιλά και ενός έτους. Τώρα το δικό σας μάλλον είναι και για μεγαλύτερα παιδάκια, δε φτάνει ως το έτος και ίσως να μπαίνει και αλλιώς. Αλλά καλύτερα να το ψάξεις λίγο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

αλλο και τρισαλο! παιδευομαι αλλά τουλάχιστον εχω μπροστά μου ενα ολοκληρο σκ να αρρωστήσω με την ησυχία μου χαχαχαχαχα

τσιπουρα μου τι σου καναν τα ΜΜΕ? μωρε δεν εχω καταλαβει τι δδουλεια κανεις..κατι καλλιτεχνικο αλλα δε θμμαι..

καλιλιτεχνικό κατ' ευφημισμο βρε μαμούνι... διακοσμήτρια ειμαι και δουλεύω σε αρχιτεκτονικό γραφείο

Ουφ επιτέλους σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι μουσαφιραίοι και κατάφερα να μπω, τα εχω παίξει στην κυριολεξία.

Γεια σας κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και στα δικά σας. Η βάφτιση οπως σας είπαν και οι κοπέλες που ήταν εκει ηταν πολύ ωραία από οσο πήρα χαμπάρι γιατι είχα το αγχος μου και δεν είδα πολλά πράγματα. Η χοντρούλα μου έκλαψε αρκετά γιατι οταν φτάναμε στην εκκλησιά ηταν έτοιμη να κοιμηθεί κι εγω δεν την άφησα και μετα επεσε ολος ο κόσμος πάνω της και τα έπαιξε η κακομοίρα. Αλλά όλα πήγαν καλά δόξα το Θεό, χθες κοινωνήσαμε κιόλας πρώτη φορά.

Μπράβο σας που ήταν όλα τέλεια! Να χαιρόμαστε την νεοφώτιστη! Ειναι κουκλάκι κι αυτό!

hello φιλεναδες!!

Λοιπον, κοριτσια, λεω να αρχισω να σχεδιαζω την βαπτιση του παπιου που θα γινει τον Μαιο και ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε υποψιν σας καποιο ωραιο μαγαζακι Καισαριανη, Ηλιουπολη, Αργυρουπολη, Νεο Κοσμο, καταλαβατε γυρω περιοχες απο Παγκρατι τελοσπαντων. Δεν θελω να επαναλαβω την υπερπαραγωγη του γαμου με "δεξιωση". Θελω χαλαρη κρασοκατασταση με ωραιο φαγητο και μουσικη που να μην μας παει ο κουκος αηδονι. Οποια εχει κατι στο νου της, ευπροσδεκτο!!!

Παω για υπνο, γιατι αδιαθετησα (επιτελους!!) και σε συνδυασμο με το χθεσινο pilates ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες (θελω και πιλατες, τρομαρα μου....) :):) καλο βραδυ σε ολες!!!

καλά θα βρούμε σίγουρα στα πέριξ!!!!!

που πας γυμναστήριο; εχω ενα κοντά μου αλλά ειναι ακριβό και ψαχνω γενικά στη ευρυτερη περιοχή μας ιλισσια, παγκράτι

Γεια σας!

Ο μπέμπης κοιμάται(και πάλι) και η μανούλα σερφάρει...στα γρήγορα...

Θήλασε ξάπλα με την μανούλα, ρεύτηκε στον ώμο και αποκοιμήθηκε στο γυμνό μου στέρνο....έβγαζε και κάτι κραυγούλες ικανοποίησης το μανάρι μου....

Σας έχω πει ότι θα τον ζουλήξω; Ώρες ώρες δεν αντέχω....Εννοείται ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να τον ακούω να κλαίει...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το παιδί έχει κλάψει και κλαίει γενικότερα ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα 2 παιδιά μου...

Είναι τόσο καλός....ξύπνησε στις 6.30 τον θήλασα, βγήκα βόλτα με το αμόρε, γύρισα στις 9, τον ξαναθήλασα και κοιμήθηκε....:-)

Η ίωση, ίωση και η βόλτα....βόλτα....:grin::cool:

καλά ειναι τέλειος! φτου φτου! όντως για ζούπηγμα!

