Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα καταφερα να ανοιξω υπολογιστη.

λοιπον χασαμε αυριο το εμβολιο θα το κανουμε τελος του μηνα.. αλλωστε εχουν απεργια στο ικα για μια βδομαδα. τον αλλο μηνα θα εχουμε ιδ.ασφαλιση να μην τους εχω κ αναγκη. ειναι λιγο καΛΥΤΕΡΑ ΑΝ Κ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΞΟΥΛΕς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ καραρροη κ εχει κεφια. σημερα μου εκανε ηχους με χιλακια κ σαλακια (μπρρρρ) κ ξεκαρδιζοταν:-P:razz:

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ υπομονη. αν δεις τι εγραφα τη 17η βδομαδα..ειχα φρικαρει

stone πολυ ομορφη στιγμη με τα ζουζουνια σου

ellain αυριο θαναι καλα το παπι..χαμογελαστο κ ζωηρο

τελειο το δενοσαυρακιιι κλειω

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια καλημέρα. εμείς ακόμη με πυρετό είμαστε και πολυ βήχα και φλέμα σήμερα θα τον παω στη παιδιάτρο γιατί φοβάμαι τελικά μην μου γυρίσει καμία πνευμονία και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μετά. εντωμεταξύ για να μην τους βγάζω έξω πρωι πρωι με το κρύο μένουμε στη μαμά μου και αύριο θα μαζευτούμε σπίτι μας

και με σ'όλα εχτές το βράδυ ο μικρός έκλαιγε απαρηγόρητα γιατί είχε αέρια και ζοριζότανε, αφού βγήκαν δάκρυα μωρέ απ' τα ματάκια του

καλε που πηγατε ολες? μονο οι αρρωστουλες μειναμε???δεν κολλαει καλε ελατε,,,μαζευτειτε...:tongue::tongue::tongue::tongue:

vasdeli περαστικα, ελπιζω γελαστουλης να μην κολλησε

μαρακι περαστικα στο παιδακι σου παρε παιδιατρο μηπως τον δει

εμεις μυξα μυξα κ μυξα..οροι κ οτριζαλιν..εχει βραχνιασει το μωρακι μου απτο κλαμα, δεν αντεχει να της ακουμπαω τη μυτη

καλα τι σκτκαιρος ειναι αυτος??για υπνους καναπε κ ταινιουλες..

θα μπω το βραδυ να παρω παρουσιες..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Γειαααααα!!

Μαράκι περαστικά στον μικρό!!

Vasdeli, περαστικά σε σένα!!

Mamounaki, περαστικά στην μπέμπα!!

Σαπίσαμε σήμερα, κατάφερα και σηκώθηκα στις 12.30, το βρεφάκι λίγο αργότερα. Αν δεν φοβόμουν την δημόσια κατακραυγή :tongue: θα έμενα περισσότερο στο κρεβάτι. Αν είναι για κρεβάτι αυτός ο καιρός λέει!! Αμέ!! Και με το μπεμπέ με τα φουσκωμένα χειλάκια του δίπλα!!! Τώρα το μπεμπέ πίνει γαλατάκι και χαϊδεύει βυζάκι με ευγνωμοσύνη :D.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα, επέστρεψα στο γραφείο !!!!

αλιμονο πια ήταν μια κατάσταση απίστευτη αυτή με τα ΜΜΕ!!!!!!!!!

Περαστικά στις αρρωστούλες και στους αρρωστούληδες!!!!!

(κι εγώ στο κλαμπ ελπίζω να την περάσω στο πόδι την ίωση δεν αντέχω αλλο σπίτι λέμε!)

αυριο εκθεση περιστεριου γαμο-βαφτιση. λεω να πεταχτω κ κει να παρω μια ιδεα.

clelia κ γω σημερα σαπιλα..καναπε (γλιτωνεις την κατακραυγη, κ την πεφτεις κυριλε:wink::wink:)

τσιπουρα μου τι σου καναν τα ΜΜΕ? μωρε δεν εχω καταλαβει τι δδουλεια κανεις..κατι καλλιτεχνικο αλλα δε θμμαι..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Ουφ επιτέλους σήμερα έφυγαν και οι τελευταίοι μουσαφιραίοι και κατάφερα να μπω, τα εχω παίξει στην κυριολεξία.

