Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!

Κι εμενα με επιασε μια νοσταλγια χθες και διαβασα τις πρωτες σελιδες, εκτος απο την εγκυμοσυνη ημουν και Κυπρο οταν σας πρωτογνωρισα, με επιασε μια γλυκια μελαγχολια... Αντε να κανουμε παρτακι (αληθεια γιατι δεν οργανωνουμε μια συναντησουλα αυστηρα μονο για κοριτσια???)!!

Ελενη μαλλον μια φαση ειναι και θα περασει στο παπακι μου, τι να πω. Οσο για το μπρουτζινο καβαλαρη, το εχω διαβασει αυτο και το επομενο (Τατιανα κ Αλεξαντερ) αλλα με ψιλοκουρασε και δεν προχωρησα στο τριτο.

Τσιπουρα εγραψες παλι, θελω ενα πρωινο να κατεβω στον Ιανο, θα παρω χαρτακι με σκονακι με ολα οσα μου προτεινατε και θα χωθω-χαθω με τις ωρες στα βιβλια. Κι αν προλαβω θα ανεβω και στον οροφο για καφεδακι! Οποια θελει να με συνοδευσει στον καφε, καλοδεχουμενη!

Κλελια δεν το μαλωνουμε το παπακι, :( μαλλον παραχαιδεμενο το εχουμε. Ρε κοριτσια πειτε με τρελη ή υπερβολικη αλλα λετε το μωρακι μου να εχει πεσει ψυχολογικα, επειδη του λειπει ο μπαμπας του(τον βλεπει λιγες ωρες το απογευμα, καθως ως τις 4 ειναι δουλεια και το βραδυ τια καθημερινες κοιμαται στην πεθερα μου γιατι ξυπναει 4,30 την νυχτα)? Παιζει αυτο??Μολις τον βλεπει το απογευμα φωτιζεται το προσωπο του...

Οσο για το βετακι-δεινοσαυρακι ειναι τρελα!!! πραγματικα τελειο, και φαινεται τοσο μαλακο. Εριξα μια ματια στο τζαμπο και ειναι τελειως πλαστικες οι στολες. Δεν λεει με τιποτα για τοσο μικρα και τρυφερα μωρουδακια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ισουλα γραφαμε μαζι!! Μπορει να ησουν αρρωστη αλλα την γενικη την εκανες!! Δεν μπορουσες να αφησεις την ευκαιρια να παει χαμενη! Οσο για τα βιβλια προσθετω στην λιστα μου το τελευταιο, ευχαριστω!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κοιμήθηκε!

φυσικά και δε μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί τα χαλιά τα άτιμα είναι ασήκωτα και με το μωρό στο σπίτι που...

λοιπόν, αν κανονίσετε συνάντηση ελπίζω να είναι σε μέρες που να με βολεύει κι εμένα. πολύ θέλω να σας δω κι από κοντά...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Δεν ειχα καμια αμφιβολια! Τα μωρα που μεγαλωνουν με αγαπη, σε αποζημιωνουν παντα!! Ακομη και για την αγκαλιτιδα νιωθουν ευγνωμοσυνη οι ψυχουλες μου. Ειναι χορτατα απο ασφαλεια και αγαπη και σου το δειχνουν

Α, ρε Κλειώ....

Με συγκίνησαν τα λόγια σου...

Όσο σκέφτομαι τα λάθη που κατά καιρούς έχω κάνει με τα άλλα μου παιδιά....

Μήπως ό,τι έγινε τον Οκτώβρη του'09 έγινε για να με κάνει πιο υπομονετική; Τι να πω....

Ο γελαστός πάλι 4ωρο σήμερα!:D 12 με 4 τα χαράματα και μετά ξανά στις 6! Φτου, φτου...μια χαρά!!!:)

Είμαι με ντεπόν...μια ιωσούλα με τριγυρνάει....πόνος στα μάτια, βαρύ κεφάλι....μην κολλήσω το αντράκι μου!

Κλειώ! Τέλεια η στολή δεινόσαυρος! Να σου πω, πειράζει να την πάρουμε κι εμείς; Ζηλέψαμε!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ellain το δεύτερο και εμένα με ψιλοκούρασε μια και επαναλαμβανόταν πολλές φορές αλλά το τρίτο είναι καλύτερο, προχωράει η ιστορία και μιλάει για τα τραύματα και τις πληγές που δεν μπορούν εύκολα να τα ξεπεράσουν και τους κυνηγούν παρόλο έχουν μια νέα ζωή.

Clelia τέλεια η στολή σας!!!

Ploegisi περαστικά σας!

Όσο για τη συνάντηση να φτιάξει λίγο ο καιρός, να περάσει και η έξαρση των ιώσεων και να κανονίσουμε αλλά μαζί με τα μωρά μας. Την άφησα για τη βάπτιση της Γιώτας μερικές ώρες και μου κακοφάνηκε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις κούκλες και τους κούκλους!