ποιος στα κρατάει και βολτάρεις; εχεις την μανούλα παρέα;

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε κοριτσια!!...και μου λειπετε δηλαδη!!!!!!!

μεχρι προχτεσ ,εμπαινα ,σασ διαβαζα και μολισ πηγαινα να απαντησω.......ο χαμοσ!!!!!!!χε χε!!τι να κανουμε...

ισα ισα μπηκα προχτεσ ,σασ παραθεσα το λινκ ,και παω να γραψω δευτερο ποστ για την καθε μια ξεχωριστα,αλλα και παλι δεν τα καταφερα....

καλώς την!!!!!!!!! τι κάνουν οι πριγκήπισσες;;;;;;;; σκορδίζονται καθημερινά όπως ειναι και το πρέπον;;;; χαχαχαχα <3

Μαράκι περαστικά στα παληκάρια σου!!!!!

Αμαν πια αυτές οι ιώσεις! χαλια μας εχουν κάνει και ειδικά τα μωράκια απαπαπαπα

Ισουλα μου νομίζω ότι ισχύει αυτό που σου είπε η Ελένη. γιατί δεν τηλεφωνεις στο κατάστημα να σε βοηθήσουν;

Κοριτσάκια μου να έχετε ένα τέλειο πσκ!!!!! Χουχουλιασμα και μωρουδέλια!!! Δεν το συζητώ, ότι καλύτερο! φιλια στα πατουσάκια τους

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα!

Βρε Μαρακι τι κακο ειναι αυτο?? Μα και οι τρεις? Κανε υπομονη, θα περασει. ΚΟιτα να τρως καλα μην παθεις κι εσυ τιποτα. Περαστικα και γρηγορα!!

Γεια σου Ειρηνακι βιαστικο και πολυασχολο!! <3<3<3

Τσιπουριδιον παω γυμναστηριο στην Φιλολαου (και Εμπεδοκλεους) αν εχεις ακουστα την οδο, ειναι κεντρικη. Το γυμναστηριο λεγεται axion (τι πρωτοτυπο....) Θα ηταν τελεια να ερχοσουν κι εσυ και να πιλατευομασταν μαζι!! αλλα μαλλον σου πεφτει λιγο μακρια. Αν θες περισσοτερες λεπτομερειες θα σου δωσω με χαρα (μηπως και σε τουμπαρω, χεχε!!)

Βικακι τι ομορφες στιγμες ετσι οπως τις περιγραφεις, εγω λαχταραω να ερθει το καλοκαιρι να μπορω εχω το παπακι με τα κοντα φορμακια και τα μπουτακια εξω και να τον ζουλαω και να τον φιλαω χωρις να φοβαμαι μηπως κρυωνει!!αχ, αχ!!

Ισουλα για το καθισματακι κι εγω τα ιδια με την Ελενη θα σου ελεγα, λενε οτι μεχρι τα 10 κιλα το καθισματακι παει με φορα αντιστροφη στο πισω καθισμα. Αλλα αν δεν εισαι σιγουρη και δεν εχεις εγχειριδιο, παρε τηλεφωνο στο καταστημα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Kαλημεραα!!

Βικυ με τα συμπτωματα γοπ που ειχατε τι εγινε??

εμεις συνεχιζουμε να εχουμε θεμα αν δεν ρευτουμε κ καμμια φορα κλαιμε κιολας..

απο σημερα αποφασισα να τον ξαναβαλω στο πορτ μπεμπε μπας και κοιμηθει καθολου

ισως η ανοιχτωσια του κρεβατιου να μην του αρεσει..

τι να πω,τον λυπαμαι που δεν μπορει να κοιμηθει καλα κ σκαρφιζομαι διαφορα

Εύα,υποχώρησαν...

Και μάλλον είναι αυτό που υποψιαζόμουν...το βράδυ όταν θέλει πιπίλα απλά τσατίζεται που τρέχει και γάλα γι' αυτό και γκρινιάζει....Ή ΄΄οταν κουράζεται σε μια στάση και του αλλάζω τότε σταματάει...

Να τον βάλεις στο ριλαξ, κάνει θαύματα....εμένα εκεί κοιμάται τώρα

Τσιπούρα, ναι έχω μανούλα εδώ, ευτυχώς....για πόσο όμως ακόμη....Τον Μάρτη φεύγει....:cry:

Ελένες...να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!