Γεια σας κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και στα δικά σας. Η βάφτιση οπως σας είπαν και οι κοπέλες που ήταν εκει ηταν πολύ ωραία από οσο πήρα χαμπάρι γιατι είχα το αγχος μου και δεν είδα πολλά πράγματα. Η χοντρούλα μου έκλαψε αρκετά γιατι οταν φτάναμε στην εκκλησιά ηταν έτοιμη να κοιμηθεί κι εγω δεν την άφησα και μετα επεσε ολος ο κόσμος πάνω της και τα έπαιξε η κακομοίρα. Αλλά όλα πήγαν καλά δόξα το Θεό, χθες κοινωνήσαμε κιόλας πρώτη φορά.

Ελένακι τι να πω για σένα τώρα, με συγκίνησε το οτι παρόλο το τρέξιμο που ξέρω οτι εχεις πηρες ταξί για να μου φέρεις το βιβλίο ευχών, το οποίο ήταν πανέμορφο, με εχείς σκλαβώσει ειλικρινά, σε ευχαριστώ πολύ.

Δέσποινα περαστικά στον κούκλο τον υιό σου.

Ellain βλέπω κάνατε το Αθήνα-Βόλο, Κολιάτσου- Παγκράτι, ο μπέμπης σου είναι κούκλος και σου μοιάζει πολύ, οσο για την διάθεση του πιστευω οτι είναι φάση και θα περάσει.

Clelia η στολή σας ειναι σούπερ ντούπερ και το Λιζάκι ειναι πολύ κουκλάκι απο κοντά.

Μαμουνάκι περαστικά στην κοράκλα σου.

Μαράκι και σε σένα περαστικά στο γιόκα σου.

Φιλάκια πολλα σε όλες, τα υπόλοιπα αυριο γιατι κουτουλάω απο τη νύστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

hello φιλεναδες!!

τι κρυωμα και ιωση επεσε στο καφε καλεεε??? συνελθετε, παρτε κανενα ντεπονακι, πιειτε κανενα ζεστο και τυλιχτειτε στα ζεστα!!!δεσποινα, μαρακι, βικυ, μαμουνακι περαστικα στις ιδιες ή στα μωρακια σας. Οσο για την τσιπουρα, προσεχε παλιοψαρο μην το παρεις το κρυωματακι, φυλαξου!!!

κοριτσια σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε, νομιζω οτι το παπακι ειναι καπως καλυτερα σημερα. Με εχει κουρασει η κατασταση που ζουμε αυτους τους μηνες, εχουμε φτιαξει το σπιτακι μας και δεν μπορουμε να το χαρουμε. Επισης 5 μερες την εβδομαδα κοιμομαστε μακρια απο τον μπαμπα. Μου ΄χει λειψει πολυ και ισως αθελα μου το περναω στο μωρο.... Anyway, ζητω οι αγκαλιτσες και τα φιλακια με τα μωρουδελια χωρις δισταγμους οτι δηθεν θα κακομαθουν!!! Εμπρος στον δρομο που χαραξε η κλω-κλω με την δεινοσαυριτσα!!!

Πετρουλα τι ωραια η φαση με το κυνηγητο και τα γελακια των γιων σου!! φανταζομαι την συγκινηση σου!!

Αγγελικη υπομονη και κουραγιο με το ποντικακι σου που ψαχνει συνεχεια για γαλατακι! Μαλλον φαση ειναι και θα περασει, κρατα γερα μανα!!

Σημερα πηγα στο Αρεταιειο για μια επεμβαση που εκανε η ξαδερφη μου και μελλουσα νονα του παπιου και θυμηθηκα λεπτο προς λεπτο την περιπετεια του τοκετου... Αν και ηταν ισως η πιο δυσκολη στιγμη της ζωης μου, εντελει μου εχει αφησει μια γλυκια αναμνηση....

Λοιπον, κοριτσια, λεω να αρχισω να σχεδιαζω την βαπτιση του παπιου που θα γινει τον Μαιο και ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε υποψιν σας καποιο ωραιο μαγαζακι Καισαριανη, Ηλιουπολη, Αργυρουπολη, Νεο Κοσμο, καταλαβατε γυρω περιοχες απο Παγκρατι τελοσπαντων. Δεν θελω να επαναλαβω την υπερπαραγωγη του γαμου με "δεξιωση". Θελω χαλαρη κρασοκατασταση με ωραιο φαγητο και μουσικη που να μην μας παει ο κουκος αηδονι. Οποια εχει κατι στο νου της, ευπροσδεκτο!!!