2 βράδια τώρα το νινί μου ξυπνάει και τρώει ανά μισή με μία ώρα…… το στήθος δεν προλαβαίνει να γεμίσει και είναι συνέχεια νιανιά……. η μπέμπα δαγκώνει και τραβάει, δεν ξέρω πόσο θ’ αντέξω ακόμα, ουρλιάζω απ’ τον πόνο, το αλματάκι μας έχει ξεκάνει…. (αύριο 17η εβδομάδα – κορύφωση άλματος απ’ ότι διάβαζα) και σε συνδυασμό με την ουλο-φαγούρα δεν παλεύεται….. οϊμέ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, χθες το απόγευμα είχε φοβερή γκρίνια και δυνατό κλάμα με παράπονο η καρδούλα μου. Ευτυχώς με πολλές αγκαλίτσες, νταχτιρντί κλπ της πέρασε…

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, αλλά σας διαβάζω στα γρήγορα.

Φιλάκια πολλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aγγελικη, παρε θηλες σιλικονης!!

Βικυ ποτε ξανα μην πεις ή ενοοησεις οτι η αποβολη σου ηταν για να σε βελτιωσει ως ανθρωπο! Δεν ειχες αναγκη απο βελτιωση αλλα και να ειχες, ο Θεος δεν ειναι τιμωρος. Πώς υπαρχουν γονεις που δερνουν τα μωρα τους αν ολα γινονταν για το καλο των μωρων? Και ναι, να του πάρεις την στολή του δεινοσαυρούλη, αμέ!! Γουστάρω! Μωρά ίδια ναι, ναι, ναι!!

Ελλαιν νομίζω σου απάντησα με το προηγούμενό μου μνμ στην παλιο-βασδέλι για το παίδεμα των μωρών, δεν οφείλεται στην αγάπη που τους δίνεις. Καλά κάνεις και τον καλομαθαίνεις, παιδί σου είναι! Ούτε στιγμή μην το μετανιώσεις, ακόμα και όταν θυμώνεις να τον παίρνεις αγκαλιά και να του σκας πολλά φιλιά στη μούρη (εγώ έτσι κάνω). Σιγά μην τα αφήνουμε στον αυτόματο πιλότο για τον φόβο μήπως καλομάθουν. Θέλεις να συγχιστώ τώρα που θυμάμαι τις σάχλες που κατά καιρούς μου έχουν πει οι άσχετοι, πόσο κακό δλδ κάνω που αγαπάω το παιδί μου! Αγκάλιαζε και μη ερεύνα!! Το μωρό χαίρεται που βλέπει τον μπαμπά του, γι' αυτό αλλάζει η διάθεσή του. Αλλά όχι, δεν μελαγχολεί επειδή του λείπει ο μπαμπάς, διότι σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανε άμα δούλευε η μαμά, θα είχε αυτοκτονικό ιδεασμό :tongue:?

Ισούλα, περαστικούλιαααα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain τα μωρά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουμε και φυσικά χαίρεται που βλέπει τον μπαμπά του! Συμφωνώ όμως με τη Clelia ότι η μελαγχολία του δεν οφείλεται στην απουσία του.

Και φυσικά η αγάπη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ίσα ίσα που κάνει καλύτερους ανθρώπους, μη στερημένους από συναισθήματα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση και πιο ανεξάρτητους. Άλλωστε για πόσο καιρό θα είναι ακόμα οι αγκαλιές και τα φιλιά, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα, είδατε πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος, που να δείτε του χρόνου που δε θα είναι πια μωράκια! Απολαύστε τη κάθε στιγμή!

Αγγελική υπομονή κορίτσι μου! Ίσως είναι τα δόντια.

Vasdeli όλοι κάναμε λάθη και συνεχίζουμε να κάνουμε! Έτσι είναι οι άνθρωποι και οι μανούλες φυσικά είναι άνθρωποι και αυτοί. Το σημαντικό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε με την ελπίδα να βελτιωνόμαστε. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε μπροστά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Δεσποινάκι εμαθα ότι ο μπούλης είχε πυρρετό, πως είναι σήμερα; Ευχομαι να του έπεσε και να ειναι σουπερ! (εχω τους πράκτορες μου... χχιιχιχιχιχιχι)

ΣΚΑΤΑ....

γειά σας κοριτσάκια.

εγώ 2 μέρες είχα το μεγάλο μου με βήχα και καταρροή και σήμερα απ' το πρωι με πυρετό 38,5 και ο κακομοίρης απ' τα τόσα φάρμακα είναι σαν μαστουρωμένο το παιδάκι μου. ευτυχώς ο μικρός την έχει σκαπουλάρει μέχρι τώρα

δεσποινάκι περαστικά στον μικρούλη σου

Διαφημίσεις

Μαρια περαστικα σας!!Μακαρι ο μικρος να μεινει αθικτος...