Ellain, τι κούκλο παπάκι έχεις;:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!

διαβασα οτι το εμβολιο πρεβεναρ 13-ή καπως ετσι, εβγαλε μια ελλατωματικη παρτιδα..

προς ενημερωση!

καλημερα και απο εμενα...

βρε fire με αγχωσες πρωι πρωι..

τι ακουσεις για το prevenar13; γιατι καναμε την πρωτη δοση τον προηγουμενο μηνα...αγχωθηκα τωρα! και εχει αλλες 2 δοσεις αν δεν κανω λαθος...

ellain και εγω το σκεφτομαι να αρχισω διαβασματα για ασεπ αλλα που να βρω χρονο:( αληθεια εχεις ακουσει ποτε θα γινουν οι εξετασεις;

και κατι ακομα ρε κοριτσια..

ο μικρος εχει αρχισει να δυσανασχετει στο ριλαξ γιατι θελει να καθεται σε ορθια σταση ( ο ατιμος ηδη μπορει και σηκωνεται και καθεται αρκετη ωρα μονος του!). τι μπορω να παρω για να τον βαζω να καθεται; τη μελινα σε αυτη τη φαση την κρατουσα συνεχεια αγκαλια αλλα τωρα εννοειται πως αυτο δεν γινεται να το κανω συνεχεια..εχετε καμια ιδεα τι κυκλοφορει στο εμποριο;εσεις που τα βαζετε εκτος απο ρηλαξ;

ισι που εισαι; τι κανει η μαιμουδιτσα;

φτου φτου βικακι και χαρα στα κεφια σου!! και μπραβο στον γελαστουλη!

το παπι εκπεμπει sos, δεν ξερω τι συμβαινει εδω και 2 μερες, δεν τρωει, εχει γκρινια, ειναι μελαγχολικος, ουτε γελακια ουτε τιποτα. Καθεται στην αγκαλια και κοιταει το υπεεπεραν... Πυρετο δεν εχει, κακακια κανει κανονικα, δεν ξερω τι τον ενοχλει και ειμαι να σκασω... Τον παιρνω αγκαλια και αναστεναζει. Λεω να παρω την παιδιατρο. Εγω σκεφτηκα μηπως ειναι απο τα δοντια (ειπε η γιατρος οτι εχει ηδη φουσκωμενα ουλα), ενταξει η γκρινια δικαιολογειται αλλα αυτη η γενικη ατονια?? Καμια ιδεα??

Μαμουνι θα συμφωνησω με τα κοριτσια για την γιατρο, το απαραδεκτη ειναι και λιγο για την περιπτωση της. Ακου μην την ενοχλησεις... Εμεις την φεραμε σπιτι Κυριακη απογευμα που ειχε παρτυ των παιδιων της και δεν ειπε τιποτα η γυναικα. Μαλλον ειναι λιγο μη μου απτου και θελει την ξεκουραση της.

Παω για διαβασματακι καθως αποψε δεν μου κολλαει υπνος. Φιλακια σε ολες και καλο βραδυ

παραθεσα οσα κουοτ προλαβα κ θα μπω να σχολιασω......

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να 'μαστε και εμείς!!

Ψάχνομαι για τα της βάφτισης, που θα γίνει Ιούνιο, προτιμώ 4 ή 25 απόγευμα, αλλά περιμένω κάποιες προσφορές και μετά θα κλείσω εκκλησία!

Ploegisi και εγώ ξέρω ότι τα μωρά κοιτάζουν προς τα πίσω, μετά τα 8 κιλά (άλλοι λένε 10) και το 1 έτος κοιτάζουν μπροστά στο αυτοκίνητο. Θα ρωτήσω τον παιδίατρο πάντως την Πέμπτη που θα έρθει για το εμβόλιο το κακό που πονάειειειει!!

Μαράκι τι πάθατε βρε κορίτσι!! Τσιπούρα!! Για σκόρδισε λίγο να χαρείς βρε κορίτσι, αυτή η οικογένεια ματιάστηκε!!

Ειρήνη μου και εμάς μας λείπεις!!