Παω για υπνο, γιατι αδιαθετησα (επιτελους!!) και σε συνδυασμο με το χθεσινο pilates ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες (θελω και πιλατες, τρομαρα μου....) :):) καλο βραδυ σε ολες!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γιωτιτσα κι απο "κοντα" οι ευχες!! να χαιρεστε την μικρη Εμμελεια, να ειναι γερη , δυνατη κι ευτυχισμενη και παντα μα παντα χαρουμενη!! Χαρη στην Ελενη, ειδαμε φωτο απο την βαπτιση αλλα θελουμε κι αλλες οταν με το καλο μπορεσεις για να σας καμαρωσουμε. Καλη ξεκουραση!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ο μπέμπης κοιμάται(και πάλι) και η μανούλα σερφάρει...στα γρήγορα...

Θήλασε ξάπλα με την μανούλα, ρεύτηκε στον ώμο και αποκοιμήθηκε στο γυμνό μου στέρνο....έβγαζε και κάτι κραυγούλες ικανοποίησης το μανάρι μου....

Σας έχω πει ότι θα τον ζουλήξω; Ώρες ώρες δεν αντέχω....Εννοείται ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να τον ακούω να κλαίει...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το παιδί έχει κλάψει και κλαίει γενικότερα ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα 2 παιδιά μου...

Είναι τόσο καλός....ξύπνησε στις 6.30 τον θήλασα, βγήκα βόλτα με το αμόρε, γύρισα στις 9, τον ξαναθήλασα και κοιμήθηκε....:-)

Η ίωση, ίωση και η βόλτα....βόλτα....:grin::cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπήκα στα κλεφτά…

Περαστικά σε μανούλες και παιδάκια!

Γιώτα βοήθεια σας η Θεία Κοινωνία!

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γεια σας!

Ο μπέμπης κοιμάται(και πάλι) και η μανούλα σερφάρει...στα γρήγορα...

Θήλασε ξάπλα με την μανούλα, ρεύτηκε στον ώμο και αποκοιμήθηκε στο γυμνό μου στέρνο....έβγαζε και κάτι κραυγούλες ικανοποίησης το μανάρι μου....

Σας έχω πει ότι θα τον ζουλήξω; Ώρες ώρες δεν αντέχω....Εννοείται ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να τον ακούω να κλαίει...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το παιδί έχει κλάψει και κλαίει γενικότερα ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα 2 παιδιά μου...

Είναι τόσο καλός....ξύπνησε στις 6.30 τον θήλασα, βγήκα βόλτα με το αμόρε, γύρισα στις 9, τον ξαναθήλασα και κοιμήθηκε....:-)

Η ίωση, ίωση και η βόλτα....βόλτα....:grin::cool:

Kαλημεραα!!

Βικυ με τα συμπτωματα γοπ που ειχατε τι εγινε??

εμεις συνεχιζουμε να εχουμε θεμα αν δεν ρευτουμε κ καμμια φορα κλαιμε κιολας..

απο σημερα αποφασισα να τον ξαναβαλω στο πορτ μπεμπε μπας και κοιμηθει καθολου

ισως η ανοιχτωσια του κρεβατιου να μην του αρεσει..

τι να πω,τον λυπαμαι που δεν μπορει να κοιμηθει καλα κ σκαρφιζομαι διαφορα

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε εμείς είμαστε χάλια.

και τους δύο γιούς μου τους έχω με ωτίτιδα και τον άντρα μου με γαστρεντερίτιδα. είμαστε με αντιβιώσεις και ο μκρός έχει ένα βήχα αλλο πραμα

και στη μαμά μου δεν μπορώ να παω ουτε το μωρό μπας και το προφυλάξω γιατί και από κει έχει η αδερφή μου γαστρεντερίτιδα και είμαστε άστα να πάνε

το μόνο που μου λείπει τώρα είναι να αρρωστήσω και εγώ και μετά αλοίμονο μου.

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε κοριτσια!!...και μου λειπετε δηλαδη!!!!!!!

μεχρι προχτεσ ,εμπαινα ,σασ διαβαζα και μολισ πηγαινα να απαντησω.......ο χαμοσ!!!!!!!χε χε!!τι να κανουμε...

ισα ισα μπηκα προχτεσ ,σασ παραθεσα το λινκ ,και παω να γραψω δευτερο ποστ για την καθε μια ξεχωριστα,αλλα και παλι δεν τα καταφερα....

λοιπον οσο προλαβενω τωρα....να γραψω μονο κατι (απο την κυριακη μπενω γι αυτο το σκοπο και οπωσ σασ εξηγησα ειναι ακατορθωτο...).....

<<<<<<<<<κουκλιτσα εμελλεια να ζησεισ γλυκουλά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι σε ολη σου την ζωη υγιεστατη ,ευτυχισμενη και να χαριζεισ απλοχερα την αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιωτιτσα μου να την χαιρεστε την νεοφωτιστη γλυκουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...