Δεσποινα ειστε κι εσεις με ιωσουλα;;Το μικρο;;Περαστικα βρε...

Βικυ συμφωνω με τα κοριτσια..Χαλαρωσε και μη σκεφτεσαι τετοια!!Εχεις το μπεμπουλη και όλα οσα προηγηθηκαν εγιναν για να εχεις στα χερια σου αυτο το μωρακι σημερα!!

Εllain αν η διαθεση του ειναι εμφανως διαφορετικη σε σχεση με τις προηγούμενες μερες κανε μια ερωτηση και στην παιδιατρο σας αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι τπτ γιατι τα μωρακια μας οταν δεν αισθανονται καλά το εκφραζουν με το κλάμα..Θα το καταλαβαινες δλδ..Μήπως εισαι εσυ καπως αυτη την περιοδο;;Αγχωμενη, στρεσαρισμένη, προβληματισμένη;;Τα μικρα τα αντιλαμβανονται κτ τετοια..

Κλέλια πολύ ωραια η στολή σας..Εριξα και εγω μια ματια, εχει ωραια πραγματακια.Καλοφορετη!!

Αγγελική απο σημερα θα ειστε καλύτερα..Ευχομαι να κοιμηθειτε μια χαρα αποψε!!

Τσιπουρα καλή δουλεια!!Δουλευεις κι απο το σπίτι ε;;Ας ειναι κι ετσι, δουλεια να υπάρχει και με λίγη παραπάνω κουραση θα τα προλάβεις ολα!!

Ploegisi βοηθεια σας το κερακι και ευχαριστουμε κι εμεις που μας σκεφτηκες!!Να είναι γερα τα παιδακια ολου του κοσμου..Διαβασα πως σημερα -συμφωνα με τη θρησκεια μας- είναι η γιορτη της μητερας!Χρονια Πολλά σε ολες τις μανουλες και να εχουν υγεια να μεγαλώνουν τα παιδακια τους!!

Ελένη πολύ ωραια η πολυθρονιτσα σας!!Πάντως δεν εχεις αδικο σε αυτο που λές..αν δουν κανα τετοιο περιεργο τα μεγαλα μας σιγα που θα το αφησουν ανεκμεταλλευτο!!!Αααχχχχ

Εμεις αφου δεν ειδαμε καμια εξελιξη στο θεμα με τα εμβολια του ΙΚΑ, πήγα και τα αγορασα τελικα και αυριο θα τα κανουμε και τα 2..

Επίσης, σημερα μετα απο τα τοσα και τοσα γελακια και χαλογελάκια, ξεσπάσαμε σε γελια με φωνή..ξεκαρδιστηκε το αγορι μου!!! καθως κυνηγούσα τον Αν. με το μπέμπη αγκαλια αρχισε να γελάει δυνατα ο Αναστασης και ακολουθησε και o jr, απο τις πιο ωραιες στιγμες με τα 2 ζουζουνια μου, ήταν πολύ συγκινητικό να τα ακους και τα 2 να γελάνε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone όντως τέλειο αυτό το ξεκάρδισμα!! Και εμένα πριν από 1 μήνα περίπου το ξεκίνησε, δεν το κάνει πολύ συχνά, αλλά όποτε το κάνει λιώνωωωωω!!

Ένα ανθρωπάκι να χαχανίζει!!!

GEXxp3.png

Πω πω σημερα ειχε πολυ κινηση ;)

Καταρχην καλησπερα μανουλες...

Αχ Κλελια αυτη η αναδρομη στην εναρξη της εγκυμοσυνης σου παλι με ταξιδεψε.

εγω αυτο το κανω καθε φορα που παω να πεσω ψυχολογικα φερνω στο μυαλο μου την γνωριμια μου με τον αντρα μου , την επαφη μας, την σχεση μας και τελος την συλληψη της μικρης...γινανε ολα τοσο γρηγορα που εχουν μια ομορφια περιεργη κι ολα αυτα με ταξιδευουν και μου αλλαζουν την διαθεση και αμεσως πεταω...

:)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τι λέμε τώρα: η Ελισάβετ κοιμήθηκε στο γυμναστήριό της! Εκεί που έπαιζε και τσίριζε και τραγούδαγε μόνη της, κοιμάται!! Ε, αυτό δεν περίμενα να το δω ποτέ μου!!

Αγκαλιάστε τα, απολαύστε το και μόνα τους θα ζητησουν να ανεξαρτητοποιηθούν!!

GEXxp3.png

εμενα που ειδε ο ανιψιος μου την μικρη να κοιμαται στο παρκο μπηκε κι αυτος μεσα κ κοιμηθηκε διπλα της και η χαμενη εγω ηταν η μοναδικη φορα που ξεχασα να βγαλω φωτο :(:(:( εχασα την καλυτερη στιγμη γμτ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...