Τσιπούρα να υποθέσω ότι τα έχεις βάλει με τα ΜΜΜ όχι με τους δημοσιογράφους που κατά λάθος έγραψες (ΜΜΕ :tongue: :tongue:). Εγώ που τα ξέρω από μέσα να σου πω πως ήδη έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο στην Βουλή, πριν 10 μέρες περίπου, οπότε και απεργίες που κάνουν, μόνο για να ταλαιπωρήσουν τον κοσμάκη είναι! Αφού δεν αλλάζει κάτι. Και ξέρεις για ποιο λόγο κάνουν απεργίες? Διότι οι κύριοι δεν θέλουν να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες που έχουν ανάγκη (πχ ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ). Έχουν μάθει να κάθονται βλέπεις και να ξύνονται οι καρεκλοκένταυροι, σου λένε "πού θα πάω τώρα από την αρχή να δουλεύω? Μ@λ@κ@ς είμαι?".

Περιττό να σας πω ότι είμαι ανωμαλάρα! Τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα αποσμητικά με οινόπνευμα, αρώματα κλπ όλων των εταιρειών και δεν είχα πρόβλημα. Με το που ξεκίνησα τον κρύσταλλο και σε ρολέτα αλλά και ως κρύσταλλο, με ενοχλεί απίστευτα! Μου εμφανίζει τα ψυχοσωματικολαλά μου δερματικά. Οπότε αποφάσισα και αγόρασα 2 αποσμητικά από την www.bce-europe.com που ξέρω ότι είναι οικολογικά, βιολογικά δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Κρύσταλλο όμως όχι, δεν ξαναγοράζω, με πειράζει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κλειω, η τσιπουρα εγραψε μμε κ σκεφτομουν πού κολλανε τα καναλια με δουλεια της..χαχαχα! τωρα καταλαβα..ΜΜΜ!!

Κ γω προς τα πισω ξερω τα καθισματακια 0-9 κιλα, μετα υπαρχει καθισμα 9-18 κιλα ή 9 κιλα κ πανω που κοιτανε μπροστα.

πηγα σημερα μαδερκεαρ κ πηρα σεντονακια κουνιας, χαλακι δωματιου πολυ ωραια.

εγω για βαφτιση λεω 18/9 μαζι με γενεθλεια, αλλα επειδη λεω για κειτερινκ φοβαμαι βροχες..οποτε σκεφτομαι κ 3 ιουλιου..πολυ μπερδεμα...

η εκθεση στο περιστερι δε μου αρεσε-πιο πολυ για γαμο ηταν...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κλειώ....

Σε πείραξε ο κρύσταλλος; Μα είναι δυνατόν;

Την πήρα την στολή αλλά βοήθησέ με σε κάτι...επιλέγεις τρόπο αποστολής; Δεν ξέρω ακριβώς τι έκανα....εν μέσω κλαμάτων και φωνών και θηλασμών...Πάντως σήμερα στο μέιλ μου έστειλαν ότι η παραγγελία έχει φύγει.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ναι vasdelάκι μου, με πείραξε, μου έχει κάνει στην δεξιά μασχάλη σαν σπυράκια-εκζεματάκια. Όταν είναι σε ύφεση είναι σαν κοκκινίλες-σπυράκια, όταν με πιάνουν όμως τα ξύνω και τα κάνω πληγίτσες. Αυτά από όταν ήμουν έγκυος, απλά τότε δεν με απασχολούσαν τα αποσμητικά. Τώρα που είδα ότι πολυκαιρίζει η κατάσταση, δεν έχει νόημα να τα συνεχίζω. Αλλά αφού πήρα αποσμητικά από την bce που είναι οικολογικά κλπ, δεν μου κάνω κακό, έτσι δεν είναι? Απλά δεν είναι κρύσταλλος, αλλά ούτε και της αγοράς με τα ωραία αρωματάκια κλαψ κλαψ.

Στο e-bay δεν διαλέγεις τρόπο μεταφοράς. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να σου λέει ότι αν επιλέξεις τον δείνα τρόπο θα σου έρθει πιο γρήγορα αλλά θα ειναι πιο ακριβά. Αλλά είναι πολύ ευδιάκριτο, δεν υπάρχει περίπτωση κατά λάθος να το έχεις επιλέξει. Μπορείς να μπεις στο e-bay με τους κωδικούς σου και να πας στο my e-bay (πάνω δεξιά) και να επιλέξεις το summary, όπου σου γράφει αναλυτικά τι έχεις αγοράσει, πόσο κοστίζει και τα μεταφορικά του. Έλεγξέ το όταν βρεις χρόνο.

Mamounaki, πόσο σου λένε τιμές για catering? Μήπως να το έκανες σε ταβέρνα, νομίζω ίδια θα σου πάει και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για το αν θα βρέξει ή θα χιονίσει ή ο,τιδήποτε... Επίσης, να σου πω το τραγουδάκι που λέω στην Ελισάβετ: ένα μαμουνάκι-μο@νάκι-μο@νάκι σε ένα παπουτσάκι-πο@τσάκι-πο@τσάκι :tongue:. Και βάζει τα χέρια στο στόμα της, γελάει και σφίγγει το κορμάκι της, έχει πολύ πλάκα. Όταν σε διαβάζω, αυτή την φάση σκέφτομαι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γραφω οσα προλαβω παλι...:tongue::tongue::tongue:

απο χτεσ ψαχνομουν με το καφε μασ ,καθωσ δεν μπηκα μονο χτεσ που μπηκα να ευχηθω στην γιωτιτσα αλλα μπηκα και προχτεσ 01/01/11!!!ειχα μπει συγκινημενη και σασ ελεγα οτι σαν τοτε πριν ενα χρονο εκανα την αναλυση και ηταν θετικη!!!!!...και τωρα ενα χρονο μετα εχω την μπουρμπουληθρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ σασ ειχα παραθεσει το λινκ τησ πρωτησ σελιδασ του καφε μασ που ειχα γραψει το πρωτο μου ποστ!!!!!μα που πηγαν ολα αυτα?????????????????????????(εντελωσ τυχαια ειδα οτι κι εσεισ σχολιαζατε τα πρωτα μασ ποστ...)

ισα ισα μπηκα προχτεσ ,σασ παραθεσα το λινκ ,και παω να γραψω δευτερο ποστ για την καθε μια ξεχωριστα,αλλα και παλι δεν τα καταφερα....

>

να ειδατε?εγω νομιζα οτι υπηρχε κανονικα το προχτεσινο μου μην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελοσ παντων....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εύα,υποχώρησαν...

Και μάλλον είναι αυτό που υποψιαζόμουν...το βράδυ όταν θέλει πιπίλα απλά τσατίζεται που τρέχει και γάλα γι' αυτό και γκρινιάζει....Ή ΄΄οταν κουράζεται σε μια στάση και του αλλάζω τότε σταματάει...

Να τον βάλεις στο ριλαξ, κάνει θαύματα....εμένα εκεί κοιμάται τώρα

μπραβο τι καλα!!

εγω τον βαζω να κοιμαται στο καροτσακι στην ημιξαπλωτη ετσι ωστε οταν εχει αναγωγες ή παλινδρομηση να μην πνιγετε

ΟΜΩς το χω τυψεις γιατι δεν ξερω αν ειναι ορθοπαιδικα σωστο τοσες ωρες στο καροτσακι..:-(

εσυ στο ρηλαξ τον εχεις ολο το βραδυ???

εμενα ο παιδιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος μ αυτα κ μου τα χει σπασει

στο ρηλαξ οταν τον ρωτησα πριν 1 μηνα,μου χε πει να τον αφηνω για καμμια ωριτσα:rolleyes:

δεσποινα ρωτησα τον φιλο φαρμακοποιο κ μου πε οτι ναι εχει κυκλοφορησει αυτη η φημη για το εμβολιο αλλα ο φαρμακευτικος συλλογος δεν εχει βγαλει επισημα καμμια ανακοινωση, οποτε μπορει να ειναι κ μπαρουφα

επισης οταν του βαζω την πιπιλα καποιες φορες ναι τη δεχεται,αλλα αλλες τσαντιζεται κ σηκωνει τη γειτονια.. τοτε υποθετω οτι θελει να φαει οντως κ οχι να πιπιλισει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...